2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tafffffff canım yarın senin için çok güzel bir gün olacak
Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

kızlar feci dökülüyor ve ben saçımı kestirdim gidip hala dökülüyor anlamıyormmm ya acaba niçin öğrenen olursa yazsın mutlaka

canım ya benim de saçlar fena dökülüyor bugün sordum doktora erken başlamış dökülmeye dedi. normalde çocuk doğduktan sonra dökülüyo diye biliyordum ben. bende kestirdim en kısa şekilde hala dökülüyor sabah yastıktan 30 tane topluyorum yani. ama telaşlanacak birşey yok sanırım.

kızlar bugün gittim doktora kalp atışlarını gördüm. artık keseyi değil bebeği ölçüyoruz bebeğin 5mm dedi .küçücük ama ekranda kalbi nasıl atıyordu çok ilginç. içim rahatladı benim de herşey normal 1 ay sonra gel dedi bir de test verdi bir sürü ben devlet hastanesinde yaptırıp götürcem eşim devlette çalışıyor. ay eve gelene kadar nasıl yoruldum. bu bebiş beni mahvediyo şimdiden

aynen benim de ya kızlar evde her yer saç.ben de bir tek benim sanıyordum.ben kestirmek de istemiyorum ama:-(

efim çok teşş.ederim valla rahatlattın sen hep ol burda.çoooook sağol

Arkadaşlar
Bu arada benim ilk Hamileliğim ama Eşimin ilk evliliğinden olma 15 ve 16 yaşındaki 2 evladıda bizimle yaşıyorlar...Onları incitmemek adına dikkat ediyorum henüz bebeği söylemedim.Büyük olan derslerinde başarısız yeni bir hak tanıdılar sınava giricek o yüzden sınavdan sonra bebek haberini açıklama planım var.Dilerim rast gider haberi onlara aktarmamız....herkesin sağlıklı psikolojisi olsun diye çok gayretim var .Bu süreçte bana dua edin....
Sevgilerimle....

Allah yardımcın olsun canım. Çocuklarınız-ki siz bir ailesiniz- tam da ergenlik çağındalar. Her türlü tepkiye açık oL, oLUmsuz karşıLasaLar da canını sıkma. Bir süre sonra onLar senden daha çok merak edecekler. Sen sadece onlara duygularını yaşamaları için fırsat ver.. Ne olursa olsun.. Umarım bebek büyük kardeşe şans getirir, sınavı değerlendirmesine yardımcı olur.. Şimdi siz daha önemLisiniz. Senin her haLinden etkiLenen minik bir kaLp var, unutma..

herkese merhaba;
bende nisan annesi olacağım inşşş, şu an 6+3 üz. İlk hamileliğim bu yüzden çok heyecanlıyım, şu an daha pek belirti yok bnde sadece tatlı hiç yiyemiyorum....eskiden çok severdim şimdi göresim gelmiyorr...... Hepimizin hamileligi hayirli ugurlu olur insallah, sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz...

hoş geldin aramıza ben de aynen senin gibi tatlı yiyemiyorum.her gün mutlaka çikolata yerdim şimdi içimden gelmiyor.

amiin inşallah alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

kızlar 18 saatlik bir yolculuga cıkmm lazım ne yapmalıyım bilemedim kendi arabamızla arka koltukta yatarak mı gitsem yoksa ucaklamı gitsem ama ucaklada tek gidicem onuda istemiyorum

merhaba, ben keseyi gördüğüm gunden sonra bulantılarım başladı. once piskolojik sandım ama sürekli bir bulantı bu. istifra etmiyorum ama tatlı bişey görünce ağır bir yemek görünce iyice artıyor. hiç gecmeyen belli bir düzeyde bir bulantım var sizde de böle olan var mı?

bendede var canım dayanamıcak durumdaydım ılac verdı doktorum sımdılık daha rahatım

İlk hamileliğimde kokulara karşı olan hassasiyetim hat safhada idi ve asla midem bulanmadı..
Özellikle haşlanmış yumurta yiyememiştim, doktorumda yağda pişirip ye demişti geçene kadar..

Aman Allah'ım... Şimdi ise bu nasıl bir bulantıdır, bu nasıl bir halsizliktir, uykusuzluktur anlatamam..
Bazen öyle bir halsiz oluyorum ki dünya yansa yorganım yok içinde, yani o derece..
Birde buna mide bulantısı eklenince ölüyorum.. Neyse Allah yardımcımız olsun inşallah..
Sanırım 12. haftadan sonra geçer.. İnşallah geçsin..

tatlm ben de de var sürekli bulantı daha hiç kusmadım ama yemek yedikten sonra 1 saat falan iyiyim sonra bulantıyı bastırmak için bişiler atıştırmam gerekiyo tuzlu şeyler iyi geliyor ancak.
bu arada meleklerimize alacaklarımızı aşağıdaki topikte paylaşalım:

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...an-anneleri-meleklerimize-neler-aliyoruz.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…