2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım benim yengemdede astım var 2 yiğenim var yani 2 hamilelik geçirdi yengemde tabi zorlandı biraz problemler o da yaşadı ama hiç bişey olmadı,Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz, sen stres yapma kendine :)))

canım Allah razı olsun yaa valla içimi nasıl rahatlattın anlatamam Allahım nasip ettiyse zaten ne yaşarsak yaşayalım olcak ama böle dengesiz insanlar çıkınca sinirin bozuluyo ister istemez..astımda Allahtan dimi yani bebeğimi verdiyse onun şifasınıda verir inş...çok saolun canım yaa

canımm çok saol yaa ben anşlamıyorum acaba insanlar fesatlıklarından mı böle anlamadım yaa nazar değdircekTİ zaten ay karnın ne güzel az çıkmış çok şeker duruyo falan deyip durdu şu serum bitsede gitsem diye dkları saydım valla :)) öle yapıcam canım yaa sıkıntılı hamilelik geçiriyorum bu rahatsızlıktan dolayı evet ama hamilelikte riskli zamanıda geçtik herzaman risk vardır ama Allahım nasip ettiyse zaten olacak artık düşünmicem bebeğimden başka hiçbişeyi..öpüyorum saolun valla canım yaa..

utanarak söyluyorum canım dehset derecede sigara istiyo esskiden tiksiniyodum kokusundan ilk 3 ay şimdi kokusu cok guzel geliyo.
benimde çok istiyo özellikle akşamları
zaten gündüz içmeyi sevmezdim :)

bana gündüz bişi olmuoda, geceleri bazı bazı rüyama giryo..
hele bayramda bi gece rüyamda gördüm..nasıl böle gizli gizli içiyorum...allam nasıl bi keyif...
zabah bi uyandım resmen içmiş gibiydim:))
sorma bende bu gece rüyamda içmişim güya gizli saklı :)

bi tane içsem diyorum bi taneden ne olucak kii diyorum ama ya sonra vicdan azabından kafayı yirsem :S

aynı düşünceler bende de var
ilk oğlumda hamile olduğumu ögrenince bıraktım bunda da öyle
şimdiye kadar içmedim düşünmüyorum
oğlum 1.5 yaşına gelince emzirmeden kesince günde 1 tane içtim arada sırada
yine içermiyim emzirme bitince
evet içerim :)
ama yine abartmadan arada sırada günde 1 tane o kadar

canım ya varya bu konuda doktorlar o kadar dengesiz cevaplar veriyolarki konyada bi doktora gitmiştim oda dediki ventolin ve seretıde bunları 3 ay geçtikten sonra kullanabilirsin ama burdaki doktorumda çokk gerekmedikçe kullanma diyo internete bakıyorum astım ilaçları hamile kalmadan önce nasıl kullanılıyosa o şekilde kullanılmalı bi zararı yok yazıyo yanii tam bi kafa karıştırmaca..hangisine neye güveneceğine şaşırıyo insan..bi arkadaşın tanıdığı var onunda alerjik astımı varmış kız hamile kalmadan önce aşıya başlamış haftada 1 vuruluyomuş 5 yıl boyuncada vurulcakmış..ama hamile kalmadan önce başlamak gerekiyomuş şimdide kullanabilmek için..sende bi göğüs uzmanına git bakalım sana ne dicekler valla çok merak ettim?? benim göğüs doktoru kadın doğumcu ile aynı şeyi söledi gerekmedikçe kullanma dedi..

kızlar aranızda diş eti problemi yaşayan var mı ?benim diş etim hiç kanamazdı şimdi her fırçaladığımda kanıyo..........

tunicim ben hep şöyle düşünyorum..her hastanede bi tane gereksiz ölleee bekler insanın beynine beynine konuşmak için:))
ben bundan 5 sene önce k.ciğerim için gittiğimde (daha ilk gidişim teşhisden sonra) sırada bi adam..ne ayaksın dedei..dedim böle böle, boşuna gelmişsin dedi, yapcak bişi yok dedei ya sirozdan ya kanserden ölürsün dedi..bence hiç buralarda uğraşma evde bekle dedi:)))) hiç unutmam o amcamı yani, verdiği o gazla bak yıllar geçti:))

bende dişeti problemleri yaşıyorum canım.zaten hassas olan dişetlerim dahada kötü kanıyo kızarıyo kabarıyo malesef.tuzlu su ile gargara rahatlatıyo biraz tavsiye ederm

ayy inanmıyorum yaa benimki adamın yanında melekmiş:) ne der o öküs herif öle yaa arkadaş ben anlamıyorum hangi mantıkla töbe töbeeee..mantık olsa demez gerçi orası ayrıda insanlar model model yawrum yaa hepsine bi çatıyon muhakkak..Allahım korusun bölesi cahillerden valla başka bişi demiyom ben

hamileliğin 23-24. haftasında acaba şehirler arası yolculuk yapmak yasak olurmuki. istanbulda eğitim varmış.ve ona katılmam gerekiyormuş 2 gün

ben dün bi sürü ip aldım ama napcam bilmiom...bu iplerle örgü felan yapmayıda hiç bilmom ama hayırlısı:))

en sağdaki lila ve beyaz tülüş tülüş olan iplerle(kirpi ipi mi ne deniyo) banyo lifi yapcam kızıma, yumuşak yumuşak..onu yaparımda, diğerlerini napcam bilmom:))

kızlar aranızda diş eti problemi yaşayan var mı ?benim diş etim hiç kanamazdı şimdi her fırçaladığımda kanıyo..........

canım dişeti değilde benimde dişlerimin rengi sanki sararmaya başladı bazıları..kalsiyum eksikliğinden dolayı dişten bebiş alıyodur o yüzden oluyodur şeker..sabah akşam ballı süt içiyorum ayran zaten günde 1 bardak sanırım ondan dişeti ve ağrı problemim olmmadı inş.ta olmaz bundan sonra ama fırçaladığım halde sarı sarı

hamileliğin 23-24. haftasında acaba şehirler arası yolculuk yapmak yasak olurmuki. istanbulda eğitim varmış.ve ona katılmam gerekiyormuş 2 gün

canım geçen intte okudum uçakla yapılacak seyahatler için 20. haftadan sonra doktor onaylı rapor almak gerekiyomuş hem gidiş hem dönüş için..sen neyle gitceksin??

eğitime katılmak istemiomusun
benimde ankarada vardı ay sonu, gidermisin didiler didim görevim icap ettiriosa giderim kıyamadılar yöneticimi yolluolar:))

aaa renkleri çok güzel en baştaki turuncuda çok hoşmuş onla süeter yapabilirsin çok tatlı olarrr :))

canım geçen intte okudum uçakla yapılacak seyahatler için 20. haftadan sonra doktor onaylı rapor almak gerekiyomuş hem gidiş hem dönüş için..sen neyle gitceksin??
otobüsle tatlım. kim uçak bileti alır garip işçiye

eğitime katılmak istemiomusun
benimde ankarada vardı ay sonu, gidermisin didiler didim görevim icap ettiriosa giderim kıyamadılar yöneticimi yolluolar:))

aslında giderimde bu halde korkuyorum bişi falan olur diye

önemli olan niyet :) niyetlenmişsin ya eminim ne güzel el emeği göz nuru şeyler çıkacak ortaya :)

aaa renkleri çok güzel en baştaki turuncuda çok hoşmuş onla süeter yapabilirsin çok tatlı olarrr :))

ben hayatımda hiç şişle bişi yapmadım...tığ çok ii yaparım, danetldi orlondu felanda şişi tutamıom bile:))
renklerini beğendim aldım...tığla yapılan bişiler bulim dimi:))

otobüsle tatlım. kim uçak bileti alır garip işçiye

aslında giderimde bu halde korkuyorum bişi falan olur diye

ay parissscimm..ankara istanbul arası otobüs kaç defa mola veriyo acebaa bence bu konuyu toktora sor canım bi yaa onunda onayı olsun için rahat git..gitmek zorundamıymışsın??

hakkatten çok kafa karıştırıyorlar yaaaa
bende bi gideyim bakim ...
anca 1 ay sonra giderim ama ultrason zamanı
iki defa izin almam çok zor

ay parissscimm..ankara istanbul arası otobüs kaç defa mola veriyo acebaa bence bu konuyu toktora sor canım bi yaa onunda onayı olsun için rahat git..gitmek zorundamıymışsın??

benim gittiğim firma mola vermiyo trans gidiyo
ama mola veren otobüsleride vardır ona binerim artık. bacaklarım belim tutulur yoksam..
evet doktora soracam tatlım.onayını alıyımda öyle gideyim.
mecburmuşum gitmeye inşallah toktor onay verir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…