2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydııııııııııııııııııııın sabah sabah isim deryasına dalmışsınız:)
bend ezeyd ismini çok severim amma velakın söylemesi zor gelır dıye çocuguma düşünmedim son harfi d nya zor geldi:))
ben daha ne kıza ne erkek bebişime isim bulamadım yanı düşünmedim çunkı çok zor seçıyoruz kızımıda öle son ayda karar vermiştik bunu şimdiden düşünmicem aşık olacagım bı ısım onume denk gelene kadar:)))) hiç bi isimi beyenemıyorum
kızıma efsa düşünmüştüm onun anlamıda efsunlu sıhırbaz demek dıye vazcaydım:)

aynen yaa.. efe çağan tam egeli olmuş..
ama güzel yine de.. içim kabardı böyle... ben çook beğendim valla.. bayılırım egelii isimlere..
topraam işte yaa. süper isim bulmuş yaf.. ciddiyim yaa çok beğendim ben.. toprak çekiyor herhalde..
ve ve veeee.. tanıdığım gördüğüm bütün efeler çok yaramaz çok tatlı çok fırlama çok bilmiş allaamm çook çokk zeka küpü oluyorlar.. yerim onları ben..

günaydın herkese biz de geldik..demek isim konuşuluyor biz de oğluşuma Doruk Ege koymayı düşünüyoruz

bende ege ismini seviyorum ama son yıllarda patlama yaptı bide çınar ismini ama kız ismin hiç aklıma gelmiyor

evet cnm saol...ben zaten anladımki bu oğlan olursa her türlü efe çağan koyacak..bu nedenle bi kaç günüdr kız olursa o olsunmu kız olursa bu olsunmu die yol yapmaya başladım kendime, hani kız olursa ben koyim bari die..ama her zmnki gibi babamızın bu konudada fikri var:))
efe için hep öle diolar ya, bendede aynı hissi uyandıryo nidense

bende ege ismini seviyorum ama son yıllarda patlama yaptı bide çınar ismini ama kız ismin hiç aklıma gelmiyor

evet canım var çok ama eşim egeli ben de ege de okudum ve ege aşığıyım o yüzden bizim kesin ismimiz zaten ta evlendiğimizde karar vermiştik bu isme Anlamı da çok güzel
. Bir çocuğu koruyan, işlerine bakan ve her halinden sorumlu olan. 2. Yaşça büyük, ulu. 3. Sahip.

Son düzenleme:
Günaydın nisan anneleri.
Herkesin hayırlı ve güzel bir gün geçirmesi dileği ile...
Ben mayıs annelerindenim.
Yakında topicte bir bir ikili test için gideceğiz doktora.İnternette ikili teste giderken idrara sıkışık olunması gerektiği hakkında bi yazı okumuştum.Acaba sizlerin doktoru bu konu hakkında bişey söyledimi?İdrara sıkışıkmı olmak gerekiyor gerçektende?Doktor vajinal ultrason ile mi bakıyor yoksa karından mı?

evet canım var çok ama eşim egeli ben de ege de okudum ve ege aşığıyım o yüzden bizim kesin ismimiz zaten ta evlendiğimizde karar vermiştik bu isme

bende izmirliyim o yüzden çok severim ege ismini ama iki kuzenim koydu ege ismini gerçi ben daha cinsiyet öğrenemedim ama olsun genede düşünüyorum bide barış ismini çok seviyorum

çok fena sinirlendim :18:
benım esım resmen kız erkek farkı yapıor ya cınsıyetı bılmıorm dedım (dr erkek dedı ama )
ay elım ayagım tıtrıooo of

bende izmirliyim o yüzden çok severim ege ismini ama iki kuzenim koydu ege ismini gerçi ben daha cinsiyet öğrenemedim ama olsun genede düşünüyorum bide barış ismini çok seviyorum

Anladım cnm ben de İzmirde okudum İzmir aşığıyım..Barış da çok güzel bir isim

ikili test için kan alınıyor

ben geçen hafta yaptırdım tetsimi. normalde bu tarihe kadar hep vajinal yoldan baktı ama bu hafta ikili tetsimiz yapılacaktı bana su içirdi birkaç bardak sıkıştıktan sonra normal ultrasyonla baktı. sanırım sıkışmak gerekiyor.

Tam konu da üstüne gelmiş :))) Ben de bugün başka isimler de bakmaya niyetlenmiştim :)))

TURUNCU canım ikili test karından ense kalınlığı ölçülüyo sonra da kan tahlili..açlık tokluk sıkışıklık farketmiyo

:S alla alla ıkılı test ıcın papp-a ve free bhcg hormonuna bakıor kan alınarak artık normal ultarsn ıle karınadan bebegın ense kalınlıgını olcerek bılgısayara gırıyr
ılk defa duydum vajınal yoldan bakılan ıkılı teste :S

canım bunu dr una danış bence..bizde de çok farklı uygulamalar oldu..ultrason için idrara vs. sıkışık olman gerekir die bişi duymadık ama..normal karından her zmnkinden biraz daha detaylı bakıo...sonra kan veryosun ikili test için...kan verirkende aç mı olmak gerek tok mu olmak gerek herkesin dr u faklı yaklaştı olaya..bu kısmı dr una danışmakta fayda var..benimki tok gel dedi örneğin..
çok fena sinirlendim :18:
benım esım resmen kız erkek farkı yapıor ya cınsıyetı bılmıorm dedım (dr erkek dedı ama )
ay elım ayagım tıtrıooo of

canım bende erkek çocuk daha çok gönlümden geçio ama ayrım yaptığımdan değil yani..ayrım yapıosa ayıp edio yani neticede aşık olduğu eşi kadın, kendide erkek..ayrım yapcak bişi yok yani..kızmakta haklısın :44:

saçamlıyor ya içimden konusmak bıle gelmıyor artık

Özgecim kızmakta haklısın ama sakin ol canımm bebişin hissetmesin üzülmesin annesi :))) Ben de hep kız istiyordum ama cinsiyetini öğrenir öğrenmez öyle çabuk adapte oldum ki anlatamam erkek hç düşünmemiştim bile ama daha masadan kalkarken oğlum demeye başlamıştım

sen çok hasassın bu donemde belkıde ondan hemen kızıp tepkı verıyosun cnm öyle düşünme
kızı olsa bayılıcak babalar kız çocuklarına aşıktırlar unutma istemez rolune gırmsıde erkek admaın oğluolur hesabı var çogu erkekte normal hayatım sıkma canını boşyere

canlarımm evi toparlarken arada hiçbişey yazamadım annemler gelmek üzere ben kaçıyorum sizi seviyorum arada bi kaçamak yapar girmeye çalışırım mucuksssssss güzellerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…