2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım sen 16-17. gün çatlatmıştınya yumurtayı ondan bebek 3-4 gün geriden çıkmış oh çok şükür duydunya bebişinin o minicik kalbinin sesini inşallah sırada diğer heyecanlı bekleyişler olsun hayırlısıyla

muhtemelen temmuz sonu ağustos başı (31 temmuz-3ağustos) arasındaki ilişkiden tutmuştur bebişin

yani anladığım kadarıyla ilişkimiz adetten sonra olsa bile 9 aylık dönem SAT veya 1 hafta sonrasından alınıyor :)) ay nee kadar cahiliz bu konularda kızlar :) o zaman bebişler döllenmeden itibaren tam 9 ay sonra değil 8 ay 15 gün sonra doğmuş oluo :))) sattan itibaren de 9 ay yapıyor...

taf'cım benim bebiş yani sat a göre 6 haftalık ama döllenme gününden itibaren 4 haftalık mı oluo ?

Son düzenleme:
evet tafcım tam olarak dediğin gibi oldu muhtemelen..ayy yaa ne uğurlu geli bana bu ateş ölçme topiği..hala rüyadamıyım diye soruyorum bazen kendime

inşallah canım ben de istanbuldayım.... bana dinletmedi ama soramadım da çok kalabalıktı malum özel hastane ama ssk dan faydalanıyoz dolayısıyla çok soru soramıyoz yoğunluktan

döllenme gününden itibaren diye hesaplanmıyor canım bu standart birşeydir genelde adetin ilk gününden başlayarak 14. gün yumurta çatlatıldığı hesaba alınarak adet gününde (28 günde bir adet olduğun baz alınarak) bebek 4 haftalıkmış gibi hesaplanıyor. yani SAT a göre bebeğin haftası çıkıyor. ama herkes 14. gün yumurta çatlatmadığı için kiminin SAT a göre küçük çıkıyor ( genelde öyle oluyor) kiminin de büyük çıkıyor. Doktor 12. haftaya kadar USG ile SAT uyumlu olmadığı durumda USG de çıkan haftayı baz alarak muhtemel doğum tarihi veriyor. yani sen USG ye göre kaç haftalıksan o doğrudur diğer şeyleri düşünerek aklını karıştırma

tmm tatlışım bende bunu doktora soracaktım nasıl hesaplanıyor diye ama gerek kalmadı çok teşekkür ederim şimdi anladım olayı

evet 8 ay 15 gün hesabın doğru arkdasım aynene öyle hesaplanıyo yumurta kadınlar regl olunca büyümeye başlar döleenme olursa büyür gider olmazsa çatlar regl oluruz onun için sat baz alınıyor

insallah.... kesin gozlerimden yaslar akar zaten bende pek sulugozum

masallah darisi basimiza...

Kizlar benim bugun yine kanamalarim oldu ufak leke seklinde doktora gittigimde kesenin bozuldugunu yolk sacin gorunmedigini soylediler pazartesi tekrar bakalim dediler moralim bozuldu

Kizlar benim bugun yine kanamalarim oldu ufak leke seklinde doktora gittigimde kesenin bozuldugunu yolk sacin gorunmedigini soylediler pazartesi tekrar bakalim dediler moralim bozuldu

sanırım pek iyi haber değil canım ama bekle bakalım pazartesiye doktor ne diyecek. inşallah herşey yolundadır ve doktor görememiştir. kanama çok kişide olabiliyor tek başına önemli değil yolk sac de henüz görünmemiş olabilir henüz küçüktür vs ama kesenin bozulması beni biraz endişelendirdi. hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız.

canim insallah pazartesi iyi haber alirsin, Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin...

arkadaslar ben iki gundur gelip yaziyorum burada nisan anne adayiyim diye, umarim araniza kabul edersiniz beni biraz gec oldu ama:92::92::92:

merhaba arkadaşlar bende allah izin verirse nisan annesi olacağım doğumumuz 23 nisana geliyor

ufak bir kanamam oldu doktor ilaç ve istirahat verdi 1 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim

merhabalar güzel anneler.. ben de allah nasip ederse nisanın sonuna doğru anne olucam. internetteki hesaplamaya göre 6+2deyim ama henüz doktora gitmedim. pazartesi gidicem inşallah.
hepimize rahat hamilelikler diliyorum.. sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah..
çok ama çok heyecanlıyım uzun süredir bekliyordum rabbim nasip etti çok şükür. allah herkesin gönlüne göre versin..

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ama pek mutlu değilim. Henüz 6 haftalık hamileyim. 3 haftalık hamile olduğum dönemde henüz adet günüm gecikmeden boyun ense röntgeni çekildim. Ve birçok ilaç kullandım. Hamile olabilir miyim diye düşündüm ama pek ihtimal vermedim. Planlı bir gebelik değildi bir bakıma kaza denilebilir. Elbette bir bebeğim olsun isterim ama zaman uygun değildi planlamamıştım ve bunların üzerine röntgen ve ilaç durumu beni çok üzdü. Doktorlar garanti veremiyor ben de bu durumda kendimi suçlayıp durdum. Madem hamile olabilir miyim diye düşünmüştüm, ihtimal de vermeliydim temkinli davranmalıydım. Zaten üzüntüden olsa gerek fena bir gribe yakalandım öksürmekten belim incindi. Berbat stresli günler geçiriyorum. Her ne kadar planlı olmasa da yine dedoğururdum ama bu röntgen ve ilaç durumu beni çok düşündürüyor. Aranızda hiç bu durumları yaşayan oldu mu ya da tanıdıklarınız böyle bir durum yaşadı mı

arkadaslar ben iki gundur gelip yaziyorum burada nisan anne adayiyim diye, umarim araniza kabul edersiniz beni biraz gec oldu ama:92::92::92:

hoşgeldin tatlım ne demek.hepimiz nisanda anne olacağız inşallah.bir arkadaş açmış konuyu sağolsun.biz de burda bazı paylaşımlarda bulunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…