arkadaşlar benim büyük gün yarın.lütfen dua edin bebişimide kalp atışınıda göreyim.çok endişeliyim.bu defa başka bir hastaneye gideceğim.bakalım.
Allah yardımcın olsun canım kalbini ferah tut.ben de dün gittim doktor görebildi.eşimle bana da gösterdi zar zor gördüm bişiyler.kaç haftalık?
bu gün tam 7. haftamız.yarın 7+1 olacak inş.geçen hafta gittik göremedik.bu yüzden korkuyorum.birde tüp bebek olunca tabii...
dualarım seninle cnm eminim göreceksin içini ferah tut olumsuz düşünme ki olumlu şeyler yaşayasın
çok teşekkürler cnm inş bu benim için çok büyük bayram hediyesi olur o zaman.burdanda sevincimi paylaşırım inş.
bu gün tam 7. haftamız.yarın 7+1 olacak inş.geçen hafta gittik göremedik.bu yüzden korkuyorum.birde tüp bebek olunca tabii...
hiç öyle düşünme canım.ben de bi doktora gittim geçen çarsamba o göremedi.pazartesi gittim göründü.benim de 6 haftalıktı ilk gittimğimde doktor görememişti.daha çok küçük demişti.yarın görürsün inşallah.[/
inş cnm ya gerçekten bunu çook istiyorum.
daha bebeği küçük olup da hamile olan var mı benim gibi
hayır canım. ama söyle muhakkak doktoruna. bu arada dar giyinme ve çok yolculuk yapma olurmu. yumurtalığın dönme ihtimali varmış çünkü şimdi doktordan geldim. öyle söyledi
hayır canım. ama söyle muhakkak doktoruna. bu arada dar giyinme ve çok yolculuk yapma olurmu. yumurtalığın dönme ihtimali varmış çünkü şimdi doktordan geldim. öyle söyledi
tüp bebek muayenelerinde bana her defasında doktor gösterirdi ve aynı keseye benziyordu.ki bir gün torsiyon oldum.yani döndü ve çok şiddetli ağrılarım oldu.başka en yakın doktora gittim ve bana hep hamile olmağından emin misin diye sordular önc.benim de şimdi bu yüzden kafam karışık.geçen hafta keseyi gördüm dedi doktor.lakin beni korku sardı ya o kese değilde yumurtalıksa diye.bu yüzden karıştırılma ihtimali var mı acab diye sorayım sizlere dedim
tüp bebek yaptıran ar-kadaşlar kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi hep merak ederım ben yaptırdıgımda 5 yumurta toplanıp ıkısı döllenmişti hep az oldugunu düşündüm bu gnalef ilacın dozunu nekadar vuruldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?