2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar değerim 301. takriben kaç haftalıktır ben daha doktora gidemedim.

değer kişiden kişiye ve de gebeliğin tek mi çoğul mu olduğuna göre değişiyor aslında (ikiz ve çoğul gebeliklerde çok daha yüksek seyrediyor mesela) Senin değerine göre ortalama 5-6 haftalık hamilesin sanırım en fazla. Son Adet tarihine göre hesaplayabilirsin cnm.. Son adet tarihinin ilk günü gebeliğin birinci günü kabul ediliyor.

bianka cım eliza tahlili hemogram tahlili hormon tahlilleri ve biyokimya tahlilleri yapıldı bugün her gebelikte ilk dönemlerde yapılıyomuş size söylemedimi dr unuz

ben birkaç ay önce toksoplazmadan açlık kan şekerine bir sürü tahlil yaptırmıştım, onlara baktı ekstra tam kan sayımı istedi sadece. :78:

eliza testi filan istemedi.Hormon tahlilleri hangileri?

Kızlarr midesin yanan var mı? Bugün öğle yemeğini yiyemedim, zaten iştahım kapandı birden

canım mide yanmasına bir kaç yudum ılık süt çok iyi geliyor ilaç gibi hemen geçiriyor onu ilaç niyetine iç geçmiş olsun

ben birkaç ay önce toksoplazmadan açlık kan şekerine bir sürü tahlil yaptırmıştım, onlara baktı ekstra tam kan sayımı istedi sadece. :78:

eliza testi filan istemedi.Hormon tahlilleri hangileri?

benim de 5 tüp kan alınarak bir sür testim yapılmıştı kese görmeye gittiğimde. toksoplazma, rubella, HIV, Hepatit, kan sayımı, hormon testleri (tiroid gibi), vücudumdaki vitamin stoğunu görmek için yapılan testler...bütün bu testler bana geçen sene de yapılmıştı haziran ayında gebelik düşünmeye başladığımda ben henüz dökümünü görmedim doktorum izindeydi diğer doktor test sonucunu telefondan söyledi temizmiş ve değerlerimin hepsi normal sınırlardaymış bir sıkıntı yokmuş çok şükür . cuma günü de Allah kısmet ederse kalp atışını duymaya gideceğiz doktora o gün izinden dönecekmiş doktorum:97:

Son düzenleme:
Seninki bayağı bir ayrıntılı olmuş tafcım.Ben de bu konudan bağımsız olarak doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 4 aydır gidiyordum zaten.Çok kısa baktı, keseyi görmek için heyecanla gittim.Bayramdan sonra kalp atışı için yeni bir doktora gideceğim, inşallah o iyidir.
Hadi bakalım sen de cuma günü pıt pıtları duyarsın inşallah

Son düzenleme:
slm kızlar bende 5+2 günlük hamileyim ve 9.5 aylık bir oğlum var kazaya kurban gittik.Daha dr a gitmedim birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum

kızlar dualarınızı eksik etmeyin yarın kontrolümüz var inşallah içten kanama bitmiştir ve hiçbi sorun kalmamıştırr

biankacım hormon tahlillerinin içinde tiroid filan var t3 t4 diyoruzya onlar yani ama diğer tahlillerin hepsini yaptırdım hıv rubella toxoplazma tam kan filan yani

arkadaşlar benim büyük gün yarın.lütfen dua edin bebişimide kalp atışınıda göreyim.çok endişeliyim.bu defa başka bir hastaneye gideceğim.bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…