kızlar ifade kullanamıyorum hani şu alkışlar varya onlardan bi kaç tane atın bakiyim gelmekten vazgecen kaynanam için
kızlar ifade kullanamıyorum hani şu alkışlar varya onlardan bi kaç tane atın bakiyim gelmekten vazgecen kaynanam için
ilk alkış bendennnnnnnnnnnnn
sagol bebeeemmm yok şimdi hava soguk taa kalkıp ankaradan buraya gelecek yazık hem daha bayramda gorustuk gelmesini istemedigimden degilo yorulmasın diye
ben yarın yaptırıcam geç mi kaldık acaba?endişeleniyorum
bu arada 20 haftalık gebeyim
17+2 de 4 lü yapılmıştı..3lü hiç yapmadı...toklaplazmada 4+2 de yapılmıştı...ben yarın yaptırıcam geç mi kaldık acaba?endişeleniyorum
bu arada 20 haftalık gebeyim
kayınvalidesinin üşümesine kıyamayan gelin için alkış o vakıt..kızlar ifade kullanamıyorum hani şu alkışlar varya onlardan bi kaç tane atın bakiyim gelmekten vazgecen kaynanam için
bu arada ben yarın doktora gitmeye korkuyorum bşey cıkıcak diye
ilk alkış bendennnnnnnnnnnnn
sagol bebeeemmm yok şimdi hava soguk taa kalkıp ankaradan buraya gelecek yazık hem daha bayramda gorustuk gelmesini istemedigimden degilo yorulmasın diye
hehehehehehhe
doktorum 3lü test bayramdan sonra demişti bebek dörtbuçuk aylık oldu
petuşcumm kolun ne durumda?
ağrı, sancı, sızı vs. yok cnm şimdilik...hiç aşı olmamışım gibi..
kızlar bişey sorcam soda konusunda bilgisi olan varmı ben 1 haftadır günde 1 tane içiyorum sakıncası varmı acaba
tansiyon problemin yoksa zararı yokmuş dr um dedi
ağrı, sancı, sızı vs. yok cnm şimdilik...hiç aşı olmamışım gibi..
zannetmem canm sorun olacağını hatta ben bir arkadaşımı alıp gitsem kim ne soracak sen buranın hastasımısın diye
geçmiş olsun petuş akşama hafif bir ağrı olur bende dün oldum bütün gün hiç bir şey yoktu gece yatmadan şöyle bir uzandım o kolumun üstüne ahh diye bir ses bende çok değil ama az olsa kolumda bugün ağrı var sanki birisi koluma yumruk atmış ve o kolum uyuşmuş gibi ama dayanılmaz çok kötü bir ağrı değil yani
kızlar bişey sorcam soda konusunda bilgisi olan varmı ben 1 haftadır günde 1 tane içiyorum sakıncası varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?