slm kızlar,bugün kontrolüm vardı,her şey yolunda çok şükür,oğlum olcakmış,eşim onun oyuncaklarıyla oynayabileceğinden dolayı çok mutluarabalar falan alıcakmışşş,209 gr olmuş,büyümüş yavrum,20 gün sonra radyoloji uzamnı detaylı ultrasonla bakacakmış,bugün 3 lü test için kan verdim,haftaya alıcam,ikili test sonucum iyiydi,bu da kötü çıkmaz diye tahmin ediyorum,haftaya tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidicem,bir kaç gündür pıtlama falan hissetmiyorum diye tedirgindim çok şükür her şey yolundaymış,içim rahatladı valla
slm kızlar,bugün kontrolüm vardı,her şey yolunda çok şükür,oğlum olcakmış,eşim onun oyuncaklarıyla oynayabileceğinden dolayı çok mutluarabalar falan alıcakmışşş,209 gr olmuş,büyümüş yavrum,20 gün sonra radyoloji uzamnı detaylı ultrasonla bakacakmış,bugün 3 lü test için kan verdim,haftaya alıcam,ikili test sonucum iyiydi,bu da kötü çıkmaz diye tahmin ediyorum,haftaya tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidicem,bir kaç gündür pıtlama falan hissetmiyorum diye tedirgindim çok şükür her şey yolundaymış,içim rahatladı valla
[/CENTER
Cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşlarımı kutlarım, hayırlı uğurlu olsun bizimkinden hala tık yok 19+5 olduk böyle giderse doğurduğumda öğreneceğim heralde
İlk erkeğe benzettiler ikili testte, son iki gidişimde arkasını döndü miniğim göremiyorum ama kıza benziyor dedi...Karnımı seviyoruz ama kızım ya da oğlum demek yok alınır diye :)
Bu Cumartesi gideceğiz yine dua edin canlar inşallah bu sefer öğrenirim... Hala öğrenemeyen var mı aranızda??
günaydın bayanlar
geçmiş olsun yanmalar mahveder insanı
bende de ara ara oluyor ama yediklerimize dikkat etmek lazım
bulgur yeşil soğan aşırı turşu yediğimde yanıyor midem
ılık su içmeni yastığını 2 ye çıkarmanı tavsiye ederim ve akşamları az yemek yemeni yemekten sonra atıştırma yapmamanı tavsiye ederim
ben ne zaman bunları yapmazsam mahvoluyorum
ve yürüyüş de iyi geliyor
ben ilaçtan ziyade bitki çaylarından korkuyorum, papatyanın zararsızlığı garanti mi?Selam,
Ben de 4,5 aylık hamileyim 15 Nisan doğum yapacağım tarih olarak belirlendi.
aşırı derecede mide yanmalarım var gaviscon şurup kullanıyorum onun da bir faydasını görmedim. Fakat papatya çayı bir nebze rahatlatıyor beni tavisye edebilirim sana da
canım benim de yarın randevum var sabahın körüne ilk sırayı aldım sabırsızlıktanBizde yarın dr'a gidicez. 1 aydır göremiyorum bebeğimi cok özledim. kızlar sizde her dra gittiğinizde heyecanlanıyo musunuz? Bide bana da söylicekmi acaba kac cm kac gr oldugunu en son 7,5 cmdi yavrum ama kaç gr oldugunu söylememişti.
ilk 2 gün morarmış gibi ağrı yaptı bende, düşünemedm sol koluma yaptırdım, e bebikim için de soluma yatıyorum, üstüne yatınca çok acıdıneyse ki aşını olabildin canım. merak ediyorum agrı var mı kolunda? ben tek doz olucam 2 dozu gebelikten önce olmustum dayanılmaz agrı vardı ama gebelere vurulan agrı yapmıymus dogru mu?
ben haftalardır hemen hemen her gece rüyamda fosur fosur içip sabah kalktığımda keyifli oluyodum ama son 10 gündür benim de canım çekiyo kokusunu aldığımda.utanarak söyluyorum canım dehset derecede sigara istiyoesskiden tiksiniyodum kokusundan ilk 3 ay şimdi kokusu cok guzel geliyo.
kırk yılda bir sigara içen eşim de hergün 1-2 tane içer oldu ben de ona inat yanımda her içişinde 2 nefes çekicem vermezsen sen yokken alır içerim dedim inadımı biliyo verdi 2 nefes içtim 2 kere sonra gözü korktu bıraktıkokusundan uzak durmaya çalış, ben sigara içilen ortamlara girmemeye çalışıyorum, eşimede bıraktırdım evde de sigara içmeyi yasakladım, gelen misafirler balkonda içiyo, çünkü bende kokusunu aldığım zaman canım istiyo, geriliyorum.....
benim 6 aylıkken cinsiyet öğrenen arkadaşım var,arkası dönük olunca ister istemez bekliyosun keyfi gelsin de göstersin diye,inşallah en kısa zmöanda öğrenirsin sen de,ama onun keyfine bağlı
yetişemem benn buna
sağlık olsun canm bir dahaki sefere inşş..
ben eşime mail attım gitmek istiyorum dedim ama şöle bi durum var, o hastanenin hastası değilim. hatta avrupa yakası hamilesiyim
gelsem sorun olur mu ki???
ay yaa ben bugün de sizinle ilgilenemedim..
kuruma yeni personel alındı.. onlarla ilgilenmek zorunda kaldım.. yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım..
özledim sizi:
ben eşime mail attım gitmek istiyorum dedim ama şöle bi durum var, o hastanenin hastası değilim. hatta avrupa yakası hamilesiyim
gelsem sorun olur mu ki???
günaydın canım Allah kucagına almayıda nasip etsin gözunuz aydın
herkeze gunaydin kizlar.zehracim tebrikler canm.ins bende yarin ogrenecem cinsiyetini bebisimin.rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin ins.aminnn
ben yarın yaptırıcam geç mi kaldık acaba?endişeleniyorum
bu arada 20 haftalık gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?