hıı..oğlumda ayça diyemedi ayçeeee dio söyleyemio
Uffff yaaa ne koyyim ne koyyim kafam karıştııııı uyku tutmadı dünden berii
kayınvalidende özlem i çok düşünmüşmü aceba??? Duru ve su koyma da..
günaydınnn herkese........
aman ne bilim yaa insan ne diyeceğini de bilemiyor afalladım yaneama olmas ben o ismi sevmiorum diyince yüzü düştü ama napiiimm petuşş zorla sevemem ya amnn su koymam o ne ölee suuuu su versene sucum
günaydın canım
allam inşallah benim kayınvalideninde öyle içinde tuttuğu bi isim felan yoktur:)))
balım, petek???? hıı
aman ne bilim yaa insan ne diyeceğini de bilemiyor afalladım yaneama olmas ben o ismi sevmiorum diyince yüzü düştü ama napiiimm petuşş zorla sevemem ya amnn su koymam o ne ölee suuuu su versene sucum
günaydın canım
kızım olursa ben melike koyacağım çok önceden beri beğenip, istediğim bir isim.. kocam pek istemiyor ama olsun
ama bizim şehzademiz olacak biliyorsunuz... Kerem düşünüyorum şimdilik ama tam eminde değilim...
sanki dünyaki hiçbir isim benimn çocuğuma yakışmayacak gibi hissediyorum.hiç karar veremiyorum, konduramıyorum.... isim seçimi gerçekten çok zor....
Birşey sorabilirmiyim sabah sabah. Ultrason çokmu zararlı bebeğe her hafta girsek ultrasona bişey olurmu acaba:))
:44::44::44::44:
emaann eman işşallahhhh
olsaydı koyarmıydın
kızım olursa ben melike koyacağım çok önceden beri beğenip, istediğim bir isim.. kocam pek istemiyor ama olsun
ama bizim şehzademiz olacak biliyorsunuz... Kerem düşünüyorum şimdilik ama tam eminde değilim...
sanki dünyaki hiçbir isim benimn çocuğuma yakışmayacak gibi hissediyorum.hiç karar veremiyorum, konduramıyorum.... isim seçimi gerçekten çok zor....
kızlar günaydın..
oley şebelek suratlılar gelmiş geri ama sayıca azalmış gibiler
eğer kızım olursa ÖYKÜM koyacağız biz.. flört döneminde karar vermiştik bu ismi ve hiç değişmedi...
erkek olursa da bora, toprak, hoşuma gidiyor..
günaydın herkese
bende mart 2012 annesi olucam allah nasip ederse..
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın(
günaydın herkese
bende mart 2012 annesi olucam allah nasip ederse..
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?