2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yuh sıfatsız terbiyesiz herif.................................................

Bazı anne adaylarının "karınları" kendi "haftadaşlarına" göre daha büyük olabilir. Bunun en muhtemel nedeni bağırsaklar içinde biriken gazdır. "Karnı" daha küçük gösteren anne adaylarında ise muhtemel neden karın ciltlerinin sıkı olmasıdır.

kızlar sizdede akıntı oluyor mu bayağa akıntım oluyo benim beyaz renkli kanamam mı var diye koşuyorum bakıyorum akıntı

teşekkür ederim tatlişkom..
muhtemel neden değil o kuzum kesin sebep.. sıkıyım ben..
adam diyo bu nasıl hamilelik böyle.. neyi sevicem ben diyoo..
akşam diyeyim sıkıyım ben.. sıkma beni..

arkadaşlar boğazımın ağrısından duramıyorum çok fena grip oluyorum siz gripken naptınız nasıl atlattınız banada taktik verin

kızlar oğlum uyandı iki saattir kapıda kedi kovalıyruz...hele yeni doğmuş daha 3 günlük yavru kedi varki sormayın sanırım annesi terk etmiş..oğlumu zor ayırdım başından..

kızlar oğlum uyandı iki saattir kapıda kedi kovalıyruz...hele yeni doğmuş daha 3 günlük yavru kedi varki sormayın sanırım annesi terk etmiş..oğlumu zor ayırdım başından..

oğlun haklı canım bende minnacık şeylere hiç dayanamıyorum özellikle yavru kedi köpek görsemde sevsem dıye can atıyorum ama hiç denk gelmiyor ben orda olsam herhalde bende kedinin peşinden ayrılmazdım :)

kızlar duyun sesimiiiiii benim gibi akıntısı olan yok mu aranızda

canım bendede akıntı var ama ben öyle hissetmiyorum akıntının geldiğini sadece tuvalete gittiğimde görüyorum oda kokulu ve sarı oluyor çoğu zaman sürekli iltihap kapıyor sanırım vucudum o yüzden akıntı sarı oluyor diye düşünüyorum..

canım bendede başladı 2 gündür ama bende kaşıntı da var
galiba mantarım tekrarladı
:18::18:

canım sizinki mantar anladığım kadarıyla doktora söyleyin fitil veriyo yoksa o kaşıntıya dayanılmaz bende olmuştum daha önce.benim öyle değil beyaz aniden geliyo günlük ped kullanıyorum geldiğini hissediyorum bariz doktora sordum herşeye olduğu gibi bunada normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…