bide kızlar benim gogusler 75ti şimdi 90 aslında catlamamda normal yani bi yerde. bebişimin rızkı birikiyo içerde :) bide catlayacagımız varsa ne surersek surelim faydasız. bi tanıdık gebelik suresince 45 kilo almıs dogumdan sonra 50 kilo vermiş bi tane catlagı yok hiç bişeyde surmemiş nemlendirici bile surmemiş.
kızlar bir şey diyecm msjma ifade ekleyemiyrm..daha doğrusu msj yazarken bile göremiyrm ifadeleri...
Arkadaşlar benim ilk aklıma gelen şey;
belkide iş arkadaşların sana hediye almak adına senin zevkinle bir alışveriş yapmak isteyip böyle bir oyun yaratmışlardır bu yüzdende alışverişi senin yapmanı istemişde olabilirler...
Maşallah bayağı rızklı olacak. Kaçıncı ayındaydın? Haklısın biraz ciltle de ilgilisi var yapısı, vs.
Üzme kuzum kendini
Kibarca reddetme şansın yok muydu? Benim de sancım var eşim de sizin gibi kendisi alışveriş ediyor diye?
biraz önce ablamla konuştum, didim sbh içimde minnak bi balon pıt die patladı gibi oldu, aceba kızımız hareketmi etti didim.
ablam didiki evet, kız bebik öle pıt die hareket edermiş, baloncuk gibi , erkek bebikte böle balık gibi kayarak hareket edermiş, ilk hisler bunlarmış:92::92::92::92:
canım bende aynı üye oldugumdan beri bu sorunu yasıyorum kimsede yardımcı olamadı bi sorumluya özel msj attım sitenin explorer'u desteklemedigini mozilladan gimem gerektigini soyledi denedim ama yine olmadı gorunmuyo cıkmıyo ifadeler pc desteklemiyor olabilir dedi ama benim pc laptop hemde yeni bi model nasıl desteklemiyosa artık bende anlamadım ama sinir bozucu bi durum oda olmazsa adminle görüşeyim demişti napcez bilmem. aha bunlarlan yetinmeye calısıyoz:) :S vs..[/Q
evet ya çok kötü..insan bazen bir ifadeyle anlatmak istedğni anlatyorken biz böyle renksiz menksiz yazyrz..ben de tek benim zannedyrdm ..bir de ben daha önce aynı bilgisayrdan eylül annelerndeydim ama farklı bir rumuzda orda yazşrken vardı ifadeler kullandğmı hatrlyrm..sonra şifremi falan unuttum yeni şifre aldım kabul etmedi falan uzun süre giremedim de yeniden hamile oldğmu öğrenince yeni bir mail adresiyle falan yeniden kaydldum ama zor oldu
yuh.. yavrucum hazırla bi alışveriş listesi.. tutuştur eline ben de hamileyim bi zahmet
çıkmışken şunları alıp evime kadar bırakıverin de kuzum.. şımarık, züppe, görgüsüz, ayı hatta.. salap şey yaa..
hiiiiiiiiiiiiii :)gözünaydın petuuşşş süper bi histir eminim su an kıpırdamasına takmış durumdayım hareket etsin tekmelesin kıpraşsın cok isitoyurm daha cok erken ama istiyorum işte yaa.. cok sevindim adına inşşşallah yine pıtlar hep pıtlar aranızdaki bag güçlenecek daha da ne güüsseell..
dün sağ altta carte dor reklamı vardı ya hani.. akışkan çikolatalı..
bende isyan etmiştim hani.. hamileler var burda diye..kk sesimi duydu herhalde..
şimdi de bende orkid var.. hamile sayfasında çok manidar olmuş..
biz gidiyoruz..kendinize iyi bakın,
yarın yarım gün mesai yapaciük.. şenlendim şimdiden..
öpüyorum her yerinizden.. byes
dün sağ altta carte dor reklamı vardı ya hani.. akışkan çikolatalı..
bende isyan etmiştim hani.. hamileler var burda diye..kk sesimi duydu herhalde..
şimdi de bende orkid var.. hamile sayfasında çok manidar olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?