2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hücummmmmmm

bana gündüz bişi olmuoda, geceleri bazı bazı rüyama giryo..
hele bayramda bi gece rüyamda gördüm..nasıl böle gizli gizli içiyorum...allam nasıl bi keyif...
zabah bi uyandım resmen içmiş gibiydim:))

bi tane içsem diyorum bi taneden ne olucak kii diyorum ama ya sonra vicdan azabından kafayı yirsem :S

çok geçmiş olsun petuş çok şükür ki kafaya takılacak bir durum yokmuş bak doktor güzel şeyler söylemiş için rahat olsun artık...Rabbim hepimizin bebeklerini korusun arkadaşlarım....

saal cnmcım...amin inş..allah hepimizin bebeğini korusun..

bi tane içsem diyorum bi taneden ne olucak kii diyorum ama ya sonra vicdan azabından kafayı yirsem :S

sakınnnnnnn bacım sakıınnnnnn
bak yağmur un kalbi için çok saçma ama belkide önceden içtiğim sigaralar yüzünden...kafayı yemek üzereyim yani
allah korusun bişi olursa bizler o vicdan azabından kurtulamayız cnm...o kdr sağlam değiliz..
az kaldı 5 ay sonra..
bebik uyurken bi tanecik penre kenarında ama 1 tane..sonra 1 sene emzir...sonra utanmazsan yine başlarsın:)))

günaydın kızlarrr yeni uyandık oğluşumla nasılsınız bakalım?? dün gece gene astım rahatsızlığımdan dolayı ilaçlı serum yemeye gittim acile 3 gece daha gitcekmişim Allahtan 15 dkda bitiyor serum ama doktor nekadar rahat ol bu ilaçların bebeğe bi zararaı yok desede korkuyorum yaa bide serumun bitmesini beklerken aynı odada manyak bi karı bana anlattığı şeye bakın..yiğeni varmış oda hamileyken astım hastasıymış guatr da varmış kızda ama tam cinsiyeti belli olacakken bebeği ölmüş karnında kurumuş..saolll valla dedim yaa..böle bi morali arıyodum zaten ne zamandır nerelerdeydin..ama nasıl sinir olmuşum zaten korkum tavan yağpmış durumda şu sıralar ödüm afedersiniz bi trafıma karışmış durumda kadının saçını başını yolcaktım..eşimde çok kızdı hemen çıktı odadan
kızlar yaa dua edin bize bebeğime bişey olursa yaşayamam ben Allahım korusun kuzumu

utanarak söyluyorum canım dehset derecede sigara istiyo esskiden tiksiniyodum kokusundan ilk 3 ay şimdi kokusu cok guzel geliyo.

kokusundan uzak durmaya çalış, ben sigara içilen ortamlara girmemeye çalışıyorum, eşimede bıraktırdım evde de sigara içmeyi yasakladım, gelen misafirler balkonda içiyo, çünkü bende kokusunu aldığım zaman canım istiyo, geriliyorum.....

bendede kronik bronşit var canım alerjik
bende ventolin kullanıyorum
bişey olur diye korkuyorum yaaa

Dogru söyluyosun bi komsum var kendini o kadarda bunaltma sen iyi bıraktın cok istiyosan iç her gun bi iki tane gunde 5 tane hamilelere serbest falan dedi ama ne mantıkla bi hamileye bunları söyleyebiliyo bi konussam bi daha bize gelmezdi annem arkadan göz kaş işareti yaptıda sus die bende bişi demedim. Çok enteresandır ki gece 3-4 gibi wc uyanıyorum eşimin 8-9 saat önce ictigi sigaranın kokusunu taa cigerlerinden alıyorum eve gelince 2 defa diş fırcaladıgı halde kokulara cok hassasım. i-ç-m-i-c-e-m-!

aaa ne çabuk sonuç alıyorsun öyle... benim bildiğim amniyosentez sonucu iki-üç haftaya ancak alınıyor... ilginçç
Bende ki down sendromu riski ekstra ucret odeyip sadece bi kisim kromozoma bakilip cabuk sonuc alabiliyosun 46 kromozom sonucu 3 hafta sonra belli oluyo

bendede kronik bronşit var canım alerjik
bende ventolin kullanıyorum
bişey olur diye korkuyorum yaaa

canım yaa geçmiş olsun çok zor bi hastalık ya Allahım kimseye vermesin..evet bende hamile kalmadan önce ventolin ve seretıde kullanıyodum doktor bu ilaç kortizol içeriyo çok gerekmedikçe kullanma .dedi ve vertizol diye bi hava verdi onuda sıkışınca kullan dedi ama ben 1 haftadır nerdeyse her gece daralıyodum sonra göğüs cerrahı ilaçlı serum başladı bu hastalık yüzünden hamilliğimin tadını çıkaramıyorum genede Allahım daha büyük dert vermsin?..
sana ventolin yetiyomu peki canım?? sıkıştığın zamanmı kullanıyosun??

hoşgeldin cnm..tunicim inş. hiç bişi olmucak cnm...yiğit efe doğcak babasının şarap çanağına tükürcek sen merak etme:)))

ayy evet cnm ya..benimde yöneticim dioki sen çok abartıosun 2-3 sigaradan bişi olmaz..o hep içmiş bişi olmamış...
yani olmamış çok şükürde ya olursa...ben kendimi ii tanıorum cnm ya ödeşemem yani ömür boyu vicdanımda..ama 2 sene tutabilirim boğazımı:))

kuzucummm gecmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bebege zararı olacak ilaç vermezler zaten üzülme allahın izniyle hiç bişi olmayacak ogluşuna.
ve diyorum ki cahilin cehaletinden Rabbim herkesi korusun...!

accık silip süpürüyüm gelicem yine kızlar. yarın ankaradan canımm kayınvalideciiiimmm geliyoo

canım benim yengemdede astım var 2 yiğenim var yani 2 hamilelik geçirdi yengemde tabi zorlandı biraz problemler o da yaşadı ama hiç bişey olmadı,Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz, sen stres yapma kendine :)))

canım benim yengemdede astım var 2 yiğenim var yani 2 hamilelik geçirdi yengemde tabi zorlandı biraz problemler o da yaşadı ama hiç bişey olmadı,Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz, sen stres yapma kendine :)))

Geçmiş olsun canım bakma sen onun bunun lafına. Düşün öyle hastanede saçma sapan bir şeyler söylemiş benim en yakın arkadaşlarımdan biri ayy hemen çocuk odası alma benim kuzenimin 8 aylıkken öldü demişti tövbe tövbe demiştim bazı insanlar kıskançlığından diyor, bazıları dengesizliğinden ne olursa olsun denmeyecek laflar ben sinirimi bile bozmadım ayy ağzından yel alsın allah herkese nasip etsin sana ama ben sana söyleyeyim çok olumsuzsun böyle düşünürsen senin çocuğun bile olmaz dedim kesti sesini daha da tık yok :)))))

O yüzden aldırma gül geç, rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah. Yaşadığımız ufak tefek sorunlar elbet olacak can taşıyoruz bunlar olabilecek şeyler rabbim dermansız dert vermesin o yüzden tatlı canını sıkma bebişimizin keyfini çıkar...

Geçmiş olsun canım bakma sen onun bunun lafına. Düşün öyle hastanede saçma sapan bir şeyler söylemiş benim en yakın arkadaşlarımdan biri ayy hemen çocuk odası alma benim kuzenimin 8 aylıkken öldü demişti tövbe tövbe demiştim bazı insanlar kıskançlığından diyor, bazıları dengesizliğinden ne olursa olsun denmeyecek laflar ben sinirimi bile bozmadım ayy ağzından yel alsın allah herkese nasip etsin sana ama ben sana söyleyeyim çok olumsuzsun böyle düşünürsen senin çocuğun bile olmaz dedim kesti sesini daha da tık yok :)))))

O yüzden aldırma gül geç, rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah. Yaşadığımız ufak tefek sorunlar elbet olacak can taşıyoruz bunlar olabilecek şeyler rabbim dermansız dert vermesin o yüzden tatlı canını sıkma bebişimizin keyfini çıkar...

inş. bebeğim yaa yiğit efem yeterki sağlıklı bi şekilde doğsun anasınında şarap çanağına tükürsün neler yaşattın bana karnında diye :))

kuzucummm gecmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bebege zararı olacak ilaç vermezler zaten üzülme allahın izniyle hiç bişi olmayacak ogluşuna.
ve diyorum ki cahilin cehaletinden Rabbim herkesi korusun...!

kuzum çok saol yaa inan varya hep bana dek gelir bölesi insanlar anlamıyorum valla..kafam tam rahat oluyo derken çıkıyolar karşıma :)) aminn bitanem çok saol iyiki sizler varsınız..

evet sıkıştığımda kullanıyorum canım
ventolin şöyle yetiyo günde 4 doz falan sıkıyorum
ama azıcık üşütsem yetmiyo tabiki
benim kadın doğumcu bişey olmaz dedi ondan kullanıyorum ama
acaba bi de göğüs uzmanına mı gitsem ki
bilemedim şimdi yazını görünce...
napsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…