2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
geçmiş olsun bebemm
en iyi ilacı istrahat ve c vitamini...nane limon kaynat,mandalina ye,ıhlamır iç bol limonlu ve terle
Nane limon kaynattım içine akrabiber katıp içtim akşamada ıhlamur alıp bal katıp içeyim diyorum :2: ouff ouff zaten bulantılarım geçmemişti birde hastalık çıktı neyse bebeğim sağlıklı olsun annesi iyileşirr

Ayva alıp kaynatsam içsem faydası olurmu acaba Miğde bulantımda var en kısa sürede atlatmam gerek bu hastalıkları :18:

Selam nisan anneleri

Ben çok fena grip olsum hapşuruk öksürük burun akıntısı :2: aman dikkat edinn mevsimsel değişiklik etkiledi beni :2: Neler önerirsiniz hemencicik iyileşmem için

geçmiş olsun canım bende rahatsızım ılık ballı süt içiyorum ılık suya limon ve bal koyup içiyorum bide ıhlamur bal onun haricindeki bitki çaylarını tavsiye etmem ıhlamuru bile günde 1 fincan bide c vitamini bide ılık tuzlu suyla hem ağza hem burna gargara yap geçmiş olsun tekrardan inşallah hemencecik sağlığına kavuşursun

hımm mantıklı geldi şimdi.. peki beden ölçülerini nasıl ayarlayacağız.. daha doğuma çoooook zaman var.. şimdiden neye göre almam lazım.. tecrübeli anneler yardımmmm

kızlar sezeryan olursa 2takım bile yetmeyebilir haberiniz olsn yemek yemek zor oldğndan döküleblr,süt akar ben yaşadm bunları.yada kirleneni gönderin hemen tıkayp ütüleyp getrsnler

canım geçmiş olsun
2 yastıkla yatmayı dene
yeşillikleri aşırı tüketme yeşil soğan özellikle
ve bulgur yediğin zaman dikkat et akşamları yememeye çalış
şuruptan vazgeçme derdinin çözümü o

hımm mantıklı geldi şimdi.. peki beden ölçülerini nasıl ayarlayacağız.. daha doğuma çoooook zaman var.. şimdiden neye göre almam lazım.. tecrübeli anneler yardımmmm

kızlar size hamilelik eşofmanlarını önerebilirim
gögüslerin geldiği kısımda cepler var ordan çıkarıp emziriyorsunuz böylelikle kendinizi üşütmemiş oluyorsunuz
nisana gelecek doğumumuz havalar artık ısınmaya başlamış olacak
gecelik de giyebilirsiniz penye olanlardan ben 2 sini kullanmıştım
hastanede bunları giymiştim
hasta bezi 1-2 tane bulunsun yanınızda
bebeğe mama veriyolar süt geç gelirse bunun için kaşık bardak tavsiye ederim
benim doğumda mama verdiler hazırlıksız olunca pet bardağa koydular plastik kaşıkla içirdik
biberon pek tavsiye edilmiyor

beden ölçüleri zaten son aylara yaklaştığınızda sizde fark edersiniz ne kadar genişlemişseniz ona göre alırsınız

konuşuruz daha kızlar hele bir o günler yaklaşsın

bebekler için çokkk çamaşır alın inanılmaz kirletiyorlar üstlerini

önden düğmeli ve geniş üstler ve geniş altlar yani hamilelik için olanları tercih edin
giymeside çıkartması kolay olsun diye
bebekler içinde öyle
önden düğmeli üstleri giydirmek daha kolay

yok kuzucum yaa.. senin doktora dünya laf söyledim.. gittim, benim doktor da söylemedi cinsiyeti.. bi dahaki kontrolde belli olur büyük ihtimalle..
bak işte senin toktorunda iyisindenmiş
nolduuu petuu zoruna mı gittibanane kızım senin doktorundan beni ne ilgilendirir

geçmiş olsun bebemm
en iyi ilacı istrahat ve c vitamini...nane limon kaynat,mandalina ye,ıhlamır iç bol limonlu ve terle

Sağol canım tavsiyelerinize uyucam teşekkürler :2:

kızlaaar tuni dışardaymış gelınce anlatır cınsıyette azcıcık belli olmuş meraklanın azcııck kendi anlatsın hıhhh

kızlaaar tuni dışardaymış gelınce anlatır cınsıyette azcıcık belli olmuş meraklanın azcııck kendi anlatsın hıhhh:d

yaa ama yani varya.. Hep heyecan yaşatıyorsunuz yaa.. Benim bebikimin cinsiyeti belli olsun azzz sonnraaaa diyicem ben de size

ıkıncı bebeiş bekleyen anneler size bişe soylımde azıcıık gülün ben bitane pijama almıştım nasılsa normal doğurcam dıye bıde eşofman altı koydum kendıme sabahlık kaynanam verdi ahahaha:))
yanı ne kadar safmışım eve bı geldım o pijama dırek makıneye ee ben çıplak kaldım evdekı pijamalar bacaömdan geçmıyo kılot almışım nasıl sa bacagımdan gırmıyodu ahahaha küçük hepsi ya kaynanamda sağolsun hiiiç demıyokı kızım çok lazım olur alalaım dıye zaten burda kımsem yok çok sfftırıktım ya:)))))))))))
şimdi akıllandım ama en az 4 t ane takım alıcam görmemiş olucam kım ne derse desin benı düşünecek kımsem yok çok akıllandım çok

yaa ama yani varya.. Hep heyecan yaşatıyorsunuz yaa.. Benim bebikimin cinsiyeti belli olsun azzz sonnraaaa diyicem ben de size

ben doğurana kadar söylemicem....ben baktım face e ne yazmış die....benim damat dipçik gibiymiş siz anlayın:)))

not:seni seviyorum tunicim

sevdacım ben senden iyiymişim o zaman 3 takım almıştık k validemde al lazım olur demişti
yoq ya rahattım ama ben devlet hastanesine daha hiç gitmedim oğlumda da bunda da bebeğimin aşılarını bile aynı hastanede yaptırdım hep orası artık bizim aile hastanemis gibi bişi oldu=))
ama insan 2.de tecrübeli hamiş oluyor o ayrı
evet yeaa.. Ama ben geç görmüştüm değil mii.. Sana özelden yazarım kuzucum..
ölümüne qankayıss
yaaa olmaz asanmaa facxeye yazmış yoldaymış eve gelınce yazar hemen duramaz:)
meraklı gacılar
biz öğrendik sen meraq etmee

ama yazmış yani face e...bizim face dekilerden neyimiz eksik demi bebem:))

pufff bi karışıklık var bende ya bende anlamadım

aaa ne oldu kuzucum sana yaa.. işlerin mi yoğun, hava mı bu hale getirdi seni.. cin giibi petuş karıştıracak kendini anlayamayicek iyi misin kuzucum
tuninin bebiki ile ilgili damadım dedin yaaa anacım.. sen de kız fikrine alıştın diyorum.. kayınpederin sunduğu lutüflar sonucunda diyorum.. ay işte laf atayım öyle takılayım dedim..
bi de kayınpederim çıkmış ameliyattan.. ama durumu hakkında bişey dememişler daha.. sesi tatlıydı ama kocişimin.. herşey yolunda sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…