Demi ya belirtileri de erkek benim hep ama bakalım artık hayırlısı inşallah son anda bi oyun oynamazsa meleğimHer şeye hazırlıklıyız Zaten 4 boyutluya kadar bir şey almayı düşünmüyorum bakalım
Kızlar bu hafta çıkan o saç gibi tüyler zamanla dökülüyormuş internette öyle yazıyordu
bence söylergösterirse.
bu arada 4 boyutlu denılen zıkkıma gırdım ama boşuna para verdim bebeğim bugun pek nazlıydı kıpırdamak ıstemedı :) arkası donuktu sonra bı ara dondu ağzını açtı kapadı gözlerı ve burnu bellıydı daha çok mınık genelde 4 boyutlu 500 grm bebekelre bakıyorum dedi bu dr nıye yolaldı benı oarya bılmem başını kemık boyunu bıde göbeğını ölçtü bide cd verdi sağolsun:) izlemedım daha
resımler buyuk gelıyo ekleyemıyorum napsamkı ya:s
ayyy detaylı usg ye kadar dökülmeseler bari:)) tüylü olsunlarda az datlu olsunlar:))
ayy değişmesin artık ya, ben çook alıştım şimdi kız fikrine
Bence de değişmesin insan alışıyorama demin bi yere yazdım ne kadar çok sonradan değişen varmı meğer...
daha erken ama ya...4 boyutludan kasıt şu bahsettiğimiz detaylı usg ise ona 18 -22 . Haftalar arası dşo toktorlar zati
yok bu ayrıntılı değil renklı baktı içte ağzı gözu daha net yanı renklı gguzeldıde çok mınıktı yavru kuşum
:26::26::26::26::26: inş. bize denk gelmez dielim o zmn cnm
kızımla bisde kaçıoruz gari..öpüyouz pembe pembe
kızımla bisde kaçıoruz gari..öpüyouz pembe pembe
kızımla bisde kaçıoruz gari..öpüyouz pembe pembe[/QUO
güle güle canım biz de öpüyoruz çoook..
:79:
:79::79:bizde çıkıyoruz kızımla iyi akşamlar herkese:80:
:79:
:79::79:bizde çıkıyoruz kızımla iyi akşamlar herkese:80:
ho geldin sbilyana ...ben de 4 ten 5 ten sonra girebilenlerdim ve geçmişe bakamyrum..yetişemiyrum çünkü.. dr flaşbellek götür her ihtimale karşın bence..çünkü benim ilk çocuğmda daha ilk seferden itibaren her randevusunda cd verdi dr..ama bunda bellek getir dedi..gerçi farklı d rlar
SBİLYANACIM AŞAĞIDA GÖRÜORUM seni ama çok çalışyon heralde didim:))
çok saol cnmcım..bende hiç bişi almamıştım ve ciddi ciddi üzülyodum almadım die...17. hafta net die düşünyorum, toktorda çok net konuştu..güveniorum ona..o gazla gittim 14 tane tulum aldım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?