2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar birşey soracağımm

bebek bakım ürünlerinde hangisini tercih edeceksinizz

bu konuyla ilgili araştırma yapan varmıı?

Sebamed i tercih ediyorum canım. Şu anda bile 5-6 ürününü aldım stok yapmaya başladım... Kesinlikle çok daha kaliteli bebekler açısından.

canım çok sağol yaa
evet Allah mecbur etmesin inşallah hiçbirimizi

tünaydınlarrr güzel bi hafta diliyorum herkeseee şekerlerr...
biz anca gelebildik çünkü babamız pazartesi günleri öğleden sonra gidiyo okula onu yeni uğurladık hemen geçtik pc'nin başına
geçmiş dolmuş gene okuyamadık okuyana kadar bi 10 sayfa gene yazılmış olur diye bugünkü gündem konusu nedir kısaca acebaaa??
iyisiniz dimi kızlar bi sıkıntı yoktur umarım?

delümmmm

bana doktorum bile demişti
28. haftadan önce her an herhangibişey olabilir...
o yüzden hevesini almak için birkaç parça alabilirsin ama öyla alış veriş yapmamanı öneririm dedi
o yüzden ben de bir iğne bile almadım daha
yani eşinin aslında yapmak istediği şeye ben hak verdim
sende hamilelikten dolayı hassas olduğun için böyle tepki vermen heveslenmen normal

o yüzden canını sıkma hiç
koklaşın barışın. üzülecek bir durum yok bence...

benim çatı muayenemden başka sıkıntısı olan yok çok şükür

inşallah sebamed kullanmayı düşünüyorum ben

Sebamed i tercih ediyorum canım. Şu anda bile 5-6 ürününü aldım stok yapmaya başladım... Kesinlikle çok daha kaliteli bebekler açısından.

bende sebamed düşünüyordum iyi o zman bizde bidahaki ay almayı düşünüyoruz

birde bübchen diye bi marka oda alman süngerini falanda onu alırım herhalde

teşekkürler ediyorum hepinize

bende sebamed düşünüyordum iyi o zman bizde bidahaki ay almayı düşünüyoruz

birde bübchen diye bi marka oda alman süngerini falanda onu alırım herhalde

teşekkürler ediyorum hepinize

yaaaa sebamed'i kendimde kullanıyorum amaaaa ben dalin'in bebekte bıraktığı o kokunun hastası olduğum için dalin kullanıcammm...misss gibi

napim canım yaa eşim şehir dışına çıkınca ya kayınvalideme yada anneme gidiyorum ordada yok net ve giremiyorum benimde canım çok sıkılıyor

aman iyi olda Allahın izniyle..benide haftasonu kocişim memlekete alanyaya götürecek 1-2 ay orda kalıcam..astım rahatsızlığımdan dolayı buranın havası yaramadı bana 5 akşam serum yedim şimdi iyiyim ama tedbir olarak gidecem kalıcam biraz..kocişi bırakcaz ama napalım oğluşumuz şuan ikimiz için daha önemli
hareketlerini hisetmeye başladınmı kuzunun??

kızlar günaydın biz de yeni gelebildik, uykucu olduk bu ara, daha kahvaltımızı da yapmadık

bu çay olayı nedir? canım çok çok çekiyo. eskiden de içerdim ama böyle iştahlı değil. bi de sanki içmek midemi rahatlayıyo...

benim sevgili düşünceli eşim de alıyo istediklerimi ama dırdır dırdır anası gibi laf ediyo mutlaka neymiş erkenmiş, yav dedim ki; "

bu çocuk öle şansına oldu hesapta planda yoktu, tmm şimdiden sıyırdım nasıl okula yollarım diye telaşlanıyom ama allah uzun ömür versin, yavrumuzu korusun. kötü bişi olursa nolcak 2 gıdım eşya mı üzcek daha büyük derdim varken, hem yenisini yaparız. herşey insanlar için, benim şimdi morale ihtiyacım var, böyle konuşup kırma hevesimi!!!"

sonuç: annesi gibi tersleyince jeton düşüyo.

kaynanamla hafta sonu maceramı kahvaltı yapıp gelince anlatayım da acık gülün

dalin şampuan olabilir ama onun pişik kremi falan varmı?

ben hiç bilmiyorum da

pişik kremini doktorunuza yazdırınnn....
ben oğlumda 'travazol' dan başka bişi kullanmadım..,harika bi krem sürer sürmez 1 saat sonra pişiği yok ediyor..bi dahaki alt açmamda pişik mişik göremiyodum..
bez olarakta canbebe kullanmıştım hepp...hiç sorun yaşamadım yine kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…