Günaydınn güzel anneler...
Keyifler nasıl? Benim 15 gündür burnumun akıntısı geçmedi. Sabahları da boğazım acıyor.
Püf
Kendinize çok dikkat edin sakın hasta olmayın. Taaammmııı?
geçmiş olsun yanmalar mahveder insanıdemir hapını ben cok erken sabah 5:30, 6 gibi alıyorum sonra uyuyorum dokunuyo mu bilmiyorumda bi araa mide yanmam tamamen gecmişti şimdi 10 katı bi şiddetle geri geldi kuru ekmek yesem gırtlagım kavruluyo ateş cıkıyo sanki agzımdan gavisconda fayda etmiyo artık maffoldum
carsamba dra söylucem gerci onunda yapabilecegi bişi yokki ilaç kullanmak yasak gecermi böyle 4,5 ay bilmiyorum ki
simayın annesi bak kapı süsün hazır:))
Eki Görüntüle 288269
benim bahsettiğim kapı süsleri böle..yani tüllerin yanına balon yerine böle biş..sonra odasındada asabiliriz, orjinal yapim:)))
Eki Görüntüle 288271
bide çıkıorus bizde...herkese bai bai
kızlar merhaba.yazıları okuyorum ama bır sey yazamıyorum yogunluktan çalışanlar iyi anlar beni.
kızlar hamilelik nasıl gidiyor sizin.
benım karnım bır bakıyorum cok sert kasılıyor bır bakıyorum yumusak kg aldım tabıkı hareketlerımde yavasladı ama bu karnımın altındakı kasıklarıma dogru olan agrı kafamı karıstıyor.bırde ben anaokul ögr ister istemez zor oluyor eyi- kalk -yeri gelıyor kosma lar bıle dene bılıyor aksama kadar kafam şişiyor.sizlerde sıkıntılar varmı agrı gıbı bel agrısıda olabılır cunku hepimiz hemen hemne aynıyız merak edıyorum görüşmek üzere
çiğ soğan ya dayeşil biber yersem fena ağrıyo, onun dışında özellikle demir hapım çok fena yapıyo tahin pekmez aldım ergün bol bol yemeye çalışıyorum demir hapını düzenli kullanmıyorum. bir yandan içmeyerek iyi yapıyomuşum gibi geliyo bir yandan da huzursuz oluyorum
Günaydın kızlarrr... Bende sonunda cinsiyeti dün öğrendim cemreeee geliyor :)) dr. %90 kız dedi zaten en başından beri cemre diye seviyordum karnımı yine göstermicek zannettim ama sonunda öğrendik çok güzel bir duyguymuş yaa Allah olmayanlarada nasip etsin benim gittiğim dr genelde çocuğu olmayanlar geliyor o konuda çok başarılırmış nasıl dua ediyorlar olsun diye banada soruyorlar tedaviylemi hamile kaldınız diye normal diyorum ne kadar şanslısınız diyorlar inş onlarında en kısa zamanda çocukları olur...
Gözünüzaydın canım, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
simayın annesi bak kapı süsün hazır:))
Eki Görüntüle 288269
benim bahsettiğim kapı süsleri böle..yani tüllerin yanına balon yerine böle biş..sonra odasındada asabiliriz, orjinal yapim:)))
Eki Görüntüle 288271
bide çıkıorus bizde...herkese bai bai
yarın ayrıntılı ultrasonum war ınsallah bı sorun cıkmaz (amın)
Günaydın kızlarrr... Bende sonunda cinsiyeti dün öğrendim cemreeee geliyor :)) dr. %90 kız dedi zaten en başından beri cemre diye seviyordum karnımı yine göstermicek zannettim ama sonunda öğrendik çok güzel bir duyguymuş yaa Allah olmayanlarada nasip etsin benim gittiğim dr genelde çocuğu olmayanlar geliyor o konuda çok başarılırmış nasıl dua ediyorlar olsun diye banada soruyorlar tedaviylemi hamile kaldınız diye normal diyorum ne kadar şanslısınız diyorlar inş onlarında en kısa zamanda çocukları olur...
günaydın bayanlar
geçmiş olsun yanmalar mahveder insanı
bende de ara ara oluyor ama yediklerimize dikkat etmek lazım
bulgur yeşil soğan aşırı turşu yediğimde yanıyor midem
ılık su içmeni yastığını 2 ye çıkarmanı tavsiye ederim ve akşamları az yemek yemeni yemekten sonra atıştırma yapmamanı tavsiye ederim
ben ne zaman bunları yapmazsam mahvoluyorum
ve yürüyüş de iyi geliyor
canım keşke fayda etse su söylediklerin de hepsini yapsam ben reflu hastasıydım zaten şimdi rahim yukarı cıktıkca mide de cıkıyo ne yaparsam yapayım fayda etmiyo. cok acıktıgımda 1 dilim ekmek yesem o bile gırtlagımı kavuruyo ilacımı içince iyi geliyodu geciyodu hemen ama şimdi ilaç bile fayda etmiyo. neyse bebişim için sıkıyorum dişimi yapacak bişey yok..
Günaydın kızlarrr
nasılsınızzz ?
tmm cnm ben bu dediğim yerle konişim, belki siteside vardır...ayar çeker bi organizasyon yaparız..Kızlar bulduklarımız ekleyelim buraya belki toplu alışveriş yaparız indrim yaparlar.????
cnm ben bunları netten buldum...yazarım bulduğum sieteleri öğleden sonra, şimdi bakamıom yeni geldim ieş, az çalışim:)bunlar çok güzelllllllllll,kim yapıyo bunları?bende istiyomm bunlardan,orjjinal bişey bence.
PARISTEBIRGECE canim ya su pitpitlari bi tarif etsene nasi biseyben daha bisey hissetmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?