2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

gözünaydın canm ehheee bir erkek daha sağlıkla kucağımızada alırız inşallahh

[/CENTER

Cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşlarımı kutlarım, hayırlı uğurlu olsun bizimkinden hala tık yok 19+5 olduk böyle giderse doğurduğumda öğreneceğim heralde
İlk erkeğe benzettiler ikili testte, son iki gidişimde arkasını döndü miniğim göremiyorum ama kıza benziyor dedi...Karnımı seviyoruz ama kızım ya da oğlum demek yok alınır diye :)
Bu Cumartesi gideceğiz yine dua edin canlar inşallah bu sefer öğrenirim... Hala öğrenemeyen var mı aranızda??​

ozge0606 kullanıcısından alıntı
elim ayagım tıtryor ya bırı bana yardım etsın lutfen
ayrıntılı ultrasona gırdım bebegınım beynınde kistler varmıs ne olcak sımdı
bilatral koroid pleksusta 3 mm kistler iszlenmiştir yazıoyor doktr kontrle gel tekrar dedı nolcak ya of

slm canım,bildiğim kadarıyla bu kistlerin çoğu doğumdan önce bir kısmı da bebek 1 yaşına girmeden kendiliğinden geçiyo,eşimin kuzeninin bebeğinde de vardı,şu anda 5 aylık oldu,gayet sağlıklı,hatta onda tam kaybolmamış kistler doğuma kadar,hala takip ediliyor,gittikçe küçülüyormuş,sağlığıyla ilgili bir sorunu da yok bebeğin,gayet iyi maşallah,eğer beyinle ilgili farklı olumsuz bulgular yoksa bu kistler tek başına risk içermiyormuş,kendini üzme ve merak ettiğin ne varsa doktorunla ayrıntılı konuş,başka bulgu var mı sadece kist mi var,geçici mi vs her şeyi sor,eğer sana tatmmin edici cvp vermiyorsa (bazı doktorlar pek hoşsohbet olmazlare) başka bir uzmana gidip de görüş isteyebilirsin,bu kistler muhtemelen kendiliğinden kaybolacaktır,benim de 20 gün sonra ayrıntılı usg var,bakalım nasıl çıkacak:44:

tebrikler cnm...başla mavişleri almaya inş:))

benim 6 aylıkken cinsiyet öğrenen arkadaşım var,arkası dönük olunca ister istemez bekliyosun keyfi gelsin de göstersin diye,inşallah en kısa zmöanda öğrenirsin sen de,ama onun keyfine bağlı

off ben eskiden azcık midem ağrısa hemen bi famoser içerdim, şimdi gaviscon'u çok sıkışınca az bişi içiyorum ve çok şükür işe yarıyo

ben ilaçtan ziyade bitki çaylarından korkuyorum, papatyanın zararsızlığı garanti mi?

canım benim de yarın randevum var sabahın körüne ilk sırayı aldım sabırsızlıktan

neyse ki aşını olabildin canım. merak ediyorum agrı var mı kolunda? ben tek doz olucam 2 dozu gebelikten önce olmustum dayanılmaz agrı vardı ama gebelere vurulan agrı yapmıymus dogru mu?
ilk 2 gün morarmış gibi ağrı yaptı bende, düşünemedm sol koluma yaptırdım, e bebikim için de soluma yatıyorum, üstüne yatınca çok acıdı

utanarak söyluyorum canım dehset derecede sigara istiyo esskiden tiksiniyodum kokusundan ilk 3 ay şimdi kokusu cok guzel geliyo.
ben haftalardır hemen hemen her gece rüyamda fosur fosur içip sabah kalktığımda keyifli oluyodum ama son 10 gündür benim de canım çekiyo kokusunu aldığımda.

kırk yılda bir sigara içen eşim de hergün 1-2 tane içer oldu ben de ona inat yanımda her içişinde 2 nefes çekicem vermezsen sen yokken alır içerim dedim inadımı biliyo verdi 2 nefes içtim 2 kere sonra gözü korktu bıraktı işin komik ysnı boğazım unutmuş tadını hafif sigara olmasına rağmen bi yandı bi yandı, hiç bozuntuya vermedim ama bundan sonra o verse de içmem değmez 2 nefes için, emzirmeyi keseyim fosurcana bağlarm

benim 6 aylıkken cinsiyet öğrenen arkadaşım var,arkası dönük olunca ister istemez bekliyosun keyfi gelsin de göstersin diye,inşallah en kısa zmöanda öğrenirsin sen de,ama onun keyfine bağlı

Haklısın miniğin keyfini bekleyeceğiz :) Çok merak ediyorum ister istemez kız olsun erkek olsun diye bir ayrımım zaten yok önemli olan hayırlı ve de sağlıklı olması ama merak ediyorum yine de

ay yaa ben bugün de sizinle ilgilenemedim..
kuruma yeni personel alındı.. onlarla ilgilenmek zorunda kaldım.. yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım..
özledim sizi:

ben eşime mail attım gitmek istiyorum dedim ama şöle bi durum var, o hastanenin hastası değilim. hatta avrupa yakası hamilesiyim

gelsem sorun olur mu ki???

zannetmem canm sorun olacağını hatta ben bir arkadaşımı alıp gitsem kim ne soracak sen buranın hastasımısın diye

herkeze gunaydin kizlar.zehracim tebrikler canm.ins bende yarin ogrenecem cinsiyetini bebisimin.rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin ins.aminnn

sağol canım inş. sende yarın müjdeli haberlerini iletirsin bize dünden beri hareketlerinide net bir şekilde hissetmeye başladım artık dün parmağını emerken yakaladık :)) sağlıklı olsunlarda daha ne isteyelim...

kızlar ifade kullanamıyorum hani şu alkışlar varya onlardan bi kaç tane atın bakiyim gelmekten vazgecen kaynanam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…