ya bizim kurum nassı yapıyo bilmiyorum ama..
1) yeni evlenenlere 1 maaş
2) doğum yapanlara 1 maaş hediye veriyoo..
missssya bizim kurum nassı yapıyo bilmiyorum ama..
hee bende görmedim hiç.ayyy petuu ne güldüm kızzz Allah iyiliğini versinnn arka kapıdan çıkarıyodum diyoo delü yaaa
bu arada alara hiç çıkmadı dimi basında. merak ediyom onuda anasına ebruya benziyomuş. magazinde öyle duydum..
ayy ne kadar güzell. ben evlendiğimde buraya yeni başlamıştım7 ay falan olmuştu.. bana bi çiçek göndermişlerdi birde altın takmışlardı sağolsunlar.. doğum yapanlar var ama hiç sormadım ne veriyolar ne alıyolar. hepsi bizden uzakta istanbulda sorabileceğim kimsede yok bi bayan benim burada
bakalım görecez ne yapacaklar..aman işten çıkarmasınlarda o yiter
ya bizim kurum nassı yapıyo bilmiyorum ama..
missss
benim bu yeni iş yerinde patron geçen biri baba oldu 2000 lira gönderdi yardım die..
bi kadın doğum yaptı o ssk parasını istemedi, bağışladı.
ama bana bişi yapmı bilmom, sen işe gir 5 ay sonra hamile kal:)
ama yinede sürekli sevimli görünmeye çalışyom, her sbh üşenmeyip odasının önüne kadar gidip günaydın diom..gözlerim sürekli şipir şipir gülümsemeler felan
hee bende görmedim hiç.
cnm ya ben balık burcuyum hayal gücüm inanılmaz geniştir...böle rüyaları çok görürüm ya, deli manyak bişiyim yani..
kuzum ya, tam bi anadolu gadını işte..işten çıkarmasınlar yiterrr
missss
benim bu yeni iş yerinde patron geçen biri baba oldu 2000 lira gönderdi yardım die..
bi kadın doğum yaptı o ssk parasını istemedi, bağışladı.
ama bana bişi yapmı bilmom, sen işe gir 5 ay sonra hamile kal:)
ama yinede sürekli sevimli görünmeye çalışyom, her sbh üşenmeyip odasının önüne kadar gidip günaydın diom..gözlerim sürekli şipir şipir gülümsemeler felan
hee bende görmedim hiç.
cnm ya ben balık burcuyum hayal gücüm inanılmaz geniştir...böle rüyaları çok görürüm ya, deli manyak bişiyim yani..
kuzum ya, tam bi anadolu gadını işte..işten çıkarmasınlar yiterrr
aynen cnm...beyim yada ben işsiz kalırsak evi satarız walla el elin üstünde el poponun üstünde ortada kalırız:))2000 liramııı
kesin sanada yaparlar bi güzellik bacım valla sizin işyerini gözüm tuttu.
valla çıkarırlarsa çok sıkışırız. ev kredisi bebe masrafı falan hemen iş bulmakta kolay değilki.
özelde olunca insan sürekli bi diken üstünde heran herşey olabilir diyee.o yüzden. işten çıkarmasınlar. her ay düzenli maaşımı alim yiter
ya sizin patronları duyunca
ağlayasım geldi benim yaaaaa
benimki bana mesai yaptırmak için tilki gibi dolayınoy dibimde
fazla çalıştırıp az maaş vereyim misali
yok ben dönmicem buraya
valla yaa insan kaaaaaç yıl sonrasının hayalini kuruyo
ama biz dün yakın bi tarihin hayalini kurduk banyo yaptırıyoduk kızımızısalonun ortasında sıcak olsun diye leğende yıkıyoduk kızımızı
ben size bişi anlatıcam kızlarrr
dün hastaneye gittik
bir de devlet hastanesine gitmek istiyordum acaba nasıl ilgileniyorlar diye gittik gördük :26::26::26::26::26:
erkekleri almıyolar zaten doğumhaneye girdim
1. doktor geldi (erkek) derdimi anlattım
idrar gibi akıntım var ve yumurtalıklarımda ağrı vardı şiddetli miğdemde acıyodu.....
çatala yat dedi bende yattım kuzu kuzu :)))
bir elini attı varya doğutturcak sandım beni bebeğe dokundu sanırım çatı muayenesi yaptı
o anda bir çığlık koptu. doğum başladı diye hemşire bağırınca sen orda kal dedi bana doktor gitti
kadın yan odada doğurdu tam yarım saat bağırdı kadın
ayyyy çiğerini söktüler sanki ayyyy ben ağla ağla sonra bebikin viyaklama sesi geldi kadının sesi kesildi
sonra bana başka doktor geldi (erkek)
o da derdimi sodu bi daha anlattım
anam o da çatı muayenesi yaptı bir soktu elini ayyyyy çatır çatır yırttılar yaaa
tamam sorun yok dedi ultrason masasına aldılar beni bi çığlık daha koptu koştur koştur gitti doktor bekle dedi
10 dk sonra başka doktor geldi (erkek)
onada derdimi anlattım
Allahtan o muyeneyi tamamladı
idrar tahlili yapıldı
idrar yolu iltihabı olmuşum
ilaç yazdı gittik eve
eşime dedim kimse beni normal doğutturamaz bi de devlet hastanesine götüremezpişman oldumm
bi de kürtaj için bekleyenler doğumlar, ameliyat olup muayeneye gelenler, of of of of ki ne offff
kavgalar felan ....
ayyy Allah insanı hastanelere düşürmesin hastaneleri de eksik etmesin valla
tecavüze uğramış gibi muayene oldum
ben size bişi anlatıcam kızlarrr
dün hastaneye gittik
bir de devlet hastanesine gitmek istiyordum acaba nasıl ilgileniyorlar diye gittik gördük :26::26::26::26::26:
erkekleri almıyolar zaten doğumhaneye girdim
1. doktor geldi (erkek) derdimi anlattım
idrar gibi akıntım var ve yumurtalıklarımda ağrı vardı şiddetli miğdemde acıyodu.....
çatala yat dedi bende yattım kuzu kuzu :)))
bir elini attı varya doğutturcak sandım beni bebeğe dokundu sanırım çatı muayenesi yaptı
o anda bir çığlık koptu. doğum başladı diye hemşire bağırınca sen orda kal dedi bana doktor gitti
kadın yan odada doğurdu tam yarım saat bağırdı kadın
ayyyy çiğerini söktüler sanki ayyyy ben ağla ağla sonra bebikin viyaklama sesi geldi kadının sesi kesildi
sonra bana başka doktor geldi (erkek)
o da derdimi sodu bi daha anlattım
anam o da çatı muayenesi yaptı bir soktu elini ayyyyy çatır çatır yırttılar yaaa
tamam sorun yok dedi ultrason masasına aldılar beni bi çığlık daha koptu koştur koştur gitti doktor bekle dedi
10 dk sonra başka doktor geldi (erkek)
onada derdimi anlattım
Allahtan o muyeneyi tamamladı
idrar tahlili yapıldı
idrar yolu iltihabı olmuşum
ilaç yazdı gittik eve
eşime dedim kimse beni normal doğutturamaz bi de devlet hastanesine götüremezpişman oldumm
bi de kürtaj için bekleyenler doğumlar, ameliyat olup muayeneye gelenler, of of of of ki ne offff
kavgalar felan ....
ayyy Allah insanı hastanelere düşürmesin hastaneleri de eksik etmesin valla
tecavüze uğramış gibi muayene oldum
canım çok geçmiş olsun yaa... valla aynı olay geçen perşembe oldu bana da... ama sana en azından doktor bakmış bana nöbetçi ebe baktı.. var yaaa boğmak istedim kadını resmen azarlıyorlar...
evet yaaaaa
ben eve gittim ama kendime zor geldim
hele hastanenin kokusu beni mahvetti
zeynepmeynep....yefrum ya ne heycan yaşamışsın öle hafta sonu..
ablamda benim devlette normal doğum yapmıştı..oda dio arada bi perde 2 kadın yan yana doğurduk dio
onun acısından kendi acımı yaşayamadım bile diordu...hepsi öl demekki..
sorma canım
bi görmek istiyim dedim korku filmi gibi oldu
ama şu bir gerçekki ultrason cihazı çok iyiydi
günaydın kızlarrr........
bu arada zeynep anlattıkların çok korkunç, neden ultrasonla bakmıyolarda muayene ediyolar ki, ben daha hiç muayene olmadım,olmam gerekince nasıl olcam bilmiyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?