2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben hayatımda hiç şişle bişi yapmadım...tığ çok ii yaparım, danetldi orlondu felanda şişi tutamıom bile:))
renklerini beğendim aldım...tığla yapılan bişiler bulim dimi:))

ay kıyamam yaa heveslenmişte gitmiş yünler almış yawrucum tığla o kirpi ipten dediğin gibi banyo lifi yaparsın diğer yünlerle tığdan ne yapılabilir bilmiyorum valla minik atkılar yapabilirsin tığla eğer ipler çok kalın değilse yada annene kayınvaldene ver onlar değerlendirsin tığla bişi yapılmazsa

slm kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyodum daha doğrusu telden girip sadece okuyodum ama cvp yazamıyodum bugün fırsat bulup girebildim bebişlerinin cinsiyeti belli olanların gözleri aydın sağlıkla kucağına alırlar inşallah. rahatsız olanlarada bir an önce iyileşip keyifli hamilelikler dilerim bende geçen cuma gittim hastanemi değiştirdim inşallah memnun olurum oğluşumuda gördüm cuma günü iyi keyfi yerindeydi yaramazın 250 gr olmuş dr çok iyi dedi dün tam 18 haftalıkım aralık başındada inşallah detaylı usg ye gircez heyecanla bekilorum o günü valla

hakkatten çok kafa karıştırıyorlar yaaaa
bende bi gideyim bakim ...
anca 1 ay sonra giderim ama ultrason zamanı
iki defa izin almam çok zor

aslında bende hep başından beri ventolinin çok zararı olmıcağını düşünüyorum ama doktorlar öle dedi dye uyuyorum mecbur..çok sıkışırsam sıkacam ama bende yaa..bit git bakalım canım ya ne dicek doktor..bana muhakkak yaz..

hımmm ozaman bebişimm mukakkka mola veren otobüsleride vardsa ona bincen genede evet doktora sor sen..bişi olcağını sanmıyorum ben Allahın izniyle..

inşallah tunicimmmmm

elim ayagım tıtryor ya bırı bana yardım etsın lutfen
ayrıntılı ultrasona gırdım bebegınım beynınde kistler varmıs ne olcak sımdı
bilatral koroid pleksusta 3 mm kistler iszlenmiştir yazıoyor doktr kontrle gel tekrar dedı nolcak ya of

evet canım Tufan Babayiğite gidiyorum
pazartesi ve perşembe günleri hastanede oluyor canım

ona mı gitçen sende ?

hım tmm canm ben cuma günü gittim yeliz akçelik vardı ona aldım randevu aslında daha çok hastaneyi ve ortamı görmek için gittim oya baran diye dr var onu duymuştum ama ogüne randevusu doluymuş bende yelize aldım ama beğendim yani güleryüzlü sorulara cvp veriyor ama oya baranamı gitsem yoksa yelizemi karar veremedim ama doğumu orada yapmaya karar verdim sayılır eşim kozyatağı uzak yetişemeyiz birde trafik olursa nolucak bir şey lazım olsa eve git gel sorun beni vazgeçirdi ama bölge hastanesinin kötü bir yanı doğum oradaki nöbetçi dr kimse o giriyomuş yani senin haberin varmı böyle bir şeyden

canıııımm geçmiş olsun.umarım bi yanlıslık olmustur..ne zaman gidecksn bi daha kontrole.

canım benimm doktor bu kistler var derken hakkında bilgi vermedimi?? zararlımıymış yoksa geçici kistlermiymiş yada nebilim bişey demedimi işte ?? sen sakin ol ilk önce kuzum Allaha olan inancını kaybetme Allahın izniyle önemli bişi yoktur ne zaman kontrole çağırdı doktor tekrar??

canım yeliz için bişey dulmdım ama
bölge için oya hanım mustafa bey ve tufan bey çok iyi diyolardı
bende ilk gittimde orda labaratuvarda tanıdık vardı
ona sorduk nasıllar diye üçünü tavsiye etti ama o an tufan bey vardı
sıra beklerken orası o gün bayağı kalabalıktı 10 hamile falan vardı nerdeyse
hepsiyle konuştum ben :)))
hepsi diyoki üçünden birini seç çok iyiler dedi
hatta biri mustafa bey için iyi diyolar ama
eşim erkek istemediği için oya hanıma geliyorum çok memnunum dedi.
bende Tufan hocaya başladım dedim memnun kalmazsam mustafaya devam ederim dedim ama
Tufan Bey çok iyi biri... Bende doğumu düşünüyorum orda...
Tufan Bey hem Tüp bebek uzmanı hemde kadın doğum cerrahı. Çok sayıda rahim yumurtalık ve tüpler için ameliyat yapmış...

canm geçmiş olsun ne zaman kontrolün bazen böyle şeyler çıkıp sonra geçebiliyoda yani geçici olabiliyo tabi ne kadar üzülme desek boş mutlaka çok korkup üzülmüşsündür ama daha metanetli olmak lazım bebeğinide düşün sen çok hırpalarsan kendini oda üzülür inşallah geçici bir durumdur bence öyledirde

cnm ya geçmiş olsun çok...bende şimdi bak yine başa döndüm...
cnm bak bu bi kaç gündür dr a giden orasında şu varmış burasında bu varmış die gelmeye başladı...bence bebeklerimiz tam gelişim döneminde anladığım kadarıyla bu haftalarda bunlar olacak ama ilerleyen haftalarda geçecek...yani gözlerinin ilk başta kulak hizasında olupta zamanla burna doğru yaklaşması gibi sanırım bu dönem iç organlarının beyninin vs. gelişim için...

dr kontrole gel dışında ne söyledi..bunu sen yazıdanmı okudun yoksa dr bi açıklama yaptımı?? üzme nolur kendini...

bende erkek doktor istemiyorum ama oya hanıma gitsem öbür aya nasıl olur acaba yani yelizden buraya transfer olmak istiyom desem olurmuu

evet canım bende katılıyorum sana bu konuda....
herşeyi sırasıyla buda beraber yaşıyoruz beraber tecrübe ediyoruz...
cinsiyet heyecanımız vardı. Sıra detaylı ultrason ve organ incelemeleri deneyimlerimiz var.
Her ayrıntılıya giren bi sorunla giriyor gerçekten ama bende gelişim sürecidir diye düşünüyorum bunları...
Sonuçta birden bire mükkemmel organlar bitmiyor. Yavaş yavaş gelişiyor ve sistemleriyle tanışıyorlar.
Bende zamanla birçok şeyin düzeleceğine inanıyorum.
Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah....

İnşallah önemli bir durum değildir canım. Kaçıncı haftadasın, daha önceki test veya ultrason görüntülerinde herşey normal miydi?

dimi ama nolcek birde sen detaylı usg yaptırdınmı ogün sormayı unuttum fiyatını falan kim yapıyo önceden randevu alınıyormu diye soracaktım oğlanı görünce kafa gitti yine

evet canım 10 Aralıkta giricem bende
10 gün önceden randevu almak gerekiyomuş...
190 TL sigortalı ücretiymiş..

Onu ayrı bir doktor yapıyormuş canım o doktorda sadece çarşamba ve cumartesi günü geliyormuş.
Bende aralığın başında randevu alıcam inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…