alttan ultrason hangi durumlarda ve nasıl oluyor bilen var mı
heralde daha önce hiç alttan USG olmadın:26: alttan USG her durumda daha net sonuç verir çoğu doktor hamileliğin ilk 8-9 haftası alttan USG tercih eder. hamilelikten önce yumurta takibi için de alttan USG ile bakılır. can acıtan birşey değilben hamilelikten önce hep alttan baktırdım yumurtalıklarımın rahmimin durumuna hamile kaldıktan sonra hep karından istedim
evet hiç baktırmadım
isteğe bağlı değildir herhalde de mi
bi şey sokmuyor değil mi
hamilelikte alttan baktırmak istemiyorsan doktoruna söylersin karnından bakar
alttan USG de vajinana USG cihazını sokuyor canım ince uzun bir alet oluyor o karından bakılan gibi olmuyor daha çok el blendırını andırıyor daha incesini düşün:26: ama hiç canın acımıyor
arkadaşlar gebelik haftası belirten bebek resimlerini ben nasıl bulabilirimmmm
ttp://www.tickerfactory.com burdan ekleyebilirsin.:87:
tebrikler tatlm ben de öğretmenim geçen ay başlamıştık çalışmalara ve ilk ay oldu çok şükür:)ben de öğretmenim o yüzden istedik bu ayda olmasını.son adet 15 temmuzdu.21 nisan görünüyo bnm dedoğum tarihim.tatlm ilk çocuğunu bakıcıya mı bırakmıştın?6 aylıkken nasıl rahatça bırakacak durumda oluyor mu?bi de ben sınıf öğretmeniyim.eve 10km bi yerde okulum.süt izinleri nasıl oluyor?
kızlar ben geldim.Ve doktor bebişimi gösterdiii.hamd olsun kalp atışı da var dedi.nde kan phtılaşma sorunu olduğu için iğnelerine hamilelik boyu ve sonrası 2-3 ay daha ediceksin dedi.düşük riski olur bu normal dedi.bakalım inş bişi olmaz ve Rabbim tamamına erdirir inş.
mide bulantısı nasıl birsey benim niye baslamadı diye merak ediyodum bir sorun mu var diye.basladı ve çok zormuş.ben artık hiç yemek yiyemiyorum.biliyorum bebegim icin yemeliyim ama gün boyu canım hiçbir sey istemiyor.lokmalar agzımda büyüyor.bu yüzden de suçluluk duyuyorum
mide bulantısı nasıl birsey benim niye baslamadı diye merak ediyodum bir sorun mu var diye.basladı ve çok zormuş.ben artık hiç yemek yiyemiyorum.biliyorum bebegim icin yemeliyim ama gün boyu canım hiçbir sey istemiyor.lokmalar agzımda büyüyor.bu yüzden de suçluluk duyuyorum
Senin kaç haftalık canım benim tam anlamıyla başlamadı rahat yemek yiyebiliyorum.Hafif buantı bazen oluyor .sat 3 temmuz benim.Umarım böyle devam eder. Buluntı olup olmaması bünyeye göre farklılık gösteriyormuş.olsa da olmasa da normal.
günaydın arkadaşlar.sizinde saçınız dökülüyor mu .benim ki çok fazla dökülüyor eşim artık toplamaktan sıkılmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?