2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
alttan ultrason hangi durumlarda ve nasıl oluyor bilen var mı

heralde daha önce hiç alttan USG olmadın:26: alttan USG her durumda daha net sonuç verir çoğu doktor hamileliğin ilk 8-9 haftası alttan USG tercih eder. hamilelikten önce yumurta takibi için de alttan USG ile bakılır. can acıtan birşey değil ben hamilelikten önce hep alttan baktırdım yumurtalıklarımın rahmimin durumuna hamile kaldıktan sonra hep karından istedim

evet hiç baktırmadım
isteğe bağlı değildir herhalde de mi
bi şey sokmuyor değil mi

evet hiç baktırmadım
isteğe bağlı değildir herhalde de mi
bi şey sokmuyor değil mi

hamilelikte alttan baktırmak istemiyorsan doktoruna söylersin karnından bakar
alttan USG de vajinana USG cihazını sokuyor canım ince uzun bir alet oluyor o karından bakılan gibi olmuyor daha çok el blendırını andırıyor daha incesini düşün:26: ama hiç canın acımıyor

teşekkür ederm canım acıtmıo bile olsa el blenderı deyince gözüm korktu

aaa merhaba bende seninle aynı durumdayım.yani şubattan sonra 8 hafta izin sonrası doğum sonrasıda 8 hafta olarak mı düşündün onu mu kastettin.inşş o günleri görürüz.benim okul ev 30 km ben süt izni kullanamam belki bebeği okula götürürüm köyde 1 oda tutarım napayım bilemiyorm bakalım hayırlısı.bende sınıf öğretmeniyim izmirdeyim sen nerdesin

mide bulantısı nasıl birsey benim niye baslamadı diye merak ediyodum bir sorun mu var diye.basladı ve çok zormuş.ben artık hiç yemek yiyemiyorum.biliyorum bebegim icin yemeliyim ama gün boyu canım hiçbir sey istemiyor.lokmalar agzımda büyüyor.bu yüzden de suçluluk duyuyorum

gözün aydın canım darısı benim başıma bende bugün gidecem inşalllah görürüm

Senin kaç haftalık canım benim tam anlamıyla başlamadı rahat yemek yiyebiliyorum.Hafif buantı bazen oluyor .sat 3 temmuz benim.Umarım böyle devam eder. Buluntı olup olmaması bünyeye göre farklılık gösteriyormuş.olsa da olmasa da normal.

günaydın arkadaşlar.sizinde saçınız dökülüyor mu .benim ki çok fazla dökülüyor eşim artık toplamaktan sıkılmaya başladı.

benimde bulantım çok oluyo, o yüzden yumurta süt balık vs. öle yararlı şeyleri hiç yiyemiyorum. dr a bende dedim suçluluk hissediyorum üzülüyorum; dr dedi hiç öyle düşünme o ilk 3 ay senin yediklerinden direk beslenmiyor, ihtiyacı olan kalsiyumu vs. senin depolarından bulur bebek dedi, içim rahatladı..bence ilk 3 ay yapılmaması gerekenleri yapmamak daha iyi, yani kola içmemek, kafeinli şeyler içmemek, çiğ ete dokunmamak, sigara alkol vs. içmemek gibi..

evet dr. da öyle söyledi bana; bazen 2 gün çok şiddetli olur, bazen 3-4 gün hiç bulantı olmaz dedi...sık sık ve az az yemeye çalış biraz da olsa rahatlatır seni dedi..10 uncu haftadan sonra azalıyormuş genelde...

günaydın arkadaşlar.sizinde saçınız dökülüyor mu .benim ki çok fazla dökülüyor eşim artık toplamaktan sıkılmaya başladı.

ayyy bende hep bunu sorcam size ama unutuyorum, benimde çok dökülüyor,bizim evde fena oldu... dr ada sormayı unuttm normalmi diye ama daha önce okumuştum hamilelikte dökülebilirmiş...bide şimdi tam mevzim geçişi yaz bitiyor, havalarında etkisi var sanırım...

günaydınlar.iyiyim şükür.iş yerindeyim acayip sıkıldım boş boş otur iş yok zaman geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…