anladım cnm..hadi inş. detaylıda güzel haberler alırsın...ayy ayın 6 sınada az kalmış..nasıl bi hasrettir allah bilir
hadi cümleten ii akşamlar, çıkyoz bisss
Zaten isim bulma kısmnda fikir alma işi kötü illa biri bişi diyo bizde basta kaan die o kadar emndikki herkezden bi tepki baska isimmi yok kaanar cok yaramz olur aman cok vr o isimden hadi degiştrdik çınar dedim agac ismimi böö oldu doruk dedim arkadasım hımmm o ne yapabildigimin en iyisi bumu demek istedin die ondanda sogudum sonra esmn kardesi egemen dedi avu ismi gibi dedi hıh tmm dedk bu seferdde kardesm anasnıfcı asla bnm 3 tane ögreencim oldu 3 üde obez ve gıcıktı olmasın ne olur olmasın bu arada bnm esmde biraz kilolo oda etken ana dedm vazgectm demir dedim yok celik die dalga gectiler tek tepki almayan isim poyraz oldu bakalım oada bişi bulurlarsa ne koycam
doktorun normal dediyse güven ona bnce peki haftası için bisi dedimi belki geriden geliyodur bebisin
kızlar bu arada içinizde öğretmen olan ve nöbetten bıkan var mı? yarn nöbetçiyim offf ya çok zor geliyor artık. yoruluyorum baya. nasıl bekleyeceğiz son üç aya kadar
ben de bugün nöbetçiydim hem de tüm nöbetlerim bahçede benimbiz ne zaman muaf oluyoruz nöbetten bilgin var mı canım?
Bnde demirle poyraz arasında kalmıstım simdi poyraza karar verdm gibi ısınmaya calısyorum :) emirhan da cok güzel de bizde var die düsnmedm onu
canım çocuk koyduğun ismin özelliğini taşırmış bir eğitim seminerinin sonunda bir anne çocuğundan şikayet ediyordu eğitimci çağır bakalım bu küçücük yaşta bunca şikayetin öznesi olan bu çocuğu tanımak isterim dedi kadın ''Demir Demir'' diye seslendi.Kadına tamam çocuğu çağırmana gerek kalmadı dedi. kadın şaşırdı tabi..hanımefendi hem oğlunuzun adını demir koymuşsunuz hem de sertliğinden ,katılığından şikayet ediyorsunuz. şikayetinizde tam olarak haklı değilsiniz ismin tecellisi olurmuş çocukta..
çocuğa verilen isim, onu isminin manasını taşımaya ve yaşamaya teşvik eder.sürekli söylenen bir isim taşıdığı manayı empoze eder.Allah korusun poyraz gibi eserse vay haline
O müdürün insiyatifine baglı bn bastan beri hiç tutmadım ama resmiyette 24. Haftadan itibaren ama bi müdür niye anlayıs göstermez onunda anlamm
süt izni iki saate çıktı ama oğlumda vermediler acaba sizin okullarda süt izni veriyorlar mı
e arkadaşım 24 haftaya ne kaldı şurda 2 hafta daha sabretkızlar bu arada içinizde öğretmen olan ve nöbetten bıkan var mı? yarn nöbetçiyim offf ya çok zor geliyor artık. yoruluyorum baya. nasıl bekleyeceğiz son üç aya kadar
ya kızlar bugün doktora gittim.Cinsiyetini yine öğrenemedim canım sıkıldı ama daha da önemlisi kafama bişey takıldı bebişimin 100 gr olduğunu söyledi ve normalmiş.kaç cm olduğunuda söylemedi.Ama bana hiç normal gelmedi benim haftamdaki kişiler hep 300 400 gr arası nasıl 100 gr olur ve normal der ya.Kafam çok karışık((aranızda benim gibi olan var mı?
hocam ek ders de ek ders diye tutturursan alamazsın tabii ama sınıfçıysan o bi raz idareye kalmış oluyo
bizim burda bi arkadaş ek ders de ek ders diye ölüyodu hem de üt izni yok diyehomurdanıp duruyodu e kardeşim görevlendirme almamak senin elinde alma o zaman
hiç ek ders vermeseler de olur sınıf öğretmeniyim ama insiyatife kalmamalı bu durum okula başladığımda bebişim 4 aylık olacak ücretsiz izin alsam zorlanıcaz almasam bebişim ben rezil olucaz hayırlısı..
kızlar bu arada içinizde öğretmen olan ve nöbetten bıkan var mı? yarn nöbetçiyim offf ya çok zor geliyor artık. yoruluyorum baya. nasıl bekleyeceğiz son üç aya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?