gunaydınlar herkese...
sabah sabah isim mi düşünülmeye başlandıbende hep erkege odaklanmıstım simdi ya kıss cıkarsa dıe bizim karı koca isimlerimiz S yle baslıyorur bende dedim sanem olsun anlamı cok guzel kadın demek miş
günaydınlarrrrrr şekerlerr:):)
anacığım gelene kadar bakayım didim..yehuuu ifadeler gelmiş sonunda
isimlerden açılmış konu madem öle bende fikrimi söliyim erkek olursa YAĞIZ koymak istiyorum ama kocişim istemiyo o ne öle diyo
heççç sevmem..tuni yağız koyarsan vermem kızımı bebem, ona göre..benim kızım bi yağıza kocam diemez..hıhhh
enişteden yanayım:))
günaydın herkese
bende mart 2012 annesi olucam allah nasip ederse..
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın(
Ciddenmi yawsssama ya amaaaaa ühühühüh
yiğit efe berk nasıl??
hastanede geçen sıra beklerken hakan koyalım dedi dururken vahiy gelmiş gibinerden geldiyse birden aklına
ben erkekde mete, çağıl, doruk, arman, kerem, ediz bu isimleri sevyom emme kocam heç birini ne beğenyo ne istio...varsa yoksa efe..diom efeler çok yaramaz oluyormuş yoq efe dio erkek olursa...istiosan yanna bi isim koyarız dio...koy demio yani koyarız dio yine:))) neyse efede çok fena değil yani..zaten bu gidişle onlara vahiy gelecek bizede supriz olcak cnm..daha akşam diodu nede olsA sen hastanedeyken kimliği ben çıkartırım die:)))
:44::44::44::44:
yani sevmezsem ismi koymazdım heralde..umarım öyle bi gereksizlik yapmaz..allammmm
çünkü bide bakcak falan ya bebeğe, bunu düşünüp ya sesimi çıkaramaz ok dersem..allammmm
yok yok koymam..eşim bi kere yani koycamız ismi koymadan önce bide ailelerimize sorarız dimi dedi, bu lafın üstüne 3 saat falan dırdırlandım yani...bak içime bi ateş düştü zabah zabah..
ekledim bileeGunaydinnn herkeze.
Kizlar bugun doktora gidiyorum dua edin litfen
KK BAYANSU cum takip listesine benide eklermisin.
Bilgilerimi yazdim oraya
o da güzelmiş canımkızlar günaydın..
oley şebelek suratlılar gelmiş geri ama sayıca azalmış gibiler
eğer kızım olursa ÖYKÜM koyacağız biz.. flört döneminde karar vermiştik bu ismi ve hiç değişmedi...
erkek olursa da bora, toprak, hoşuma gidiyor..
inşallah bebeğie bişey olmaz tatlımgünaydın herkese
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın(
anlamda önemli tabee:26:gunaydınlar herkese...
sabah sabah isim mi düşünülmeye başlandıbende hep erkege odaklanmıstım simdi ya kıss cıkarsa dıe bizim karı koca isimlerimiz S yle baslıyorur bende dedim sanem olsun anlamı cok guzel kadın demek miş
bizimkide diyo aynen öyle deli oluyorum ne desem o neymiş diooogünaydınlarrrrrr şekerlerr:):)
isimlerden açılmış konu madem öle bende fikrimi söliyim erkek olursa YAĞIZ koymak istiyorum ama kocişim istemiyo o ne öle diyo
günaydın herkese
benimkide aşkım hemen isim koyalım yoqsa karışan çok olur diodu..doğruymuş
ekledim bilee
o da güzelmiş canım
inşallah bebeğie bişey olmaz tatlım
anlamda önemli tabee:26:
bizimkide diyo aynen öyle deli oluyorum ne desem o neymiş diooo
günaydınlarrrrrr şekerlerr:):)
Tuna isminide çok beğenirim ama benim kocişimde tuna ismini beğenmiyor. :)
Tuna isminide çok beğenirim ama benim kocişimde tuna ismini beğenmiyor. :)
biz buluyoz beğeniyozya isimleri ondanbana çok klasik bi isim sölüyo hakan diyo yaa hakana gelene kadar bi sürü güzel isim var Allahtan diretmedi
evet yaa klasik isimleri bende sevmiyorumbiz buluyoz beğeniyozya isimleri ondanbana çok klasik bi isim sölüyo hakan diyo yaa hakana gelene kadar bi sürü güzel isim var Allahtan diretmedi
çocuklar duymasında itici bi tuna vardı dimi belkide ondandırTuna isminide çok beğenirim ama benim kocişimde tuna ismini beğenmiyor. :)
cnm en son kura ya kalcak sanırım bu isim koyma mevzu..dua edelim de çekişme bi karı-koca arasında kalsın:))
bizim bu kocişlerede isim beğendiremiyoruzz
cnm en son kura ya kalcak sanırım bu isim koyma mevzu..dua edelim de çekişme bi karı-koca arasında kalsın:))
ben erkekde mete, çağıl, doruk, arman, kerem, ediz bu isimleri sevyom emme kocam heç birini ne beğenyo ne istio...varsa yoksa efe..diom efeler çok yaramaz oluyormuş yoq efe dio erkek olursa...istiosan yanna bi isim koyarız dio...koy demio yani koyarız dio yine:))) neyse efede çok fena değil yani..zaten bu gidişle onlara vahiy gelecek bizede supriz olcak cnm..daha akşam diodu nede olsA sen hastanedeyken kimliği ben çıkartırım die:)))
kuzucum senin kociş egeli değil mi anacım.. zaten şimdi ya efe ya ege koyuyorlar bizim oralarda çocuklara isim olarak.. kıza da ada ismini koyuyorlar.. normal yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?