Nane limon kaynattım içine akrabiber katıp içtim akşamada ıhlamur alıp bal katıp içeyim diyorum :2: ouff ouff zaten bulantılarım geçmemişti birde hastalık çıktı neyse bebeğim sağlıklı olsun annesi iyileşirrgeçmiş olsun bebemm
en iyi ilacı istrahat ve c vitamini...nane limon kaynat,mandalina ye,ıhlamır iç bol limonlu ve terle
geçmiş olsun canım ya ben 3gündür aynı durumdaym.ıhlamur ayva çekirdeği ve kubuğu birazda içine böğürtlen koyup kaynatyrm bal ekleyp içiyrm sık sık.bol bol ılık sıvı tüketmeye ve canın istemese bile yemeğe özen göster
Selam nisan anneleri
Ben çok fena grip olsum hapşuruk öksürük burun akıntısı :2: aman dikkat edinn mevsimsel değişiklik etkiledi beni :2: Neler önerirsiniz hemencicik iyileşmem için
hımm mantıklı geldi şimdi.. peki beden ölçülerini nasıl ayarlayacağız.. daha doğuma çoooook zaman var.. şimdiden neye göre almam lazım.. tecrübeli anneler yardımmmm
merhaba arkadaşlar.bayadır yazamıyordum.nasılsınız?tüp bebek yafptığım doktoruma gittim.bebeğimle artık 14. haftaya başladık.ikili testimi yaptırmak istemediğimi söyledim.olumlu karşıladılar.doğum orada çok pahalı.tüp bebek olduğumdan sezeryan oluyormuş.ve bu da 5 binden başlıyor.başka yer araştırıcam artık.yalnız arkadaşlar benim çok fazla midem ağrıyor.ne yapabilirim yardımcı olursanız.doktor gaviskon diye bir şurup verdi ama işe yaramadı.günde 5-6 kez ağrıyor ve uzun sürüyor.yardııımmm.
hımm mantıklı geldi şimdi.. peki beden ölçülerini nasıl ayarlayacağız.. daha doğuma çoooook zaman var.. şimdiden neye göre almam lazım.. tecrübeli anneler yardımmmm
bak işte senin toktorunda iyisindenmişyok kuzucum yaa.. senin doktora dünya laf söyledim.. gittim, benim doktor da söylemedi cinsiyeti.. bi dahaki kontrolde belli olur büyük ihtimalle..
nolduuu petuu zoruna mı gittibanane kızım senin doktorundan beni ne ilgilendirir
geçmiş olsun bebemm
en iyi ilacı istrahat ve c vitamini...nane limon kaynat,mandalina ye,ıhlamır iç bol limonlu ve terle
geçmiş olsun canım bende rahatsızım ılık ballı süt içiyorum ılık suya limon ve bal koyup içiyorum bide ıhlamur bal onun haricindeki bitki çaylarını tavsiye etmem ıhlamuru bile günde 1 fincan bide c vitamini bide ılık tuzlu suyla hem ağza hem burna gargara yap geçmiş olsun tekrardan inşallah hemencecik sağlığına kavuşursun
kızlaaar tuni dışardaymış gelınce anlatır cınsıyette azcıcık belli olmuş meraklanın azcııck kendi anlatsın hıhhh:d
kızlaaar tuni dışardaymış gelınce anlatır cınsıyette azcıcık belli olmuş meraklanın azcııck kendi anlatsın hıhhh
yaa ama yani varya.. Hep heyecan yaşatıyorsunuz yaa.. Benim bebikimin cinsiyeti belli olsun azzz sonnraaaa diyicem ben de size
evet yeaa.. Ama ben geç görmüştüm değil mii..ama ben pat die sölemiştim haksızlık yapılıyorrrrr banaaa
yaa ama yani varya.. Hep heyecan yaşatıyorsunuz yaa.. Benim bebikimin cinsiyeti belli olsun azzz sonnraaaa diyicem ben de size
sen biliomusun sevdosss:130:
banadaa söyleee kimseye söylemem sözzz
ben doğurana kadar söylemicem....ben baktım face e ne yazmış die....benim damat dipçik gibiymiş siz anlayın:)))
Not:seni seviyorum tunicim
he hee heee..sen de kız fikrine iyi alıştın petuşcumm.. Kayınpederin iki lafı yettti.. Sen varya sennnn
sevdacım ben senden iyiymişim o zaman 3 takım almıştık k validemde al lazım olur demiştiıkıncı bebeiş bekleyen anneler size bişe soylımde azıcıık gülün ben bitane pijama almıştım nasılsa normal doğurcam dıye bıde eşofman altı koydum kendıme sabahlık kaynanam verdi ahahaha:))
yanı ne kadar safmışım eve bı geldım o pijama dırek makıneye ee ben çıplak kaldım evdekı pijamalar bacaömdan geçmıyo kılot almışım nasıl sa bacagımdan gırmıyodu ahahaha küçük hepsi ya kaynanamda sağolsun hiiiç demıyokı kızım çok lazım olur alalaım dıye zaten burda kımsem yok çok sfftırıktım ya:)))))))))))
şimdi akıllandım ama en az 4 t ane takım alıcam görmemiş olucam kım ne derse desin benı düşünecek kımsem yok çok akıllandım çok
ölümüne qankayıssevet yeaa.. Ama ben geç görmüştüm değil mii..Sana özelden yazarım kuzucum..
biz öğrendik sen meraq etmeeyaaa olmaz asanmaa facxeye yazmış yoldaymış eve gelınce yazar hemen duramaz:)
meraklı gacılar
ama yazmış yani face e...bizim face dekilerden neyimiz eksik demi bebem:))
pufff bi karışıklık var bende ya bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?