2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınn
sabah aile hekimliğine gittim tetanoz aşısı için , ellerinde hiç kalmamış,çevredeki eczanelerin hiçbirindede yokmuş.
16. - 34. hafta arası iki doz vuruyorlarmış bakalım haftaya tekrar gideceğim.
benimde doktor randevum yarın.en son 1 ay önce görmüşrüm.9 cm di kendileri.çokçok heyecanlıyım.belki cinsiyette öğrenebilirim.ne dersiniz.
mide yanmaları bendede çok oluyor.bir rennie tablet çiğniyorum geçiyor(10 senelik mide hastasıyım)

detaylı usg yi ssk da yaptırabiliyormuyuz.kadın doktorundan randevu alınca filan oluyomu?

Ayrıntılı usg kaçıncı haftada yapılıyor. İkili test normal çıkmıştı şimdi dörtlü test sonucumu bekliyorum haftaya belli olacak.Ama aralarında en önemlisi ayrıntılı usg demişlerdi biraz korkuyorum inşallah problem yoktur. Gebeliğimin 3-4. haftasında regl dönemine 7 gün kala röntgen çekilmiştim. 4-5 çeşit ilaç kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden. Sonra öğrenince bebeğimin kalbinin atışını görünce aldıramadım. Kendimi de çok suçlamıştım ve hala suçluyorum keşke regl dönemini bekleyip sonra röntgen filan çektirseydim.
Aranızda hipotroid hastası olan var mı? Ben bunun için her sabah ilaç kullanıyorum doktorum bebeğin gelişimi için mutlaka kullan demişti ama öyle takip etmiyor ben kendi başıma ilacı kullanmaya devam ediyorum.
İki aydır vajinal mantar rahatsızlığı yaşıyorum doktor bana bir kutu fitil verdi kullandım geçmedi. Fitil kullanıp be rahatsızlıktan kullanan varsa bana ilaç ismi verebilir misiniz

ayrıntılıyı benim doktorum 22. haftada yapıyor

inşallah bişey olmaz Rabbim korumuştur bebeğini...

yirminci haftadan sonra diye biliyorum tatlım... doktorum bana yirmiikiyi geçirme demişti... bi de ben hızlı kilo aldım bu aylarda daha fazla almadan ayrıntılıyı olman lazım diye eklemişti... kiloyla ne alaka diye de soramadım çok kızdı hızlı kilo almışsın yeter bu kadar falan diye

Ben aile hekimliğime kayıt yaptırmıştım adresim telefon numaram kayıtlı onlarda fakat şimdiye kadar bana bu konuda bilgi verilmedi, benim mi gitmem gerek yoksa beni arayacaklar mı? Sana bu konuda nasıl bilgi vermişlerdi canım. Ben cinsiyeti 16. haftada öğrendim yani 5-6 gün oluyor öğreneli. 11. haftada kız bebeğe benziyor denmişti çocukluğumdan beri hep bir kızım olmasını isterdim ama bebeğim erkekmiş, sağlıklı olsun hayırlı olsun da cinsiyeti önemsemiyorum

İştahın mı çok açıldı diye kilo aldın canım, ben de bulantılar azaldıktan sonra almaya başladım öyle aşırı yemesem bile kilo alıyorum ama bebek çok belli değil,

tmm datlum çok sağol bende 10 aralığa alayım cmt istiyorum bende eşimde olsun yanımda diye. belki karşılaşırız he bu cmt seminer varmış gidicekmisin ben istiyorum gitmeyi bir işim çıkmazsa tabi

bende dün oldum tetenoz aşımı evt denildiği gibi sağlık ocağında yoktu aşı eczaneler bir bak denildi bir tanesinde buldum alıp sağlık ocağında yaptırdım aşımı ben hamilelikten önce 4 doz olduğum için bu son dozumdu 25 yıl korur dedi hemşire

İştahın mı çok açıldı diye kilo aldın canım, ben de bulantılar azaldıktan sonra almaya başladım öyle aşırı yemesem bile kilo alıyorum ama bebek çok belli değil,

yok ya iştah falan açılmadı ama düzenli yemeye başladım öğün atlamıyorum falan.. ha bence bi de yarıyor bana iki ayda altı kilo aldığımı görünce kadının gözleri döndü valla... ona da dedim ben öyle aşırı yemiyorum falan diye, yani dediğine göre hamileyken vucut çekiyormuş , fazlasıyla yarıyormuş.. beni hemen diyetisyene yolladı... işte o da karbonhidratı yasakladı falan, protein ağırlıklı besleniyorum işte, bu ayın sonunda randevum var, kaç gündür açım valla inş almamışımdır yoksa harbiden moralim bozulacak... ha bi de edediğine göre böyle almaya devam edersem normal doğum da zormuş... hamileyim... mütemadiyen acıkıyorum... ve yiyemiyorum (

SLM NİSAN ANNELERİ bende nisan annesiyim bikaç sorum olacak sizlere 16. haftadayım şu ana kadar hemogram testi ve 2 li test yaptırdım ilaç olarakta folik asit ve yeni başladığım vitamin hapına başladım bu ay sonunda da tetanoz ve 3 lü test yaptırcam sizlerde de durum nedir atladığım bişey varmı acaba sevgilerrr birde benimde gebelik çizelgem olsun istiyom bilen varsa yardımcı olurmusunuz

tmm datlum çok sağol bende 10 aralığa alayım cmt istiyorum bende eşimde olsun yanımda diye. belki karşılaşırız he bu cmt seminer varmış gidicekmisin ben istiyorum gitmeyi bir işim çıkmazsa tabi

aaa haberim yok canım?
Saat kaçta?
Benda 4 e kadar çalışıyorum ama yetişebilirmiyim ki acep?

ben bugun oldum..ebe bana dedi normalde 22. haftada ilk dozu yapıyoruz ama 20. haftada yapsak bişi olmaz dedi yaptı..
dr um 18-24. hafta arası yapılıo dedi...ben 22. haftada yaptırcam o şekilde randevu aldım
ben hiç kayıt yaptırmadım arayan soranda olmadı...dr um dedi aramaları lazımdı ama aramadılarsa sen git...çünkü tetenoz aşısı bi tek aile hekimliklerinde yapılyomuş..

hoşgeldin cnm..bence yok:)
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/469682-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html buraya bakarak yapabilirisn

kızlar idil baby de %30 indirim varmış haberiniz olsun ürünleri çok güzel oluyor ben bu hafta içi gidip bir şeyler alıcamm

slm kızlar,bugün kontrolüm vardı,her şey yolunda çok şükür,oğlum olcakmış,eşim onun oyuncaklarıyla oynayabileceğinden dolayı çok mutlu arabalar falan alıcakmışşş,209 gr olmuş,büyümüş yavrum,20 gün sonra radyoloji uzamnı detaylı ultrasonla bakacakmış,bugün 3 lü test için kan verdim,haftaya alıcam,ikili test sonucum iyiydi,bu da kötü çıkmaz diye tahmin ediyorum,haftaya tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidicem,bir kaç gündür pıtlama falan hissetmiyorum diye tedirgindim çok şükür her şey yolundaymış,içim rahatladı valla

slm canım,ben de öğretmenim,bildiğim kadarıyla doktorun nöbet tutması sakıncalıdır raporu verirse,24. haftadan önce de nöbetten düşersin.ama en iyisi yönetmelikleri iyi bilen birine sor,hatta okul idarene sor,onlar söylerler.Ben de 24. haftamı iple çekiyorum valla nöbet tutmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…