Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ama pek mutlu değilim. Henüz 6 haftalık hamileyim. 3 haftalık hamile olduğum dönemde henüz adet günüm gecikmeden boyun ense röntgeni çekildim. Ve birçok ilaç kullandım. Hamile olabilir miyim diye düşündüm ama pek ihtimal vermedim. Planlı bir gebelik değildi bir bakıma kaza denilebilir. Elbette bir bebeğim olsun isterim ama zaman uygun değildi planlamamıştım ve bunların üzerine röntgen ve ilaç durumu beni çok üzdü. Doktorlar garanti veremiyor ben de bu durumda kendimi suçlayıp durdum. Madem hamile olabilir miyim diye düşünmüştüm, ihtimal de vermeliydim temkinli davranmalıydım. Zaten üzüntüden olsa gerek fena bir gribe yakalandım öksürmekten belim incindi. Berbat stresli günler geçiriyorum. Her ne kadar planlı olmasa da yine dedoğururdum ama bu röntgen ve ilaç durumu beni çok düşündürüyor. Aranızda hiç bu durumları yaşayan oldu mu ya da tanıdıklarınız böyle bir durum yaşadı mı
Merhaba kızlar
ben de 2012 Nisan anne adayıyım... benim SAT'ım 15 temmuz dün doktora ilk kontrolümüze gittik doktor 5 hafta 6günlük olduğunu söyledi... ultrason görüntüsünde de doğum tarihi 27.04.2012 yazıyor....
netten bakıyorum da SAT'ın ilk gününden itibaren 40 hafta sonra doğum olduğu söyleniyor... eğer 15 temmuz yani SAT'ı alıcak olursam o zaman doğum 20.04.2012 oluyor....
bu konuda bilgisi olan hamişlerden cevap bekliorum kıslar....
bu 40 haftalık gebelik hangi günden itibaren alınıyor....
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ama pek mutlu değilim. Henüz 6 haftalık hamileyim. 3 haftalık hamile olduğum dönemde henüz adet günüm gecikmeden boyun ense röntgeni çekildim. Ve birçok ilaç kullandım. Hamile olabilir miyim diye düşündüm ama pek ihtimal vermedim. Planlı bir gebelik değildi bir bakıma kaza denilebilir. Elbette bir bebeğim olsun isterim ama zaman uygun değildi planlamamıştım ve bunların üzerine röntgen ve ilaç durumu beni çok üzdü. Doktorlar garanti veremiyor ben de bu durumda kendimi suçlayıp durdum. Madem hamile olabilir miyim diye düşünmüştüm, ihtimal de vermeliydim temkinli davranmalıydım. Zaten üzüntüden olsa gerek fena bir gribe yakalandım öksürmekten belim incindi. Berbat stresli günler geçiriyorum. Her ne kadar planlı olmasa da yine dedoğururdum ama bu röntgen ve ilaç durumu beni çok düşündürüyor. Aranızda hiç bu durumları yaşayan oldu mu ya da tanıdıklarınız böyle bir durum yaşadı mı
biiizzz gellllddiiikkk
evet kızlar karından baktı doktorum.son adet tarihime göre 7+3 ama geç döllenme olabilir dedi doktor ultrasona göre 6+5 bebeğim.belki duyamayız kalp atısını dedi ama duyduk dinledik hemde karından.Rabbime şükürler olsun.4 yıl biterken duydu sesimi.eski tüp bebek doktoruma gittim.çok şaşırdı.tüp bebek tutmadı kendiliğinden kaldın demek dedi oda çok sevindi.sıradaki heyecan cinsiyet için olur herhalde
Slm arkadaşım.Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah...
Benimde Sat 15 temmuz ama benim dr bana söylediği 8 haftalık bebek şu gün için.Birde beklenen doğum tarihini 16 nisana verdi...aynı sat olanların bilgileride aynı<olmazmı?? benim ilk hamileliğim pekde bilgim yok işin açıkçası...
Slm arkadaşım.Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah...
Benimde Sat 15 temmuz ama benim dr bana söylediği 8 haftalık bebek şu gün için.Birde beklenen doğum tarihini 16 nisana verdi...aynı sat olanların bilgileride aynı<olmazmı?? benim ilk hamileliğim pekde bilgim yok işin açıkçası...
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ama pek mutlu değilim. Henüz 6 haftalık hamileyim. 3 haftalık hamile olduğum dönemde henüz adet günüm gecikmeden boyun ense röntgeni çekildim. Ve birçok ilaç kullandım. Hamile olabilir miyim diye düşündüm ama pek ihtimal vermedim. Planlı bir gebelik değildi bir bakıma kaza denilebilir. Elbette bir bebeğim olsun isterim ama zaman uygun değildi planlamamıştım ve bunların üzerine röntgen ve ilaç durumu beni çok üzdü. Doktorlar garanti veremiyor ben de bu durumda kendimi suçlayıp durdum. Madem hamile olabilir miyim diye düşünmüştüm, ihtimal de vermeliydim temkinli davranmalıydım. Zaten üzüntüden olsa gerek fena bir gribe yakalandım öksürmekten belim incindi. Berbat stresli günler geçiriyorum. Her ne kadar planlı olmasa da yine dedoğururdum ama bu röntgen ve ilaç durumu beni çok düşündürüyor. Aranızda hiç bu durumları yaşayan oldu mu ya da tanıdıklarınız böyle bir durum yaşadı mı[/QUOTE
moralini yüksek tut sonuçta olacağı varsa her şekilde oluyor. ben bir sitede okumuştum doktor diyor ki: bir çok kadın gebe olduğunu öğrenince bundan önce ne ilaç kullandığını, ağır hareketler yapıp yapmadığını düşünür bebeğine bir şey olacağı konusunda endişelenir. eğer bunlar bizi etkilemiş olsaydı gebelik oluşmazmış zaten. böyle bir şey okumuştum...içini ferah tut ve dua et.
canım ben diyet falan uygulayamıyorum.çünkü hiçbisey yiyemiyorum.bugün yiyemedigim için agladım agladım beslenemiycek bebegim diye.esim de ne yapıcagını şaşırıyor.zaten yemek pişiremiyorum ona sükür ki kendi kendine yapıyor rahatsız degil bu durumdan.ben birtek çubuk kraker yiyebiliyorum bugün o bile fazla geldi.pazartesi doktora gidicem.
benim de doktorumun söylediğine göre tam 8 haftalık bugün ve yanlış hatırlamıyorsam tarih 15 ya da 16 Nisan, SAT 10 Temmuz. Kafam iyice karıştı.. benim de hiç bilgim yok bu konuda, inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz.
görkemli teşekkür ederim yaşıt arkadaşımsana da çok geçmiş olsun. diş ağrısı fenadır zaten bir de gebelikte daha da zor. doktorun bu süreç zarfında ağrı kesici veriyor mu? benimki ağrın olursa majezik i güvenle içebilirsin demişti ama tabi bu gebelikten gebeliğe doktordan doktora değişen bir durum. çok dişim ağrıyıp ağrı kesici bile işe yaramadığında ben ağzımı soğuk suyla çalkalamıştım. bir kez değil hani yarım saat filan. umarım ağrın şimdilik kesilir canım en azından tedavi zamanına kadar.
merhaba arkadaşlar bende allah izin verirse nisan annesi olacağım doğumumuz 23 nisana geliyor
ufak bir kanamam oldu doktor ilaç ve istirahat verdi 1 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim
Kızlar dün gece 12 civarında kanama geldi acaip korktum önce bişey yapamadım<uzandım ayaklarımı duvara dayadım.Kuzenimin babası kadın dg dr u onun bilgilerinden faydalandık.sonra eşim rahat etmedi dr gittik nöbetçi< dr güzel ilgilendi benimle düşük riski var yatacaksın dedi...Çok eziyetli yaaa napcam ben 2 çocuk 1 koca ev düzeni nasıl yatılır bu durumda((laç verdi kullanmaya başladım şükür kanama olmadı dilerim birdaha olmaz
canım benim de 7.haftam doldu.12 nisan görünüyor Allahtan bişiy olmazsa.ikinci dönemin başından 1 sonundan 3 hafta kalıyor.yanlış hesaplamadıysam.rapor alacağım ben de.zaten seminer döneminde kim bizi arayacak.rapor alırsak sıkıntı olmaz.başta ben de senin gibi düşünüyordum.ama seneye çalışırım ben.evde çok sıkılırım.sen ücretsiz izne çıkacaksan öyle yapki hem yaz maaşnı alabilirsin hem de ücretsiz izninden 2 ay artırmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?