2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
marhaba kızlar..nasılsınız...biz yorgun ve hüzünlüyüz..kızkardeşim yanımdaydı uzuun zamandır biraz önce uğurladım gitti..öyle alımışım ki...

Hormonlardan kaşıntı oluyor. 16 haftadan sonra hormonlar azalmaya başlayınca kaşıntı hafiflermiş. Ben kaşımaktan tahriş ettim omuzlarımı, sırtımı

Sağolun bilgilendirme için ben de kendimden şüphelenmeye başlamıştım ne oluyor ya diye :)

Arkadaşlar ben 18 haftama girdim hala cinsiyeti öğrenemedik çok hareketli tam dikkat ediyor doktor hemen arkasını dönüyor rüyamda sakallarım çıkmıştı. tabirine baktırdım eğer bu rüyayı gören hamileyse erkek bebeği olacak diyor siz hiç rüyanızda gördünüz mü bilgilendirirseniz çok sevinirim. Pazartesi 4 lü teste giricem içim içimi yiyor ya

gacılaar
kaşıınıyoruz diye diye ben de kaşınmaya başladım
uyuz gibi hem de.. sırtıma kolonya boşalttım biraz rahatlattı..

selam kızlaaaaarr..
ben tam 1 bucuk aydır o halde kasınıyorum bana da kasınma catlarsın dediler ama demesi cok kolay nerdeyse parcalıcam kan fıskırıcak o derece kasıntılarım var. gebelik testinde pozitif gordugum andan itibaren bebe yagı badem yagı kullandım surekli hala da kullandım ek olarakta lierac kullanıyorum ama catır catır catladım goguslerimin altında kırmızı cizgiler olustu benim goguslerim gobegim yanlarım ve sırtım kasınıyo asagıda bişey yok bacaklarımda kalcamda falan. yuzumude sivilce bastı cok cirkinleştim psikolojim bozuldu resmen dısarı cıkmak istemiyorum eve biiri gelsin istemiyorum

canım doğumdan sonra değişecek o çatlaklar şimdiki kadar belirgin olmayacak. bişey soracağım bu lierac biraz tütün gibi kokuyor değil mi. bana kokusu garip geldi.

Canım doktorunla göreşebildin mi konuyu? Badem yağı etkilemiş olabilir mi acaba?
Sen hiç çirkin melek gördün mü? hiç psikolojini bozma çok şükür rabbim nasip etti bizlere ne güzel evladım bize imzasını bırakıyor de... Bizim bu yaşadıklarımızın hepsi geçici hamile olmayıp da bunların ötesini yaşayanlar var bence gerile gerile çık dışarıya çünkü sana bu yaraşır!!!

canım doğumdan sonra değişecek o çatlaklar şimdiki kadar belirgin olmayacak. bişey soracağım bu lierac biraz tütün gibi kokuyor değil mi. bana kokusu garip geldi.

yok canım tütün gibi kokmuyo sarı bi jel yani rahatsız edici bi kokusu yok ben badem yagından tiksindim berbat kokuyodu.
bide ben sürmüyorum her gece yatmadan önce kocişim sürüyo sağolsun..

yok canım tütün gibi kokmuyo sarı bi jel yani rahatsız edici bi kokusu yok ben badem yagından tiksindim berbat kokuyodu.

ne bileyim bana garip geldi kokusu . sürüyorum ama inşallah faydasını görürüm. bende bebek yağı kullandım beni alarji yaptı kaşıntım oldu. lierac iyi gibi babaklım

ben gündüz kaşınmıyorum ama gece uyurken çok kaşıyorum
ne zaman uyansam elim karnımda
tırnaklarımla kaşımak yerine avuç içi ile kaşıyorum
bi de beyaz vazelin sürüyorum yumuşacık oluyo nemli oluo

kızlar size bişey anlatayım...
sevgili müdürüm beni bi saat falan önce odasına çağırdı ve şöyle bir cümle kurdu
"benim karım hamile o yüzden çıkamıyor alış verişe şu listedekileri sen çık al."
anlamadım ilk ne diyor baktım öyle... burası bir devlet dairesi ve ben bir devlet memuruyum, keza kendisi de öyle...
Allahım nasıl insanlarla geçiyor vakit... sabır... Ya rabbim sabır...

canım ben ilk çocuğuma dr. büyük ihtimalle kız dediği halde bir sonraki randevuya yakın günlerde rüyamda erkek olduğunu görmüştm ve öyle de oldu..bunda da ilk başta kız gibi rüya gördüm..3-5 gün önce de erkek gördüm..hayırlısı bakalım hangisi tutacak yarın gideceğim dr.a..

badem yağının içine güzel kokan bi yağ ekle cnm..menekşe yağı, çilek yağı vs. gibi:))

................vala pes....ne diyeceğimi bilemedim...müdürüne uygun düşen bir kelime bilem bulamadım artık lugatımda düşün artık...sen ne yaptın canım..

Biriniz de şuna cevap versin yahuuuu

senin.......................................................
anladınız siz onu...

görüştüm canım badem yagı kıllanma yapar onu bırak bebe yagına devam et dedi. bide bonal-f önerdi onu bulamadım lierac aldım bende. ya söylediklerin dogru bende bi yandan öyle dusunuyorum ama gebelik psikolojisi işte kahkahayla guldugum sırada hıckıra hıckıra aglarken buluyorum kendimi ayy delüürücem bu bebüük beni manyak etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…