korkma benim kizimdada cok oldu simdide haftasonu cok az kahverengi akintim oldu, eski kan yada yerlesme kani diyorum drada gitmissin yat dinlen ilaclarini al gecmis olsunkızlar cok kötüyüm sabah kahverengi kan geldi doktorum ilk 3 ayda normal ilaclarına devam yat dedi ama cok korkuyorum tam dıs gebelik yasadıgım zamnda old gibi aynı donmde basladı kanamm
günaydinnngünaydın kızlar ancak günaydın demeye vakit bulabildim
kızlar dün pıt pıt ı duyduk:)çok mutluyus.allah isteyen dileyen herkese versin!
günaydın kızlar ancak günaydın demeye vakit bulabildim
sanada günaydın canım da neden ağlamaklısın böyle
kızlar ben geldim.ve doktor bebişimi gösterdiii.hamd olsun kalp atışı da var dedi.nde kan phtılaşma sorunu olduğu için iğnelerine hamilelik boyu ve sonrası 2-3 ay daha ediceksin dedi.düşük riski olur bu normal dedi.bakalım inş bişi olmaz ve rabbim tamamına erdirir inş.
kızlar ben geldim.Ve doktor bebişimi gösterdiii.hamd olsun kalp atışı da var dedi.nde kan phtılaşma sorunu olduğu için iğnelerine hamilelik boyu ve sonrası 2-3 ay daha ediceksin dedi.düşük riski olur bu normal dedi.bakalım inş bişi olmaz ve Rabbim tamamına erdirir inş.
bugün işyeri çok yoğun cnm ya ondan ağlamaklıyım valla hiç anlayışlı da olmadıkları için
herkese merhabalar günlerdir aranızd olacağım galib diyordum veee sonunda evet bende 2012 nisan annesi olucam inş.öncedende demiştim 2009 nisan annesiyim aynı zamanda aslında bu nisanlar tesadüf değil öğretmenim ben ve coçuk nisanda doğunca doğum izni yaz tatili derken 6 aylık oluyo okul açılana kadar tabii biz istedik allh verdi denk gelirmi acaba dedim ma çokşaşırdımilk y hemen hmile kalcağımı sanmıyordum beraber güzel günler geçircez inşllaah benim sat 21 temmuz bayramdn sonra giderim dr.a evde test yaptım çıktı muhtemel doğum tarihim 26 nisan ama sezeryandı ilki buda öyle olcak 15 nisan gibi alır galiba dr.lar inşallah herşey yolunda gider 2.5 yaşında bi kızım var ceren buda ne olcak bakalım sğlıklı olsun yeter herkesleri öptümmmmm
canım çok sevindim gözüznüz aydın inşallah 9 ay sorunsuz devam eder bide ben duysaydım şu kalbini yaaa offf 5 eylüle çok var daha yaaaa
kızlar ben geldim.Ve doktor bebişimi gösterdiii.hamd olsun kalp atışı da var dedi.nde kan phtılaşma sorunu olduğu için iğnelerine hamilelik boyu ve sonrası 2-3 ay daha ediceksin dedi.düşük riski olur bu normal dedi.bakalım inş bişi olmaz ve Rabbim tamamına erdirir inş.
evet canım biraz zorluk çekeceğim ama sonra rahatlayacağm
tebrikler tatlm ben de öğretmenim geçen ay başlamıştık çalışmalara ve ilk ay oldu çok şükür:)ben de öğretmenim o yüzden istedik bu ayda olmasını.son adet 15 temmuzdu.21 nisan görünüyo bnm dedoğum tarihim.tatlm ilk çocuğunu bakıcıya mı bırakmıştın?6 aylıkken nasıl rahatça bırakacak durumda oluyor mu?bi de ben sınıf öğretmeniyim.eve 10km bi yerde okulum.süt izinleri nasıl oluyor?herkese merhabalar günlerdir aranızd olacağım galib diyordum veee sonunda evet bende 2012 nisan annesi olucam inş.öncedende demiştim 2009 nisan annesiyim aynı zamanda aslında bu nisanlar tesadüf değil öğretmenim ben ve coçuk nisanda doğunca doğum izni yaz tatili derken 6 aylık oluyo okul açılana kadar tabii biz istedik allh verdi denk gelirmi acaba dedim ma çokşaşırdımilk y hemen hmile kalcağımı sanmıyordum beraber güzel günler geçircez inşllaah benim sat 21 temmuz bayramdn sonra giderim dr.a evde test yaptım çıktı muhtemel doğum tarihim 26 nisan ama sezeryandı ilki buda öyle olcak 15 nisan gibi alır galiba dr.lar inşallah herşey yolunda gider 2.5 yaşında bi kızım var ceren buda ne olcak bakalım sğlıklı olsun yeter herkesleri öptümmmmm
vajinal ultrasonla mı normal ultrasonla mı baktı tatlm?kızlar kafama çok takıldı ben 5+2 yim dün doktora gittim kese çok küçüktü görünmedi bi sorun mu var acaba. devlet hastanesi olduğu için çok kalabalıktı bişi soramadım normal mi sizce.
cnm boşuna şüphe etme sen bal gibi de hamişsin:)))bnm de 15 temmuzdu sat.ben 12 ağustosta kan testi yaptırıp öğrenmiştim hatta o gün evde yaptığım idrar testinde 2.çizgi silikti ama vardı:)))Arkadaşlarım bende 18 ags-2011 de İdrar testi ile pozitif sonucunu öğrendim.Ama bilir kişiden duymadığım için hiç heyecanım yokKan testi yaptırıcam o zaman olayın daha farkına varırım belki...Bu arada son Sat dan (15 temmuz)sonraki değişikliklerim Period yaşamadım,Gögüslerde dolgunluk ağrı (yürürken dahi) kasıklarda regl olucak gibi sancı,Hergün bebekli rüya,birde heryer çok pis kokuyor... ucuz ve pahalı olmak üzere 2 test denedim 2 testdeki çizgide çok net kırmızıydı.Bunlara göre sizce Hamilelik varmıdır.Hesaplara görede Bebek 20 Nisan benimle(doğum günümden 10 gün sonra:)))).
Allahım herkesin yavrusunu sağlıkla ellerine kavuştursun.
İstanbul
36 yaş
İlk annelik deneyimi
54,3 kg
15 Temmuz SAT
20 Nisan tahmini doğum
Hayirli olsun kacinci haftada duydun? benimki 6 haftalik suan ama eylülün besinde randevum var merak ediyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?