2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar cok kötüyüm sabah kahverengi kan geldi doktorum ilk 3 ayda normal ilaclarına devam yat dedi ama cok korkuyorum tam dıs gebelik yasadıgım zamnda old gibi aynı donmde basladı kanamm
korkma benim kizimdada cok oldu simdide haftasonu cok az kahverengi akintim oldu, eski kan yada yerlesme kani diyorum drada gitmissin yat dinlen ilaclarini al gecmis olsun
günaydın kızlar ancak günaydın demeye vakit bulabildim
günaydinnn
kızlar dün pıt pıt ı duyduk:)çok mutluyus.allah isteyen dileyen herkese versin!

hadu gözünüz aydin =))

herkese merhabalar günlerdir aranızd olacağım galib diyordum veee sonunda evet bende 2012 nisan annesi olucam inş.öncedende demiştim 2009 nisan annesiyim aynı zamanda aslında bu nisanlar tesadüf değil öğretmenim ben ve coçuk nisanda doğunca doğum izni yaz tatili derken 6 aylık oluyo okul açılana kadar tabii biz istedik allh verdi denk gelirmi acaba dedim ma çokşaşırdımilk y hemen hmile kalcağımı sanmıyordum beraber güzel günler geçircez inşllaah benim sat 21 temmuz bayramdn sonra giderim dr.a evde test yaptım çıktı muhtemel doğum tarihim 26 nisan ama sezeryandı ilki buda öyle olcak 15 nisan gibi alır galiba dr.lar inşallah herşey yolunda gider 2.5 yaşında bi kızım var ceren buda ne olcak bakalım sğlıklı olsun yeter herkesleri öptümmmmm

günayın kızlarr benimde mide bulantılarım başldı artık.cuma randevum var kalp atışı duymayı umut ediyorz inşallah bakalım.

kızlar ben geldim.Ve doktor bebişimi gösterdiii.hamd olsun kalp atışı da var dedi.nde kan phtılaşma sorunu olduğu için iğnelerine hamilelik boyu ve sonrası 2-3 ay daha ediceksin dedi.düşük riski olur bu normal dedi.bakalım inş bişi olmaz ve Rabbim tamamına erdirir inş.

allah tamamına erdirsin cnm senin adına çok sevindim

canım çok sevindim gözüznüz aydın inşallah 9 ay sorunsuz devam eder bide ben duysaydım şu kalbini yaaa offf 5 eylüle çok var daha yaaaa

kızlar merhaba kısmetse bende nisan annesi olucam 4+6 bugün itibariyle. Ben dün heryerime sir yaptırdım yarın doktorla ilk randevum var diye ama bikini bölgesinde hafif sıcak geldi sir.Sonrasında evde çok az şeffaf akıntıyla karışık bordo renkli kan geldi ama ne ağrı var ne sızı.Duşa girdim sonrasında bi sıkıntım olmadı Bende doktora gitmedim daha önce de bi düşük yapmıştım ama onda çok kanamam ve şiddetli ağrılarım vardı yarın için bana dua edermisiniz Allahım bunu bağışlasın bana ve hamiş olan tüm annelere.

hayırlı olsun canım benimde sat 21 temmuz :)

kızlar kafama çok takıldı ben 5+2 yim dün doktora gittim kese çok küçüktü görünmedi bi sorun mu var acaba. devlet hastanesi olduğu için çok kalabalıktı bişi soramadım normal mi sizce.

iyi dilekleriniz ve dualarınız için cok tesekkür ederm bugun yatıp dinlenicem yarın randevuma gidicem hemsire normal dedi olurmus cok sükür sabah 8 de geldi bi dahada 3 kere gittim tuvalete yok bişey cok sükür düm misafir vardı cokmu yordum kendmi artık neden olduysa yarın ögreniriz artık insallh hersey yolundadır

canım bende şimdi aklımdan geçiriyordum acaba duamm duymyşmudur kalp atışını diye. çok sevindim senin adına inşallah bi sorun yaşamazsın daha.

tebrikler tatlm ben de öğretmenim geçen ay başlamıştık çalışmalara ve ilk ay oldu çok şükür:)ben de öğretmenim o yüzden istedik bu ayda olmasını.son adet 15 temmuzdu.21 nisan görünüyo bnm dedoğum tarihim.tatlm ilk çocuğunu bakıcıya mı bırakmıştın?6 aylıkken nasıl rahatça bırakacak durumda oluyor mu?bi de ben sınıf öğretmeniyim.eve 10km bi yerde okulum.süt izinleri nasıl oluyor?

kızlar kafama çok takıldı ben 5+2 yim dün doktora gittim kese çok küçüktü görünmedi bi sorun mu var acaba. devlet hastanesi olduğu için çok kalabalıktı bişi soramadım normal mi sizce.
vajinal ultrasonla mı normal ultrasonla mı baktı tatlm?

cnm boşuna şüphe etme sen bal gibi de hamişsin:)))bnm de 15 temmuzdu sat.ben 12 ağustosta kan testi yaptırıp öğrenmiştim hatta o gün evde yaptığım idrar testinde 2.çizgi silikti ama vardı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…