2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben yarın yaptırıcam geç mi kaldık acaba?endişeleniyorum
bu arada 20 haftalık gebeyim
17+2 de 4 lü yapılmıştı..3lü hiç yapmadı...toklaplazmada 4+2 de yapılmıştı...
kızlar ifade kullanamıyorum hani şu alkışlar varya onlardan bi kaç tane atın bakiyim gelmekten vazgecen kaynanam için
kayınvalidesinin üşümesine kıyamayan gelin için alkış o vakıt..

bu arada ben yarın doktora gitmeye korkuyorum bşey cıkıcak diye

offf ya bende aynen...önceden gün sayyodum yatcaz kalkcaz die..şimdi düşününce az kaldı die korkuyorum resmen..
26 sında detaylı , çok yakınmış gibi gelyo 26 sı:18::18:

yaaaa ooffff mideemm yemek yedim vallahi 10 dk gecmedi yine ejderha oldum bu nasıl bir yanma asitten gırtlagım pişti dayanamıcak kadar yanıyo yaa ilacın şişeyi dikecem kafaya

kızlar bişey sorcam soda konusunda bilgisi olan varmı ben 1 haftadır günde 1 tane içiyorum sakıncası varmı acaba

ağrı, sancı, sızı vs. yok cnm şimdilik...hiç aşı olmamışım gibi..

geçmiş olsun petuş akşama hafif bir ağrı olur bende dün oldum bütün gün hiç bir şey yoktu gece yatmadan şöyle bir uzandım o kolumun üstüne ahh diye bir ses bende çok değil ama az olsa kolumda bugün ağrı var sanki birisi koluma yumruk atmış ve o kolum uyuşmuş gibi ama dayanılmaz çok kötü bir ağrı değil yani

ağrı, sancı, sızı vs. yok cnm şimdilik...hiç aşı olmamışım gibi..

oh oh ne guzel hepimizn böyle olur inşallah. ama bi arkadasımda bana demişti nefrazende soyledi bende sag koluma yaptırıcam sagıma kesinlikle yatamam.
bu arada kızlar benim bebem sagıma yatınca pıt vuruyo sıkıştıgımda pıt vuruyo laptop kucagıma aldıgımda pıt eğildigimde pıt bacaklarımı toplayıp oturdugumda bi pıt daha niye bu bebem hiç normal bi zmanda pıtlamaz cok mu keyifci olcakki sıkkıntıya gelemiyo hemen rahatlamak istiyo yoksa bi problem mi var kii hee bide babası onunla konusunca pıtlıyo

zannetmem canm sorun olacağını hatta ben bir arkadaşımı alıp gitsem kim ne soracak sen buranın hastasımısın diye

öyleyse inş eşime patronu cumartesi için iş kakalamaz da gelebilirim

kızlar ifade kullanamıyorum hani şu alkışlar varya onlardan bi kaç tane atın bakiyim gelmekten vazgecen kaynanam için

:118::129:

inş. cnm. ya ..saol..

kızlar benim dr um son gittiğimde çatlak önleyici bişi kullanıyomusun dedi, badem yağı vs. gibi.
didim badem yağı tüylendiryo dediler bende kendim bi yağ karışımı yaptum; susam+ceviz+fındık +menekşe +bebe yağını karıştırdım banyo sonrası süryorum didim..
didi aferin çok güzel...devam et aynnen didi.
bide krem yazim günde bi kere onuda kullanmaya başla didi
pregnacare kremin adı..evde lierac var bi tüp bi arkadaş vermişti..daha hiç kullanmadım..onumu kullansam...mustelaya ii diolar mustelamı alsam...yoksa toktorumun yazdığımı kullannsam..lierac yada mustela gibi çok bilinen bişi değil sanırım nete yazınca çok bi yorum/tavsiye/öneri çıkmadı..

yoksa hiç kadere karşı koymasammı

kızlar bişey sorcam soda konusunda bilgisi olan varmı ben 1 haftadır günde 1 tane içiyorum sakıncası varmı acaba

inanmıcaksın ama benim arkadasım sodaya asermişti resmen gunde 2 tane içiyodu şişeyi bi agzına gotururken goruyodum bide boş şişeyi. bende 1 ay kadar gunde 1 tane içtim ve bi dikişte içiyodum bogazım yanmıyodu. tavsiyem meyveli içme magnezyum ve kalsiyum kaynagı die okumustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…