pişik kremini doktorunuza yazdırınnn....
ben oğlumda 'travazol' dan başka bişi kullanmadım..,harika bi krem sürer sürmez 1 saat sonra pişiği yok ediyor..bi dahaki alt açmamda pişik mişik göremiyodum..
bez olarakta canbebe kullanmıştım hepp...hiç sorun yaşamadım yine kullanmayı düşünüyorum
aman iyi olda Allahın izniyle..benide haftasonu kocişim memlekete alanyaya götürecek 1-2 ay orda kalıcam..astım rahatsızlığımdan dolayı buranın havası yaramadı bana 5 akşam serum yedim şimdi iyiyim ama tedbir olarak gidecem kalıcam biraz..kocişi bırakcaz ama napalım oğluşumuz şuan ikimiz için daha önemli
hareketlerini hisetmeye başladınmı kuzunun??
bide ben biberon emzik kullanmayı düşünmüyorum ama birer tane olsun diye
bebedor alırım dedim iyidir herhalde fiyatlarıda iyi
göğüs pedi falanda bebdor alıcam
sizce avent almya gerek varmıı
ben gidiyorum kızlar alışverişten dönünce uğrarım
o nedir yawrucum
ya arkadaşlar banada bi akıl verin lütfen dün eşimle kavga ettik nedeni ben bişeyler alalım diye heveslendikçe adam daha dur ne olacağı belli olsun diyip duruyo bütün hevesimi kırıyo benim ilk bebeğim düştübunda da 2 defa kanama geçirdim Allaha şükür bişey olmadı bebeğime eşim de kendi kafasınca bunada bişey olur sonra üzülürsün dio bütün gece ağladım çok üzüldüm sonra gel gidip alalım ne istiyosan dedi çıkmadım kendi gitmiş bişey almış hiç bakmadım oda çok üzüldü ama napıyım kırıldı bütün hevesim ne yapmalıyım sizce çok üzülüyorumm (
yaaaa sebamed'i kendimde kullanıyorum amaaaa ben dalin'in bebekte bıraktığı o kokunun hastası olduğum için dalin kullanıcammm...misss gibi
meraktan devlet hastanesine gittim de canım
çatala yattım doktor elini bileğine kadar sokup muayene etti beni
haydi kızlar ben kaçar ev işi yapayım biraz
Aslııııtttt,sen listede yoksunnnnnn
çabıkk bilgilerini verrrr
yimeğimizi yidik, bisde geldikk
alla allaa ama niçınnnn ??
yimeğimizi yidik, bisde geldikk
çok akıntım vardı canım
suyum geldi sandılar sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?