bende de oluyor sol karnımın altında ağrı. keskin bi acı giriyo ama geçiyo hemen. normal bence herkeste olabilir..
hımm anladımkaç yaşındasın ben bi bakıvereyim.
tabi hayırlısı.eğer mart ve sonraki aylarda doğduysan miladi yaşına 1 ekliyorsun.eğer öyleyse 25 ile temmuz ayının kesiştiği yere bakacaksın.kız görünüyor.hayırlısı olsun yine de canım.benim de kız görünüyor bakalım nolacak.24. galiba erkek. nys ya şimdiden ne düşünüyorsam. hayırlısı
maşallah canım.nazar değmesin.ben de hamile kalmadan önce aynen böyle olacağını düşünüyordum.6 hafta oldu şimdi miğde bulantısından duramıyorum.sürekli elimde çubuk kraker.nolacak bilemiyorum valla.sütü de severim ama içemiyorum.su da öyle..
tabi hayırlısı.eğer mart ve sonraki aylarda doğduysan miladi yaşına 1 ekliyorsun.eğer öyleyse 25 ile temmuz ayının kesiştiği yere bakacaksın.kız görünüyor.hayırlısı olsun yine de canım.benim de kız görünüyor bakalım nolacak.
bende mide bulantısı sadece geceleri oluyor. bende gece elimde çubuk kırt kırt hem çubuk yiyorum arada uyuyakalıyorum.. komik bi durum oluyoo :)
bir de kızlar isim düşünüyor musunuz hiç? benim aklıma Ahsen geliyor.nasıl sizce?bi fikri olan var mı?
kızlar ben kasım doğumluyum 85 yılı...26yı doldurmadım 25e göre mi bakayım 26 ya göe mi kafam karıştı
26 ya göre bakman gerekir herhalde yaa.. 26ya göre temmuz ayı erkek.
ay kızlar ya kraker yiyebiliyosunuz denek.ben onu yesemde bulanıyo çok fena..ikindiye kadar felaket bi durumdayım sonra yavaş yavaş azalıyo
canım çok geçmiş olsun tamda zamanında yani haa inşallah çabucak geçermerhaba kızlar uzun zamandır giremedim soğuk algınlığıyla uğraşıyorum 2 yıldır hasta olmadım ama bu hafta yakaladı beni terliyorum üşüyorum halsizlikten ölüyorum inşallah en kısa zamanda geçer sizler nasılsınız bebişler nasıl ??kısmetse cuma günü kontrolümüz var bizimde
kızlar birşey sorcam saçlarınız dökülüyor mu? benim çok dökülüyor hergün yataktan ordan burdan saç toplamaktan bıktım. hamilelikte sık karşılaşılan birşeymiş..
canım çok geçmiş olsun tamda zamanında yani haa inşallah çabucak geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?