2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende de oluyor sol karnımın altında ağrı. keskin bi acı giriyo ama geçiyo hemen. normal bence herkeste olabilir..

içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim :)) bende de sağ tarafta oluyo hep ama 1 kere solda oldu evet bir kaç saniye sürüyor hareket edemiyorum acıdan ama hemen geçiyor

24. galiba erkek. nys ya şimdiden ne düşünüyorsam. hayırlısı
tabi hayırlısı.eğer mart ve sonraki aylarda doğduysan miladi yaşına 1 ekliyorsun.eğer öyleyse 25 ile temmuz ayının kesiştiği yere bakacaksın.kız görünüyor.hayırlısı olsun yine de canım.benim de kız görünüyor bakalım nolacak.

bende mide bulantısı sadece geceleri oluyor. bende gece elimde çubuk kırt kırt hem çubuk yiyorum arada uyuyakalıyorum.. komik bi durum oluyoo :)

evet ben mart doğumluyum ya tabi hayırlısı da. kız çocuk daha bi yakın oluyor annesine. daha sevimli oluyor. çok sağol canımm..

[SUP][/SUP]
26 ya göre bakman gerekir herhalde yaa.. 26ya göre temmuz ayı erkek.

evet cnm ben de öyle düşündüm hayırlısı olsun inş benimle kalsın sağlıkla gelsin de dünyaya gerçi eylül doğumlu aynı yaşta arkadaşımın (o da 85li)27ye göre tutuyo ama amann öyle işte

ay kızlar ya kraker yiyebiliyosunuz denek.ben onu yesemde bulanıyo çok fena..ikindiye kadar felaket bi durumdayım sonra yavaş yavaş azalıyo

benim midem bulanmıyor normalde ama süt içmem gerekiyorsa amanın feci oluyorm geçen nefesimi tuttum ve 2 bardak içtim ama feci oldum çıkarcaktım neredeyse sütten nefret ediyormmmmmmmmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben bugün rutin kontroller için tahlillerimi yaptırdım geldim hastanede ve inşallah sonuçlar temiz çıkacak inanıyorum buna sizler nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım

ay kızlar ya kraker yiyebiliyosunuz denek.ben onu yesemde bulanıyo çok fena..ikindiye kadar felaket bi durumdayım sonra yavaş yavaş azalıyo

ay o da kötüymüş canım allah yardımcın olsun:26:
bu arada senin neden hala kilo tickerın duruyor hadi onu bebiş tickerı yap

tafcım ben telefondan giryrmda fazla ugraşmam gerekiyo falan mide bulantılarından ona vakit bulamıyorum inan.en kısa zamanda degiştirirm inş

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim soğuk algınlığıyla uğraşıyorum 2 yıldır hasta olmadım ama bu hafta yakaladı beni terliyorum üşüyorum halsizlikten ölüyorum inşallah en kısa zamanda geçer sizler nasılsınız bebişler nasıl ??kısmetse cuma günü kontrolümüz var bizimde

kızlar birşey sorcam saçlarınız dökülüyor mu? benim çok dökülüyor hergün yataktan ordan burdan saç toplamaktan bıktım. hamilelikte sık karşılaşılan birşeymiş..

canım çok geçmiş olsun tamda zamanında yani haa inşallah çabucak geçer

kızlar birşey sorcam saçlarınız dökülüyor mu? benim çok dökülüyor hergün yataktan ordan burdan saç toplamaktan bıktım. hamilelikte sık karşılaşılan birşeymiş..

hayır canım benim dökülmüyo şimdilik inşallah dökülmez inşallah seninde dökülmesi durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…