arkadaşlar 6 ay filan kaldı doğuma beni sekıntı basmaya başladı bile
sizin düşünceleriniz ne korkular başladı mı
doktor bana sezeryan olabilir dedi
o yüzden çok tedirginim çevremde sezeryan olan insanlar hep yarım insan gibi kaldılar
yo söylemedi 2 hafta sonra inşallah ilk çocugumuz o yüzden kız erkek fark etmez hayırlı sağlıklı bi evlat olsun da amin
tam da 2.elmamı yerken okudum yorumu
bende yiyorummm haftada 4 ü geçiodur billlee
elmayı zaten yiyorum ve seviyorum ama benim dr um çok meyve yemekte iyi değil dedi.
ayy benimde canım elma istediiii.ama şirketteyim malesef nerden bulayım burda elmayı. akşamı beklemem lazım mecburen.
fazla meyve yemenin ne zararı varmış ki anlamadım. banada doktorum kış geldi bol bol meyve ye bol bol vitamin alırsın dedi.
daha doktorun cinsiyetini söylememiş ne sezeryan diye seni sıkıntıya sokuyo ya bak çok kızdım şimdi Rabbim ne göstercek bakalım ozaman belli gayet rahat normal doğum yapıcan söyle doktoruna kulaklarını çekicem onun
ayy benimde canım elma istediiii.ama şirketteyim malesef nerden bulayım burda elmayı. akşamı beklemem lazım mecburen.
fazla meyve yemenin ne zararı varmış ki anlamadım. banada doktorum kış geldi bol bol meyve ye bol bol vitamin alırsın dedi.
bilmiyorum canım abartma falan demek istedi heralde çünkü meyvedede şeker oranı yüksek
canım belki değiştirmen gerekir tedbirli olmak lazım sonuçta sezeryan yada normal doğum hiç farketmez lekelenebilir. iki takım şart olmadı eve gelince değiştireceksin mecur hastanedekiyle duramazsın evde
benim doktorum özellikle meyve ve sebze dedi canım bende işyerindeyim evden doldurup çantama götürüyorum
hımm mantıklı geldi şimdi.. peki beden ölçülerini nasıl ayarlayacağız.. daha doğuma çoooook zaman var.. şimdiden neye göre almam lazım.. tecrübeli anneler yardımmmm
ben ttoktoruma daha şimdiden nasıl doğuracam sorusunu sorduğumu düşünemiyorum yani..kadın anca önümüzdeki 1 ay içinde yetecek kadar bilgi veriyor daha fazlasını asla söylemiyor..hep o zmn gelince bakarız havasında..yani şimdiden normal dese zaten bence hiç inandırıcı değil yada başka bişi.:44::44:
belkide oo yüzden demiştir. bide hamilelik şekeri diye bişey varya. onada dikkat etmek lazım.
o nedemek tatlım yarım insan felan :)) bende sezeryan oldum mecburi ağlayarak gıttım hatta ama şimdi hiçte yarım insan değilim sporumuda yapıyorum amudada kalkıyorum bişi olmuyo sadaece doğumdan sonra çeıyosun ağrıyı ayağa geç kalkıyosun bebekle hemen ılgılenemıysn vs önermıyorum sezeryanı asla ama ilerde mecbur kalacak arkdşlar içinde böyle şeyler konuşmayalım köu tkılenıyolar çunkı kendımden bılıyorum rabbım hayırlısını versın
daha doktorun cinsiyetini söylememiş ne sezeryan diye seni sıkıntıya sokuyo ya bak çok kızdım şimdi Rabbim ne göstercek bakalım ozaman belli gayet rahat normal doğum yapıcan söyle doktoruna kulaklarını çekicem onun
senin doktorun hiç 200 tl muayne ücretini haketmiyor bence o gitsin sigorta hastanesinde çalışsın orda da var onu gibiler ama en azından devletin memuru diyip geçiosun
şeker sınırı 105 miş benimkide 105 çıktı daktır sınırda az tüket dedi ama meyve ile ilgili bişi sölemedi:97:
canım doktorum bana da büyük ihtimalle sezeryan olur dedi korkutmak için değil korktuğum için sordum
teyzemler tabiii bundan yıllar evvel yaklaşık 15 yıl evvel sezeryanla doğum yaptılar
yıllarca bazı hareketleri yapamadılar
bi de çok iz kalıo mu ki
yeni bi dikiş tekniği varmış iz belli olmuormuş
benim anal fissür problemim oldugu için böyle bi tahminde bulundu
ama inşallah normal doğum olur
bi şey okumuştum
30 yaşında sezeryan doğum yapan bayanın fizyolojik yaşı 35 iken
30 yaşında normal doğum yapan bayanın fizyolojik yaşı 25 oluormuş
çünkü normal doğumda vücut baştanbaşa yenileniyormuş
Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin amin
yok kuzucum yaa.. senin doktora dünya laf söyledim.. gittim, benim doktor da söylemedi cinsiyeti.. bi dahaki kontrolde belli olur büyük ihtimalle..bence böyle daha ii sanki amayani olasılıklarla dolu bi süreçte önümüzdeki bütün ayları planlasa ne olurki yani bana şimdi deseki normal inandırıcı gelmez...benbi tek cinsiyet söylemedi 12. haftada ona bozuldum onuda şimdi düşününce bozulcak bişi yok da ben fazla kafamda kurmuşum 12. haftada cinsiyet öğrenilir die..yani kimsenin toktoru kesin bişi demediki, nerdeyse herkesinki olasılık şu anda, ha banada büyük ihtimalle ... olcak deseydi hayır demezdim yani:))) yoksa toktoruma laf ettirmem yani, ben ederimde sana ettirmem taammıı
bence böyle daha ii sanki amayani olasılıklarla dolu bi süreçte önümüzdeki bütün ayları planlasa ne olurki yani bana şimdi deseki normal inandırıcı gelmez...benbi tek cinsiyet söylemedi 12. haftada ona bozuldum onuda şimdi düşününce bozulcak bişi yok da ben fazla kafamda kurmuşum 12. haftada cinsiyet öğrenilir die..yani kimsenin toktoru kesin bişi demediki, nerdeyse herkesinki olasılık şu anda, ha banada büyük ihtimalle ... olcak deseydi hayır demezdim yani:))) yoksa toktoruma laf ettirmem yani, ben ederimde sana ettirmem taammıı
Selam nisan anneleri
Ben çok fena grip olsum hapşuruk öksürük burun akıntısı :2: aman dikkat edinn mevsimsel değişiklik etkiledi beni :2: Neler önerirsiniz hemencicik iyileşmem için
geçmiş olsun anaş fissür anneminde geçirdiği bi rahatsızlık acil şifalar..
Selam nisan anneleri
Ben çok fena grip olsum hapşuruk öksürük burun akıntısı :2: aman dikkat edinn mevsimsel değişiklik etkiledi beni :2: Neler önerirsiniz hemencicik iyileşmem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?