2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benm gideceğim hafta başında başlıyor heyecan
hastanenn kapısından girerken başka sıra gelipte göbeğimi açarken bambaşka
kalp atışlarım tavan yapıyorr çok heyecanlanıyorumm

canm tabikide heyecan oluyor hemde nasillll.bende yarin gidicem ins.1 aydir goremiyorm senin gibi.doktordaki dakikalar hic bitmesin istyorum.gramini ultrason soyluyor canim zaten.sende niye soylememiski.

günaydınlar....bugün yağmur halay çekio sanırım karnımda...pıtı tıpı geçti sallıo resmen karnımı yefrum

veee sonunda tetenoz aşısı oldum, resmen kaçak aşı oldum:)
üsküdardan kalktım nişantaşı sağlık ocağını aradım, zbh 8 di nişantaşındaydım..
sağlık ocağı tabelası var sokak başında ama sağlık ocağı yok..
simitçi dedei şuraya şuraya taşındı..
oraya gittim, sıra bekledim, sıra bana geldi kadın dediki "aaa burası aile hekimliği değil, sağlık bakanlığının bişisi bişisi"
şurda şurda bi yer var orası aile hekimliği olabilir..
oraya gittim..şişli 12 nolu aile hekimliğiymiş..
bekle bekle ali babanın çiftliğinde herkesin keyfi yetti, sonra dr çağırdı..dedim ben gebeyim aşı olmam gerekio, kaydımıda buraya aldırcam
dr ebeye gönderdi..
ebe kız dediki ben senin kaydını buraya alırsam benim maaşımdan keserler 20. hafta olmuş neden arayıp sormadın bu gebeyi die didi
didim ne alakası var..benim buraya nakil olduğum görülür yani ben şahidim...
dedi bebek doğunca napcan, o zmnda dedim üsküdara naklolucam..
dedi seni nakil almim ama aşını takibini herşeyini yapim, bebek olunca üsküdara aldır direk..
peki didim anlaştım, yaptı aşımı, 1 ay sonrada 2. dozu yapcak..2 doz olyomuşuz..sonrasında 5 doza kadar tamamlayıp ömür boyu korunabilirmişiz
ebeye sordum vana göndermişsiniz aşıları
yok elimizde var dedi, gebelerimiz için bi kısmını burda ayırdık dedi.
yani kızlar ist. da aşı bulamayanlar şişli 12 nolu aile hekimliğinde tetenoz aşısı var..

Bizde dün doktora gittik çok heyecanlıydım gene ve bende 1 aydır göremiyordum Benimde bi oğlum olacakmış inşallah Ama öncesinde hep boyunu söylerdi bu sefer çok acele etti söylemedi bende sormamışım o heyecandan sonra fark ettim.. Üçlü taramamızı verdik haftaya sonuçlarla birlikte tekrar gidicez bebeğimle

PETUŞ ne yaptın sağlık ocağına gittin mi
neymiş aşının olayıı bna hemşirem 2 aralıkta randevu vermişti
ve tek doz yapacak sanırım 2 doz da doğumdan sonra diye biliyorum

şimdi okudum canımm
hadi geçmiş olsunnn

canim maasallah.tebrik ederim.darisi benim basima ins

merhaba kızlar.ben öğretmenim ve nöbet tutmak istemiyorm artık bu konuyla ilgii bilgisi olan varmı yani ben 24 öncesi rapor kabul edilip edilmediğini merak ediyorm yani ben 20 haftalığım ve şimdi alsam kbul olurmu yani yasal olarak

canm tabikide heyecan oluyor hemde nasillll.bende yarin gidicem ins.1 aydir goremiyorm senin gibi.doktordaki dakikalar hic bitmesin istyorum.gramini ultrason soyluyor canim zaten.sende niye soylememiski.

belkide söylemiştir ama ben farkında degilimdir. bide burda surekli konusuluyo ya 256 gr 330 gr die benimki o zman 12 gr falandı heralde :) şimdi cok merak ediyorum iyi bakabildim mi diye

Gunaydin kizlar, dun amniyosentez oldum bugun sonuc cikicak zaman gecmiyo insallah iyi sonuc alirim beklemek cok stresli

neyse ki aşını olabildin canım. merak ediyorum agrı var mı kolunda? ben tek doz olucam 2 dozu gebelikten önce olmustum dayanılmaz agrı vardı ama gebelere vurulan agrı yapmıymus dogru mu?

utanarak söyluyorum canım dehset derecede sigara istiyo esskiden tiksiniyodum kokusundan ilk 3 ay şimdi kokusu cok guzel geliyo.

Selam Herkese ;

Bende Nisan annesi olacagim insallah su an 17 hafta 3 gunluk oldu bebegim :) 23 nisan 2011 dogum gozukuyor ...
tebrikler cnm...

belkide söylemiştir ama ben farkında degilimdir. bide burda surekli konusuluyo ya 256 gr 330 gr die benimki o zman 12 gr falandı heralde :) şimdi cok merak ediyorum iyi bakabildim mi diye
cnm 17+2 gitmiştim ben dr a o zmn 220 gr felandı sanırım yanlış hatırlamıosam...19+2 de 320 ydi..yani 200-250 arası bişiye hazırlıklı ol:)))
Gunaydin kizlar, dun amniyosentez oldum bugun sonuc cikicak zaman gecmiyo insallah iyi sonuc alirim beklemek cok stresli
inş. güzel bi sonuç alırsın cnm..hayırlısı inş..çok zor beklemek...duacınız
neyse ki aşını olabildin canım. merak ediyorum agrı var mı kolunda? ben tek doz olucam 2 dozu gebelikten önce olmustum dayanılmaz agrı vardı ama gebelere vurulan agrı yapmıymus dogru mu?

cık...hiçbi değişiklik yok henüz..ağrı sancı vs..akşama/akşam nasıl olur bilemiom tabi

çok geçmiş olsun petuş çok şükür ki kafaya takılacak bir durum yokmuş bak doktor güzel şeyler söylemiş için rahat olsun artık...Rabbim hepimizin bebeklerini korusun arkadaşlarım....

utanarak söyluyorum canım dehset derecede sigara istiyo esskiden tiksiniyodum kokusundan ilk 3 ay şimdi kokusu cok guzel geliyo.

bana gündüz bişi olmuoda, geceleri bazı bazı rüyama giryo..
hele bayramda bi gece rüyamda gördüm..nasıl böle gizli gizli içiyorum...allam nasıl bi keyif...
zabah bi uyandım resmen içmiş gibiydim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…