bence sen bu kadar sağlıklı beslenmeyle 45le doğurursun
sık sık beslenme ara öğünlerde hep meyve maşallah
valla ben ne bulursam yiyorum iştahım çok
80 le filan doğururum herhal
kapılara bacalara sığmam
Eki Görüntüle 270652
kızlar hastane çantamı alıp içini yavaş yavaş doldurmayı planlıyorum malum markadan bi çanta alıcam siyahpembe yada siyah sarı yada bunların komple pembe olanı var ondanda olabilir içinede 3 adet 2si sabahlıklı pijama takımı 2 adet eşortman altı 2 adet terlik,ped,emzirme sütyeni,göğüs pedi,biras makyaj malzemesi allık rimel gözkalemi parlatıcı ruj,daha ne koysakki gıııı
:44:
Eki Görüntüle 270663 Eki Görüntüle 270652
kızlar hastane çantamı alıp içini yavaş yavaş doldurmayı planlıyorum malum markadan bi çanta alıcam pembee yada siyah sarı içinede 3 adet 2si sabahlıklı pijama takımı 2 adet eşortman altı 2 adet terlik,ped,emzirme sütyeni,göğüs pedi,biras makyaj malzemesi allık rimel gözkalemi parlatıcı ruj,daha ne koysakki gıııı
:44:
kuzum o kadar pijamayı nerde giyeceksin ki anlamadım ben..bi de eşofman altı falan.. hastane için değil mi bunlar.. yani 1-2 gün kalınıyor ya o yüzden dedim.. bu kadar lazım olur mu yaa.. bende mi öyle alsam..:44:
kuzum o kadar pijamayı nerde giyeceksin ki anlamadım ben..bi de eşofman altı falan.. hastane için değil mi bunlar.. yani 1-2 gün kalınıyor ya o yüzden dedim.. bu kadar lazım olur mu yaa.. bende mi öyle alsam..:44:
bende böyle bi çanta alcam bebe çantası olarak da kullanırız ilerde hem hıı..
yaa bunları sona doğru konuşsak ya, yada dur not alim, sizin tecrübelerinize güveniorum:))
haklısın valla petuşum erkek milleti kaptırıyor kendini oyununda bi sınırı var dimi..
eşimin işyerinde bi bayan arkadaşı kendi eşine doğumgünü için ps3 almış dedim salakmıymış o kadın ipini çekmiş resmen
yavruum petuşuuummm canımmmm
son aylarda hangibirini düşünücem yada şimdiden düşüneyimki karnım burnumdayken rahat edeyim dimi hem belki 7 aylık doğucak bellimi tatlım tedbir her zaman iyidir sen al notunu mujkkk
eşim de bana geçen doğum günümde PS aldı, ben düşük tehlikesi atlatana kadar beraber oynuyoduk (futbol, araba yarışı...) oynarken kendimi kaptırdığım için strese sebep olur korkusuyla anneme yolladım abilerim oynuyo.
eğer eşinizle beraber oynarsanız, birlikte güzel vakit geçirmiş olursunuz.
arkadaşlar 6 ay filan kaldı doğuma beni sekıntı basmaya başladı bile
sizin düşünceleriniz ne korkular başladı mı
doktor bana sezeryan olabilir dedi
o yüzden çok tedirginim çevremde sezeryan olan insanlar hep yarım insan gibi kaldılar
En az 4 elma yiyin
Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4’ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.
Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.
HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.
En az 4 elma yiyin
San Francisco’da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.
arkadaşlar 6 ay filan kaldı doğuma beni sekıntı basmaya başladı bile
sizin düşünceleriniz ne korkular başladı mı
doktor bana sezeryan olabilir dedi
o yüzden çok tedirginim çevremde sezeryan olan insanlar hep yarım insan gibi kaldılar
kelebekcim kusura bakma sana doktor cinsiyetini söylemişmiydi söylediyse atlamış olabilirimde
En az 4 elma yiyin
Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.
Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.
HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.
En az 4 elma yiyin
San Franciscoda konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.
En az 4 elma yiyin
Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4’ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.
En az 4 elma yiyin
San Francisco’da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?