Herkese günaydın
Bugün keyifler nasıl?
artık çoğumuz hamileliğin balayındayızbu dönemde daha enerjik olunuyormuş, ben hala enerjik değilim ama
geçmiş olsun cnm..ya ben geçenlerde duydummu okudummu bilemedim hamileyken ıhlamur içilmez die bişi aklımda kalmış sanki böyle bişiyi gören duyan oldumu, yoksa ben uyduryommu?
Senin ki sınırda canım şimdi düşün dur :76::76: Benim de maşallah 88,9 çıktı . Benim kız zaten
günaydın tatlım bende enerjik değilim ya hatta 5 yıllık eşim ilk kez dün kendisine gömlek ütüledi o derece yani bende bugün 11+0 oluyorum az kaldı sanırım o güzel günleri görmeye
günaydın tatlım bende enerjik değilim ya hatta 5 yıllık eşim ilk kez dün kendisine gömlek ütüledi o derece yani bende bugün 11+0 oluyorum az kaldı sanırım o güzel günleri görmeye
Ben de hiç enerjik değilim üşüyorumm :2::2::2:
İnşallah canım
Bir de ben boya badana yaptırıp temizliğe kalkışcam ama nasıl gözümde büyüyor
oy oy o daha da zor bide çalışınca bende istiyorum ama daha o kadarını yapmam mümkün değil aslında ne güzel olurdu
tmm cnm, hadi hayırlısı bakalım..günaydın kızlar..
petuşcum öğleden sonra randevum.. saat 3'te.. tuniyi de görmedim sanki dün hiç..
yaaa bunu bende merak ediom ama test sonuçlarım dr da, dr aradı söyledi sonuçları telde, şimdi gidip nasıl alimki...ben bişeye bakcam desem ayıp olurmu aceba:))
bende üşüyorum gebeliğin ilk haftalarında kan ölçümlerimde bi sorun yoktu ama sanırım şuan bebişim beslendiği için daha çok ihtiyacım var kan ve vitamin hapıda içiyorum ama hala yorgun hala uykulu geziniyorum
Herkese günaydın
Bugün keyifler nasıl?
artık çoğumuz hamileliğin balayındayızbu dönemde daha enerjik olunuyormuş, ben hala enerjik değilim ama
günaydınlar herkese
benim balayım başladı zaar
dün kendimi çok iyi hissettim eve gidince evi topladım yemeğimi yaptım.çayı demlerken offflamadım
eşim bişi isteyince atom karınca gibi yerimden zıplayıp kalktım sen al sen getir demedim. koltuğa gömülüp kalmadım
umarım hep böyle giderrr:97:
:) insan bide kendini uzun bi miskinlikten sonra ii hissedince yerinde durası gelmio dimi, çok mutlu oluo:))
hani hayatta yapmadığın/yapmayı sevmediğin işleri yapasın geliomuş gibi hissediosunbu salak gibi zıp zıp hissedion kendini
ayyy cnm iiki vitamin hap didin, unutmuşum bak eleviti içmeyi..
he hee benim camları kayınvalidem senede 2 kere ist. gelir, hep o geldiğinde silerdi, geçen hafta kendim sildim bak düşün yani nasıl hırslandıysam 3 aydır yata yata:))hehe
valla dün kapı cam silesim bile geldi o derece yani
aman unutma sen söyle ben sana hergün hatırlatayım canım
hehe
valla dün kapı cam silesim bile geldi o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?