2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tüp bebek yaptıran arkadaşlar! bu tedavi esnasında ohss olan var mı?veya şöyle diim yumurtalığının biri aşırı büyüyen var mı?

arkadaşlar benim büyük gün yarın.lütfen dua edin bebişimide kalp atışınıda göreyim.çok endişeliyim.bu defa başka bir hastaneye gideceğim.bakalım.

Allah yardımcın olsun canım kalbini ferah tut.ben de dün gittim doktor görebildi.eşimle bana da gösterdi zar zor gördüm bişiyler.kaç haftalık?

Allah yardımcın olsun canım kalbini ferah tut.ben de dün gittim doktor görebildi.eşimle bana da gösterdi zar zor gördüm bişiyler.kaç haftalık?

bu gün tam 7. haftamız.yarın 7+1 olacak inş.geçen hafta gittik göremedik.bu yüzden korkuyorum.birde tüp bebek olunca tabii...

bu gün tam 7. haftamız.yarın 7+1 olacak inş.geçen hafta gittik göremedik.bu yüzden korkuyorum.birde tüp bebek olunca tabii...

hiç öyle düşünme canım.ben de bi doktora gittim geçen çarsamba o göremedi.pazartesi gittim göründü.benim de 6 haftalıktı ilk gittimğimde doktor görememişti.daha çok küçük demişti.yarın görürsün inşallah.

bnmde tüp bebek bnde pers gorucen hadi ilk güzel haberle sen gel insallh cnm allhın izniyle gorürsün insallh

daha bebeği küçük olup da hamile olan var mı benim gibi

senınkı kadar değil ama benım kızımda küçük 15 aylık 2 asylıkta hamıleyım nisanda ılk doğuranlardan bırı olucam Allah nasip ederse :) isteyerek yaptık bizde
kızlar midem bi acayıp ya tam bulantı dıyemem ama canım birşey yemek istemıyor bıyandanda yemeden duramıyorum zorla yıyorum ama allak bullak mıdem

ben şunu sormak istiyorum birde arkadaşlar.tüp bebek benim sağ yumurtalığım çok aşırı büyümüştü.doktor nerdeyse kafan kadar olmuş diye espiri yapıyordu.şimdi sorum şu:kese ile bu büyük olan yumurtalık ultrasonla bakıldığında kese ile karıştırılır mı dersiniz.(tabi durumu bilmeyen bir doktor tarafından muayene olurken)

tüp bebek yaptıran ar-kadaşlar kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi hep merak ederım ben yaptırdıgımda 5 yumurta toplanıp ıkısı döllenmişti hep az oldugunu düşündüm bu gnalef ilacın dozunu nekadar vuruldunuz?

hayır canım. ama söyle muhakkak doktoruna. bu arada dar giyinme ve çok yolculuk yapma olurmu. yumurtalığın dönme ihtimali varmış çünkü şimdi doktordan geldim. öyle söyledi

hayır canım. ama söyle muhakkak doktoruna. bu arada dar giyinme ve çok yolculuk yapma olurmu. yumurtalığın dönme ihtimali varmış çünkü şimdi doktordan geldim. öyle söyledi

duamm yukardakilerini sana yazmıştım. ama alıntı ile yazmadığım için komik oldu. bende ohss oldum. ama şükür keseyi gördüm ve bugün kalp atışlarını gördüm. fakat kalp atış hızını doktorum beğenmedi. cumartesi tekrar gitcem.benim için dua edin olurmu. çok güzel bir duygu. rabbim herkese tattırsın inşallah. o kadar ilginç ki. şok oldum. bide ultrason ayna gibiydi o kadar belirgindiki. sanırım cihazla ilgili bir durum.duamm proteinli beslenip bol su içmen gerekiyor. ve içtiğin suyla idrara çıktığın suyu ölçmelisin.

tüp bebek muayenelerinde bana her defasında doktor gösterirdi ve aynı keseye benziyordu.ki bir gün torsiyon oldum.yani döndü ve çok şiddetli ağrılarım oldu.başka en yakın doktora gittim ve bana hep hamile olmağından emin misin diye sordular önc.benim de şimdi bu yüzden kafam karışık.geçen hafta keseyi gördüm dedi doktor.lakin beni korku sardı ya o kese değilde yumurtalıksa diye.bu yüzden karıştırılma ihtimali var mı acab diye sorayım sizlere dedim

hayır canım karıştırılmaz. ikiside çok farklıı hiç merak etme. inşalah herşey yolunda gidecek. yumurtalık çok büyük oluyor canım. boyutlarıda keseye nazaran çok farklı. tüp bebek kontrollerinde gösteriyorlardı ya hep. dikkat etmişsindir. ohss de ölçüyorlar. alakası yok yani. bebişin büyüyodur annesi merak etme sen. ohss hem gebeliğe zarar vermiyormuş. haberin olsun

Arkadaşlarım bende 18 ags-2011 de İdrar testi ile pozitif sonucunu öğrendim.Ama bilir kişiden duymadığım için hiç heyecanım yokKan testi yaptırıcam o zaman olayın daha farkına varırım belki...Bu arada son Sat dan (15 temmuz)sonraki değişikliklerim Period yaşamadım,Gögüslerde dolgunluk ağrı (yürürken dahi) kasıklarda regl olucak gibi sancı,Hergün bebekli rüya,birde heryer çok pis kokuyor... ucuz ve pahalı olmak üzere 2 test denedim 2 testdeki çizgide çok net kırmızıydı.Bunlara göre sizce Hamilelik varmıdır.Hesaplara görede Bebek 20 Nisan benimle(doğum günümden 10 gün sonra:)))).
Allahım herkesin yavrusunu sağlıkla ellerine kavuştursun.

İstanbul
36 yaş
İlk annelik deneyimi
54,3 kg
15 Temmuz SAT
20 Nisan tahmini doğum

bnm 16 yumurta toplandı 6 sı dollendi ve 6 da 3. güne kadar gitti donduruldu bnm e2 degerim yüksek cıkınca sonrki ayda cozüldu 3 tanesi 2 si 5. güne ulastı 1 i transfer edildi digeri yine donduruldu

kızlar ben ne kadar bahtsız bedeviyim yaa sonunda oldu hamileyim ama tahliller istedi doktorum saglık ocağından yaptırdım herşey norml ama bi tane teksoplazmamı ne referans aralığı 6-8 miş benimse sınırda 8 çıktı doktorum geniş araştırma için başkente tekrar bunun için tahlil verdi umarım ii çıkar yoksa kürtaj dedi çok kötüyüm yarın olmaz bana bu konuda bilgisi olan varmı yardım etsin yoksa dua etsin(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…