2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben de senin gibi planlamamıştım ve durumu öğrenmeden önce minoset plus içmiştim.sormadım bile doktora.sonuç olarak şu anda yapabileceği bişiy yok diye düşünüyorum.Allaha dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun diye.inşallah hepimizinki sağlıklı olur.doktora bi sor ama çok canını sıkma.Aldırmayı düşünüyorsan asla bunu yapma derim.sonuçta bir canlı.çok günah.

Slm arkadaşım.Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah...
Benimde Sat 15 temmuz ama benim dr bana söylediği 8 haftalık bebek şu gün için.Birde beklenen doğum tarihini 16 nisana verdi...aynı sat olanların bilgileride aynı<olmazmı?? benim ilk hamileliğim pekde bilgim yok işin açıkçası...

CANIM BENİM ÜZÜLME LTF ALLAHIMIZIN ÖYLE BİR SİSTEMİ VARKİ SEN DUANI EKSİK ETME...
İçöini ferah tut...bende hamileliğimi< bilmeden ilaç kullandım ama dr korkulacak bişey yok dedi bende senin gibi vicdan hesabına çok girdim ama bebeğe zarar bu stresss..röntgenin sadece düşük tehlikesi yaratacgını biliyorum ben.maşallah bayagı geçmiş şükür bir sorun olmamış dr la yedniden görüş içini rahatlatacak bir yorum buluncaya dek...
allah evladını sağlğıyla sana bağışlasın...

tebrik ederim beklenen haber gelmiş çok sevindim canım Allah kucağına almak nasip etsin.

benim de doktorumun söylediğine göre tam 8 haftalık bugün ve yanlış hatırlamıyorsam tarih 15 ya da 16 Nisan, SAT 10 Temmuz. Kafam iyice karıştı.. benim de hiç bilgim yok bu konuda, inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

kızlar ya ben de son adet tarihimi tam bilemiyorum doktor onu anlayabilir mi acaba?emin değilim yani.herhalde hepimizin ilk hamileliği herkese hayırlı olsun..

özel bi diyet uyguluyor musunuz
hem sağlıklı hem de bu süreci fazla kilo almadan atlatabileceğimiz????

canım ben diyet falan uygulayamıyorum.çünkü hiçbisey yiyemiyorum.bugün yiyemedigim için agladım agladım beslenemiycek bebegim diye.esim de ne yapıcagını şaşırıyor.zaten yemek pişiremiyorum ona sükür ki kendi kendine yapıyor rahatsız degil bu durumdan.ben birtek çubuk kraker yiyebiliyorum bugün o bile fazla geldi.pazartesi doktora gidicem.

Sevgili serenay seni benim kadar anlayan olamaz herhalde. çünkü aynı şeyleri yaşadım. çok üzüldüm. araştırmadığım sormadığım kimse kalmadı. ama üzüntüme çare olmuyor hiçbirisi. sana şunu söyleyeyim Rabbim her şeyin en iyisini bilir. ben TEMKİNLİ DAVRANDIM ama sonuçta olacak olan oluyor. çünkü hamile olabilirim diye beta hcg yaptırdım önce. inanır mısın negatif çıktı. hamilelikte hiç verilmeyen ama negatif diye doktorun verdiği antibotiği kullandım. ama tam 1 hafta sonra hamile çıktım. 1 hafta önce yok 1 hafta sonra süpriz. YANİ ÜZME KENDİNİ. O DÖNEMDE MUHTEMELEN SENİN DE GÖZÜKMEZDİ. İLK OLDUĞU İÇİN DE KOŞULSUZ GÜVENDİM TESTE VE DOKTORA. kendi doktorum ya hep ya hiç dedi. etkilendiyse düşer, etkilenmezse sorun olmaz dedi. dahiliyeciğe sordum o da aynı şeyi dedi. çoğu nette de benzer yorumlar var. başka bi doktor hiçbişey olmaz diyemem ama bence gebeliği solandırma dedi ki (ben de öyle düşünüyorum). SONUÇTA SEN DE BÖYLE DÜŞÜNÜYORSAN DAHA FAZLA YIPRATMA KENDİNİ. HİÇ BİR ŞEYİ GERİYE ALAMAYIZ. Allahtan başka kimse ne sana ne bana ne de bir başkasına yardımcı olabilir. Rabbim onları korusun. Bir de aynı sen gibi de üstüne üşütüp hasta oldum tam 6 hftalıkken. duanı et, akışına bırak, kendine iyi bak ki bebğin de iyi olsun. İnşallah Allah hepimizi sağlıkla hayırla tamamına erdirir. sevgiler

Son düzenleme:

benim ise her gördüğümü canım çekiyor ne bulursam yeyim istiyorum
nadiren midem bulanıyor kıyma kokusuna tahammül edemiyorum
geri kalan her şeyi büyük bi iştahla yiyorum
şimdiden kilo aldım napcam ben ya duba olacam yakında
bende mi bi anormallik var iştahı açılan kimse olmadı mı

kızlar mrb bende 2011 nisan annesiyim benimde sat 10 temmuzdu 12 nisanda kızımı kucağıma aldım hepinize güzel hamilelik iyi bir doğum diliyorum..

teşekkürler gerçekten diş ağrısı çok zor.minoset kullanabilirsin dedi dr ama ben dün başka bir çözüm buldum,daha doğrusu aktar önerdi.allah razı olsun adamdan.sizlerde bu sorunu yaşarsanız ki umarım yaşamazsınız çok iyi geliyor.bir bardak suya 5 damla kadar karanfil yağı damlatıp 5 dakika süreyle ağrılı dişe doğru gargara yapıyorum.orayı uyuşturuyor ve ağrıyı bir kaç saatliğine yok ediyor

merhaba arkadaşlar bende allah izin verirse nisan annesi olacağım doğumumuz 23 nisana geliyor

ufak bir kanamam oldu doktor ilaç ve istirahat verdi 1 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim

Merhaba enkidu,benim de internetteki hesaplamalarda doğumum 23 Nisan görünüyor.

Yarın 7 haftalık olacak inş kalp atışlarını duyarım.2 hafta önce keseyi gördüm.

Bakalım doktor ne diyecek SATa göre

Kızlar dün gece 12 civarında kanama geldi acaip korktum önce bişey yapamadım<uzandım ayaklarımı duvara dayadım.Kuzenimin babası kadın dg dr u onun bilgilerinden faydalandık.sonra eşim rahat etmedi dr gittik nöbetçi< dr güzel ilgilendi benimle düşük riski var yatacaksın dedi...Çok eziyetli yaaa napcam ben 2 çocuk 1 koca ev düzeni nasıl yatılır bu durumda((laç verdi kullanmaya başladım şükür kanama olmadı dilerim birdaha olmaz

çok geçmiş olsun canım inş bir daha tekrarlamaz.annen filan yakındaysa bu dönemde sana yardım edebilirler.

maalesef kimsem yok başka şehirdeler onlara söylemiyorum sıkıntılarımı...söylesem akılları bende kalır...

Anladım..Zor bir durum ama eşin de maksimum yardımı gösterirse inşallah bu zor dönemi atlatırsın.Şu an senin ve bebişinin sağlığı çok önemli

ya bişey sorcam acil cevap bu alttaki gebelik takvimi yaptım ama profilimde nereye yapıştırcam bulamıommmm

merhaba seninle aynı zamanda doğum görünüyor bende öğretmenim benim facebook var eğer seninde varsa ordan daha yakın konuşuruz diiye düşündüm kabul dersen Facebook&#039;a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…