aaa ne oldu kuzucum sana yaa.. işlerin mi yoğun, hava mı bu hale getirdi seni.. cin giibi petuş karıştıracak kendini anlayamayicekiyi misin kuzucum
tuninin bebiki ile ilgili damadım dedin yaaa anacım.. sen de kız fikrine alıştın diyorum.. kayınpederin sunduğu lutüflar sonucunda diyorum.. ay işte laf atayım öyle takılayım dedim..
bi de kayınpederim çıkmış ameliyattan.. ama durumu hakkında bişey dememişler daha.. sesi tatlıydı ama kocişimin.. herşey yolunda sanırım..
neler neler konusmussunuz olebı gıttımmm maşallah
uyudum bırazz durmadan karnım acıkıyor ya
aaa ne oldu kuzucum sana yaa.. işlerin mi yoğun, hava mı bu hale getirdi seni.. cin giibi petuş karıştıracak kendini anlayamayicekiyi misin kuzucum
tuninin bebiki ile ilgili damadım dedin yaaa anacım.. sen de kız fikrine alıştın diyorum.. kayınpederin sunduğu lutüflar sonucunda diyorum.. ay işte laf atayım öyle takılayım dedim..
bi de kayınpederim çıkmış ameliyattan.. ama durumu hakkında bişey dememişler daha.. sesi tatlıydı ama kocişimin.. herşey yolunda sanırım..
hee yok bebem sen kıza döndün diyince ben bi karışıklık var bende didim, fikir anlamında yani...yoksam hala cin gibiyim no panic...
sen laf at bebem istediğin zmn, ben karşılarım her türlü...
hadi gözün aydın cnm..inşallah en kısa sürede sıhhatinede kavuşur
geçmiş olsun canım kalp ameliyatıydı dimi inşallah iyileşir çabucak
amin canım inşallah.. aord damarı tıkalıymış.. o damarı değiştireceklerdi.. zor bi ameliyat demişler ama.. şükür iyi sanırsam..
estapiti piti bebem...tutmayan durumlarda var anladığım kadarıyla ama büyük çoğunlukta tutmuş cnm sanırsam bu..yoqq ya toktorumda sonuçlar..bide ben artık merak etmiom..daha önce cinsiyetten çok toktorun söyleme ihtimalini merak etmişim sanırım..şimdi zaten 12 gün kaldı toktora gitmeye..yani bebede gösterirse söyler toktor bu sefer kesin 17. haftada olyoz çünkimm..sen sonuçları yrn mı alcaktın?o zaman benim saflığıma gelmiş..iş yerinde hamiş 2 arkadaşlarım var.. freebeta değerlerine baktım.. 50 nin altı ve erkek bebikler geliyor..doğru mu acep.. sen hala alamadın doktorundan değil mi dadlum sonuçları.. ordan bakardık..
ufff kızlar accık netten örgü modellerine baktım ama sanırım ben örmek için yaratılmamışım walla helal olsun örenlere model çıkaranlara bazen meraklanıp yaptıım şeyler oldu ama çabuk sıkıldım hiç biri bitmedi:78:
ama şu convers patiği örebilirim çok pratik gözüküyorrr
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)
gök delindi sanırsam saatlerdir yağıyor :111:allam yaaa aşkito nası gelcek duraktan eve kadar:84:
bende bende...örgü özürlüyüm..
gök delindi sanırsam saatlerdir yağıyor :111:allam yaaa aşkito nası gelcek duraktan eve kadar:84:
bu patiği yapabiliris ama petu ben 8 aylıkken fln yapmayı düşünüyorum karnım burnumdayken daha bi şirin olurum
benimde şemşiyem yokkkkkk...nassı gidcim:26:
Evet şimdik evde olup battaniyeye sarılıp dışarda yağan yağmuru seyretmek vardıUmarım bende eve giderken ıslanmamm
Canımcım bu arada senin bebişin cinsiyetini öğrendinmi
puff babannesi tezi, ananesi örgücü, yapsınlar yaf...ama bende öle göstermelik alırım elime olmazsa 8 aylıkken bişiler...güneşli havalrda çıkarım istenin bahçesinde çimlerde elimde örgümmm
çıkyığımda işten hala yağıo olursa satan birini bulcam mecbur cnm, yürüyüş yolum uzun....satan bi yer yokmu yakınlarda :26: kış geldi kışşş hiç sevmem kışı:84:
ok cnm görüşürüzHerkese iyi akşamlar arkadaşlar.
İnşallah hepimiz evimize ıslanmadan gidebiliriz.
Yarın görüşmek dileğiyle öpüldünüz
çıkyığımda işten hala yağıo olursa satan birini bulcam mecbur cnm, yürüyüş yolum uzun....
evet canım sen bide hastasın izin fln alamıyormusun:44:
doktorumuz %80 kız dedi freebhcg de 66,7 çıktı çin takvimiyle rus takvimide kız gösterio erkek olursa büyük süprüzz olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?