kızının şansıda bahtıda güzel olsun cnm..inş. yanılma vs. dir, çok küçükler o ultrason cihanzından ne anlıoki dr lar..inş. önemli bişi değildir, yanılmadır, üzme cnm kendini
hayırlı olsun canım..ederiz tabii dularımız seninle ve bütün annelerle..inşallah her şey iyi olur..
Rabbim bebeğini korusun arkadaşım.Bu arada kızlar benim 2 arkadaşımda bebeklerinin cinsiyetinde dr ların dediği cinsiyet çıkmadı..
Birine erkek denildi 7 .ayda kız oldugu belirlendi
Bir arkadaşıma da bebeğin kız oldugu söylenildi üstelikte erkek bebeğe takmış bir eşi varken 8. ayda bebeğin erkek oldugunu öğrendiler.Ayrıca gittikleri dr larda gerçekten çok önemli kişilerdi kendi uzmanlıklarında ama yanılma oldu...
Bu tip duyumlarınız oldumu sizinde..
kötü bi şey düşünme tatlım sen.. dua et.. sonuçta kesin bişey içermiyor bu testler..
için rahat etmezse başka bi doktora daha git..
bu ne yawww...emme yazdım beyime ben unutursam sen unutturma söleriz sıpamıza die:)) datluymuş çookiyi oldu bunu paylaştığn geçen akşam soruyodu kocam ninni biliyormusun die
tam ağlamaklı ağlamaklı okuyordum Bu ninniye çok güldüm yaaaa
Dandini dandini
Dandini dandini danalı bebek,
Annesimaymun,babası şebek,
Ağzına verdim şişe tıpası,
Uyamadı gitti eşek sıpası
Ben varım ben varım bende burdayım :) Nasipse 2012 Nisan 'da bende ilk bebeğimi doğuracağım.Kendisi 16 haftalık.Henüz cinsiyetini öğrenmedik.Bu hafta muayeneye gidince öğreneceğiz inşallah.
iyi oldu bunu paylaştığn geçen akşam soruyodu kocam ninni biliyormusun die
tam ağlamaklı ağlamaklı okuyordum Bu ninniye çok güldüm yaaaa
Dandini dandini
Dandini dandini danalı bebek,
Annesimaymun,babası şebek,
Ağzına verdim şişe tıpası,
Uyamadı gitti eşek sıpası
selamlar kızlar. ben sizlere bi şey sorcaktım. bende polikistik over var. bu ay soğan suyu kürü uyguladım.polikistik over ı iyileştirik hormonları düzene sokuyormuş. kasım ın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. bi kaç gündür idrarımda beyaz tortu oluyor. ve baya çok. sistit dede beyaz tortu geliyor. ama sistit daha önceden olmuştum acıması lasım idrar yaparken. bi kaç form da gördüm. beyaz tortu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. aranızda hamilelikte idarında beyaz tortu olan yada yaşayan varmı? ilk aylarında? adet olmama daha var.ayın 2 sinde.
Rabbim bebeğini korusun arkadaşım.Bu arada kızlar benim 2 arkadaşımda bebeklerinin cinsiyetinde dr ların dediği cinsiyet çıkmadı..
Birine erkek denildi 7 .ayda kız oldugu belirlendi
Bir arkadaşıma da bebeğin kız oldugu söylenildi üstelikte erkek bebeğe takmış bir eşi varken 8. ayda bebeğin erkek oldugunu öğrendiler.Ayrıca gittikleri dr larda gerçekten çok önemli kişilerdi kendi uzmanlıklarında ama yanılma oldu...
Bu tip duyumlarınız oldumu sizinde..
biz gidiyoruz...
mesaimizi bitirdik.. babamızı özledik bugün fena halde.. uçarak gideceğim evime..
öpüyorum her yerinizden..
kızlar benimde kızım oluyor dün doktora gittik 15+3 124 gr. kalbinde beyaz leke görüldü canım sıkıldı 4lü tes istiyorlar. yaptırdım çarş. cuma belli olacak dua edin ltfen ayrıca facebookta sayfanızın adıne
hayırlşı olsun cnm..ben bi kere erkek gördüm ilk, sonrada 3-5 kere hep kız gördüm, kız benimki:))Merhaba Güzel Yürekli Melekler,
Ben de sizler gibi Nisan ayında hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bekliyorum. İlk annelik heyecanım olacağı için buradan tecrübeli arkadaşların deneyimlerini takip ediyorum. Çok güzel paylaşımlar var bazen hüzünleniyorum bazen mutlu oluyorum bu içten düşünceler karşısında... Yüce yaradan çıktığımız bu yolda yanımızda olsun... Ben 16+5 haftalık hamileyim. İkili testi yaptırırken erkek bebekten benzediğini söyledi doktor yine de kendi doktorunuz söylerse daha iyi olur dedi. Kendi doktoruma test sonuçlarını götürdüğümde ise ultrasona girdim o kadar hareketliydi ki arkasını döndü ve bir türlü göremedi doktorum çok yoğun olduğu için de meşgul etmek istemedim ama inanın içim içimi yediArkadan kıza benziyor bir sonraki görüşmede kesin belli olur dedi ve bir sonraki görüşme 4 hafta sonra. Kız veya Erkek farketmez ama insan merak ediyor elinde olmadan elbette en büyük temennimiz sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olabilmek ama insan yine de merak etmeden duramıyor. Buradan hareketle Sevgili Dostlar, sizce ikili test daha detaylı olduğu için çıkma olasılığı daha mı fazladır diğer bir sorum ise annelerin rüyasına girermiş bir şekilde işaret vs... Çevremdeki bir çok tanıdık bundan bahsediyor ve doğru çıktığını anlatıyorlar. İçinizde rüyasında görüp sonrasında doğru çıkan var mıdır? En azından 4 haftayı bu düşüncelerle geçireyim :)
Hepinize Sevgiler.... Sağlıcakla kalın...
anommm, bize yasak geldi walla toktordan eş aşağıda die..ama zaten tık yoktu 4 aydır 5. ayıda yasakla geçeriz..kalır 4 ay ondada olsa nolur olmasa nolur...ama datlu datlu sarılıp yatmak daha güzel..:))hadi bakalım gülüüü güllüüü sizeee.....
ilk 3 ay çok zorlamıştım kocamı çok kavga çıkarmıştım ama bu aralar benimde gözüme pek bi tatlı görünmeye başladı sanki daha sık aklıma geliyor özlüyorum
kızlaaaaar cinsiyet öğrenen varmı didiiiiim :) cinsiyetini dr. Nasıl öğreniyo... Bebişimiz uyurken bastırıyomuş galiba karnımıza... Yada öksür filan diyomuş doğru muuuuuuuuuu ?????
Nasıl bakıyor doktor abla bebişimize ?
bayanlar selamlar doktordan geldim sizlerle de paylaşmak istedim oğlum oluyor
:118::116::124::124::119:
kızlaaaaar cinsiyet öğrenen varmı didiiiiim :) cinsiyetini dr. Nasıl öğreniyo... Bebişimiz uyurken bastırıyomuş galiba karnımıza... Yada öksür filan diyomuş doğru muuuuuuuuuu ?????
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hayırlşı olsun cnm..ben bi kere erkek gördüm ilk, sonrada 3-5 kere hep kız gördüm, kız benimki:))
anommm, bize yasak geldi walla toktordan eş aşağıda die..ama zaten tık yoktu 4 aydır 5. ayıda yasakla geçeriz..kalır 4 ay ondada olsa nolur olmasa nolur...ama datlu datlu sarılıp yatmak daha güzel..:)) :
bebişim uyumuyordu gayet hareketliydi
dr da öksür demedi
muayeneye gitmeden bi çikolata yeyin
çocuk kıpır kıpır oluyo o da hemen buluyo
benimki açmış bacaklarını tepetaklak duruyodu
hemencecik gördük pipisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?