2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hergün bi sıkıntımız var işte cnm

heççç sevmem..tuni yağız koyarsan vermem kızımı bebem, ona göre..benim kızım bi yağıza kocam diemez..hıhhh
enişteden yanayım:))

heççç sevmem..tuni yağız koyarsan vermem kızımı bebem, ona göre..benim kızım bi yağıza kocam diemez..hıhhh
enişteden yanayım:))

Ciddenmi yawsss ama ya amaaaaa ühühühüh
yiğit efe berk nasıl??
hastanede geçen sıra beklerken hakan koyalım dedi dururken vahiy gelmiş gibi nerden geldiyse birden aklına

allah yardımcın olsun tatlım.. tam olarak nasıl bi şeymiş o tanı..

Ciddenmi yawsss ama ya amaaaaa ühühühüh
yiğit efe berk nasıl??
hastanede geçen sıra beklerken hakan koyalım dedi dururken vahiy gelmiş gibi nerden geldiyse birden aklına

ben erkekde mete, çağıl, doruk, arman, kerem, ediz bu isimleri sevyom emme kocam heç birini ne beğenyo ne istio...varsa yoksa efe..diom efeler çok yaramaz oluyormuş yoq efe dio erkek olursa...istiosan yanna bi isim koyarız dio...koy demio yani koyarız dio yine:))) neyse efede çok fena değil yani..zaten bu gidişle onlara vahiy gelecek bizede supriz olcak cnm..daha akşam diodu nede olsA sen hastanedeyken kimliği ben çıkartırım die:)))

hahaha bide çok akıllılar yaa baksana neyi düşünmüş sen hastanedeyken ben çıkarcam kimliği
efe ismi bencde çok güzel yanına bi isim konulabilir kısa olduğu için anlaşma yaparsınız efe konursa yanına ismide senin eklemen şartıyla diye bebem aman bırak vahiy onlara gelsinde kayınvaldelere falan gelmesin
doruk ismide çok güzel çok severim benim yiğenimin ismi..

benimkide aşkım hemen isim koyalım yoqsa karışan çok olur diodu..doğruymuş
Gunaydinnn herkeze.
Kizlar bugun doktora gidiyorum dua edin litfen
KK BAYANSU cum takip listesine benide eklermisin.
Bilgilerimi yazdim oraya
ekledim bilee
o da güzelmiş canım
inşallah bebeğie bişey olmaz tatlım
anlamda önemli tabee:26:
bizimkide diyo aynen öyle deli oluyorum ne desem o neymiş diooo

tatlım geçmiş olsun çok..nasıl bi tanıymış o ilk defa duydum??

biz buluyoz beğeniyozya isimleri ondan bana çok klasik bi isim sölüyo hakan diyo yaa hakana gelene kadar bi sürü güzel isim var Allahtan diretmedi

Tuna isminide çok beğenirim ama benim kocişimde tuna ismini beğenmiyor. :)

biz buluyoz beğeniyozya isimleri ondan bana çok klasik bi isim sölüyo hakan diyo yaa hakana gelene kadar bi sürü güzel isim var Allahtan diretmedi

hee geçen benimkide fatih koyalım dedi.. de get didim yaa

evet yaa klasik isimleri bende sevmiyorum
Tuna isminide çok beğenirim ama benim kocişimde tuna ismini beğenmiyor. :)
çocuklar duymasında itici bi tuna vardı dimi belkide ondandır
cnm en son kura ya kalcak sanırım bu isim koyma mevzu..dua edelim de çekişme bi karı-koca arasında kalsın:))

evet eveettt nası olsa elinde sonunda bizim didiğimis olcekkk

bizim bu kocişlerede isim beğendiremiyoruzz

uzun saçlı erkekleri küçük yaşımdan beri daha bi karizmatik bulduğumdan, ilkokula başladığım yıllarda izlediğim çağrı filminde zeyd rolündeki oyuncuya aşık olmuştum, yıllarca oğlum olursa adını zeyd koycam dedim ama eşimin sevmediği bi okul arkadaşının adıymış

acaba bunlar bize yalandan mı sevmediğim okul arkadaşım filan diyo???
facebook'ta bul göster desem???
sanırım paranoyak oldum

Son düzenleme:
cnm en son kura ya kalcak sanırım bu isim koyma mevzu..dua edelim de çekişme bi karı-koca arasında kalsın:))

heee heheh kocişte öle diyo olmıcak bu iş böle bikaç tane seçelim kağıda yazalım doğunca kendisine çektirelim diyo :)))))

aman aman allah korusun... zaten kimse karışmasın die şimdiden Kerem olacak ismi die duyuracağım. olmazda değiştirirsem öyle oldu son anda değişti falan dirim.. ama isimsiz kalırsa mutlaka bir isim yakıştıran olacaktır...

kuzucum senin kociş egeli değil mi anacım.. zaten şimdi ya efe ya ege koyuyorlar bizim oralarda çocuklara isim olarak.. kıza da ada ismini koyuyorlar.. normal yaneee

kuzucum senin kociş egeli değil mi anacım.. zaten şimdi ya efe ya ege koyuyorlar bizim oralarda çocuklara isim olarak.. kıza da ada ismini koyuyorlar.. normal yaneee

evet canımcım...dio efe, istersen 2.isim koyalım sen koy onuda..o olsun bu olsun yok, çağan olsun ikincicide dio..efe çağan...(ama ben koyyom sözde 2.ismi)hee diom tam egeli ismi, ha çocuğun alnına egeli yazmışsın ha efe çağan koymuşsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…