senınkı kadar değil ama benım kızımda küçük 15 aylık 2 asylıkta hamıleyım nisanda ılk doğuranlardan bırı olucam Allah nasip ederse :) isteyerek yaptık bizde
kızlar midem bi acayıp ya tam bulantı dıyemem ama canım birşey yemek istemıyor bıyandanda yemeden duramıyorum zorla yıyorum ama allak bullak mıdem
Arkadaşlarım bende 18 ags-2011 de İdrar testi ile pozitif sonucunu öğrendim.Ama bilir kişiden duymadığım için hiç heyecanım yokKan testi yaptırıcam o zaman olayın daha farkına varırım belki...Bu arada son Sat dan (15 temmuz)sonraki değişikliklerim Period yaşamadım,Gögüslerde dolgunluk ağrı (yürürken dahi) kasıklarda regl olucak gibi sancı,Hergün bebekli rüya,birde heryer çok pis kokuyor... ucuz ve pahalı olmak üzere 2 test denedim 2 testdeki çizgide çok net kırmızıydı.Bunlara göre sizce Hamilelik varmıdır.Hesaplara görede Bebek 20 Nisan benimle(doğum günümden 10 gün sonra:)))).
Allahım herkesin yavrusunu sağlıkla ellerine kavuştursun.
İstanbul
36 yaş
İlk annelik deneyimi
54,3 kg
15 Temmuz SAT
20 Nisan tahmini doğum
Allah bilir ama hamilesin gibi görünüyor benimde sat 12 temmuz 17 nisanda tahmini dogum:) bende doktorda yaptirdim hamileyim bide ultrasonda bakmisti ufak bi nokta vardi ama benim gögüsler hafif dolgun ama hic agri yok normalmiki?
Benimde oglum 14,5 aylik ve 6 haftalik hamileyim bizde isteyerek yaptik bakalim hayirlisi sen ne düsünüyorsun normalmi sezeryanmi?
kızlar ben ne kadar bahtsız bedeviyim yaa sonunda oldu hamileyim ama tahliller istedi doktorum saglık ocağından yaptırdım herşey norml ama bi tane teksoplazmamı ne referans aralığı 6-8 miş benimse sınırda 8 çıktı doktorum geniş araştırma için başkente tekrar bunun için tahlil verdi umarım ii çıkar yoksa kürtaj dedi çok kötüyüm yarın olmaz bana bu konuda bilgisi olan varmı yardım etsin yoksa dua etsin(((((
biankacım hormon tahlillerinin içinde tiroid filan var t3 t4 diyoruzya onlar yani ama diğer tahlillerin hepsini yaptırdım hıv rubella toxoplazma tam kan filan yani
tüp bebek yaptıran ar-kadaşlar kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi hep merak ederım ben yaptırdıgımda 5 yumurta toplanıp ıkısı döllenmişti hep az oldugunu düşündüm bu gnalef ilacın dozunu nekadar vuruldunuz?
kızlar cok kötüyüm sabah kahverengi kan geldi doktorum ilk 3 ayda normal ilaclarına devam yat dedi ama cok korkuyorum tam dıs gebelik yasadıgım zamnda old gibi aynı donmde basladı kanamm
canım benim ilk tedavimde gonalf i 175 vurundum 36 yumurtam oldu 19 tanesi döllendi ama tutmadı eşimde dondurma işlmeine yanaşmadı
ikinci tedavimde ise gonalfi 112.5 vurundum 21 yumurta toplnadı 17 tanesi döllendi 2 tane yerleştirildi biri tuttu şükürler olsun rabbime
canim,sende kach haftalik gebelik? Ultrasonda kese gözükdüse Dish gebelik olamaz. Bende de kahferengi akinti oldu doktorum bir ilac injeksion vurdu,akintim gechdi. Doktora get, sana chare bulur,hich ruhtan düshme sakin!kızlar cok kötüyüm sabah kahverengi kan geldi doktorum ilk 3 ayda normal ilaclarına devam yat dedi ama cok korkuyorum tam dıs gebelik yasadıgım zamnda old gibi aynı donmde basladı kanamm
kızlar cok kötüyüm sabah kahverengi kan geldi doktorum ilk 3 ayda normal ilaclarına devam yat dedi ama cok korkuyorum tam dıs gebelik yasadıgım zamnda old gibi aynı donmde basladı kanamm
hoşgeldın canım ilki sezeryan oldugu için buda mecbrui sezeryan bunu epudral ıstıyorum diğeri geneldi, 41 haftalık olmuştuk ve gelmek bılmedi bıde kılolu olunca mecbur kaldık normal sa normal doğur derım ben sezeryan iyi birşey değil
kızlar dün pıt pıt ı duyduk:)çok mutluyus.allah isteyen dileyen herkese versin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?