canım benim yengemdede astım var 2 yiğenim var yani 2 hamilelik geçirdi yengemde tabi zorlandı biraz problemler o da yaşadı ama hiç bişey olmadı,Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz, sen stres yapma kendine :)))
Geçmiş olsun canım bakma sen onun bunun lafına. Düşün öyle hastanede saçma sapan bir şeyler söylemiş benim en yakın arkadaşlarımdan biri ayy hemen çocuk odası alma benim kuzenimin 8 aylıkken öldü demişti tövbe tövbe demiştim bazı insanlar kıskançlığından diyor, bazıları dengesizliğinden ne olursa olsun denmeyecek laflar ben sinirimi bile bozmadım ayy ağzından yel alsın allah herkese nasip etsin sana ama ben sana söyleyeyim çok olumsuzsun böyle düşünürsen senin çocuğun bile olmaz dedim kesti sesini daha da tık yok :)))))
O yüzden aldırma gül geç, rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah. Yaşadığımız ufak tefek sorunlar elbet olacak can taşıyoruz bunlar olabilecek şeyler rabbim dermansız dert vermesin o yüzden tatlı canını sıkma bebişimizin keyfini çıkar...
benimde çok istiyo özellikle akşamlarıutanarak söyluyorum canım dehset derecede sigara istiyoesskiden tiksiniyodum kokusundan ilk 3 ay şimdi kokusu cok guzel geliyo.
sorma bende bu gece rüyamda içmişim güya gizli saklı :)bana gündüz bişi olmuoda, geceleri bazı bazı rüyama giryo..
hele bayramda bi gece rüyamda gördüm..nasıl böle gizli gizli içiyorum...allam nasıl bi keyif...
zabah bi uyandım resmen içmiş gibiydim:))
bi tane içsem diyorum bi taneden ne olucak kii diyorum ama ya sonra vicdan azabından kafayı yirsem :S
evet sıkıştığımda kullanıyorum canım
ventolin şöyle yetiyo günde 4 doz falan sıkıyorum
ama azıcık üşütsem yetmiyo tabiki
benim kadın doğumcu bişey olmaz dedi ondan kullanıyorum ama
acaba bi de göğüs uzmanına mı gitsem ki
bilemedim şimdi yazını görünce...
napsam?
inş. Bebeğim yaa yiğit efem yeterki sağlıklı bi şekilde doğsun anasınında şarap çanağına tükürsün neler yaşattın bana karnında diye :))
kuzum çok saol yaa inan varya hep bana dek gelir bölesi insanlar anlamıyorum valla..kafam tam rahat oluyo derken çıkıyolar karşıma :)) aminn bitanem çok saol iyiki sizler varsınız..
kızlar aranızda diş eti problemi yaşayan var mı ?benim diş etim hiç kanamazdı şimdi her fırçaladığımda kanıyo..........
tunicim ben hep şöyle düşünyorum..her hastanede bi tane gereksiz ölleee bekler insanın beynine beynine konuşmak için:))
ben bundan 5 sene önce k.ciğerim için gittiğimde (daha ilk gidişim teşhisden sonra) sırada bi adam..ne ayaksın dedei..dedim böle böle, boşuna gelmişsin dedi, yapcak bişi yok dedei ya sirozdan ya kanserden ölürsün dedi..bence hiç buralarda uğraşma evde bekle dedi:)))) hiç unutmam o amcamı yani, verdiği o gazla bak yıllar geçti:))
kızlar aranızda diş eti problemi yaşayan var mı ?benim diş etim hiç kanamazdı şimdi her fırçaladığımda kanıyo..........
hamileliğin 23-24. haftasında acaba şehirler arası yolculuk yapmak yasak olurmuki. istanbulda eğitim varmış.ve ona katılmam gerekiyormuş2 gün
hamileliğin 23-24. haftasında acaba şehirler arası yolculuk yapmak yasak olurmuki. istanbulda eğitim varmış.ve ona katılmam gerekiyormuş2 gün
Eki Görüntüle 288700
ben dün bi sürü ip aldım ama napcam bilmiom...bu iplerle örgü felan yapmayıda hiç bilmom ama hayırlısı:))
en sağdaki lila ve beyaz tülüş tülüş olan iplerle(kirpi ipi mi ne deniyo) banyo lifi yapcam kızıma, yumuşak yumuşak..onu yaparımda, diğerlerini napcam bilmom:))
otobüsle tatlım. kim uçak bileti alır garip işçiyecanım geçen intte okudum uçakla yapılacak seyahatler için 20. haftadan sonra doktor onaylı rapor almak gerekiyomuş hem gidiş hem dönüş için..sen neyle gitceksin??
eğitime katılmak istemiomusun
benimde ankarada vardı ay sonu, gidermisin didiler didim görevim icap ettiriosa giderimkıyamadılar yöneticimi yolluolar:))
Eki Görüntüle 288700
ben dün bi sürü ip aldım ama napcam bilmiom...bu iplerle örgü felan yapmayıda hiç bilmom ama hayırlısı:))
en sağdaki lila ve beyaz tülüş tülüş olan iplerle(kirpi ipi mi ne deniyo) banyo lifi yapcam kızıma, yumuşak yumuşak..onu yaparımda, diğerlerini napcam bilmom:))
aaa renkleri çok güzel en baştaki turuncuda çok hoşmuş onla süeter yapabilirsin çok tatlı olarrr :))
otobüsle tatlım. kim uçak bileti alır garip işçiye
aslında giderimde bu halde korkuyorum bişi falan olur diye
canım ya varya bu konuda doktorlar o kadar dengesiz cevaplar veriyolarki konyada bi doktora gitmiştim oda dediki ventolin ve seretıde bunları 3 ay geçtikten sonra kullanabilirsin ama burdaki doktorumda çokk gerekmedikçe kullanma diyo internete bakıyorum astım ilaçları hamile kalmadan önce nasıl kullanılıyosa o şekilde kullanılmalı bi zararı yok yazıyo yanii tam bi kafa karıştırmaca..hangisine neye güveneceğine şaşırıyo insan..bi arkadaşın tanıdığı var onunda alerjik astımı varmış kız hamile kalmadan önce aşıya başlamış haftada 1 vuruluyomuş 5 yıl boyuncada vurulcakmış..ama hamile kalmadan önce başlamak gerekiyomuş şimdide kullanabilmek için..sende bi göğüs uzmanına git bakalım sana ne dicekler valla çok merak ettim?? benim göğüs doktoru kadın doğumcu ile aynı şeyi söledi gerekmedikçe kullanma dedi..
ay parissscimm..ankara istanbul arası otobüs kaç defa mola veriyo acebaa bence bu konuyu toktora sor canım bi yaa onunda onayı olsun için rahat git..gitmek zorundamıymışsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?