2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızının şansıda bahtıda güzel olsun cnm..inş. yanılma vs. dir, çok küçükler o ultrason cihanzından ne anlıoki dr lar..inş. önemli bişi değildir, yanılmadır, üzme cnm kendini

hayırlı olsun canım..ederiz tabii dularımız seninle ve bütün annelerle..inşallah her şey iyi olur..

kötü bi şey düşünme tatlım sen.. dua et.. sonuçta kesin bişey içermiyor bu testler..
için rahat etmezse başka bi doktora daha git..

kızlar teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin inşallah size güzel haberler veririm.

bu ne yawww...emme yazdım beyime ben unutursam sen unutturma söleriz sıpamıza die:)) datluymuş çook
Ben varım ben varım bende burdayım :) Nasipse 2012 Nisan 'da bende ilk bebeğimi doğuracağım.Kendisi 16 haftalık.Henüz cinsiyetini öğrenmedik.Bu hafta muayeneye gidince öğreneceğiz inşallah.

hoşgeldin cnm

hakkatten gülmekten ölüyorum şu an

biz gidiyoruz...
mesaimizi bitirdik.. babamızı özledik bugün fena halde.. uçarak gideceğim evime..
öpüyorum her yerinizden..

Merhaba canım, ben de soğan kürü uygulamıştım ve kür boyunca benden devamlı beyaz akıntı geldi. Bu rahmin temizlendiğini gösteriyormuş. Ben soğan kürünü yaptığım ay yumurtlamadım adet oldum ve adetin 2. günü bal tarçın çörek otu kürüne başladım ve kürü tamamlar tamamlamaz yumurtladım. Hamilelikte beyaz akıntı oluyor ama bu yumurtlama döneminde de oluyor ve soğan kürü rahmi temizlediğinde de oluyor. O yüzden şu an bu senin için 3 anlama da gelebilir. Sen yine de yumurtlama belirtisiymiş gibi düşünüp bugünleri değerlendir bence ve eğer adet olursan bahsettiğim diğer kürü mutlaka yap ben bu kürler sayesinde hamile kalabildim. İnşallah hamilesindir...

Merhaba Güzel Yürekli Melekler,

Ben de sizler gibi Nisan ayında hayırlısıyla evlat sahibi olmayı bekliyorum. İlk annelik heyecanım olacağı için buradan tecrübeli arkadaşların deneyimlerini takip ediyorum. Çok güzel paylaşımlar var bazen hüzünleniyorum bazen mutlu oluyorum bu içten düşünceler karşısında... Yüce yaradan çıktığımız bu yolda yanımızda olsun... Ben 16+5 haftalık hamileyim. İkili testi yaptırırken erkek bebekten benzediğini söyledi doktor yine de kendi doktorunuz söylerse daha iyi olur dedi. Kendi doktoruma test sonuçlarını götürdüğümde ise ultrasona girdim o kadar hareketliydi ki arkasını döndü ve bir türlü göremedi doktorum çok yoğun olduğu için de meşgul etmek istemedim ama inanın içim içimi yedi Arkadan kıza benziyor bir sonraki görüşmede kesin belli olur dedi ve bir sonraki görüşme 4 hafta sonra. Kız veya Erkek farketmez ama insan merak ediyor elinde olmadan elbette en büyük temennimiz sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olabilmek ama insan yine de merak etmeden duramıyor. Buradan hareketle Sevgili Dostlar, sizce ikili test daha detaylı olduğu için çıkma olasılığı daha mı fazladır diğer bir sorum ise annelerin rüyasına girermiş bir şekilde işaret vs... Çevremdeki bir çok tanıdık bundan bahsediyor ve doğru çıktığını anlatıyorlar. İçinizde rüyasında görüp sonrasında doğru çıkan var mıdır? En azından 4 haftayı bu düşüncelerle geçireyim :)
Hepinize Sevgiler.... Sağlıcakla kalın...

biz gidiyoruz...
mesaimizi bitirdik.. babamızı özledik bugün fena halde.. uçarak gideceğim evime..
öpüyorum her yerinizden..

hadi bakalım gülüüü güllüüü sizeee.....
ilk 3 ay çok zorlamıştım kocamı çok kavga çıkarmıştım ama bu aralar benimde gözüme pek bi tatlı görünmeye başladı sanki daha sık aklıma geliyor özlüyorum

kızlaaaaar cinsiyet öğrenen varmı didiiiiim :) cinsiyetini dr. Nasıl öğreniyo... Bebişimiz uyurken bastırıyomuş galiba karnımıza... Yada öksür filan diyomuş doğru muuuuuuuuuu ?????
Nasıl bakıyor doktor abla bebişimize ?

çok geçmiş olsun canım ama bence üzülme inşallah sağlıkla doğar bebeğin dualarımız seninle ben doktorlara çok güvenmiyorum bir arkadaşımın bebeği için down sendromlu demişlerdir doğana kadar bebek doğdu maşallah turp gibi hiçbir sorunu yok kalbini ferah tut bebişinde etkilenmesin

hayırlşı olsun cnm..ben bi kere erkek gördüm ilk, sonrada 3-5 kere hep kız gördüm, kız benimki:))
anommm, bize yasak geldi walla toktordan eş aşağıda die..ama zaten tık yoktu 4 aydır 5. ayıda yasakla geçeriz..kalır 4 ay ondada olsa nolur olmasa nolur...ama datlu datlu sarılıp yatmak daha güzel..:))

yoqqq külliyen yalan..ben 16+2 de gittim..toktor herzmnki başladı muayeneye ultrasonla..evet güzel gayet güzel, çok sağlıklı görünyo vs. didi, zıplayıp duryodu zaten...sonra geyt sakin bi şekilde cinsiyeti öğrenmek istermisniz didi, beyimle bi göz göze geldik, içimden didim ne dion gadın sen, bu soruya hayır diyen varmıdır, evet evet evet didik, kızım gelyo didi...yani öle bastırma öksürme vs. olmadı

bebişim uyumuyordu gayet hareketliydi
dr da öksür demedi

muayeneye gitmeden bi çikolata yeyin
çocuk kıpır kıpır oluyo o da hemen buluyo
benimki açmış bacaklarını tepetaklak duruyodu
hemencecik gördük pipisini

canım bendede öyle bastırma öksürme filan olmadı kontrol yapıyordu dpktorum cinsiyetini söylemişmiydim dedi hayır dedim ne istersin dedi sağlıklı olsunda önemli değil dedim kızın geliyo dedi öğrenmiş oldum

bakma sen böle gözlerimi belerttiğime romantik romantik sarılıp uyumak ilk tercihimm
arada sırada oluyoo emmee öle dedikleri gibim olmadı bende kocam da neden neden bütün hamilelikle ilgili yazılan çizilen herşeyi yaşadında bunu neden yaşayamıyoruz die çıldırıyooo

Canım bir çoğumuz öğrendik sanırım ben 11. haftada öğredim. Yazdıklarına çok güldüm Allah iyiliğini vermesin, soğuk algınlığı mı bu öksür desin, biraz kandırmışlar seni sanırım :) Normal ultrason muayenesinde bakılıyor canım, bastırma falan yok , bebeğin uyuması gerekmiyor göstermesi yeterli, biz hareket etsin diye yemek yemiştik hatta:)

Bu ara da bugünler de herkes karnın çıkmış diyor ilk kez söyleniyor, farkında değilim ama çıktı sanırım.. Utanıp saklamaya falan çalışıyorum, hem de seviniyorum, çok tuhafmış yahu :)

maşşaallhh maşallah kırkbir bucuk kereeeee...
bizimkide öyleydi bişide yemedim giderken sabah erken gittim kahvaltı bile yoktu yani bi su içmiştim.. artık nereden bulduysa o enerjiyi doktor bile oğluma sulandı dur bea oğlum yawrumm şuranı buranı ölçeyim...
maşallah paşama benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…