2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bu akşam korka korka ilk iğnemi yaptım karından, bir arkadaşım buz koy demiş öncesinde ve sonrasında azıcık buz sürdüm belki ondan hem acımadı hem morarma yok şimdilik. doktorum aspirin vermedi sanırım kanama yüzünden. seninki faktör v leiden sanırım. inşallah gebeliklerimiz rahat geçer sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. sonra nisan 2012 de doğum yapan anneler bebeklerini büyütüyor diye forum başlığı açarız.

amin inşallah. rabbim şu 9 ayı sağlıcakla geçirmemizi nasip eder ve bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.

biumut,inşallah yarın bebeğinin pıt pıtlarını duyarsın,muhteşem bir cumartesi sabahı yaşarsın..

drusella,çok cesursun!bebeğini hakediyorsun:)

İYİ GECELEEEERR HAMİŞLER..

biumut,inşallah yarın bebeğinin pıt pıtlarını duyarsın,muhteşem bir cumartesi sabahı yaşarsın..

drusella,çok cesursun!bebeğini hakediyorsun:)

İYİ GECELEEEERR HAMİŞLER..

iyi geceler ahddmccn çok güzel moral veriyorsun canım. hepimiz hakediyoruz.

cok sagol drusella icim rahatladi biraz,aslinda doktorum iyi bide ben hollandadayim oturdugum yerde biraz sistem gicik doktor degistiremiyorum hemen, iyi bir doktor zaten ama Turkiyedeki gibi istedigin zaman ulasamiyorsun hatta ilk randevum 15 eylul oda en erken boyle veriyorlar burda (7+4 gunluk oluyorum o zaman).
benim dedigin gibi sikayetlerim olmadi sadece gecen sene bos gebelik gecirdim onuda dedigim gibi korunmadigim halde hamile kalamiyordum rahim filmi istemisti doktorum o ay hamile kalmistim rontgenden olabilir dedi bos gebelik onun icin suphelenecek bisey farketmedi herhalde. insallah nisanda kavusuruz bebeklerimize

amin insallah ozamanda bu endiselerimizin yerini tatli telaseler alir

hayırlı geceler kızlar ben yarın 10,30 da doktora gidecegim.umarım bebeğimi görür ve kalp atışlarını duyarım.dualarınızı esirgemeyin benden

dualarımız seninle canım, ben de pazartesi günü gideceğim.

hayırlı haberlerini bekliyoruz

kızlarr herkesin yazdıklarını okuyorum doktora gideceklerin verecekleri cvbı müthiş bir heyecanla bekliyorum bende ilk bebeğimi kaybettiğim için bu konuda aşırı hassaasım..Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın ve sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hergün dua ediyorum hem kendim için hemde benim gibi sıkıntılı hamilelik geçiren tüm arkadaşlarım için..dün doktora gittim ilk defa usgde bakıldı 6 haftalık ama kesesini gördük kalp atışını göremedik daha küçük dedi doktor..bide karından baktı o yüzden görülmemiş olabilir diye düşündüm..hepimize bebişlerimizin kalp atışını duymayı nasib etsin Allahımm

inşallah kavuşuruz canım. iki haftadan az kalmış, inşallah beklediğine değecek : 49: bebeğinin pıtpıtlarını duyup sen de seviçten gözyaşı dökeceksin.
gözyaşı dedim de, bu ara çok sulugöz oldum. bir komedi dizisinde ağladım ya inanamıyorum kendime. kadın eşine kusmalarının sebebinin hamilelik olduğunu söylediği an böhüüüüüü diye koptum. neyseki eşim öbür odadaydı.

hmmm anladım tatlım çok teşekkür ederim... peki merak ettiğim bişi daha var ; ben 15 temmuz da adet oldum 4 gün sürdü peki bu bebiş hangi ilişkimin sonucu oluştu onu algıyamadım kafam karıştı 15 temmuz dan sonraki ilişkimin sonucumu bebişim oluştu ??? (gerçi adetten önceki ilişkimden oluşmaz değilmi o zaman oluşsa idi adet olmazdım sanırım) :44:

inşallah bir sonraki randevunuzda duyarsınız kalp atışlarını da, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize. benim altı haftalıkken transvajinal bakılmıştı, doktor henüz karından duyamayız demişti. ilk kez dün karından duyduk, bugün itibarıyla 8 haftalığız.

canım diğer topikte yazmışsın burdan cevap yazıorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi... ben 6 haftalığım doktor bugün karnımdan baktı kalp atışlarını falan gördü ama dinlemedik nedense :S sen hangi il desin hangi dr. a gidiyonuz

inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. ben ankaradayım özel akay hastanesine gidiyorum canım. sen hangi ildesin? biz kalp atışlarını gördüğümüzde doktorumuz dinletmişti ama, belki biraz daha büyümesini istemiştir bebeğinin.

Ben de ankaradayim canim fatihe gidiyorum ben insallah carsamba bizde kalp atisini duyariz sen kac hafta kac gunde duymustun kalp atisini

biiizzz gellllddiiikkk
evet kızlar karından baktı doktorum.son adet tarihime göre 7+3 ama geç döllenme olabilir dedi doktor ultrasona göre 6+5 bebeğim.belki duyamayız kalp atısını dedi ama duyduk dinledik hemde karından.Rabbime şükürler olsun.4 yıl biterken duydu sesimi.eski tüp bebek doktoruma gittim.çok şaşırdı.tüp bebek tutmadı kendiliğinden kaldın demek dedi oda çok sevindi.sıradaki heyecan cinsiyet için olur herhalde

muhtemelen temmuz sonu ağustos başı (31 temmuz-3ağustos) arasındaki ilişkiden tutmuştur bebişin

slm kızlar bizde bugün 6+6 olduk bebişimle, perşembe duyucaz inşallah kalp atışlarını bu arada doğumdan korkmuyorum ben Allah onun kolaylığınıda verecektir hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…