Hayırlı olsun canım ne güzell oğluşuna kız kardeşş
Ay patronlar yok şuan izin almadım ama böle gidersem izin alabilirim durumuma bağlı
evet canım ama emin olamıyorum işte kesin bişi söylemeden doktor senin kontrolün ne zaman 11 haftadasın belki bişi söyler doktorun
evet canım ama emin olamıyorum işte kesin bişi söylemeden doktor senin kontrolün ne zaman 11 haftadasın belki bişi söyler doktorun
masallah bebisine umutcugum ikili test yapti heralde doktorun:26: biz de iki hafta once yaptirdik ikili testimizi normal cikti dedi doktor masallahselamm kızlaarr
biz doktor ablamıza gittik bugün pek bi cadı kendileri ama işinde iyi ve disiplinli bi doktor.bebeğim 12+5 ve 6,5 cm:)annemmm yerim ben onu herşeyini gördük elini ayağını beynini kafa tasını midesini ayak kemiklerini omurgasını şahaneydi.pek bi hareketli kendileri doktor salladıkça ultrason aletini o şekilde şekile giriyo geriliyo hatta bi ara ters döndü ve poposunu yukarı kaldırdı.cinsiyetle alakalı bişey "öyleyemem dedi daktır.3 kasımda göreceğiz inşallah.ama burnu kesin babası biraz büyük geldi banada
selamm kızlaarr
biz doktor ablamıza gittik bugün pek bi cadı kendileri ama işinde iyi ve disiplinli bi doktor.bebeğim 12+5 ve 6,5 cm:)annemmm yerim ben onu herşeyini gördük elini ayağını beynini kafa tasını midesini ayak kemiklerini omurgasını şahaneydi.pek bi hareketli kendileri doktor salladıkça ultrason aletini o şekilde şekile giriyo geriliyo hatta bi ara ters döndü ve poposunu yukarı kaldırdı.cinsiyetle alakalı bişey "öyleyemem dedi daktır.3 kasımda göreceğiz inşallah.ama burnu kesin babası biraz büyük geldi banada
günaydın kızlar.. hani nerde benim çalışan annelerim.. bu saat oldu nerdesiniz bakıyım
bugün 2li test sonuçlarını alacağız petuşcum sormuşsun..
mehtapp.. günaydın kuzucum..
amn efendim amannn..geldik geldik burdayız..bisde görevimiizn başındayız...nassınız..
mavicim hade bakem güzel haberlerini bekloz, gidcen mi toktora, muayene olcanmı yine, yoksa sadece sonuçmu göstercen bebem..
inşallah tatlım.. saat 4 te gideceğim almaya..günaydın bayanlar
bende sonuç göstereceğim bugün inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızz
günaydın bebeem sanada inşallah hayırlı haberlerini alıcaz bugüngünaydın kızlar.. hani nerde benim çalışan annelerim.. bu saat oldu nerdesiniz bakıyım
bugün 2li test sonuçlarını alacağız petuşcum sormuşsun..
mehtapp.. günaydın kuzucum..
petuşum sanki geç kaldın bugün sen bana da öyle geldiamn efendim amannn..geldik geldik burdayız..bisde görevimiizn başındayız...nassınız..
mavicim hade bakem güzel haberlerini bekloz, gidcen mi toktora, muayene olcanmı yine, yoksa sadece sonuçmu göstercen bebem..
amin canım inşallah darısı benim başımagünaydın bayanlar
amin canım sanada kolay gelsingunaydın kızlar hepımıze hayırlı işler
saglıklı sonuclar almak dılegıyle
günaydın bayanlar
bende 4 gibi çıkacağım işteninşallah tatlım.. saat 4 te gideceğim almaya..
inşallah canım hayırlısıylagünaydın bebeem sanada inşallah hayırlı haberlerini alıcaz bugün
petuşum sanki geç kaldın bugün sen bana da öyle geldi
amin canım inşallah darısı benim başıma
amin canım sanada kolay gelsin
pariscim seninde gzl haberlerini bekloz cnm...ya off sizinde sayfanızın sağında ve solunda hadise ve elbise reklamı varmı...deminden buyana hadisenin koca totosuna bakyom...pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?