kızlar size bişey anlatayım...
sevgili müdürüm beni bi saat falan önce odasına çağırdı ve şöyle bir cümle kurdu
"benim karım hamile o yüzden çıkamıyor alış verişe şu listedekileri sen çık al."
anlamadım ilk ne diyor baktım öyle... burası bir devlet dairesi ve ben bir devlet memuruyum, keza kendisi de öyle...
Allahım nasıl insanlarla geçiyor vakit... sabır... Ya rabbim sabır...
nasıl ya nasıl ya nasıl ya..bu saatte tükkanmı kapatılır
yuh sıfatsız terbiyesiz herif.................................................
hakkatten yaaaaa
Bazı anne adaylarının "karınları" kendi "haftadaşlarına" göre daha büyük olabilir. Bunun en muhtemel nedeni bağırsaklar içinde biriken gazdır. "Karnı" daha küçük gösteren anne adaylarında ise muhtemel neden karın ciltlerinin sıkı olmasıdır.
bi şey söyleyince ağlamaya başlıyorum o kadar sinirlerim bozuldu...
kızlar oğlum uyandı iki saattir kapıda kedi kovalıyruz...hele yeni doğmuş daha 3 günlük yavru kedi varki sormayın sanırım annesi terk etmiş..oğlumu zor ayırdım başından..
kızlar duyun sesimiiiiii benim gibi akıntısı olan yok mu aranızda
canm senin cinsiyet belli oldumu okuyamadım önceki sayfaları belki yazmışsındır diye soruyorum
kızlar duyun sesimiiiiii benim gibi akıntısı olan yok mu aranızda
canım bendede başladı 2 gündür ama bende kaşıntı da var
galiba mantarım tekrarladı
:18::18:
canım bendede akıntı var ama ben öyle hissetmiyorum akıntının geldiğini sadece tuvalete gittiğimde görüyorum oda kokulu ve sarı oluyor çoğu zaman sürekli iltihap kapıyor sanırım vucudum o yüzden akıntı sarı oluyor diye düşünüyorum..
yok dadlummm olmadı daha
pazartesi günü gidicez
inşallah gösterir
şekerli su içip
çikolata yiyip baklava yiyip gidicem sıpa göstersin diye
almadım... üstlerine şikayet ettim... ama umudum yok... al birini vur ötekine... çok salak bi gündü ya...sen ne dedin canım yüzüne atsaydın kağıdı ne dion be sen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?