uzun saçlı erkekleri küçük yaşımdan beri daha bi karizmatik bulduğumdan, ilkokula başladığım yıllarda izlediğim çağrı filminde zeyd rolündeki oyuncuya aşık olmuştum, yıllarca oğlum olursa adını zeyd koycam dedim ama eşimin sevmediği bi okul arkadaşının adıymış
acaba bunlar bize yalandan mı sevmediğim okul arkadaşım filan diyo???
facebook'ta bul göster desem???
sanırım paranoyak oldum
evet canımcım...dio efe, istersen 2.isim koyalım sen koy onuda..o olsun bu olsun yok, çağan olsun ikincicide dio..efe çağan...(ama ben koyyom sözde 2.ismi)hee diom tam egeli ismi, ha çocuğun alnına egeli yazmışsın ha efe çağan koymuşsun:)))
aynen yaa.. efe çağan tam egeli olmuş..
ama güzel yine de.. içim kabardı böyle... ben çook beğendim valla.. bayılırım egelii isimlere..
topraam işte yaa. süper isim bulmuş yaf..ciddiyim yaa çok beğendim ben.. toprak çekiyor herhalde..
ve ve veeee.. tanıdığım gördüğüm bütün efeler çok yaramaz çok tatlı çok fırlama çok bilmiş allaamm çook çokk zeka küpü oluyorlar..yerim onları ben..
bende ege ismini seviyorum ama son yıllarda patlama yaptı bide çınar ismini ama kız ismin hiç aklıma gelmiyor
evet canım var çok ama eşim egeli ben de ege de okudum ve ege aşığıyım o yüzden bizim kesin ismimiz zaten ta evlendiğimizde karar vermiştik bu isme
bende izmirliyim o yüzden çok severim ege ismini ama iki kuzenim koydu ege ismini gerçi ben daha cinsiyet öğrenemedim ama olsun genede düşünüyorum bide barış ismini çok seviyorum
Günaydın nisan anneleri.
Herkesin hayırlı ve güzel bir gün geçirmesi dileği ile...
Ben mayıs annelerindenim.
Yakında topicte bir bir ikili test için gideceğiz doktora.İnternette ikili teste giderken idrara sıkışık olunması gerektiği hakkında bi yazı okumuştum.Acaba sizlerin doktoru bu konu hakkında bişey söyledimi?İdrara sıkışıkmı olmak gerekiyor gerçektende?Doktor vajinal ultrason ile mi bakıyor yoksa karından mı?
Günaydın nisan anneleri.
Yakında topicte bir bir ikili test için gideceğiz doktora.İnternette ikili teste giderken idrara sıkışık olunması gerektiği hakkında bi yazı okumuştum.Acaba sizlerin doktoru bu konu hakkında bişey söyledimi?İdrara sıkışıkmı olmak gerekiyor gerçektende?Doktor vajinal ultrason ile mi bakıyor yoksa karından mı?
canım bunu dr una danış bence..bizde de çok farklı uygulamalar oldu..ultrason için idrara vs. sıkışık olman gerekir die bişi duymadık ama..normal karından her zmnkinden biraz daha detaylı bakıo...sonra kan veryosun ikili test için...kan verirkende aç mı olmak gerek tok mu olmak gerek herkesin dr u faklı yaklaştı olaya..bu kısmı dr una danışmakta fayda var..benimki tok gel dedi örneğin..Günaydın nisan anneleri.
çok fena sinirlendim :18:
benım esım resmen kız erkek farkı yapıor ya cınsıyetı bılmıorm dedım (dr erkek dedı ama )
ay elım ayagım tıtrıooo of
canım bunu dr una danış bence..bizde de çok farklı uygulamalar oldu..ultrason için idrara vs. sıkışık olman gerekir die bişi duymadık ama..normal karından her zmnkinden biraz daha detaylı bakıo...sonra kan veryosun ikili test için...kan verirkende aç mı olmak gerek tok mu olmak gerek herkesin dr u faklı yaklaştı olaya..bu kısmı dr una danışmakta fayda var..benimki tok gel dedi örneğin..
canım bende erkek çocuk daha çok gönlümden geçio ama ayrım yaptığımdan değil yani..ayrım yapıosa ayıp edio yani neticede aşık olduğu eşi kadın, kendide erkek..ayrım yapcak bişi yok yani..kızmakta haklısın :44:
saçamlıyor ya içimden konusmak bıle gelmıyor artık
saçamlıyor ya içimden konusmak bıle gelmıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?