kızlar birşey soracağımm
bebek bakım ürünlerinde hangisini tercih edeceksinizz
bu konuyla ilgili araştırma yapan varmıı?
zeynepcim çok geçmiş olsun canm kötü şeyler yaşamışsın valla bende 2 kızımı ssk hastanesinde yaptım o zamanki şartlar onu gerektiriyodu ama şimdi kesinlikle gitmem diyorum çok kötü muamele ediyolar ya resmen rezillik
günaydınlarrrrr herkeseee
iyidir tatlım,içimde bir bebek,evimde de yakışıklı bir delikanlı büyütüyorum..başka işim yoqq
gözün aydın tatlım,%90 didiyse doğrudur o....
tünaydınlarrr güzel bi hafta diliyorum herkeseee şekerlerr...
biz anca gelebildik çünkü babamız pazartesi günleri öğleden sonra gidiyo okula onu yeni uğurladık hemen geçtik pc'nin başına
geçmiş dolmuş gene okuyamadık okuyana kadar bi 10 sayfa gene yazılmış olur diyebugünkü gündem konusu nedir kısaca acebaaa??
iyisiniz dimi kızlar bi sıkıntı yoktur umarım?
İnşallah canım en azından oranı arttırdı. Ben de artık kızım olacak diyorum
ya arkadaşlar banada bi akıl verin lütfen dün eşimle kavga ettik nedeni ben bişeyler alalım diye heveslendikçe adam daha dur ne olacağı belli olsun diyip duruyo bütün hevesimi kırıyo benim ilk bebeğim düştübunda da 2 defa kanama geçirdim Allaha şükür bişey olmadı bebeğime eşim de kendi kafasınca bunada bişey olur sonra üzülürsün dio bütün gece ağladım çok üzüldüm sonra gel gidip alalım ne istiyosan dedi çıkmadım kendi gitmiş bişey almış hiç bakmadım oda çok üzüldü ama napıyım kırıldı bütün hevesim ne yapmalıyım sizce çok üzülüyorumm (
tünaydınlarrr güzel bi hafta diliyorum herkeseee şekerlerr...
biz anca gelebildik çünkü babamız pazartesi günleri öğleden sonra gidiyo okula onu yeni uğurladık hemen geçtik pc'nin başına
geçmiş dolmuş gene okuyamadık okuyana kadar bi 10 sayfa gene yazılmış olur diyebugünkü gündem konusu nedir kısaca acebaaa??
iyisiniz dimi kızlar bi sıkıntı yoktur umarım?
inşallah sebamed kullanmayı düşünüyorum ben
Sebamed iyi diyolar ama ben özellikle bir araştırma yapmadım.
Ama ben kendim Dalin kullanmaya başladım. Katkı maddesi açısından.
Dün gelen arkadaşlar Dalin kullanmış. Islak Mendil de unibaby yenidoğan, bez de prima kullanmışlar.
Önerdiler.
Bakalım bi kaç doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlarım var onlara da soracağım.
Ama belirli olarak Sebamed ve Dalin.
BENİM HİÇ Bİ FİKRİM YOK YA..ÜZERİNDE DURULMASI GEREKEN Bİ KONU..KLASİK OLCAK NİVEA NASILDIR ACEBA???
yaa annem söylerdi bide ebeler diomuş "kattırırken de böle bağıryomuydunki doğururken bağıryosun felan " diomuş..annem utancımdan bağıramazdım bile demişti...
ablamda doğurmuş saat kaç demiş, ebe "oldu oruç oruç doğurttuk bide saat mi sölücem" demiş
ben işi gücü bırakır kavga ederim yani böle bi muamele görsem..
canım ben chicconun bakım setini aldım ama bilemedim pişman oldum gibi çünkü hiç çevremde chicconun ürününü kullanan görmedim..
sanırım dalin kullanırım ben de bundan sonra. mis gibi de kokuyo ya oo.. oy oyy..
Sebamed i tercih ediyorum canım. Şu anda bile 5-6 ürününü aldım stok yapmaya başladım... Kesinlikle çok daha kaliteli bebekler açısından.
elçinnnn napıyon zuzummm özlettin kendini leeeee
bende sebamed düşünüyordum iyi o zman bizde bidahaki ay almayı düşünüyoruz
birde bübchen diye bi marka oda alman süngerini falanda onu alırım herhalde
teşekkürler ediyorum hepinize
yaaaa sebamed'i kendimde kullanıyorum amaaaa ben dalin'in bebekte bıraktığı o kokunun hastası olduğum için dalin kullanıcammm...misss gibi
napim canım yaa eşim şehir dışına çıkınca ya kayınvalideme yada anneme gidiyorum ordada yok net ve giremiyorum benimde canım çok sıkılıyor
benim çatı muayenemden başka sıkıntısı olan yok çok şükür
bu çay olayı nedir? canım çok çok çekiyo. eskiden de içerdim ama böyle iştahlı değil. bi de sanki içmek midemi rahatlayıyo...ben bugünlerde inatla çay içiom ya..içimde içme dien sesle yarışıom resmen..önceden böle değildim..geçen bi gün saydım tam 7 bardak içmişim...yani hep diom aman ya herşeyi kıstım ettim, bunuda kısmıcam...kısmıom lann felan die kendi kendime teselli veriom..abartan varmı benim gibi??
benim sevgili düşünceli eşim de alıyo istediklerimi ama dırdır dırdır anası gibi laf ediyo mutlaka neymiş erkenmiş, yav dedim ki; "ya arkadaşlar banada bi akıl verin lütfen dün eşimle kavga ettik nedeni ben bişeyler alalım diye heveslendikçe adam daha dur ne olacağı belli olsun diyip duruyo bütün hevesimi kırıyo benim ilk bebeğim düştübunda da 2 defa kanama geçirdim Allaha şükür bişey olmadı bebeğime eşim de kendi kafasınca bunada bişey olur sonra üzülürsün dio bütün gece ağladım çok üzüldüm sonra gel gidip alalım ne istiyosan dedi çıkmadım kendi gitmiş bişey almış hiç bakmadım oda çok üzüldü ama napıyım kırıldı bütün hevesim ne yapmalıyım sizce çok üzülüyorumm (
dalin şampuan olabilir ama onun pişik kremi falan varmı?
ben hiç bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?