günaydınlar....bugün yağmur halay çekio sanırım karnımda...pıtı tıpı geçti sallıo resmen karnımı yefrum
veee sonunda tetenoz aşısı oldum, resmen kaçak aşı oldum:)
üsküdardan kalktım nişantaşı sağlık ocağını aradım, zbh 8 di nişantaşındaydım..
sağlık ocağı tabelası var sokak başında ama sağlık ocağı yok..
simitçi dedei şuraya şuraya taşındı..
oraya gittim, sıra bekledim, sıra bana geldi kadın dediki "aaa burası aile hekimliği değil, sağlık bakanlığının bişisi bişisi"
şurda şurda bi yer var orası aile hekimliği olabilir..
oraya gittim..şişli 12 nolu aile hekimliğiymiş..
bekle bekle ali babanın çiftliğinde herkesin keyfi yetti, sonra dr çağırdı..dedim ben gebeyim aşı olmam gerekio, kaydımıda buraya aldırcam
dr ebeye gönderdi..
ebe kız dediki ben senin kaydını buraya alırsam benim maaşımdan keserler 20. hafta olmuş neden arayıp sormadın bu gebeyi die didi
didim ne alakası var..benim buraya nakil olduğum görülür yani ben şahidim...
dedi bebek doğunca napcan, o zmnda dedim üsküdara naklolucam..
dedi seni nakil almim ama aşını takibini herşeyini yapim, bebek olunca üsküdara aldır direk..
peki didim anlaştım, yaptı aşımı, 1 ay sonrada 2. dozu yapcak..2 doz olyomuşuz..sonrasında 5 doza kadar tamamlayıp ömür boyu korunabilirmişiz
ebeye sordum vana göndermişsiniz aşıları
yok elimizde var dedi, gebelerimiz için bi kısmını burda ayırdık dedi.
yani kızlar ist. da aşı bulamayanlar şişli 12 nolu aile hekimliğinde tetenoz aşısı var..
bana gündüz bişi olmuoda, geceleri bazı bazı rüyama giryo..
hele bayramda bi gece rüyamda gördüm..nasıl böle gizli gizli içiyorum...allam nasıl bi keyif...
zabah bi uyandım resmen içmiş gibiydim:))
çok geçmiş olsun petuş çok şükür ki kafaya takılacak bir durum yokmuş bak doktor güzel şeyler söylemiş için rahat olsun artık...Rabbim hepimizin bebeklerini korusun arkadaşlarım....
bi tane içsem diyorum bi taneden ne olucak kii diyorum ama ya sonra vicdan azabından kafayı yirsem :S
bi tane içsem diyorum bi taneden ne olucak kii diyorum ama ya sonra vicdan azabından kafayı yirsem :S
utanarak söyluyorum canım dehset derecede sigara istiyoesskiden tiksiniyodum kokusundan ilk 3 ay şimdi kokusu cok guzel geliyo.
günaydın kızlarrr yeni uyandık oğluşumla nasılsınız bakalım?? dün gece gene astım rahatsızlığımdan dolayı ilaçlı serum yemeye gittim acile 3 gece daha gitcekmişim Allahtan 15 dkda bitiyor serum ama doktor nekadar rahat ol bu ilaçların bebeğe bi zararaı yok desede korkuyorum yaabide serumun bitmesini beklerken aynı odada manyak bi karı bana anlattığı şeye bakın..yiğeni varmış oda hamileyken astım hastasıymış guatr da varmış kızda ama tam cinsiyeti belli olacakken bebeği ölmüş karnında kurumuş..saolll valla dedim yaa..böle bi morali arıyodum zaten ne zamandır nerelerdeydin..ama nasıl sinir olmuşum zaten korkum tavan yağpmış durumda şu sıralar ödüm afedersiniz bi trafıma karışmış durumda kadının saçını başını yolcaktım..eşimde çok kızdı hemen çıktı odadan
kızlar yaa dua edin bize bebeğime bişey olursa yaşayamam ben Allahım korusun kuzumu
sakınnnnnnn bacım sakıınnnnnn
bak yağmur un kalbi için çok saçma ama belkide önceden içtiğim sigaralar yüzünden...kafayı yemek üzereyim yani
allah korusun bişi olursa bizler o vicdan azabından kurtulamayız cnm...o kdr sağlam değiliz..
az kaldı 5 ay sonra..
bebik uyurken bi tanecik penre kenarında ama 1 tane..sonra 1 sene emzir...sonra utanmazsan yine başlarsın:)))
Bende ki down sendromu riski ekstra ucret odeyip sadece bi kisim kromozoma bakilip cabuk sonuc alabiliyosun 46 kromozom sonucu 3 hafta sonra belli oluyoaaa ne çabuk sonuç alıyorsun öyle... benim bildiğim amniyosentez sonucu iki-üç haftaya ancak alınıyor... ilginçç
bendede kronik bronşit var canım alerjik
bende ventolin kullanıyorum
bişey olur diye korkuyorum yaaa
hoşgeldin cnm..tunicim inş. hiç bişi olmucak cnm...yiğit efe doğcak babasının şarap çanağına tükürcek sen merak etme:)))günaydın kızlarrr yeni uyandık oğluşumla nasılsınız bakalım?? dün gece gene astım rahatsızlığımdan dolayı ilaçlı serum yemeye gittim acile 3 gece daha gitcekmişim Allahtan 15 dkda bitiyor serum ama doktor nekadar rahat ol bu ilaçların bebeğe bi zararaı yok desede korkuyorum yaabide serumun bitmesini beklerken aynı odada manyak bi karı bana anlattığı şeye bakın..yiğeni varmış oda hamileyken astım hastasıymış guatr da varmış kızda ama tam cinsiyeti belli olacakken bebeği ölmüş karnında kurumuş..saolll valla dedim yaa..böle bi morali arıyodum zaten ne zamandır nerelerdeydin..ama nasıl sinir olmuşum zaten korkum tavan yağpmış durumda şu sıralar ödüm afedersiniz bi trafıma karışmış durumda kadının saçını başını yolcaktım..eşimde çok kızdı hemen çıktı odadan
kızlar yaa dua edin bize bebeğime bişey olursa yaşayamam ben Allahım korusun kuzumu
Dogru söyluyosun bi komsum var kendini o kadarda bunaltma sen iyi bıraktın cok istiyosan iç her gun bi iki tane gunde 5 tane hamilelere serbest falan dedi ama ne mantıkla bi hamileye bunları söyleyebiliyo bi konussam bi daha bize gelmezdi annem arkadan göz kaş işareti yaptıda sus die bende bişi demedim. Çok enteresandır ki gece 3-4 gibi wc uyanıyorum eşimin 8-9 saat önce ictigi sigaranın kokusunu taa cigerlerinden alıyorum eve gelince 2 defa diş fırcaladıgı haldekokulara cok hassasım. i-ç-m-i-c-e-m-!
günaydın kızlarrr yeni uyandık oğluşumla nasılsınız bakalım?? dün gece gene astım rahatsızlığımdan dolayı ilaçlı serum yemeye gittim acile 3 gece daha gitcekmişim Allahtan 15 dkda bitiyor serum ama doktor nekadar rahat ol bu ilaçların bebeğe bi zararaı yok desede korkuyorum yaabide serumun bitmesini beklerken aynı odada manyak bi karı bana anlattığı şeye bakın..yiğeni varmış oda hamileyken astım hastasıymış guatr da varmış kızda ama tam cinsiyeti belli olacakken bebeği ölmüş karnında kurumuş..saolll valla dedim yaa..böle bi morali arıyodum zaten ne zamandır nerelerdeydin..ama nasıl sinir olmuşum zaten korkum tavan yağpmış durumda şu sıralar ödüm afedersiniz bi trafıma karışmış durumda kadının saçını başını yolcaktım..eşimde çok kızdı hemen çıktı odadan
canım benim yengemdede astım var 2 yiğenim var yani 2 hamilelik geçirdi yengemde tabi zorlandı biraz problemler o da yaşadı ama hiç bişey olmadı,Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz, sen stres yapma kendine :)))
hoşgeldin cnm..tunicim inş. hiç bişi olmucak cnm...yiğit efe doğcak babasının şarap çanağına tükürcek sen merak etme:)))
ayy evet cnm ya..benimde yöneticim dioki sen çok abartıosun 2-3 sigaradan bişi olmaz..o hep içmiş bişi olmamış...
yani olmamış çok şükürde ya olursa...ben kendimi ii tanıorum cnm ya ödeşemem yani ömür boyu vicdanımda..ama 2 sene tutabilirim boğazımı:))
kuzucummm gecmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bebege zararı olacak ilaç vermezler zaten üzülme allahın izniyle hiç bişi olmayacak ogluşuna.
ve diyorum ki cahilin cehaletinden Rabbim herkesi korusun...!
canım yaa geçmiş olsun çok zor bi hastalık ya Allahım kimseye vermesin..evet bende hamile kalmadan önce ventolin ve seretıde kullanıyodum doktor bu ilaç kortizol içeriyo çok gerekmedikçe kullanma .dedi ve vertizol diye bi hava verdi onuda sıkışınca kullan dedi ama ben 1 haftadır nerdeyse her gece daralıyodum sonra göğüs cerrahı ilaçlı serum başladı bu hastalık yüzünden hamilliğimin tadını çıkaramıyorum genede Allahım daha büyük dert vermsin?..
sana ventolin yetiyomu peki canım?? sıkıştığın zamanmı kullanıyosun??
accık silip süpürüyüm gelicem yine kızlar. yarın ankaradan canımm kayınvalideciiiimmm geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?