yaff ben geçen didim 4 ay oldu öle adamcıkın gönlü olsun die bi numaradan sllandım, olay başladı, ama çok belli oda korkuo ölemi bölemi derken bi gülme aldı beni..gülyom diede kızdı..didim napim ne olacaksa olsun sende kıyamıon heralde acemilik yapyon ona gülyom..boşladık artık...sonra konuştukta kendini kasma didi, beklerim ben didi ne zmn istersen o zmn didi, biz akıllı uslu duryzo didi...zatide yasak geldi, ikimizde çok mtlu olduk:))
cnm zaten ya çikolata vs. yiyin yada aç karnına gidin diolar..aç karnınaykende çok hareketli olyolarmış
Hadi gözün aydın tatlım...Mrb kızlaaaaaar ben geldim ancak gelebildik doktordan.bizimde oğlumuz olacakmış nasipse...bizden üçlü tarama testi istedi dr sizdende istemişmiydi?yaptıranlar varsa sigorta karşılıyo mu bu testi acaba? Ben bugün nar meselesini sordum dr um bişey olmaz ama erken doğuma neden olur dedi.kesin kanıtlanmış bişey yokmuş bu konuda ama çokta tüketmeyi tesvip etmedi.sizde az yiyin kızlar sadece iştahını bastırsın yeter yani.ben yemiyodum zaten daha önce duymuştum..herkese iyi akşamlarrrrrrrrr
sevinmiyor canım sende ti' ye alıyor sadecepetuş sen bu yasak olayına nasıl seviniyon kız :) iyi bari cocugu yapmışın tembel gacıı :)
hayırlı olsun arkadaşm sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
benim de oğluşum olacak ben de bugün öğrendim :)
arkadaşlar hamileyken çiğ et yemeyin sosis salam çiğköfte gibi
bi de kedilerden uzak durun toksoplazma hastalığına yakalabilirmişiz Allah korusun
ayrıca limonun çekirdeğinden uzak durun apandisti patlatabilirmiş
bi deee mekik çekmeyin bebeler için iyi değilmiş
arkadaslar bi arkadasımın doktoru narı yasaklamıs bnde netten baktım simdi kanamaya neden olur düsüge neden olur diyo bnde kac gündür günde 2 nar yiyiyodum grip olmayım die siz duydunuz mu yada doktorunuz bole bişi dedimi narla ilgi
li
bende 17. haftaya girdim benimde oglusum olucak
tebriklerr canıımmm bizimde paşamız olucekmiş :)
hayırlı olsun arkadaşm sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
benim de oğluşum olacak ben de bugün öğrendim :)
arkadaşlar hamileyken çiğ et yemeyin sosis salam çiğköfte gibi
bi de kedilerden uzak durun toksoplazma hastalığına yakalabilirmişiz Allah korusun
ayrıca limonun çekirdeğinden uzak durun apandisti patlatabilirmiş
bi deee mekik çekmeyin bebeler için iyi değilmiş
teşekkür ederiz canım sizinde hayırlısı olsunnnnnn...canım tebrik ederim bizimde oglumuz olacak. drum benden istemedi yaptırabilirsin istersen dedi zekayla ilgili testlerin hiçbirini yaptırmayacagım ben. netice benim için bişeyi değiştirmicek rabbim saglıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
evet canım dikkat etmekte yarar var bugün dr la konuştum ben.net bişey demedi ama erken doğuma sebep oluyo dediiiiiiii..sağlıklı sıhhatli geçirmek ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsi rabbimmhıım narı duymamaıştım bende her akşam bir tane yiyorum bak dikkat edim bari.
kedi köpekden uzak durmak
başın ağrısa bile parol harici bi ilaç almak,
sosis salam gibi pişmemiş sarküteri yememek,çig köfteden uzak durmak
adaçayı böğürtlen çayı sinameki çayı içmemek, fazla maydonoz tüketmemek
benim bildiklerimden uyguluyorumda kendinize ve bebişlerinize bu konularda dikkat edin kızlar
Ben de 2 aylık hamileyken nar suyu almıştım marketten %100 olanlarından sonra tesadüfen internette ibrahim saraçoğlunun bir tv programındaki videosunu izledim. İlk 4 ay nar suyu düşüğe sebep olabilir dedi. Hiç içmedim. Nar da yemiyorum. Bence haftada 1 falan yenebilir. Ama bence o kadar fazla yeme onun yerine mandalina ye bol bol.
hayırlı olsun cnmbende 17. haftaya girdim benimde oglusum olucak
ayy bu konu çok öenmli, bilen duyan varsa aydınlatsın bizi plsssArkadaşlar, Amerikadan önümüzdeki ay bir arkadaşımız gelecek ve bebişin küçük elektroniklerini ondan istemeyi düşünüyorum. Bana kullanıp tebrübe etmiş arkadaşlar ya da tecrübe edenlerden bilgi edinmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Telsiz, sterilizatör, elektrikli göğüs pompası, buhar makinası... vb küçük aletlerden hangi markaları önerirsiniz?
Ya da aklınıza başka gelen birşey var mı?
kızlar bu gaz sancısı beni mahvediyor sizdede oluyor mu çok ağrı yapıyor karnıma ne yapsam
günaydın kızlar..
Biz geldik bebemle..
günaydın herkese....
bu sabah uyandığımda farkettim sağ göğsümün uc kısmı şişmiş ve acıyo... neden olabilir? ne yapmak lazım???
sevda bilir kesin tecrubeli o ama gelmedi daha(
ucu tamamenmi şiş, yoksa böyle bi çıkıntımı var?
benimde sağ gögsümün ucunda böyle sivilce gibi ama aynı gögsümün dokusunda bi çıkıntı var..2-3 haftadır dikkatimi çekio, hamile kalmadan önce varmıydı hiç bilmiyorum..açıkcası tedirgin oldumda biraz..dra gittiğimde gösterecektim ama unutmuşum...benden şu ağız mı ne diolar ya o sıvıda gelyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?