yok canım bende yapmıyorum. farklı benimde kan pıhtılaşma sorunum. ismini unuttum daha doğrusu. doktorun ne öneriyorsa tamı tamına uy. faktör leiden mi neydi. hem aspirin hem iğne oluyorum ve koldan oluyorum. gerçi göbekten demişlerdi ama sormuştum koldanda olur demişlerdi. muayeneye gidince onu tekrar sorum. karından çok morarıyor. iğnenin içindeki havayı boşalt daha az morarıyor.
bu akşam korka korka ilk iğnemi yaptım karından, bir arkadaşım buz koy demiş öncesinde ve sonrasında azıcık buz sürdüm belki ondan hem acımadı hem morarma yok şimdilik. doktorum aspirin vermedi sanırım kanama yüzünden. seninki faktör v leiden sanırım. inşallah gebeliklerimiz rahat geçer sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. sonra nisan 2012 de doğum yapan anneler bebeklerini büyütüyor diye forum başlığı açarız.
biumut,inşallah yarın bebeğinin pıt pıtlarını duyarsın,muhteşem bir cumartesi sabahı yaşarsın..
drusella,çok cesursun!bebeğini hakediyorsun:)
İYİ GECELEEEERR HAMİŞLER..
pıhtılaşma testini tekrarlayan düşüklerden sonra yapıyorlar. Testlerin uzun bilimsel adları var alt başlıklarına göre ama genel olarak trombofili testi deniyormuş bugün raporda gördüm. inşallah herşey yolundadır liefde, moralini yüksek tut yok yere endişelenip bebeğini de üzme sakın. benim doktorumun araştırmak için bazı nedenleri vardı, önceki düşük, üste görme ve üç hafta aralıklarla da olsa kanama, sürekli kasık ağrıları, ve yumurta rezervlerim çok azalmış tekrar gebelik için işi şansa bırakmak istemedi. doktoruna güveniyorsan ona bırak derim, ben öyle yaptım. tabi bu benim ne ilk ne ikinci jinekoloğum, çok zor buldum sayesinde doğal yolla hamile kaldım yani tabi Allah istedi oldu, dr da iş bitmiyor, şimdi de ne derse yapıyorum. doktoruna güvenmiyorsan da çok devam etmeden değiştir derim.
bu akşam korka korka ilk iğnemi yaptım karından, bir arkadaşım buz koy demiş öncesinde ve sonrasında azıcık buz sürdüm belki ondan hem acımadı hem morarma yok şimdilik. doktorum aspirin vermedi sanırım kanama yüzünden. seninki faktör v leiden sanırım. inşallah gebeliklerimiz rahat geçer sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. sonra nisan 2012 de doğum yapan anneler bebeklerini büyütüyor diye forum başlığı açarız.
hayırlı geceler kızlar ben yarın 10,30 da doktora gidecegim.umarım bebeğimi görür ve kalp atışlarını duyarım.dualarınızı esirgemeyin benden
hayırlı geceler kızlar ben yarın 10,30 da doktora gidecegim.umarım bebeğimi görür ve kalp atışlarını duyarım.dualarınızı esirgemeyin benden
inşallah kavuşuruz canım. iki haftadan az kalmış, inşallah beklediğine değecek : 49: bebeğinin pıtpıtlarını duyup sen de seviçten gözyaşı dökeceksin.cok sagol drusella icim rahatladi biraz,aslinda doktorum iyi bide ben hollandadayim oturdugum yerde biraz sistem gicik doktor degistiremiyorum hemen, iyi bir doktor zaten ama Turkiyedeki gibi istedigin zaman ulasamiyorsun hatta ilk randevum 15 eylul oda en erken boyle veriyorlar burda (7+4 gunluk oluyorum o zaman).
benim dedigin gibi sikayetlerim olmadi sadece gecen sene bos gebelik gecirdim onuda dedigim gibi korunmadigim halde hamile kalamiyordum rahim filmi istemisti doktorum o ay hamile kalmistim rontgenden olabilir dedi bos gebelik onun icin suphelenecek bisey farketmedi herhalde. insallah nisanda kavusuruz bebeklerimize
canım USG de doğum haftanın 1 hafta geç çıkması senin 1 hafta geç yumurta çatlatmandan kaynaklıdır. yani sen normalde 28 günde bir değil de 34-35 günde bir adet oluyorsan veya hamile kaldığın ay öyle denk gelmiştir eğer hamile kalmasaydın 34-35. günde adet olacaktın. yani SAT ını USG ye giriyor ama bebeğin baş popo mesafesi ya da kese ölçümüne göre çıkan mm e göre de USG cihazı gebelik haftasını veriyor bu herkeste 28 günde bir adet olmadığı için USG cihazının genel bir ölçümüdür burdan ne zaman yumurtadığını ve döllenmenin gerçekleştiğini buluyor doktorlar... yeni SAT ın da USG cihazındaki haftana göre belirleniyor
kızlarr herkesin yazdıklarını okuyorum doktora gideceklerin verecekleri cvbı müthiş bir heyecanla bekliyorumbende ilk bebeğimi kaybettiğim için bu konuda aşırı hassaasım..Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın ve sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hergün dua ediyorum hem kendim için hemde benim gibi sıkıntılı hamilelik geçiren tüm arkadaşlarım için..dün doktora gittim ilk defa usgde bakıldı 6 haftalık ama kesesini gördük kalp atışını göremedik daha küçük dedi doktor..bide karından baktı o yüzden görülmemiş olabilir diye düşündüm..hepimize bebişlerimizin kalp atışını duymayı nasib etsin Allahımm
inşallah bir sonraki randevunuzda duyarsınız kalp atışlarını da, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize. benim altı haftalıkken transvajinal bakılmıştı, doktor henüz karından duyamayız demişti. ilk kez dün karından duyduk, bugün itibarıyla 8 haftalığız.
canım diğer topikte yazmışsın burdan cevap yazıorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi... ben 6 haftalığım doktor bugün karnımdan baktı kalp atışlarını falan gördü ama dinlemedik nedense :S sen hangi il desin hangi dr. a gidiyonuz
inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. ben ankaradayım özel akay hastanesine gidiyorum canım. sen hangi ildesin? biz kalp atışlarını gördüğümüzde doktorumuz dinletmişti ama, belki biraz daha büyümesini istemiştir bebeğinin.
hmmm anladım tatlım çok teşekkür ederim... peki merak ettiğim bişi daha var ; ben 15 temmuz da adet oldum 4 gün sürdü peki bu bebiş hangi ilişkimin sonucu oluştu onu algıyamadım kafam karıştı 15 temmuz dan sonraki ilişkimin sonucumu bebişim oluştu ??? (gerçi adetten önceki ilişkimden oluşmaz değilmi o zaman oluşsa idi adet olmazdım sanırım) :44:
Gunaydin kizlar bugun benim minigim de 6 haftalik liva beyda aynilar galiba bizim bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?