ıyı akşamlar kızlar bugun bende drdaydım kalpatışlarını duydum muhteşemm bi duygu çok duygulandım heycanlandım, rabbım herkese yaşatsın bu duyguyu, uzanmış yatıyodu pıtırcık:))
ben ilk haftalar pekmezi kaşıkla yiyodum en son yediğimde çıkardım ve bi daha yiyemedim mecbur kan ilacı kullanıyorum kanım çok düşük.gittikçede düşüyor.sonuçta kandan beslenirken yinede beslenmeye dikkat etmek gerekiyo nede olsa yediklerimizin çoğu kana karışıyo ve bundan besleniyo.benim doktorun dediği; ii besleniyim diye mideni bulandıran şeyleri yiyerek işkence etme demişti bu yüzden siyah üzüm ve suyunu içiyorum bende.bide bişey sorucam göğsünün etrafında kahverengi kısımlarda şişme varmı böyle tomurcuk şeklinde.ve ucunda kızarıklık?
hoşgeldin o zamaninşallah canım duyacaksın pıtpıtları da
oğluna söylediniz mi kardeşi olacağını söylemediyseniz ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz nasıl karşılar yani kıskanır mı acaba çünkü tam da okul çağındaymış, heralde 2. sınıfa geçmiştir:26:
biumut canım bugün nasılsın bende de mide bulantısı gibi birşeyler başladı tam bulantı diyemem ama midem çok garip oluyor uyandıktan sonra 7-8 saat boyunca birşey yiyesim gelmiyor ama yemeden de duramıyorum yemezsem daha fena oluyorum:97:
günaydın kızlar.
bugün benim acayip başım dönüyor ayağa kalktığım an düşecek gibi oluyorum. bir yerde okumuştum hamilelikte tansiyon düşermiş biraz. sizde de bu şikayetler var mı? galiba benim de tansiyonum düştü. birde iştahım öyle gitti ki en sevdiğim şeyi getirin önüme yok yiyemiyorum. sizde durumlar nasıl?
bebekle kalp atısıda duyuldunmu o zaman gönül rahatlıgıyla hamileyim diyebilicem sizde bnm gibimisiniz hala hamileligime inanamıyorum
pekmezi sütle karistirarak icme süt pekmezin ynai demirin emilimini azaltiyo 2sin ayri ayri icmen gerekiyosuan kansızlıgım yok ama 3. aydan sonra kan haplarına baslanılıyor sıvı olanı hap olanı vr senn kanın ne kadar iyi olursa o kadar iyi bnm ark hiç içmedi dogal olması daha iyi diye düsündügüm için ....pekmezide tek yiyemiyorum o yüzden sütte içmek lazım birlestiriyorum işkenceyi anlayacagınız normalde ikisinide hiç sevmm ... bide bi yerde okumustum ilk 3 ay kandan besleniyormus bebekler
gayet iyiyim, gene iş yerindeyim
Merak ettim.Alttan muayene ile mi yoksa göbekten mi duydun kalp atışlarını?Bende çrş. gidecem o zaman 7+3 olacak.Ben kalp atışını gördüm ama daha duyamadım malsef inş. bu gittiğimde duyarım.
kızlar bir de bişey sölicem başka bir topikte bir yazı paylaşmış biri. şöyle diyor:
''bebeğin kalbi kesenin solundaysa %90 ihtimalle "kız"
bebeğin kalbi kesenin sağındaysa %90 ihtimalle " erkek"
oluyormuş güya. ben perşembe günü gidicem doktora sorsam bana cahil gözüyle bakar mı acaba. doğruluk payı var mıdır ne düşünüyorsunuz?
merhaba!! ben de nisan annesi olucam Allah nasip ederse.canım bana dün doktor kalbini göstermeye çalıştı minicik bir ışık zar zor görebildim.bence yoktur doğruluk payı.çin takvimine baktınmı?
günaydın kızlar. bugün kendimi çok iyi hissediyorum kalktım kahvaltımı yaptım. her çeşitten yemeye çalıştım şimdi de ballı sütümü içiyorum. her zaman böyle dinç hissetsem kendimi hamileliğin tadına varcam ama her zaman öyle olmuyor.
kızlar hapşururken ve bazen yatarken kasıklarımda batma gibi kramp gibi keskin bir sancı oluyor normal mi bilmiyorum biraz tedirginim bilginiz var mı
evet çin takvimine baktım. temmuz sonu ağustos başı tam gününü kestiremediğim için o da tam belli değil. ama geçen haftaki ultrason görüntüme bakıyorum sol tarafta beyazlık var bebek mi o acaba. o zaman erkek mi olacak. ben kız istiyordum gerçi allahtan hayırlısı ama..
senin sölediğin ışık sağ da mıydı solda mı?
canımo ultrason görüntüsünden bebeğin kalbini göremezsin benceben de sen söyleyince merak edip baktım da göremedim bişiy.zaten o kadar küçükki daha.çin takviminden baktımbenimkinde kız diyor ama hayırlısı olsun diyorum ben.senin hakkında da hayırlısı.sağlıklı olsun da.sen adetinin ilk gününü mü tam hatırlamıyorsun?ben de dün doktora söyledim7 temmuz galiba emin değilim bende.o biraz daha büyüyünce anlayabiliyormuş haftasını.öyle söyledi.
yok aslında kalbine de bakmak gerekmiyor zaten görünmüyor kalbi falan :) kesenin sağında ya da solunda olunca belli oluyormuş.
ben anlamadım bu çin takvimini 12 temmuz sat. e o zaman ne oluyor benimkiihı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?