2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
özge canım sıkma canını erkekler işte. benimkide erkek istiyor. dr fazla ümitlenme dediği halde oğlum diye seviyor karnımı bazen. anlatamıyorum bende üzülüyorum bu duruma diyorum belkide hep kızımız olacak hayırlısı diyro ama aklı erkekte eminim.

tatlım geçmiş olsun çok..nasıl bi tanıymış o ilk defa duydum??

bebeğin beyin sıvısı haftasına göre biraz fazlaymış.takip edilmesi gerekiyo artmazsa problem olmaz dendi.
bide ayrıntılı ultrosonla bebeğin başka organlarında problem olup olmadığı bakılcak.kendi doktorum izmire ünv hastanesine gitmemi söyledi.kendi doktorum baya olumsuz konuştu.başka bir doktora gittim çok ciddi değil ilerki haftalarda geçer dedi 15 gün sonra gel dedi.kafam allak bullak :)c tesi ünv hastanesine gidicem hayırlısı bakalım
bebeğimi kaybetme korkusu ve beklemek bitiriyo beni

çok fena sinirlendim :18:
benım esım resmen kız erkek farkı yapıor ya cınsıyetı bılmıorm dedım (dr erkek dedı ama )
ay elım ayagım tıtrıooo of

benim eşim de 4 erkek kardeş olmalarına rağmen kız yerine erkek istiyodu, aslında benim için fark etmemesine rağmen ayrım yaptığı için kızıp gözünü korkuttum.

kız çocuk babayı erkek çocuk anneyi sever dedim. abilerim annemin peşinde dolanırken babama nasıl sırnaştığımı anlattım hemen kız çocuğa kaydı aklı

canım benim olumlu düşün olumlu olsun bak doktor çok ciddi bişey değil geçer demiş Allahın izniyle hiçbirşey olmaz Allahım korur onu hamilelikte muhakkak canını sıkan durumlar çıkabiliyor ortaya 2li 3lü testi riskli çıkıpta çok sağlam bebekler doğuranlar var duymuşsundur..bence sende bişey olacak diye korkuyla yaşama bebeğinde etkilenir..takip edildikten sonra bi sorun olacağını sanmıyorum Allahın izniyle ...hadi cumartesi günü hayırlı haberlerle gel inş. canım bekliyoruz..

çok fena sinirlendim :18:
benım esım resmen kız erkek farkı yapıor ya cınsıyetı bılmıorm dedım (dr erkek dedı ama )
ay elım ayagım tıtrıooo of

özgecim eşin askerdeydi dimi kuzum..bence aradaki uzaklık onun askerde oluşu senin artık onun yanında olmasını istemen bide üstüne hamileliğini yalnız geçirmenden dolayı oluyo bu tatsızlıklar canım..onunda aklı sizde ikinizde bence gerginsiniz uzaklıktan dolayı..isteyerek ayrım yaptığını sanmıyorum ama eğer yapıyosa eminim bu düşüncesi geldikten sonra seni gördükten sonra değişecektir tatlım..sen sıkma canını hamileliğinin tadını çıkar bebişinde üzülmesin annesi ..

canlarımm evi toparlarken arada hiçbişey yazamadım annemler gelmek üzere ben kaçıyorum sizi seviyorum arada bi kaçamak yapar girmeye çalışırım mucuksssssss güzellerr

tamam canım öptüm çok ohhh tadını çıkar anneciğinle biz buralardayız öptüm çokkk biz de seni seviyoruz

TUNİ illa anne diosun yani hee....annen gelyo die ne kadar pozitif olmuşsun, yazdığın yorumları okuyunca didim tuni mi bunları söylüyor...illa anne işte, bende annemi istiom, pufff

Arkadaslar merhaba bende 13+3 gunluk hamileyim bu 2. cocugu, size bisey sormak istiyorum daha doktorumla gorusmedim merak ediyorum acaba aranizda tsh hormonu yuksek cikan var mi netten biraz baktim ciddi gibi gozukuyo

Arkadaslar merhaba bende 13+3 gunluk hamileyim bu 2. cocugu, size bisey sormak istiyorum daha doktorumla gorusmedim merak ediyorum acaba aranizda tsh hormonu yuksek cikan var mi netten biraz baktim ciddi gibi gozukuyo

benim yüksek çıktı 5,7 di. dr normal için biraz yüksek ama hamilelikte bunun 2 olması gerektiğini söyledi endokrinolojiye sevketti. ilaç kullanıyorum bu hafta tahlilimde 2.7 çık düşmüş ama ilaca devam edecekmiyim daha dr a gösteremedim. senin ne durumda. aslında çok riskli bişey. ama ilaçla bütün risk ortadan kalkıyormuş kokrmana gerek yok dedi dr

bizim forumun da kızları ne kadar bahtsız yaa..
kayınvalideler evlere şenlik.. kocalar üşütük..
hayırlısı..

hayırlısı..

Allaha şükür valla ben şanslı olan bölümdeyim kayınvalidem benden hevesli sürekli bişeyler alıp duruyor bana kocam desem ağzı var dili yok ama doğumdan sonra dönüşü muhteşem olacakmış öyle diyor

hayırlısı..

2 gün önce kaynanam çatkapı geldi, ben düşük tehlikemi henüz tamamen atlatmadığım için evde uzanıyorum. eli boş geldi öyle çatkapı hasta evine!!! bi de moralimi bozdu yok son aylarda düşük yaparsam bi de onu doğurup sancı çekermişim o daha kötüymüş. kıpırdamayacakmışım. bu sefer de kendi dr'unun 25 yıl evvel ona verdiği akılları anlatıyo dr ona hareket etmezsen doğuramazsın demiş. yok komşusunun gelini bahçede top oynayıp ip atlıyomuş hamile haliyle. aklımda olmayanı da aklıma soktu 40 çeşit düşük ihtimalini getirdi aklıma sonra da ölece çıktı gitti!!! ben de ona inat dr izin verirse havuza gitcem dedim gözü döndü. ne işm varmış???

püüfffff

huuu bu modelde çok datluymuş cnm

Benim ki 4,47 heralde beni de endokronolojiye sevkeder aksama 2 li testim cikacak o zaman gorusucem doktorumla insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.

slm kızlar aranıza yeni katıldım. bende 12+5 gunluk gebeyim. dun drumuza gittik bebegimin elini kolunu ilk defa gördum. karnımda trambolin varmıs gibi zıp zıp zıplıyordu :) ama muaallakta kaldı dr kız mı erkek mi die. haftaya persembe tekrar gidicez :)

Genel kanı aşkın 3 yıl sürdüğü yönünde olsa da, flört döneminin ne kadar sürdüğü bugüne dek bilinmiyordu. Evlilik hediye listesi sitesi Kurdele nin araştırması, Türklerin ortalama 2 yıl flört ettiğini ortaya çıkardı. Türkiye genelinde yapılan araştırmaya göre ülkemizde çiftlerin büyük bir kısmı (%37,1’i) evlenmeden önce en fazla 2 yıl flört ediyor. Diğer taraftan araştırma, İzmirlilerin ise 3 yıl ile en uzun süre flört eden topluluk olduğunu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…