2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım sat 12 temmuz benim.çıkarmıyorum ama midem bulanıyor.ben de diyordum nasıl iştahım acıldı benim ne güzel hayatımda yemedigim kadar çok yiyebiliyorum.simdi kendi kendime nazar degirdim diyorum.

teşekkür ederimm canımmm ama ekleme yapamıorum kopyala yapiştır fslsnmı ysptın nasıl ekledin bi yardımcı olsann:)))

koyacagin cizelgeyi yani resmi ayarla onu yaptiktan sonra resmin üszüne mausun sag' i ile tikla adresi kopyala sonra buradan profilini düzenleye gir orada cizelge kaydetmi ne yaziyor koyaladigin adresi oraya kaydet bitti islem hayirli olsun benim sorunum ise iki tane ekleyememek suan hamileyim onuda eklemek istiyorum o olmuyor delirecem :)

kızzllaaarrr lütfeen lütfeeennn yardımmm

sat ıma göre 6+3 ultrasona göre 5+4 gebeyim.6 gün önce kesem 7.1 mm di.bugün 13.8 mm.gayet güzel dedi.kese içinde yolk sac da oluşmuş ama bebek yok.3 eylülde tekrar gidicem ama bebegim gelişmiyo olabilirmi.varmı böyle bşy yaşayan.çok ağlıyorum.tam 47 . Ayda geldi bebegim bana.acaba büyümüyomu

canım burdan da yazıyorum yolk sac oluştuysa o bebeğin varlığını gösterir. senin USG ye göre gebelik haftan daha 5+4 müş yani bebeğin görünebilmesi için alttan USG ile bile olsa henüz erken. o yüzden 3 eylülde gittiğinde bebeğini de kalp atışlarını da göreceksin hiç stres olma canım Allah size bağışlar inşallah yavrunuzu

canım hiç stres yapaıpta bebeğide etkileme baksana kesen çok güzel büyümüş ve 1 cm lik kesenin içinde minikin daha nokta kadar içini ferah tut büyüycek annesi inşallah 3 eylülde göreceksin miniğinide kalp atışlarınıda

tafcım elchin kızlar içimi ferahlattınız.doktor direk kese iyi ama yolk var bebek falan yok dedi.çok korktum.ne kadar gaddar oluyo bazı doktorlar ya.10 saniyesini alır izah etse.ama yok ile korkutcaklar

tafcım elchin kızlar içimi ferahlattınız.doktor direk kese iyi ama yolk var bebek falan yok dedi.çok korktum.ne kadar gaddar oluyo bazı doktorlar ya.10 saniyesini alır izah etse.ama yok ile korkutcaklar

ay öyle zart diye söylüyorlarya ruhsuz ruhsuz sinir oluyorum benim doktorum o konuda çok iyi önceki bebeğimin kalbinin atmadığını ben görmüştüm o da görmüştü ama hemen söylememişti ben söylemiştim ben göremiyorum atmıyor doğru mu dedim o da yani ben de göremiyorum da biraz daha bakalım demişti sonra boyunu ölçmüştü gelişimi durmuş 4 gün geride kalmış 4 gün önce ölmüş bebeğin malesef dedi:85: ve hemen beni kürtaja almıştı işte o sedyeye yatarak tekrar bebeğimin kesesini görmeye nasıl korkarak gitmiştim 2 hafta önce yarın da aynen öyle korkuyla gideceğim acaba kalp atışını görebilecek miyim diye allah yardımcımız olsun canım içimizi ferah tutalım olacağın önüne geçemiyoruz çünkü

huuu huuu.. ben de geldimmm.... SAT: 30 haziran. testimi hastanede çalışan bir arkadaşıma şüphelerimi söylemiştim 29 temmuzda , hemen sıra alıp yaptırdı, sonuç beta HCG 1000.0 :)) 6. haftada kesesini gördük, geçen gün kalp atışlarını duyduk.. ebnim ilk bebeğim olacak inşallah.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin, aratmasın Rabbim.. sağlıcakla kucağıma almayı çookkk istiyorum, birbirimize dua edelim kızlarrr...

bu arada bulantılarım çok kötü yumurta ve süt ağzıma bile süremiyorum, doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmaya çalışıyorum (balık yağı hapı, folik, vitamin)

hayırlı olsun :81: allah hayırlısıyla tamamına erdirebilmeni de nasip etsin inşallah

şu dr lara sinir oluyorum heee zart diye söylüyoalr delümü ne töbe töbe hepten strese sokarlar insanı neyse canım sen sıkma canını bebek iyidir allahın izniyle

anlaayışlı bir doktor bulmak çok önemli... benim kuzenim de ben öğrenmeden hemen önce düşük yaptı, ilk kan gelmeye başladığında doktora gitmiş. test yapmışlar.. hormonların düşmüş, düşük başlamış, git evde düşüğü bekle demişler... bir insana bu söylenir mi yaaa??!!!! kız evde günlerce ağlamış ve tuvalete gidememiş.. Allah hayırlı, düşünceli doktorlar nasip etsin inş.

canım sat 12 temmuz benim.çıkarmıyorum ama midem bulanıyor.ben de diyordum nasıl iştahım acıldı benim ne güzel hayatımda yemedigim kadar çok yiyebiliyorum.simdi kendi kendime nazar degirdim diyorum.

Kendimize dikkat edelim o zaman. Umarım bulantıların bir an önce geçer. Kesin bir yerlerden okumuşsundur ama sabah kalkmadan önce çubuk kraker ii gelirmiş tuzlu şeyler ye .

kızlar feci dökülüyor ve ben saçımı kestirdim gidip hala dökülüyor anlamıyormmm ya acaba niçin öğrenen olursa yazsın mutlaka

kızlar feci dökülüyor ve ben saçımı kestirdim gidip hala dökülüyor anlamıyormmm ya acaba niçin öğrenen olursa yazsın mutlaka

Arkadaşım bu kadar telaş yapmana gerek yok..
Gebelikte yaşadığın hormonal değişikliklere bağlı olarak saçlarının dökülmesi normal..
Ayrıca vitamin eksikliğine veya tiroid bezinin az ya da çok çalışmasına bağlı olarak da bu dönemde saç dökülmeleri olabilir..
İlk randevunda doktoruna danışıp bilgi alabilirsin..

2. bebeğine hamile olan tecrübeli bir kadın olarak bu kadar telaşlanmana gerek yok diyebilirim..
O dökülen saçlar daha sonrasında misliyle çıkıyor merak etme..
Bu seferde niye bu kadar çok bebek saçım oldu diye üzüleceksin..
Çünkü bu saçlar çıkarken özellikle ense kısmında ve kahkül bölgende sinir bozucu bir görüntü sergileyecekler..
Kahkül bölgendekiler resmen boynuz gibi kabarıp kalkacak
ve ensendekilerde toplanamayacak kadar küçük olduğu için seni cayır cayır yakacaklar..

İlk bebekte insan çok telaşa kapılıyor.. Bende yaşadım ve şu an ne kadar gereksizmiş diye düşünüyorum..
Yaklaşık 7,5 haftalık oldum ve hala doktora gitmedim.. Randevum c.tesi gününe..
Çünkü biliyorum ki aman kese görünmedi, kalp atışı duyulmadı gibi bir dolu telaş uyandıran şeyle karşılaşacaktım..
Kanamam olmadığı müddetçe ve ağrım olmadığı müddetçe telaşa kapılacak bir durum olmadığını düşünüyorum..

Başlarda bu kadar telaş etmeyin..
Daha bunun 2'li, 3'lü, 4'lü testi, ense kalınlığı, şeker ölçümü, ayrıntılı ultrasonu, aman bugün hareket etmedisi vs vs'i var..
Enerjinizi birazda ilerleyen zamanlara saklayın.. İnanın buna çok ihtiyacınız olacak..

İlk hamileliğimde çok afedersiniz büyük tuvalete çıkmaya ıkınmaya korkardım..
Eşimle ilişkiye girmeye korkardım..
Ama şimdi ben eşime saldırır hale geldim.. Doktor yasaklamadığı müddetçe herşey serbest..
Biz son ana kadar ilk hamileliğimde de beraberliğimizi sürdürdük.. Ama tabi benim tereddütlerim olmadı değil..
Şu an gayet rahatım..

Her olayı büyütüp telaş etmenin bir lüzumu yok kızlar..
Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..

selam bayanlar ben geldim dün test yaptırdım 322 çıktı sonuç daha önce de pazartesi yaptırmıştım 127ydi ben de size katılabilirim inşallah
yarın sabah doktor randevum var çok heyecanlıyım

selam bayanlar ben geldim dün test yaptırdım 322 çıktı sonuç daha önce de pazartesi yaptırmıştım 127ydi ben de size katılabilirim inşallah
yarın sabah doktor randevum var çok heyecanlıyım

hoşgeldin aramıza o zaman canım değerin güzelce ikiye katlanmış maşallah
ama yarın sabah doktor randevusunda keseyi göremezsen sakın panik olma çünkü değerin kese görülebilecek kadar çok değil yani kesenin görünebilmesi için değerin en az 1500 olması gerekiyor o da vajinal USG ile bakılırsa senin değerin o değerlere belki yarın ulaşamayabilir ama benim geçen seferki hamileliğimde değerim 330 iken 2 gün sonra 1400 e çıkmıştı bir anda 2 katı değil 4 katı yükselmişti belki seninki de öyle yükseliş göstreirse doktorun alttan USG ile bebeğinin minicik kesesini gösterir. ama göremezsen de üzülme tamam mı daha erken çünkü

sağol canım benim ufaklık biraz hızlı yükseliyor gerçi ama bilemiyorum
ilk öğrendiğimde geçen hafta cuma günü 17.2ydi korktum ama pazartesi 127 oldu nerdeyse günlük 2ye katlamıştı dün de 250 üzeri normalken ilkinden az da olsa daha fazla büyümüştü 322.3 yarında 650 üzerinde bekliyorum inşallah normal olarak ama benim hcg daha hızlı katlandığı için 800 olabilir ama dediğin gibi ben de görmezsem üzülmem ama görsem iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…