selam canım cinsiyeti 4lü test zamanında mı öğrendin? Ben 11. haftada 2li test yaptırmıştım doktor 3lü test yapmıyorum bayramdan sonra 4lü test yapılacak dedi tabi ben cinsiyeti öğrenebilmek için daha 15 gün kadar beklemek zorunda kalacam. 4 lü testte bebek tam belirgin bir şekilde mi?
hayırlısı olsun cnm benim 17. haftamda bebeğimin boyu 18 cm di kızlar
maşallaaaaaaaaah benım kızım 13 cm di
ama ama benimki niden niden 11,7 ydi...bizim 3 müzünkide kız, 3ümüzde arka arkayayız demi..niden yani niden benimki minnak..
2 günüdr üzülyodum eşi aşağıda kalmış, benim yefrum yazık çıkamamış yukarı, zyıf gelio çıkamıo heralde die..yarama tuz bastınız
maşallah canım.. göbişciğinee.. küçükmüş ama.. benimki gibi..
petuşşşş kılosu ıyı maşallah ben napim he söleeee mınnak kalmış yavrum 132 grm ne ya anammmm yemek yıyom ben
Bu gün çok sancım var ya gazdan ya da stresten kayınvalidem gelecek özellikle geç geliyor ki yatıya kalsın diye herhalde ondan sıkıldım zaten gelse de bana bir faydası yok yemekleri çok yağlı midemi bulandırıyor ve çok ve boş konuşuyor
burcuay totosuna kadarmı bu boy ölçüsü, fully mi cnm? hani ordan yırtabilirmiyim die zorluyorum şu an
amen ya gomplekse girdirdiniz beni yaaa, ben çıkyom ya, düşüncem biraz nerde hata yaptık die..amen yaaa
napim ben boy olmadıktan sonra kiloyu..bildiğiniz kısa boylu tıknaz bişi..hıhh
cnm sanırım başından ayaklarına kadar olan boyu benim eşim tam 6 kilo doğmuş biraz iriymiş yani bende bunu duyunca ürktüm biraz acaba benimkide çok mu kilolu olcak diye bakalım sağlıklı olsunda
kayınvalidem diyoki hastane çıkışları hiç olmadı diyo gitti baban 3-6 aylık zıbınlar aldı onları giydirdik diyo :))
benim eşimin maşşallahı varmış cnm valla bende 3.600 gr doğmuşum sanırım bizim bebiş 4 kilodan aşağı olmaz :)))
maşallahh maşallahhh allah nazardan saklasın canımcımm
benimde kaşıntım oluyor kızlar kollarımda dirsekten yukarısı bacaklarımdada dizden yukarısı doktora gittim hamilelikte normal dedi herşeyde normal zaten
saol cnm yandım ben çok kilolu olursa nasıl çıkarcam çocuğu bilmiyorum :))
Arkadaşlar ben de aynı şekildeyimbacaklarım, kollarım hele ki sırtım nasıl kaşınıyor anlatamam kaşıdıkça da geçmiyor. Acaba belirli bir süresi var mıdır bunun?
Arkadaşlar ben de aynı şekildeyimbacaklarım, kollarım hele ki sırtım nasıl kaşınıyor anlatamam kaşıdıkça da geçmiyor. Acaba belirli bir süresi var mıdır bunun?
hoşgeldin cnm..sen nasılsınselam hanımlar nasılsınız bakalımmmm
cnm sanırım başından ayaklarına kadar olan boyu benim eşim tam 6 kilo doğmuş biraz iriymiş yani bende bunu duyunca ürktüm biraz acaba benimkide çok mu kilolu olcak diye bakalım sağlıklı olsunda
kayınvalidem diyoki hastane çıkışları hiç olmadı diyo gitti baban 3-6 aylık zıbınlar aldı onları giydirdik diyo :))
benim eşimin maşşallahı varmış cnm valla bende 3.600 gr doğmuşum sanırım bizim bebiş 4 kilodan aşağı olmaz :)))
petuşşşş kılosu ıyı maşallah ben napim he söleeee mınnak kalmış yavrum 132 grm ne ya anammmm yemek yıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?