2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yaniiii.... kaçmıyoruz ya, sağlığımız, psikolojimiz izin verdikçe, allahımın verdiği ömür kadar birlikteyiz inşallahhh... nedir yani birazcık idare ediversinler....
Bizimde arada başarısız denemelerimiz oluyo malum ateşle barut misali birazda :)))) Yine de çokta uzaklaşmamak lazımmm

Hadi gözün aydın tatlım...
üçlü testin bi kısmını ssk karşılıyormuş. bizim hastane ssk ile anlaşmalı buna rağmen 150 lira aldılar....

petuş sen bu yasak olayına nasıl seviniyon kız :) iyi bari cocugu yapmışın tembel gacıı :)
sevinmiyor canım sende ti' ye alıyor sadece yoksa insanoğlunun dünyada fiziksel olarak aldığı 3 hazdan biri de bu yaniii.... diğer ikisinden biri yemek yemek,biri de wc miş
Normalde de ben bazen 40 sene olmasa aramam gibi hissederdim, bazende tam tersi tamamen psikolojik yanii... birde klasik ama bayanlar biraz daha duygusal yaklaşıyo bu olaylara...

gözün aydınn... oh ohh paşalar bir an zirveyi kızçalara kaptıracak sandım

Ben de 2 aylık hamileyken nar suyu almıştım marketten %100 olanlarından sonra tesadüfen internette ibrahim saraçoğlunun bir tv programındaki videosunu izledim. İlk 4 ay nar suyu düşüğe sebep olabilir dedi. Hiç içmedim. Nar da yemiyorum. Bence haftada 1 falan yenebilir. Ama bence o kadar fazla yeme onun yerine mandalina ye bol bol.

Arkadaşlar, Amerikadan önümüzdeki ay bir arkadaşımız gelecek ve bebişin küçük elektroniklerini ondan istemeyi düşünüyorum. Bana kullanıp tebrübe etmiş arkadaşlar ya da tecrübe edenlerden bilgi edinmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Telsiz, sterilizatör, elektrikli göğüs pompası, buhar makinası... vb küçük aletlerden hangi markaları önerirsiniz?
Ya da aklınıza başka gelen birşey var mı?

Canım seninde hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...çiğ et yemek yasak olduğu gibi çıplak elle dokunmakta tehlikeliymiş canım.önümüz kurban dikkattttttt...... eldiven giycez artık

teşekkür ederiz canım sizinde hayırlısı olsunnnnnn... bizim içnde değişmeyecek bişeyler belki ama dr muz istediği için yaptıracağız csnım...

evet canım dikkat etmekte yarar var bugün dr la konuştum ben.net bişey demedi ama erken doğuma sebep oluyo dediiiiiiii..sağlıklı sıhhatli geçirmek ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsi rabbimm

ben nara aşerdim ve deli gibi nar yedim canım ama tabii hiç bişey abartılı yenmemeli Ama her meyvenin bi faydası olduğu kesin fazla takılmamak lazım herbişeye Rabbim korusun meleklerimizi tabiki de ama yiyecek ekmekleri yoksa ne kadar dikkat etsek de boş

Günaydın güzel anneler,
Yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştik.
Dün doktora gitmiş ikizmiş bebekleri çığlık çığlığa bağırıştık :)
Süperdi.
Allah'ım hayırlısı ile kavuştursun bebeklerimize inşallah...

günaydın bütün emekçi gadınlar....günaydın...

bende 17. haftaya girdim benimde oglusum olucak
hayırlı olsun cnm
ayy bu konu çok öenmli, bilen duyan varsa aydınlatsın bizi plsss
kızlar bu gaz sancısı beni mahvediyor sizdede oluyor mu çok ağrı yapıyor karnıma ne yapsam

cnm dün aynısı bendede vardı eve zor attım kendimi, yattım beyimde ovdu göbemi ii geldi

günaydın herkese....

bu sabah uyandığımda farkettim sağ göğsümün uc kısmı şişmiş ve acıyo... neden olabilir? ne yapmak lazım???

sevda bilir kesin tecrubeli o ama gelmedi daha (

günaydın herkese....

bu sabah uyandığımda farkettim sağ göğsümün uc kısmı şişmiş ve acıyo... neden olabilir? ne yapmak lazım???

sevda bilir kesin tecrubeli o ama gelmedi daha (

ucu tamamenmi şiş, yoksa böyle bi çıkıntımı var?
benimde sağ gögsümün ucunda böyle sivilce gibi ama aynı gögsümün dokusunda bi çıkıntı var..2-3 haftadır dikkatimi çekio, hamile kalmadan önce varmıydı hiç bilmiyorum..açıkcası tedirgin oldumda biraz..dra gittiğimde gösterecektim ama unutmuşum...benden şu ağız mı ne diolar ya o sıvıda gelyo

koyu renk olan kısmı arı sokunca şişer ya hani öle bi genel şişlik var.. ama çokda arı sokunca olan koskocaman bir şişlik değil. sadece uc kısmı genel olarak aynı ölçüde şiş ve acıyo...
o sıvı benden gelmedi hiç farketmedim yani... uff çok mutsuzlaştım sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…