2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ıyı akşamlar kızlar bugun bende drdaydım kalpatışlarını duydum muhteşemm bi duygu çok duygulandım heycanlandım, rabbım herkese yaşatsın bu duyguyu, uzanmış yatıyodu pıtırcık:))

Merak ettim.Alttan muayene ile mi yoksa göbekten mi duydun kalp atışlarını?Bende çrş. gidecem o zaman 7+3 olacak.Ben kalp atışını gördüm ama daha duyamadım malsef inş. bu gittiğimde duyarım.

bnmkiniin de etrafında var tomurcuklar bide daha toplu duruyolar bası sistiler azıcık agrıyor

inşallah duyaım yarın.bu arada ben oğlumu 2 senedir hazırlıyorum.kıskanabileceğinide bilior ama aklına öle bir girdimki oglum sen kıskanırsan eger hayata bağlanamaz senin sevginle büyüyecek belki herkes seni görmezden gelecek ama çok küçük olacagı için sevgiye ihtiyacı olacak dedim.bayagı damardan derken şimdiden tekmeliomu die soruyo artık büyüsede ben baksam büyütsem dioo tabiki kısanacaktır ama aradaki denge önemli heleki karnımı bi öpüşü varki kıyamam kuzuma..2.sınıfa başlayacak ve sorumnluluk sahibi bi çocuk maşallah tamda istediğim zamanda kaldım aslında çok şükürr

canım ya ben dün ve bugün daha da kötüyüm zorla yemeye çalıiıyorum gündüz o daha kötü yapıyo sadece akşamları rahat yiyebiliyorum.dün eşim belgesel izliyodu dün ve sanki o aslanların kokusu bana geldi ve öğürdÜm durdum ama kusamıyorum malesef öyle daha kötü oluyo.tabi baş agrım ve burun kanaması devam ediyo hala.midem bulandıkça başım ağrıyo.bide fazla erken başladı benim herşeyim.feci şekilde karnım kaşınıyo ee kiloda var malum her an çatlayıp patlayabilirm.ayrıca çok erken ama karnımdaki çizgide çıktı

benim istahimda kapandi yesil elma ve su ile besleniyorum =))
bebekle kalp atısıda duyuldunmu o zaman gönül rahatlıgıyla hamileyim diyebilicem sizde bnm gibimisiniz hala hamileligime inanamıyorum

ben kalp atisini duydum hala inanmiyrum söyle bi karnim sisince inanacam herhalde
pekmezi sütle karistirarak icme süt pekmezin ynai demirin emilimini azaltiyo 2sin ayri ayri icmen gerekiyo
gayet iyiyim, gene iş yerindeyim

Merak ettim.Alttan muayene ile mi yoksa göbekten mi duydun kalp atışlarını?Bende çrş. gidecem o zaman 7+3 olacak.Ben kalp atışını gördüm ama daha duyamadım malsef inş. bu gittiğimde duyarım.

alttan muayene oldum ama bu sondu keseyı ve kalp atışlarını daha guzel görebılm ek için alttan bbakıyolar galıba inşallah send eduyarsın canım buyumuş oluyo duyulur

pekmezi malesef tek yiyemiyorum 1 bardaga 2 tatlı kasıgı koyuyorum idare etsin cnmmmmm :)
47 kilo bişiyim fazla geliyo günde 1 bardak pekmezli süt 2 ceviz 10 fındık ve bir ögün meyve yiyorum bunlar fiks degismiyo

günaydın kızlar. bugün kendimi çok iyi hissediyorum kalktım kahvaltımı yaptım. her çeşitten yemeye çalıştım şimdi de ballı sütümü içiyorum. her zaman böyle dinç hissetsem kendimi hamileliğin tadına varcam ama her zaman öyle olmuyor.

kızlar bir de bişey sölicem başka bir topikte bir yazı paylaşmış biri. şöyle diyor:
''bebeğin kalbi kesenin solundaysa %90 ihtimalle "kız"
bebeğin kalbi kesenin sağındaysa %90 ihtimalle " erkek"
oluyormuş güya. ben perşembe günü gidicem doktora sorsam bana cahil gözüyle bakar mı acaba. doğruluk payı var mıdır ne düşünüyorsunuz?

kızlar hapşururken ve bazen yatarken kasıklarımda batma gibi kramp gibi keskin bir sancı oluyor normal mi bilmiyorum biraz tedirginim bilginiz var mı

merhaba!! ben de nisan annesi olucam Allah nasip ederse.canım bana dün doktor kalbini göstermeye çalıştı minicik bir ışık zar zor görebildim.bence yoktur doğruluk payı.çin takvimine baktınmı?

merhaba!! ben de nisan annesi olucam Allah nasip ederse.canım bana dün doktor kalbini göstermeye çalıştı minicik bir ışık zar zor görebildim.bence yoktur doğruluk payı.çin takvimine baktınmı?

evet çin takvimine baktım. temmuz sonu ağustos başı tam gününü kestiremediğim için o da tam belli değil. ama geçen haftaki ultrason görüntüme bakıyorum sol tarafta beyazlık var bebek mi o acaba. o zaman erkek mi olacak. ben kız istiyordum gerçi allahtan hayırlısı ama..
senin sölediğin ışık sağ da mıydı solda mı?

maşallah canım.nazar değmesin.ben de hamile kalmadan önce aynen böyle olacağını düşünüyordum.6 hafta oldu şimdi miğde bulantısından duramıyorum.sürekli elimde çubuk kraker.nolacak bilemiyorum valla.sütü de severim ama içemiyorum.su da öyle..

kızlar hapşururken ve bazen yatarken kasıklarımda batma gibi kramp gibi keskin bir sancı oluyor normal mi bilmiyorum biraz tedirginim bilginiz var mı

bende de oluyor sol karnımın altında ağrı. keskin bi acı giriyo ama geçiyo hemen. normal bence herkeste olabilir..

canımo ultrason görüntüsünden bebeğin kalbini göremezsin bence ben de sen söyleyince merak edip baktım da göremedim bişiy.zaten o kadar küçükki daha.çin takviminden baktımbenimkinde kız diyor ama hayırlısı olsun diyorum ben.senin hakkında da hayırlısı.sağlıklı olsun da.sen adetinin ilk gününü mü tam hatırlamıyorsun?ben de dün doktora söyledim7 temmuz galiba emin değilim bende.o biraz daha büyüyünce anlayabiliyormuş haftasını.öyle söyledi.

yok aslında kalbine de bakmak gerekmiyor zaten görünmüyor kalbi falan :) kesenin sağında ya da solunda olunca belli oluyormuş.
ben anlamadım bu çin takvimini 12 temmuz sat. e o zaman ne oluyor benimkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…