selam arkadaşlar. yeni anne adayları sizler de hoş geldiniz. bugün kan pıhtılaşması bozukluğum olduğunu öğrendim ve doktorum clexane iğneye başladı. benimle aynı durumda olan nisan anne adayı arkadaşımız var mı?
nasıl öğrendin canım yani doktorun hangi testi yaptı da öğrendiniz ve neden yapma gereği duydu daha önce düşüğün var mıydı? benim ilk gebeliğim 10 haftalıkken bebeğin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırılmıştı sonrasında ben isteğimle pıhtılaşma testleri yaptırmıştım devlet 2. düşükten sonra karşılıyor bu testleri çünkü. Çok şükür temiz çıkmıştı sonuçlarım o yüzden şimdi iğne kullanmam gerekmiyormuş :26:
selam arkadaşlar. yeni anne adayları sizler de hoş geldiniz. bugün kan pıhtılaşması bozukluğum olduğunu öğrendim ve doktorum clexane iğneye başladı. benimle aynı durumda olan nisan anne adayı arkadaşımız var mı?
duam sana da geçmiş olsun canım evet aynen katılıyorum çok şükür daha geç öğrenmedik ya da acıyla. iğne yapmaya alışabildin mi? kendin mi yapıyorsun ya da sağlık ocağına mı gidiyorsun? ben bu akşam kendim deneyeceğim inşallah bir de doktorun diyet listesi verdi mi? bana tüm et süt tavuk vs ve ürünleri yasak. Allah'ım bebeklerimizi korusun sağlık versin güzel yazılar yazsın inşallah.a.s cnm.benimde pıhtılaşma sorunum var ve bende aynı iğneden her gün kullanıyorum.bunu geç olmadan öğrendiğin için şanslı say bence kendini.çünkü kayıpların bazıları pıhtılaşma sorunundanmış.ben hamilelik boyunca kullanacağım.ve doğumda sonrada 2-3 ay kadar daha kullanmam gerekiyormuş.
duam sana da geçmiş olsun canım evet aynen katılıyorum çok şükür daha geç öğrenmedik ya da acıyla. iğne yapmaya alışabildin mi? kendin mi yapıyorsun ya da sağlık ocağına mı gidiyorsun? ben bu akşam kendim deneyeceğim inşallah bir de doktorun diyet listesi verdi mi? bana tüm et süt tavuk vs ve ürünleri yasak. Allah'ım bebeklerimizi korusun sağlık versin güzel yazılar yazsın inşallah.
hayır liste vermedi.senin protein s de mi yüksek ki?
ben iğnemi kendim yapıyorım ama eşim de tutuyor ve sonra benim ki çok yandığından buz koyuyor.kolların morarabilir telaşlanma.ben 2 aydır kullanıyorum hemen hemen.inş bebişlerimizi kendi sağlığımızı da kaybetmeden sağlıkla kucağımıza alır hayırlı uzun huzurlu ömürler yaşarız.(AMİNN)
canım herşeyden önce tebrik ederim, biliyorum 3 ay bitinceye kadar çok rahat olamayacağız ama yine de kalp atışının duyulması çook büyük bir gelişme. inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. güzel dileklerin ve yorumların için çok teşekkür ederim ben de sen ve tüm arkadaşlarım için ve hamile kalmak isteyen anne adayları için hep dua ediyorum.İyi akşamlar kızlar,sonunda cuma oldu ve ben 1 haftalık bekleyişten sonra güzel haberleri aldım..Doktorum bebeğimi gördü,kalp atışlarını da dinlediğini söyledi..6+6 dayım..Sorun olmadığını söyledi,ama ben 12 haftaya kadar sanırım korkmaya devam edeceğim..
Drusella,benim kuzenim de kan pıhtılaşması sorunu yüzünden iki bebişin kaybetti,sonunda testlerde bu sorun çıktı ve o corasprin denilen bir çeşit asprin kullanıyor..Henüz hamile değil ama bu sefer herkes çok umutlu,senin de bu durumu erkenden değerlendirmen çok iyi olmuş.Seni buradan takip ediyorum sen iyi bir insansın ,eminim çok da iyi bir anne olacaksın..Senin için de dua edeceğim ki sağlıkla bebişini kucağına alasın..
geçmiş olsun arkadaşım.problemine çözüm bulmuş olmanız güzel bişey.bunu niye söylüyorum,çünkü 3 gündür gece gündüz çektiğim bir diş ağrım var ve kanal tedavisi olmam gerekiyormuş.ama 3 aydan önce kesinlikle müdahele edilemezmiş.kaldı 5 haftam.hem bulantı hem diş ağrısı gerçekten çok zor oluyor.sabır allahım demekten başka bişey gelmiyor elimden:))
arkadaslar bu kan pihtilasmasi testi neye gore yapiliyor ben gecen sene bos gebelik gecirdim ama rahim filmi cektirdigim ay hamile kalmistim doktorumla ondan olabilir diye konustuk bu seferki hamileligimde daha ilk randevum olmadi korkuyorum insallah herssey yolundadir cunku baska topikte de okudum pihtilasmadan bos gebelik olurmus ama doktorumla hic o ihtimali konusmadik bile...
geçmiş olsun arkadaşım.problemine çözüm bulmuş olmanız güzel bişey.bunu niye söylüyorum,çünkü 3 gündür gece gündüz çektiğim bir diş ağrım var ve kanal tedavisi olmam gerekiyormuş.ama 3 aydan önce kesinlikle müdahele edilemezmiş.kaldı 5 haftam.hem bulantı hem diş ağrısı gerçekten çok zor oluyor.sabır allahım demekten başka bişey gelmiyor elimden:))
sen diyet yapıyor musun canım? et süt tavuk vs protein düşük diyet?ben kullanıyorum fraxiparine 0,3lük.
hayırlı geceler kızlar ben yarın 10,30 da doktora gidecegim.umarım bebeğimi görür ve kalp atışlarını duyarım.dualarınızı esirgemeyin benden
sen diyet yapıyor musun canım? et süt tavuk vs protein düşük diyet?
hayırlı geceler kızlar ben yarın 10,30 da doktora gidecegim.umarım bebeğimi görür ve kalp atışlarını duyarım.dualarınızı esirgemeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?