2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydııııınnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrr

Günaydınn güzel anneler...

Keyifler nasıl? Benim 15 gündür burnumun akıntısı geçmedi. Sabahları da boğazım acıyor.
Püf

Kendinize çok dikkat edin sakın hasta olmayın. Taaammmııı?

canım boğaz ağrın için sıcak bişiler iyi gelebilir ıhlamur vs. yada otacının pastillerini deneyebilirsin...

günaydın bayanlar

geçmiş olsun yanmalar mahveder insanı
bende de ara ara oluyor ama yediklerimize dikkat etmek lazım
bulgur yeşil soğan aşırı turşu yediğimde yanıyor midem
ılık su içmeni yastığını 2 ye çıkarmanı tavsiye ederim ve akşamları az yemek yemeni yemekten sonra atıştırma yapmamanı tavsiye ederim
ben ne zaman bunları yapmazsam mahvoluyorum
ve yürüyüş de iyi geliyor

kızlar kapı süslerinizi siz mi ahzırlayacaksınız
ben eşimin ayarlamasını istiyorum ama malesef bu süslerden habersiz kocam
ilkinde hiç bişe yapmadı ya
çok üzülmüştüm diğer odalarda çiçekler balonlar kapı süsleri benim ki bomboş
bu seferde o nasılsa yapmaz deyip ben mi yapsam acaba
kendimi mutlu etmek adına
ama bu seferde belki yapar hım ne dersinizzzz
benden daha heyecanlı oluyo ya :)

karın altında ki ağrılar üşütmeden de kaynaklanabilir
çok dikkat et
iş yeri ne kadar hareketli olursa olsun
eğilirken ve kalkarken birden yapmamak lazım dikkatli ve dengeli bir şekilde
işimiz bebeklerimizden hiç önemli değil bunu düşün hep
benim mesele oturmaktan ve ayakta kalmaktan sol kalçam ağrıyor
akşama kadar bitiyorum akşam yemek yeyip yatıyorum
ya uyuyorum uyumasamda yatakda dinleniyorum
eğer dikakt etmezsem yürümekte zorlanmaya kadar gidiyor bu ağrılar
geçmiş olsun

Selam,

Ben de 4,5 aylık hamileyim 15 Nisan doğum yapacağım tarih olarak belirlendi.
aşırı derecede mide yanmalarım var gaviscon şurup kullanıyorum onun da bir faydasını görmedim. Fakat papatya çayı bir nebze rahatlatıyor beni tavisye edebilirim sana da

Günaydın kızlarrr... Bende sonunda cinsiyeti dün öğrendim cemreeee geliyor :)) dr. %90 kız dedi zaten en başından beri cemre diye seviyordum karnımı yine göstermicek zannettim ama sonunda öğrendik çok güzel bir duyguymuş yaa Allah olmayanlarada nasip etsin benim gittiğim dr genelde çocuğu olmayanlar geliyor o konuda çok başarılırmış nasıl dua ediyorlar olsun diye banada soruyorlar tedaviylemi hamile kaldınız diye normal diyorum ne kadar şanslısınız diyorlar inş onlarında en kısa zamanda çocukları olur...

Gözünüzaydın canım, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

günaydın güzel bebişlerin güzel annelerii

bizim 2 gündür pıtpıtlarımız arttı
sabah benle birlikte uyanıyo kızım hemen hissettiriyo kendini

ayyyyyyyyy ne güzel bişi bu böyleee tam bize göre yapmışlarr
ben bunu kaydediyim bi yere lazım olabilirrr

yarın ayrıntılı ultrasonum war ınsallah bı sorun cıkmaz (amın)

inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım..doktorun biraz erken yapıyo sanırım senin ayrıntılını. genelde 21 den sonra yapıyorlar

günaydın canım Allah kucagına almayıda nasip etsin gözunuz aydın

tebriklerr canım
gerçekten kızlar büyük atakta maşlhh

herkeze gunaydin kizlar.zehracim tebrikler canm.ins bende yarin ogrenecem cinsiyetini bebisimin.rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin ins.aminnn

PARISTEBIRGECE canim ya su pitpitlari bi tarif etsene nasi biseyben daha bisey hissetmiyom

Son düzenleme:
Kızlar bulduklarımız ekleyelim buraya belki toplu alışveriş yaparız indrim yaparlar.????
tmm cnm ben bu dediğim yerle konişim, belki siteside vardır...ayar çeker bi organizasyon yaparız..
bunlar çok güzelllllllllll,kim yapıyo bunları?bende istiyomm bunlardan,orjjinal bişey bence.
cnm ben bunları netten buldum...yazarım bulduğum sieteleri öğleden sonra, şimdi bakamıom yeni geldim ieş, az çalışim:)

tebrikler cnm

PARISTEBIRGECE canim ya su pitpitlari bi tarif etsene nasi biseyben daha bisey hissetmiyom

tam göbeğimin ortasında kasıklarımda içerde bi kıpırdanma oluyor canım gaz değil gaz olmadığını çok net hissedebiliyosun. yukarı doğru bişi çıkmak istiyo sanki :))biraz daha kuvvetli olsa hareketler dışardan görülebilecek gibi..
biranönce yaşarsın umarım tatlım. kalbim dışarı fırlayacakmış gibi oluyo heyecandan

Bizde yarın dr'a gidicez. 1 aydır göremiyorum bebeğimi cok özledim. kızlar sizde her dra gittiğinizde heyecanlanıyo musunuz? Bide bana da söylicekmi acaba kac cm kac gr oldugunu en son 7,5 cmdi yavrum ama kaç gr oldugunu söylememişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…