biiizzz gellllddiiikkk
evet kızlar karından baktı doktorum.son adet tarihime göre 7+3 ama geç döllenme olabilir dedi doktor ultrasona göre 6+5 bebeğim.belki duyamayız kalp atısını dedi ama duyduk dinledik hemde karından.Rabbime şükürler olsun.4 yıl biterken duydu sesimi.eski tüp bebek doktoruma gittim.çok şaşırdı.tüp bebek tutmadı kendiliğinden kaldın demek dedi oda çok sevindi.sıradaki heyecan cinsiyet için olur herhalde
muhtemelen temmuz sonu ağustos başı (31 temmuz-3ağustos) arasındaki ilişkiden tutmuştur bebişin
inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. ben ankaradayım özel akay hastanesine gidiyorum canım. sen hangi ildesin? biz kalp atışlarını gördüğümüzde doktorumuz dinletmişti ama, belki biraz daha büyümesini istemiştir bebeğinin.
yani anladığım kadarıyla ilişkimiz adetten sonra olsa bile 9 aylık dönem SAT veya 1 hafta sonrasından alınıyor :)) ay nee kadar cahiliz bu konularda kızlar :) o zaman bebişler döllenmeden itibaren tam 9 ay sonra değil 8 ay 15 gün sonra doğmuş oluo :))) sattan itibaren de 9 ay yapıyor...
taf'cım benim bebiş yani sat a göre 6 haftalık ama döllenme gününden itibaren 4 haftalık mı oluo ?
döllenme gününden itibaren diye hesaplanmıyor canım bu standart birşeydir genelde adetin ilk gününden başlayarak 14. gün yumurta çatlatıldığı hesaba alınarak adet gününde (28 günde bir adet olduğun baz alınarak) bebek 4 haftalıkmış gibi hesaplanıyor. yani SAT a göre bebeğin haftası çıkıyor. ama herkes 14. gün yumurta çatlatmadığı için kiminin SAT a göre küçük çıkıyor ( genelde öyle oluyor) kiminin de büyük çıkıyor. Doktor 12. haftaya kadar USG ile SAT uyumlu olmadığı durumda USG de çıkan haftayı baz alarak muhtemel doğum tarihi veriyor. yani sen USG ye göre kaç haftalıksan o doğrudurdiğer şeyleri düşünerek aklını karıştırma
yani anladığım kadarıyla ilişkimiz adetten sonra olsa bile 9 aylık dönem SAT veya 1 hafta sonrasından alınıyor :)) ay nee kadar cahiliz bu konularda kızlar :) o zaman bebişler döllenmeden itibaren tam 9 ay sonra değil 8 ay 15 gün sonra doğmuş oluo :))) sattan itibaren de 9 ay yapıyor...
taf'cım benim bebiş yani sat a göre 6 haftalık ama döllenme gününden itibaren 4 haftalık mı oluo ?
Canim son adet tarihini yazican öyle dogru cikar merak etme
inşallah kavuşuruz canım. iki haftadan az kalmış, inşallah beklediğine değecek : 49: bebeğinin pıtpıtlarını duyup sen de seviçten gözyaşı dökeceksin.
gözyaşı dedim de, bu ara çok sulugöz oldum. bir komedi dizisinde ağladım ya inanamıyorum kendime. kadın eşine kusmalarının sebebinin hamilelik olduğunu söylediği an böhüüüüüü diye koptum. neyseki eşim öbür odadaydı.
biiizzz gellllddiiikkk
evet kızlar karından baktı doktorum.son adet tarihime göre 7+3 ama geç döllenme olabilir dedi doktor ultrasona göre 6+5 bebeğim.belki duyamayız kalp atısını dedi ama duyduk dinledik hemde karından.Rabbime şükürler olsun.4 yıl biterken duydu sesimi.eski tüp bebek doktoruma gittim.çok şaşırdı.tüp bebek tutmadı kendiliğinden kaldın demek dedi oda çok sevindi.sıradaki heyecan cinsiyet için olur herhalde
Kizlar benim bugun yine kanamalarim oldu ufak leke seklinde doktora gittigimde kesenin bozuldugunu yolk sacin gorunmedigini soylediler pazartesi tekrar bakalim dediler moralim bozuldu
Kizlar benim bugun yine kanamalarim oldu ufak leke seklinde doktora gittigimde kesenin bozuldugunu yolk sacin gorunmedigini soylediler pazartesi tekrar bakalim dediler moralim bozuldu
arkadaslar ben iki gundur gelip yaziyorum burada nisan anne adayiyim diye, umarim araniza kabul edersiniz beni biraz gec oldu ama:92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?