kızlar feci dökülüyor ve ben saçımı kestirdim gidip hala dökülüyor anlamıyormmm ya acaba niçin öğrenen olursa yazsın mutlaka
teşekkür ederimm canımmm ama ekleme yapamıorum kopyala yapiştır fslsnmı ysptın nasıl ekledin bi yardımcı olsann:)))
canım ya benim de saçlar fena dökülüyor bugün sordum doktora erken başlamış dökülmeye dedi. normalde çocuk doğduktan sonra dökülüyo diye biliyordum ben. bende kestirdim en kısa şekilde hala dökülüyor sabah yastıktan 30 tane topluyorum yani. ama telaşlanacak birşey yok sanırım.
yaptım ama doktorun verdiği hafta ilw burda çıkan hafta yanlış kızlarr normalmi????
Arkadaşım bu kadar telaş yapmana gerek yok..
Gebelikte yaşadığın hormonal değişikliklere bağlı olarak saçlarının dökülmesi normal..
Ayrıca vitamin eksikliğine veya tiroid bezinin az ya da çok çalışmasına bağlı olarak da bu dönemde saç dökülmeleri olabilir..
İlk randevunda doktoruna danışıp bilgi alabilirsin..
2. bebeğine hamile olan tecrübeli bir kadın olarak bu kadar telaşlanmana gerek yok diyebilirim..
O dökülen saçlar daha sonrasında misliyle çıkıyor merak etme..
Bu seferde niye bu kadar çok bebek saçım oldu diye üzüleceksin..
Çünkü bu saçlar çıkarken özellikle ense kısmında ve kahkül bölgende sinir bozucu bir görüntü sergileyecekler..
Kahkül bölgendekiler resmen boynuz gibi kabarıp kalkacak
ve ensendekilerde toplanamayacak kadar küçük olduğu için seni cayır cayır yakacaklar..
İlk bebekte insan çok telaşa kapılıyor.. Bende yaşadım ve şu an ne kadar gereksizmiş diye düşünüyorum..
Yaklaşık 7,5 haftalık oldum ve hala doktora gitmedim.. Randevum c.tesi gününe..
Çünkü biliyorum ki aman kese görünmedi, kalp atışı duyulmadı gibi bir dolu telaş uyandıran şeyle karşılaşacaktım..
Kanamam olmadığı müddetçe ve ağrım olmadığı müddetçe telaşa kapılacak bir durum olmadığını düşünüyorum..
Başlarda bu kadar telaş etmeyin..
Daha bunun 2'li, 3'lü, 4'lü testi, ense kalınlığı, şeker ölçümü, ayrıntılı ultrasonu, aman bugün hareket etmedisi vs vs'i var..
Enerjinizi birazda ilerleyen zamanlara saklayın.. İnanın buna çok ihtiyacınız olacak..
İlk hamileliğimde çok afedersiniz büyük tuvalete çıkmaya ıkınmaya korkardım..
Eşimle ilişkiye girmeye korkardım..
Ama şimdi ben eşime saldırır hale geldim.. Doktor yasaklamadığı müddetçe herşey serbest..
Biz son ana kadar ilk hamileliğimde de beraberliğimizi sürdürdük.. Ama tabi benim tereddütlerim olmadı değil..
Şu an gayet rahatım..
Her olayı büyütüp telaş etmenin bir lüzumu yok kızlar..
Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Arkadaşlar
Bu arada benim ilk Hamileliğim ama Eşimin ilk evliliğinden olma 15 ve 16 yaşındaki 2 evladıda bizimle yaşıyorlar...Onları incitmemek adına dikkat ediyorum henüz bebeği söylemedim.Büyük olan derslerinde başarısız yeni bir hak tanıdılar sınava giricek o yüzden sınavdan sonra bebek haberini açıklama planım var.Dilerim rast gider haberi onlara aktarmamız....herkesin sağlıklı psikolojisi olsun diye çok gayretim var .Bu süreçte bana dua edin....
Sevgilerimle....
herkese merhaba;
bende nisan annesi olacağım inşşş, şu an 6+3 üz. İlk hamileliğim bu yüzden çok heyecanlıyım, şu an daha pek belirti yok bnde sadece tatlı hiç yiyemiyorum....eskiden çok severdim şimdi göresim gelmiyorr...... Hepimizin hamileligi hayirli ugurlu olur insallah, sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz...
kızlar bugün gittim doktora kalp atışlarını gördüm. artık keseyi değil bebeği ölçüyoruz bebeğin 5mm dedi .küçücük ama ekranda kalbi nasıl atıyordu çok ilginç. içim rahatladı benim de herşey normal 1 ay sonra gel dedi bir de test verdi bir sürü ben devlet hastanesinde yaptırıp götürcem eşim devlette çalışıyor. ay eve gelene kadar nasıl yoruldum. bu bebiş beni mahvediyo şimdiden [/Q
gözün aydın canım çok sevindim.beni de 10.ayda çağırdı doktor bakalım inş her şey yolunda gider bundan sonra ki aşamalarda da.rahatlamışsındır diimi.ben öyle olmuştum.hamileyim diyebiliyorum artık
merhaba, ben keseyi gördüğüm gunden sonra bulantılarım başladı. once piskolojik sandım ama sürekli bir bulantı bu. istifra etmiyorum ama tatlı bişey görünce ağır bir yemek görünce iyice artıyor. hiç gecmeyen belli bir düzeyde bir bulantım var sizde de böle olan var mı?
tatlm ben de de var sürekli bulantı daha hiç kusmadım ama yemek yedikten sonra 1 saat falan iyiyim sonra bulantıyı bastırmak için bişiler atıştırmam gerekiyo tuzlu şeyler iyi geliyor ancak.merhaba, ben keseyi gördüğüm gunden sonra bulantılarım başladı. once piskolojik sandım ama sürekli bir bulantı bu. istifra etmiyorum ama tatlı bişey görünce ağır bir yemek görünce iyice artıyor. hiç gecmeyen belli bir düzeyde bir bulantım var sizde de böle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?