2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

nasıl öğrendin canım yani doktorun hangi testi yaptı da öğrendiniz ve neden yapma gereği duydu daha önce düşüğün var mıydı? benim ilk gebeliğim 10 haftalıkken bebeğin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırılmıştı sonrasında ben isteğimle pıhtılaşma testleri yaptırmıştım devlet 2. düşükten sonra karşılıyor bu testleri çünkü. Çok şükür temiz çıkmıştı sonuçlarım o yüzden şimdi iğne kullanmam gerekmiyormuş :26:

evet canım daha önce düşüğüm olmuştu ve progestan ve prolutan kullandığım halde tam olarak kesilmeyen kanama doktorumu şüphelendirdi. genetik tarama testi yapıldı. birkaç haftadır sonucu bekliyorduk bugün çıkmış. senin kaybın için de üzüldüm canım Allah bebeklerimize hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah.

a.s cnm.benimde pıhtılaşma sorunum var ve bende aynı iğneden her gün kullanıyorum.bunu geç olmadan öğrendiğin için şanslı say bence kendini.çünkü kayıpların bazıları pıhtılaşma sorunundanmış.ben hamilelik boyunca kullanacağım.ve doğumda sonrada 2-3 ay kadar daha kullanmam gerekiyormuş.

duam sana da geçmiş olsun canım evet aynen katılıyorum çok şükür daha geç öğrenmedik ya da acıyla. iğne yapmaya alışabildin mi? kendin mi yapıyorsun ya da sağlık ocağına mı gidiyorsun? ben bu akşam kendim deneyeceğim inşallah bir de doktorun diyet listesi verdi mi? bana tüm et süt tavuk vs ve ürünleri yasak. Allah'ım bebeklerimizi korusun sağlık versin güzel yazılar yazsın inşallah.

hayır liste vermedi.senin protein s de mi yüksek ki?
ben iğnemi kendim yapıyorım ama eşim de tutuyor ve sonra benim ki çok yandığından buz koyuyor.kolların morarabilir telaşlanma.ben 2 aydır kullanıyorum hemen hemen.inş bebişlerimizi kendi sağlığımızı da kaybetmeden sağlıkla kucağımıza alır hayırlı uzun huzurlu ömürler yaşarız.(AMİNN)

Amin. Benim MTHFR 677 polimorfizmi heterozigot çıktı. sonuç raporundan anlayabildiğim bu kadar. doktor üç ay mutlaka karından yapmam gerektiğini söyledi daha sonra kol ve bacak olabilirmiş. bir de biz geç başladığımız için sanırım hem sabah hem akşama verdi.

anladım canım teşekkür ederim...hemen zaman geçsin bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım, sağlıklı bir bebek o kadar büyük bir nimet ki........

İyi akşamlar kızlar,sonunda cuma oldu ve ben 1 haftalık bekleyişten sonra güzel haberleri aldım..Doktorum bebeğimi gördü,kalp atışlarını da dinlediğini söyledi..6+6 dayım..Sorun olmadığını söyledi,ama ben 12 haftaya kadar sanırım korkmaya devam edeceğim..
Drusella,benim kuzenim de kan pıhtılaşması sorunu yüzünden iki bebişin kaybetti,sonunda testlerde bu sorun çıktı ve o corasprin denilen bir çeşit asprin kullanıyor..Henüz hamile değil ama bu sefer herkes çok umutlu,senin de bu durumu erkenden değerlendirmen çok iyi olmuş.Seni buradan takip ediyorum sen iyi bir insansın ,eminim çok da iyi bir anne olacaksın..Senin için de dua edeceğim ki sağlıkla bebişini kucağına alasın..

arkadaslar bu kan pihtilasmasi testi neye gore yapiliyor ben gecen sene bos gebelik gecirdim ama rahim filmi cektirdigim ay hamile kalmistim doktorumla ondan olabilir diye konustuk bu seferki hamileligimde daha ilk randevum olmadi korkuyorum insallah herssey yolundadir cunku baska topikte de okudum pihtilasmadan bos gebelik olurmus ama doktorumla hic o ihtimali konusmadik bile...

geçmiş olsun arkadaşım.problemine çözüm bulmuş olmanız güzel bişey.bunu niye söylüyorum,çünkü 3 gündür gece gündüz çektiğim bir diş ağrım var ve kanal tedavisi olmam gerekiyormuş.ama 3 aydan önce kesinlikle müdahele edilemezmiş.kaldı 5 haftam.hem bulantı hem diş ağrısı gerçekten çok zor oluyor.sabır allahım demekten başka bişey gelmiyor elimden:))

canım herşeyden önce tebrik ederim, biliyorum 3 ay bitinceye kadar çok rahat olamayacağız ama yine de kalp atışının duyulması çook büyük bir gelişme. inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. güzel dileklerin ve yorumların için çok teşekkür ederim ben de sen ve tüm arkadaşlarım için ve hamile kalmak isteyen anne adayları için hep dua ediyorum. bu arada ben de gebelik öncesi korunmadığım son ay başım ağrıdığı için gün aşırı bebek aspirini almıştım folikplus ın yanısıra. etkisi oldu mu emin değilim ama sanırım bilmeden bir faydasını gördüm ve hamile kaldım. dilerim kuzenin de kısa sürede bebeğine kavuşur.

görkemli teşekkür ederim yaşıt arkadaşım sana da çok geçmiş olsun. diş ağrısı fenadır zaten bir de gebelikte daha da zor. doktorun bu süreç zarfında ağrı kesici veriyor mu? benimki ağrın olursa majezik i güvenle içebilirsin demişti ama tabi bu gebelikten gebeliğe doktordan doktora değişen bir durum. çok dişim ağrıyıp ağrı kesici bile işe yaramadığında ben ağzımı soğuk suyla çalkalamıştım. bir kez değil hani yarım saat filan. umarım ağrın şimdilik kesilir canım en azından tedavi zamanına kadar.

pıhtılaşma testini tekrarlayan düşüklerden sonra yapıyorlar. Testlerin uzun bilimsel adları var alt başlıklarına göre ama genel olarak trombofili testi deniyormuş bugün raporda gördüm. inşallah herşey yolundadır liefde, moralini yüksek tut yok yere endişelenip bebeğini de üzme sakın. benim doktorumun araştırmak için bazı nedenleri vardı, önceki düşük, üste görme ve üç hafta aralıklarla da olsa kanama, sürekli kasık ağrıları, ve yumurta rezervlerim çok azalmış tekrar gebelik için işi şansa bırakmak istemedi. doktoruna güveniyorsan ona bırak derim, ben öyle yaptım. tabi bu benim ne ilk ne ikinci jinekoloğum, çok zor buldum sayesinde doğal yolla hamile kaldım yani tabi Allah istedi oldu, dr da iş bitmiyor, şimdi de ne derse yapıyorum. doktoruna güvenmiyorsan da çok devam etmeden değiştir derim.

ben kullanıyorum fraxiparine 0,3lük.

hayırlı geceler kızlar ben yarın 10,30 da doktora gidecegim.umarım bebeğimi görür ve kalp atışlarını duyarım.dualarınızı esirgemeyin benden

karanfil koysan. çünkü dili uyuşturduğuna göre dişide uyuşturabilir. bebeğe kan gitmesini sağlıyormuş. tüp bebek yaptıranların çiğnemesi gerektiğini duymuştum ve çiğnemiştim. dene istersen. bir yan etkisi olmaz.

hayırlı geceler kızlar ben yarın 10,30 da doktora gidecegim.umarım bebeğimi görür ve kalp atışlarını duyarım.dualarınızı esirgemeyin benden

inşallah yarın bebeğinin kesesini görür kalp atışlarını da duyarsın, dualarımız seninle. eve döndüğünde güzel haberlerini bekliyoruz

sen diyet yapıyor musun canım? et süt tavuk vs protein düşük diyet?

yok canım bende yapmıyorum. farklı benimde kan pıhtılaşma sorunum. ismini unuttum daha doğrusu. doktorun ne öneriyorsa tamı tamına uy. faktör leiden mi neydi. hem aspirin hem iğne oluyorum ve koldan oluyorum. gerçi göbekten demişlerdi ama sormuştum koldanda olur demişlerdi. muayeneye gidince onu tekrar sorum. karından çok morarıyor. iğnenin içindeki havayı boşalt daha az morarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…