canımm inşallah bişeycik olmaz. bende mezgiti cok severim ankarada yasadıgım donemlerde pek bulamadım istanbula geldigimden beri 2 defa yedim ikisindede sabahlara kadar kustum bi taraftan ishal konusmaya elimi kaldırmaya dermanım kalmamıştı. balıkta tazeydi. Ama o zmanlar hamile degildim. sen dusunme kötu seyler canımm. ama istersen bi daha da yeme levrek ye onların yerine. ben hepsinden mahrum kaldım bu bebecik tiksindirdi beni herseyden..
canm levrekte de civa varmış ki. en iyisi hamsi anlaşılan :) evde ben de yiyemiyorum dışarda yedim ilk defa 3 aydır ağzıma koyamıyordum ben de. dışarda dene istersen sen de.. Bu arada bugün ben de çok şiştim. normalde kocişim çekyatta uznırken yanına sıkışmayı çok severim. bugün beceremedim sığana kadar nefes nefese kaldım valla:))))
Evet cnm kilodan sanırsam ya...acayip zor nefes aliom bende, catlicak gibi hissediom...menzil bu kiloları hemen verelim ya...hatta dahada fazlasını verelim doğumdan sonra...yani hayatım boyunca görüp göreceğim max. Kilo 75 olsa keske doğumdan sonra...
ayy cok güldüm bebem yaa sıgdın mı peki basarabildin mi?
o da çok güldü zaten:) sığabildim ama çok duramadım yine de:) Ay hamile olduğunun dışardan anlaşılması çok güzelmiş ya. ilk kez bugün fark edildi karnm. yani bilen biliyodu ama bilmeyen biri hamile misin diye sorunca çok sevndirik oldum :))
günaydınnnnnnnnnnn herkese,biz oğluşumla derse gidiyoruz :)çocuğumun sabah sabah ingilizcesi gelmişşş :18:
günaydın kızlar
dün rüyamda rahmetli babannemi gördüm yanımda koltukta oturuyodu. ben elini alıp karnıma götürüp karnımı sevdiriyodum. babanne bak nasıl hareket ediyo sende sev diyodum..bide oradan oraya kıvrılıyodu bebeğim.elini görüyodum tombik bişidi karnımdan dışarı çıkıyomuş gibi ittiriyodu elini.. bide boş bebek beşiği gördüm offf ne demekki Allahım hayırlara yazsın
yarın detaylımız var zaten iyice tedirgin oldum
günaydınlarrr
hayırlara yor cnmcım..babannen için öğlen arasında çikolata yada şeker al cnm, iş yerindekilere dağıt..hayır dua istemiş senden
allam allam çocuk duyuyo bi de herşeyi şimdi.. doğar doğmaz hı! how are you mommmy? diyecek..günaydınnnnnnnnnnn herkese,biz oğluşumla derse gidiyoruz :)çocuğumun sabah sabah ingilizcesi gelmişşş :18:
hayır olsun demek gerekiyo tatlım.. ben de rüyamda bi kız çocuğu gördüm benim kızımmış..günaydın kızlar
dün rüyamda rahmetli babannemi gördüm yanımda koltukta oturuyodu. ben elini alıp karnıma götürüp karnımı sevdiriyodum. babanne bak nasıl hareket ediyo sende sev diyodum..bide oradan oraya kıvrılıyodu bebeğim.elini görüyodum tombik bişidi karnımdan dışarı çıkıyomuş gibi ittiriyodu elini.. bide boş bebek beşiği gördüm offf ne demekki Allahım hayırlara yazsın
yarın detaylımız var zaten iyice tedirgin oldum
kilo konusunda idolsün tatlım yaa.. valla helal olsun..bende bugün 6 ayımıza girmiş bulunuyorum
bu sbh itibariyle tartıldım tamıtamına 4 kilo almışım...73 ile başladım 77 idim sbh..bakalım 6. ayda kaç kilo alcam..
dün siz çalışırken ben biraz aralık 2011 anneleri topiğinde takıldım..
3-5 tanesi doğurmuş bile aralık gelmeden:)
hatta bi tanesi sezeryan tarihi belirlemek için dr una gitmiş, aaa bi bakmışlar rahim 3 cm açıldım, haydeee doğuma, hemde normalinden..
doğuranlar hem erken hem normal doğurmuş..hepside tavsiye etmiş normal doğumu:))
bi diğer gözlemimde çoğu şu anda evde, artık dışarı çıkamıolarmış..
karnın büyümesinden ziyade bebikin mesaneye yaptığı baskıdan ötürü çarşı pzr yapamıolarmıs
bundan ötürü sonuç:: 8. ayda alışverişdi, çikolataydı, şekerdi her iş bitmiş olmalı inş. hayırlısından..
Bilmiyorumki datlım..suni sancı felan verirkenmi yapıolar aceba..
Bu doğum konusunda daha çok bilgilenmemiz lazım gelio:))
ya aslında en güzeli böle katakulliye gelmek...sezeryana gün almaya gidcen hayddeeee doğuma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?