Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..
sormana ne gerek var hepımız aynı yolun yolcusuyuz:) hgeldin:))
Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..
Merhaba kızlar
ben de 2012 Nisan anne adayıyım... benim SAT'ım 15 temmuz dün doktora ilk kontrolümüze gittik doktor 5 hafta 6günlük olduğunu söyledi... ultrason görüntüsünde de doğum tarihi 27.04.2012 yazıyor....
netten bakıyorum da SAT'ın ilk gününden itibaren 40 hafta sonra doğum olduğu söyleniyor... eğer 15 temmuz yani SAT'ı alıcak olursam o zaman doğum 20.04.2012 oluyor....
bu konuda bilgisi olan hamişlerden cevap bekliorum kıslar....
bu 40 haftalık gebelik hangi günden itibaren alınıyor....
selam hamişler nasılsınız bakalımbugün yine anneme gidicem ve netten uzak kalıcam
kızlar hepiniz kan değerlerinin takibinden bahsetmişsiniz doktorum bana öyle bir şey demedi...yani beta hcg yi hiç ölçtürtmedim kese görünmüştü 5 haftalıkken ve 6+2 de kalp atışlarını duyduk...bu takibi niçin yaptırıyor doktor
slm, hoşgeldin aramıza....bu sanırım dr dan dr a değişiyor:) benim dr um sat a göre hspladığını söyled..sata göre 5 nisan dedi ilk kontrolde beklenen doğum tarihine,2. kontrolde çabuk gelişmiş 2 nisan gibi beklenen doğum tarihi dedi...bunu sata göre hspladığını ama bebeğin gelişimine göre 1 hafta artı eksi değişebileceğini söyledi..sende dr una sor istersen neye göre hspladığını çünkü anladığım kadarıyla dr dan dr a değişiyor bu
Merhaba kızlar
ben de 2012 Nisan anne adayıyım... benim SAT'ım 15 temmuz dün doktora ilk kontrolümüze gittik doktor 5 hafta 6günlük olduğunu söyledi... ultrason görüntüsünde de doğum tarihi 27.04.2012 yazıyor....
netten bakıyorum da SAT'ın ilk gününden itibaren 40 hafta sonra doğum olduğu söyleniyor... eğer 15 temmuz yani SAT'ı alıcak olursam o zaman doğum 20.04.2012 oluyor....
bu konuda bilgisi olan hamişlerden cevap bekliorum kıslar....
bu 40 haftalık gebelik hangi günden itibaren alınıyor....
tamam canım çok teşekkür ederim.... sanırım gebelik haftası da değişebiliyor değilmi.... SAT ilk günü 15 temmuz du... 15 temmuzdan itibaren alınca 7 haftalık olması lazım ama dr. da görünen 6 haftalık..... yan, doktor 22 temmuzdan itibaren almış.... sanırım o bir haftalık sürede bebişim tam gelişme göstermemiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?