Senin kaç haftalık canım benim tam anlamıyla başlamadı rahat yemek yiyebiliyorum.Hafif buantı bazen oluyor .sat 3 temmuz benim.Umarım böyle devam eder. Buluntı olup olmaması bünyeye göre farklılık gösteriyormuş.olsa da olmasa da normal.
teşekkür ederimm canımmm ama ekleme yapamıorum kopyala yapiştır fslsnmı ysptın nasıl ekledin bi yardımcı olsann:)))
kızzllaaarrr lütfeen lütfeeennn yardımmm
sat ıma göre 6+3 ultrasona göre 5+4 gebeyim.6 gün önce kesem 7.1 mm di.bugün 13.8 mm.gayet güzel dedi.kese içinde yolk sac da oluşmuş ama bebek yok.3 eylülde tekrar gidicem ama bebegim gelişmiyo olabilirmi.varmı böyle bşy yaşayan.çok ağlıyorum.tam 47 . Ayda geldi bebegim bana.acaba büyümüyomu
kızzllaaarrr lütfeen lütfeeennn yardımmm
sat ıma göre 6+3 ultrasona göre 5+4 gebeyim.6 gün önce kesem 7.1 mm di.bugün 13.8 mm.gayet güzel dedi.kese içinde yolk sac da oluşmuş ama bebek yok.3 eylülde tekrar gidicem ama bebegim gelişmiyo olabilirmi.varmı böyle bşy yaşayan.çok ağlıyorum.tam 47 . Ayda geldi bebegim bana.acaba büyümüyomu
günaydın arkadaşlar.sizinde saçınız dökülüyor mu .benim ki çok fazla dökülüyor eşim artık toplamaktan sıkılmaya başladı.
tafcım elchin kızlar içimi ferahlattınız.doktor direk kese iyi ama yolk var bebek falan yok dedi.çok korktum.ne kadar gaddar oluyo bazı doktorlar ya.10 saniyesini alır izah etse.ama yok ile korkutcaklar
tafım inş sende yarrın çok güzel haberlerle gelip bize umutolursun.kaçta randevun
huuu huuu.. ben de geldimmm.... SAT: 30 haziran. testimi hastanede çalışan bir arkadaşıma şüphelerimi söylemiştim 29 temmuzda , hemen sıra alıp yaptırdı, sonuç beta HCG 1000.0 :)) 6. haftada kesesini gördük, geçen gün kalp atışlarını duyduk..ebnim ilk bebeğim olacak inşallah.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin, aratmasın Rabbim.. sağlıcakla kucağıma almayı çookkk istiyorum, birbirimize dua edelim kızlarrr...
bu arada bulantılarım çok kötü yumurta ve süt ağzıma bile süremiyorum, doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmaya çalışıyorum (balık yağı hapı, folik, vitamin)
tafcım elchin kızlar içimi ferahlattınız.doktor direk kese iyi ama yolk var bebek falan yok dedi.çok korktum.ne kadar gaddar oluyo bazı doktorlar ya.10 saniyesini alır izah etse.ama yok ile korkutcaklar
canım sat 12 temmuz benim.çıkarmıyorum ama midem bulanıyor.ben de diyordum nasıl iştahım acıldı benim ne güzel hayatımda yemedigim kadar çok yiyebiliyorum.simdi kendi kendime nazar degirdim diyorum.
ayyy bende hep bunu sorcam size ama unutuyorum, benimde çok dökülüyor,bizim evde fena oldu... dr ada sormayı unuttm normalmi diye ama daha önce okumuştum hamilelikte dökülebilirmiş...bide şimdi tam mevzim geçişi yaz bitiyor, havalarında etkisi var sanırım...
kızlar feci dökülüyor ve ben saçımı kestirdim gidip hala dökülüyor anlamıyormmm ya acaba niçin öğrenen olursa yazsın mutlaka
selam bayanlar ben geldim dün test yaptırdım 322 çıktı sonuç daha önce de pazartesi yaptırmıştım 127ydi ben de size katılabilirim inşallah
yarın sabah doktor randevum varçok heyecanlıyım
hoşgeldin aramıza o zaman canım değerin güzelce ikiye katlanmış maşallah
ama yarın sabah doktor randevusunda keseyi göremezsen sakın panik olma çünkü değerin kese görülebilecek kadar çok değil yani kesenin görünebilmesi için değerin en az 1500 olması gerekiyor o da vajinal USG ile bakılırsasenin değerin o değerlere belki yarın ulaşamayabilir ama benim geçen seferki hamileliğimde değerim 330 iken 2 gün sonra 1400 e çıkmıştı bir anda 2 katı değil 4 katı yükselmişti belki seninki de öyle yükseliş göstreirse doktorun alttan USG ile bebeğinin minicik kesesini gösterir. ama göremezsen de üzülme tamam mı daha erken çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?