amin inş.Benim ki 4,47 heralde beni de endokronolojiye sevkeder aksama 2 li testim cikacak o zaman gorusucem doktorumla insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.
slm kızlar aranıza yeni katıldım. bende 12+5 gunluk gebeyim. dun drumuza gittik bebegimin elini kolunu ilk defa gördum. karnımda trambolin varmıs gibi zıp zıp zıplıyordu :) ama muaallakta kaldı dr kız mı erkek mi die. haftaya persembe tekrar gidicez :)
Benim ki 4,47 heralde beni de endokronolojiye sevkeder aksama 2 li testim cikacak o zaman gorusucem doktorumla insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.
Benim ki 4,47 heralde beni de endokronolojiye sevkeder aksama 2 li testim cikacak o zaman gorusucem doktorumla insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.
benimkide çok çok düşük çıktı 0.04
benide endokronolojiye gitmem konusunda uyardı haftaya randevu aldım bakalım oradaki doktor ne diyecek.inşallah sorunsuz atlatırız
seninde çok yüksek değilmmiş canım kokrkma o kadar ama ihmal etme git dr a. zaten oda söyleyecektir.
inşallah canım . ihmal etme ama çok önemliymiş çünkü .
nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz şu an ıtıbariyle canım hiçbirşey yemek ıstemıyor acayıp iştahsızlık başladı ıkı gundur sabah bı yıyorum akşama kadar acıkmıyorum yada canım istemıyo mide bulantılarım geri geldi noluyoz yaa
iştahsızlık birazda bana uğrasa.. 3 ayda 5 kilo aldım. drum diyet verdi diyet listesindekileri görunce biraz guldum yemekten sonra cayın yanında ıvır zıvırmıs gibi geldi bana :) böyle devam edersem doguma kadar 15-20 kilo daha alıcam. acıkınca sanki bebek iç organlarımı yiyo öyle kötu oluyorum
huuu bu modelde çok datluymuş cnm
tatlım seninkide tam ömür törpüsüymüş be ne o öyle geldin morel ver bari
slm kızlar aranıza yeni katıldım. bende 12+5 gunluk gebeyim. dun drumuza gittik bebegimin elini kolunu ilk defa gördum. karnımda trambolin varmıs gibi zıp zıp zıplıyordu :) ama muaallakta kaldı dr kız mı erkek mi die. haftaya persembe tekrar gidicez :)
yeaaa pzr günü bende öyleydim...didim bulantılar yeniden geldi herhal..allahdan o günlükmüş..ama iştah konusu çok fena ya..sbh kahvaltımı yaptım saat 10 gibi allam sanki hiç kahvaltı yapmamışım gibi hissettim birden..imdadaıma 2 minik puaçacık yetişti..normalde ceviz+badem her gün 11 de yiyorum ve her gün böyle şişkinlik olyodu zorluodum kendimi..bugün 11 olmadan yedim walla ondan medet umdum aceba doyururmu die...şimdide çok açım..yemeğe gitcem ama 1 saatir kuryom aceba onumu yesem yok yok onumu yisem die
hoşgeldin tatlım :) ben de on üç haftalıkken görmüştüm en son.. kımıl kımıldı :) ama şöle de bişi var yazık büyüdükçe orada hareket alanı kısıtlanacak şimdi ne yapabiliyosa o kar ama güzel bişi ya suyun içindesin devamlı yer çekimi yok bişi yok eğlencelidir heralde :)
kızlar bu arada ben hızlı kilo almaya basladıgım için cabukta catlamaya basladım kasın kasın duruyorum. dr bonal-f plus önerdi bende arastırdım learec daha iyi oldugu söyleniyo bide nette indirimde yakaladım. tum eczanelerde 75 tl idi ben 2 tanesini kargo dahil 84,5 aldım. bonal-f kullanan var mı yada learec? gebeliğimi öğrendigimden beride bebe yagı badem yagı ne varsa surdum ama catladım yine
kızlar bu arada ben hızlı kilo almaya basladıgım için cabukta catlamaya basladım kasın kasın duruyorum. dr bonal-f plus önerdi bende arastırdım learec daha iyi oldugu söyleniyo bide nette indirimde yakaladım. tum eczanelerde 75 tl idi ben 2 tanesini kargo dahil 84,5 aldım. bonal-f kullanan var mı yada learec? gebeliğimi öğrendigimden beride bebe yagı badem yagı ne varsa surdum ama catladım yine
kaçıncı haftadasın ki canım bu kadar çabucak oluyo mu öyle çatlak yaben de mi sürsem ki... on beşinci haftadaym kaşıntı falan da yok...
bu bebük neden ters duryo annesi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?