Ayrıntılı usg kaçıncı haftada yapılıyor. İkili test normal çıkmıştı şimdi dörtlü test sonucumu bekliyorum haftaya belli olacak.Ama aralarında en önemlisi ayrıntılı usg demişlerdi biraz korkuyorum inşallah problem yoktur. Gebeliğimin 3-4. haftasında regl dönemine 7 gün kala röntgen çekilmiştim. 4-5 çeşit ilaç kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden. Sonra öğrenince bebeğimin kalbinin atışını görünce aldıramadım. Kendimi de çok suçlamıştım ve hala suçluyorum keşke regl dönemini bekleyip sonra röntgen filan çektirseydim.
Aranızda hipotroid hastası olan var mı? Ben bunun için her sabah ilaç kullanıyorum doktorum bebeğin gelişimi için mutlaka kullan demişti ama öyle takip etmiyor ben kendi başıma ilacı kullanmaya devam ediyorum.
İki aydır vajinal mantar rahatsızlığı yaşıyorum doktor bana bir kutu fitil verdi kullandım geçmedi. Fitil kullanıp be rahatsızlıktan kullanan varsa bana ilaç ismi verebilir misiniz
detaylı usg yi ssk da yaptırabiliyormuyuz.kadın doktorundan randevu alınca filan oluyomu?
Ayrıntılı usg kaçıncı haftada yapılıyor. İkili test normal çıkmıştı şimdi dörtlü test sonucumu bekliyorum haftaya belli olacak.Ama aralarında en önemlisi ayrıntılı usg demişlerdi biraz korkuyorum inşallah problem yoktur. Gebeliğimin 3-4. haftasında regl dönemine 7 gün kala röntgen çekilmiştim. 4-5 çeşit ilaç kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden. Sonra öğrenince bebeğimin kalbinin atışını görünce aldıramadım. Kendimi de çok suçlamıştım ve hala suçluyorum keşke regl dönemini bekleyip sonra röntgen filan çektirseydim.
Aranızda hipotroid hastası olan var mı? Ben bunun için her sabah ilaç kullanıyorum doktorum bebeğin gelişimi için mutlaka kullan demişti ama öyle takip etmiyor ben kendi başıma ilacı kullanmaya devam ediyorum.
İki aydır vajinal mantar rahatsızlığı yaşıyorum doktor bana bir kutu fitil verdi kullandım geçmedi. Fitil kullanıp be rahatsızlıktan kullanan varsa bana ilaç ismi verebilir misiniz
günaydınn
sabah aile hekimliğine gittim tetanoz aşısı için , ellerinde hiç kalmamış,çevredeki eczanelerin hiçbirindede yokmuş.
16. - 34. hafta arası iki doz vuruyorlarmış bakalım haftaya tekrar gideceğim.
benimde doktor randevum yarın.en son 1 ay önce görmüşrüm.9 cm di kendileri.çokçok heyecanlıyım.belki cinsiyette öğrenebilirim.ne dersiniz.
mide yanmaları bendede çok oluyor.bir rennie tablet çiğniyorum geçiyor(10 senelik mide hastasıyım)
yirminci haftadan sonra diye biliyorum tatlım... doktorum bana yirmiikiyi geçirme demişti... bi de ben hızlı kilo aldım bu aylarda daha fazla almadan ayrıntılıyı olman lazım diye eklemişti... kiloyla ne alaka diye de soramadım çok kızdı hızlı kilo almışsın yeter bu kadar falan diye
evet canım 10 Aralıkta giricem bende
10 gün önceden randevu almak gerekiyomuş...
190 TL sigortalı ücretiymiş..
Onu ayrı bir doktor yapıyormuş canım o doktorda sadece çarşamba ve cumartesi günü geliyormuş.
Bende aralığın başında randevu alıcam inşallahh
ayrıntılıyı benim doktorum 22. haftada yapıyor
inşallah bişey olmaz Rabbim korumuştur bebeğini...
İştahın mı çok açıldı diye kilo aldın canım, ben de bulantılar azaldıktan sonra almaya başladım öyle aşırı yemesem bile kilo alıyorum ama bebek çok belli değil,
tmm datlum çok sağol bende 10 aralığa alayım cmt istiyorum bende eşimde olsun yanımda diye. belki karşılaşırız he bu cmt seminer varmış gidicekmisin ben istiyorum gitmeyi bir işim çıkmazsa tabi
aaa haberim yok canım?
Saat kaçta?
Benda 4 e kadar çalışıyorum ama yetişebilirmiyim ki acep?
ben bugun oldum..ebe bana dedi normalde 22. haftada ilk dozu yapıyoruz ama 20. haftada yapsak bişi olmaz dedi yaptı..günaydınn
sabah aile hekimliğine gittim tetanoz aşısı için , ellerinde hiç kalmamış,çevredeki eczanelerin hiçbirindede yokmuş.
16. - 34. hafta arası iki doz vuruyorlarmış bakalım haftaya tekrar gideceğim.
benimde doktor randevum yarın.en son 1 ay önce görmüşrüm.9 cm di kendileri.çokçok heyecanlıyım.belki cinsiyette öğrenebilirim.ne dersiniz.
mide yanmaları bendede çok oluyor.bir rennie tablet çiğniyorum geçiyor(10 senelik mide hastasıyım)
dr um 18-24. hafta arası yapılıo dedi...ben 22. haftada yaptırcam o şekilde randevu aldımAyrıntılı usg kaçıncı haftada yapılıyor. İkili test normal çıkmıştı şimdi dörtlü test sonucumu bekliyorum haftaya belli olacak.Ama aralarında en önemlisi ayrıntılı usg demişlerdi biraz korkuyorum inşallah problem yoktur. Gebeliğimin 3-4. haftasında regl dönemine 7 gün kala röntgen çekilmiştim. 4-5 çeşit ilaç kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden. Sonra öğrenince bebeğimin kalbinin atışını görünce aldıramadım. Kendimi de çok suçlamıştım ve hala suçluyorum keşke regl dönemini bekleyip sonra röntgen filan çektirseydim.
ben hiç kayıt yaptırmadım arayan soranda olmadı...dr um dedi aramaları lazımdı ama aramadılarsa sen git...çünkü tetenoz aşısı bi tek aile hekimliklerinde yapılyomuş..Ben aile hekimliğime kayıt yaptırmıştım adresim telefon numaram kayıtlı onlarda fakat şimdiye kadar bana bu konuda bilgi verilmedi, benim mi gitmem gerek yoksa beni arayacaklar mı? Sana bu konuda nasıl bilgi vermişlerdi canım. Ben cinsiyeti 16. haftada öğrendim yani 5-6 gün oluyor öğreneli. 11. haftada kız bebeğe benziyor denmişti çocukluğumdan beri hep bir kızım olmasını isterdim ama bebeğim erkekmiş, sağlıklı olsun hayırlı olsun da cinsiyeti önemsemiyorum
SLM NİSAN ANNELERİbende nisan annesiyim bikaç sorum olacak sizlere 16. haftadayım şu ana kadar hemogram testi ve 2 li test yaptırdım ilaç olarakta folik asit ve yeni başladığım vitamin hapına başladım bu ay sonunda da tetanoz ve 3 lü test yaptırcam sizlerde de durum nedir atladığım bişey varmı acaba sevgilerrr birde benimde gebelik çizelgem olsun istiyom bilen varsa yardımcı olurmusunuz
merhaba kızlar.ben öğretmenim ve nöbet tutmak istemiyorm artık bu konuyla ilgii bilgisi olan varmı yani ben 24 öncesi rapor kabul edilip edilmediğini merak ediyorm yani ben 20 haftalığım ve şimdi alsam kbul olurmu yani yasal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?