2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
................vala pes....ne diyeceğimi bilemedim...müdürüne uygun düşen bir kelime bilem bulamadım artık lugatımda düşün artık...sen ne yaptın canım..

almadım... üstlere söyledim ama kimi kime şikayet ediyorum ki... çok ağladım sinirlerim bozuldu ya... ben de ne diyeceğimi bilemiyorum...

ama baya bildiğin çüşşşş diorum cnm...ohaaa

bide kızlar benim gogusler 75ti şimdi 90 aslında catlamamda normal yani bi yerde. bebişimin rızkı birikiyo içerde :) bide catlayacagımız varsa ne surersek surelim faydasız. bi tanıdık gebelik suresince 45 kilo almıs dogumdan sonra 50 kilo vermiş bi tane catlagı yok hiç bişeyde surmemiş nemlendirici bile surmemiş.

İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Direkt erkek çocuğu görmesem de rüyanın anlamının buna delalet olduğunu gördüm. Hayırlı sağlıklı olmaları en önemlisi yine de insan merak ediyor doktor sonucunu dört gözle bekliyorum :) ben de pazartesi gideceğim...

petuşum kullanma dedi toktor badem yagını tuylenme yapar dedi bebe yagı daha iyi dedi bende kestim o yuzden

cnm ben 1 aydan fazla oldu yağ kullanıyorum ama badem yağı değil kullandığım..tüylenme yapıomuş die duymuştum, kaş yaparken göz çıkarmim die kullanmadım...kakao yağı içinde kafein var, tenden geçio diolar onuda riske atmadım...ceviz+susam+menekşe+bebe yağı karışımı kullanıyorum...20. haftadan sonrada krem kullanmaya başlıcam

Hep bu hain hormonlar :)

almadım... üstlere söyledim ama kimi kime şikayet ediyorum ki... çok ağladım sinirlerim bozuldu ya... ben de ne diyeceğimi bilemiyorum...

Üzme kuzum kendini
Kibarca reddetme şansın yok muydu? Benim de sancım var eşim de sizin gibi kendisi alışveriş ediyor diye?

Kızlar cinsiyet öğrenme zamanında çikolatadan daha etkilisi Şekerli sudur.Kana daha çabuk karıştığı için bebeğin farkına varması çabuk oluyor.Muayeneye zamanında 5 dk kala küçük pet şişeye hazırladığınız şekerli sudan tüketin hatta idrara da sıkışırsanız net görünmesine sebep oluyor.Sağlam kaynaklardan edindiğim bir bilgidir

doğru söylüyorsun canım Allah elimizdekilere de doğacaklara da sağlık afiyet versin inşallah...ama tabi insan olarak hele de ona içimizde can veren olarak merak ediyoruz....ben de yarı bakalım gideceğim haftaya cumaydı yarına aldrdım zaten 1 ay da oldu dr.a gitmeyeli..

45 mi

kızlar bir şey diyecm msjma ifade ekleyemiyrm..daha doğrusu msj yazarken bile göremiyrm ifadeleri...

yuh.. yavrucum hazırla bi alışveriş listesi.. tutuştur eline ben de hamileyim bi zahmet
çıkmışken şunları alıp evime kadar bırakıverin de kuzum.. şımarık, züppe, görgüsüz, ayı hatta.. salap şey yaa..

Bende ilk aylar hep 3 yaşında bir kızla gezdim durdum.Sonra bir gece rüyamda eşimle dr dayız ultrasona girdiğimde dr erkek deyince bizim yüzümüz düştü.
Sonrada uyanınca eşime anlattım.ertesi gün gerçekten dr gittiğimde erkek gibi ama kordon olabilir dedi.Hala belli değil
Benim hissim kız taşıyor gibiyim 2 erkeğimiz olunca aklımız kıza gidiyor.Kırmızı lahana testinde kı çıktı bakalım haftaya gidersem belki gösterir...

Arkadaşlar benim ilk aklıma gelen şey;
belkide iş arkadaşların sana hediye almak adına senin zevkinle bir alışveriş yapmak isteyip böyle bir oyun yaratmışlardır bu yüzdende alışverişi senin yapmanı istemişde olabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…