2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ben ne kadar bahtsız bedeviyim yaa sonunda oldu hamileyim ama tahliller istedi doktorum saglık ocağından yaptırdım herşey norml ama bi tane teksoplazmamı ne referans aralığı 6-8 miş benimse sınırda 8 çıktı doktorum geniş araştırma için başkente tekrar bunun için tahlil verdi umarım ii çıkar yoksa kürtaj dedi çok kötüyüm yarın olmaz bana bu konuda bilgisi olan varmı yardım etsin yoksa dua etsin(((((

Selamlar yeni sayilirim burada ben sanirim 17 nisanda anne olacagim gerci bi oglum var 14,5 aylik. Ama biraz dogumdan korkuyorum ilk dogumum pek iyi gecmedi ama bu kez epidural sezeryan düsünüyorum peki ya sizler?:44:

Benimde oglum 14,5 aylik ve 6 haftalik hamileyim bizde isteyerek yaptik bakalim hayirlisi sen ne düsünüyorsun normalmi sezeryanmi?

Allah bilir ama hamilesin gibi görünüyor benimde sat 12 temmuz 17 nisanda tahmini dogum:) bende doktorda yaptirdim hamileyim bide ultrasonda bakmisti ufak bi nokta vardi ama benim gögüsler hafif dolgun ama hic agri yok normalmiki?

Allah bilir ama hamilesin gibi görünüyor benimde sat 12 temmuz 17 nisanda tahmini dogum:) bende doktorda yaptirdim hamileyim bide ultrasonda bakmisti ufak bi nokta vardi ama benim gögüsler hafif dolgun ama hic agri yok normalmiki?

Herkesin dönemi farklı olabili,r endişe etme bence normaldir.Ağrı olmaması dilerim rahat bir gebelik yaşarsın...

Benimde oglum 14,5 aylik ve 6 haftalik hamileyim bizde isteyerek yaptik bakalim hayirlisi sen ne düsünüyorsun normalmi sezeryanmi?

hoşgeldın canım ilki sezeryan oldugu için buda mecbrui sezeryan bunu epudral ıstıyorum diğeri geneldi, 41 haftalık olmuştuk ve gelmek bılmedi bıde kılolu olunca mecbur kaldık normal sa normal doğur derım ben sezeryan iyi birşey değil

bence hemen kürtaj yoluna gidilmesin bir arkadaşımda da gebeliğin ilk haftalarında böyle bir durum olmuştu başka hastanelerde araştırma yapıldı tehlike olmadığı anlaşıldı şimdi haftaya doğum yapacak hayırlısıylainşallah güzel sonuçlar gelir diğer hastaneden

biankacım hormon tahlillerinin içinde tiroid filan var t3 t4 diyoruzya onlar yani ama diğer tahlillerin hepsini yaptırdım hıv rubella toxoplazma tam kan filan yani

sağol elchin, onları yaptırmıştım.bir tam kan kaldı o zaman

üff bayram geçse de doktora gitsem, pıt pıtları duysam

bu arada siz çevrenize söylediniz mi merak ettim?

kızlar cok kötüyüm sabah kahverengi kan geldi doktorum ilk 3 ayda normal ilaclarına devam yat dedi ama cok korkuyorum tam dıs gebelik yasadıgım zamnda old gibi aynı donmde basladı kanamm

canım benim ilk tedavimde gonalf i 175 vurundum 36 yumurtam oldu 19 tanesi döllendi ama tutmadı eşimde dondurma işlmeine yanaşmadı
ikinci tedavimde ise gonalfi 112.5 vurundum 21 yumurta toplnadı 17 tanesi döllendi 2 tane yerleştirildi biri tuttu şükürler olsun rabbime

kızlar cok kötüyüm sabah kahverengi kan geldi doktorum ilk 3 ayda normal ilaclarına devam yat dedi ama cok korkuyorum tam dıs gebelik yasadıgım zamnda old gibi aynı donmde basladı kanamm

canım sakın canını sıkma moralini bozma gebeliğin ilk dönemlerinde olabilirmiş bu tarz şeyler yat dinlen bol bol dr un tavsiyesine uy ilaç filan kullanıyosundur eminimki inşallahh bişeycik olmaz bebişine canım benim stres yapma inşallah herşey yoluna girer

nekadar yuksek vurulmuşsun benım dr 75den yukarı çıkmadı çok kızıyodum ona oda tehlıkelı olabılıcegını soylemişti 5 yumurtanında hiçbiri bi işe yaramadı bırdahakı ay kendılıgınden hamıle kaldım çok ılginç ya alıyosun kouyosun olmuyo kendılıgınden oluyo :)) gerçekten nasip olucaksa bu çocuk oluyo çok şükür tutmuş senınkıde kucagımıza alırız derın bı oh çekerız inşallah canım:)

canim,sende kach haftalik gebelik? Ultrasonda kese gözükdüse Dish gebelik olamaz. Bende de kahferengi akinti oldu doktorum bir ilac injeksion vurdu,akintim gechdi. Doktora get, sana chare bulur,hich ruhtan düshme sakin!

Günaydin canim sakin endiselenme bisey yoktur insallah ben ilk ogluma hamile iken sadece kahverengi degil bildin kanamam oldu öyleki heryer kan oldu hastanede doktorlar düsük sandilar 1 hafta yattim hastanede 4-5 ay boyuncada ara-ara akintilarim oldu ama sonra kucagima aldim bebegimi canini SIKMA sakin.

Bende normal isterdim ama benim ilki cok sorunlu oldu plasentam ayrilmadi kan kaybim cok oldu ameliyata alindim bebekte nefes alamiyordu yari ölü dogdu falan bi daha ayni seyleri yasamak istemiyorum cok korkuyorum 1 ay kendime gelemedimepidural sezeryan istiyorum hayirlisi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…