çok merci kuzucumöyküm güzel bence . Söylenişi de güzel kulağa da hoş gelio . Hem geçmişi de var . Biz beğendik
işte ne yapıyorlar onu anlamıyorum.. Dürtüklüyorlar mı.. Bi şey mi sokuyorlar ayy ne yapıyorlar:18:kizlar ben o kadar beklememe ragmen yine de hastaneye erken gittigim icin sunu sanci vurdular biraz yaklasik 1 saat sonra suyu patlattilar ama ogle korkulacak bi aci hissetmedim tek hissettigim sey suyun sicakligiydi :)
çok merci kuzucum
işte ne yapıyorlar onu anlamıyorum.. Dürtüklüyorlar mı.. Bi şey mi sokuyorlar ayy ne yapıyorlar:18:
çok merci kuzucum
işte ne yapıyorlar onu anlamıyorum.. Dürtüklüyorlar mı.. Bi şey mi sokuyorlar ayy ne yapıyorlar:18:
bizimde ayza olucak inşş ilk eşim ailesine söylediğinde burun kıvırdılar onlara danışmamaızı bekliyolardı daha önceki konuşmalarında ifade ediyolardı ama eşim hemen ayza olucak deiklerinde biz diyemeyiz zor isim kafamıza göre söleriz falan demeye başladılar kayınpederimde laf sırasında ayşe olsun benim rahmetli annmein adı dediii eşim daha gecesine bana ayşede güzel isim dedii(( bukadar çabuk etkileneceğini düşünmüyodum dedim o bizim kızımız bizim prensesimiz olcak ben üç tane dış gebelik geçirdim bu benim için kıymetli oyusden ayza olucak dedim peki canım dedii şimdi kimsenin dediğini umursamıyo eşimde :))))
neaaaa...çılgınlık
ben son ay evde yatarım walla..sancı felan gelirsede gider hastanede yatarım...
ne güzel umursamasın tabi... Hemen isim koyma haklarının olduğunu düşünmeleri ne kadar bencilce ya. Büyük konuşmayayım da ilerde torunum olsa evlatlarıma bırakırım onların içine ne sinerse o... eşini de kutlamak lazım bak ne güzel senin yanında...
amaneyyyyy..
martın 15 inden sonra aslıt ve benden 2-3 haber alamazsanız bilinki doğrmaya gittik:))
6. aya girdik bebem..bundan sonra her 4 hafta 1 ay sayılcak ona göreeee
38 ide doğurma haftası olarak planla, daha geçi süpriz olsun..
22 bitti..38-22 anammmmmm16 hafta kaldı:18::18::18:
allahım sağlıkla bitirmeyi, sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inş..
Suni sancı normal gelen sancıdan daha zor galiba . Neden sancı varken suni sancı verirle anlamam
Suni sancı normal gelen sancıdan daha zor galiba . Neden sancı varken suni sancı verirle anlamam
en sevdiğim isim bu oldu.. Bayıldım.. Miss
Benim de kızımın adı
öykümm..
Kimse bişey demedi bize yaa.. Kimse yorum yapmadı.. O süpermiş de demediler güzel değil de demediler.. Zaten ne derlerse desinler tınnn!!!
Kocişimle biz bu isme karar verdiğimizde daha flört ediyorduk.. Ve hep diyoduk bizim bi kızımız olacak adı da öyküm olacak diye.. Sonrasında ilişkimizde fırtınalar koptu neler neler yaşadık.. Ve sonunda da hadi hooop nikah masasına.. Ayrı kalmaktan korktuğumuz için.. çok şükür durulduk şimdi.. Evli mutlu ve inşallah çocuklu olacağız..
Demem o ki öyküm bizim hikayemizin özeti olacak.. Budur işte diyeceğiz dosta düşmana (ki düşmanımız çekemeyenimiz çoktur bizim..) biz herşeye rağmen bunu yaptık..
çok merci kuzucum
Oyle de vakit gecmiyor doktorun tmm dedikten sonra problem olmaz keske ogle pit diye dogsalar o sadece filmlerde oluyor :)) hem hastaneye erken gitmek daha stresli beklemek daha zor. Eger hastane uzak degilse sancilar 5dk. Ya 1 gelince git dogur cik tabii ben bu 5 dk olayini cozemedigim icin biraz erken gidip sunil sanciyi yedim insallah kizimda daha gec gidicem sunil sanci istemiyorum.
Uzun bir demir çubuk mu ne öyle birşeyle patlatılıyormuş yan komşum demişti.
neaaaBisey sokup patlatiyolar canin acimaz ki zaten acilma oldugu icin genislemis oluyor :)
inşallahh allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder... saatlerce sabahtan akşama kadar çektirmesin rabbim..ABLAM 2 GÜN ÖNCE ANLATTI.
Bİ akraba hamileydi.dedi akşam yemekten sonra çaya çağırdım.
kadın doğurdu doğuracak, biraz sancısı varmış, başlamış sancılar ama yinede hadi gelelim demişler
neaaaaaaaaaa
o halde insan komuşya çaya gidermi yawww
geldi dio çayımız içtik kekimizi yedik..sancılar sıklaşmaya başladı...
dk tuttuk 5 dk ya bi sancı olmaya başlayınca kalktılar hastaneye gittiler,
1 saat sobnra kocası aradı, ok doğurdu die didi
ben bittim orda...
ben ne halde komuşuya gidebilirim, ne çay içebilirim walla düşünemiom..
benim yorumuma neden neden bişi demedin..hıı neden neden
uzun bir demir çubuk mu ne öyle birşeyle patlatılıyormuş yan komşum demişti.
acımaz mı yaa.. Acımasa da ay ya ne bileyim.. Içime fenalık geldi yaa..bisey sokup patlatiyolar canin acimaz ki zaten acilma oldugu icin genislemis oluyor :)
hepsinin ismi çok güzel..allah isimleriyle yaşatsın, bahtlarını güzel yapsın..sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
acranid şu olayı baştan anlatırmısn cnm..neden niçin çatlıcaz..
şimdi noldu, sbh uyandın ogün..evet...uyandın sonra noldu...hııı
BenSibel canım senin ilk bebişin değil dimi sen daha tecrubelisin bizden. Şu beşik konusunu bide sana danışayım. Benim yatak odam su an istedigim genişlikte değil. bebek için ilk kucuk beşik dusundum , sonra park yatak ama ilk beşiğini babam alıcakmış babam almışken mobilya mı aldırsam diyorum? :) ama mobilyalıda da genc yatagına donusenleri begeniyorum oda sıgmaz odama. aslında tasınmayıda dusunuyoruz cok kararsız kaldım. sence ne yapsam park yataklar ne kadar kullanışlı bilmiyorum :S:S:S
günaydın kızlar
dün rüyamda rahmetli babannemi gördüm yanımda koltukta oturuyodu. ben elini alıp karnıma götürüp karnımı sevdiriyodum. babanne bak nasıl hareket ediyo sende sev diyodum..bide oradan oraya kıvrılıyodu bebeğim.elini görüyodum tombik bişidi karnımdan dışarı çıkıyomuş gibi ittiriyodu elini.. bide boş bebek beşiği gördüm offf ne demekki Allahım hayırlara yazsın
yarın detaylımız var zaten iyice tedirgin oldum
günaydın kızlarr hazır rüyalardan bahsedilmişken ben son bir haftadır hep bu testleri düşündüğüm için abuk sabuk rüyalar görüyodum akşamda bi kız arkadaşım doğum yapmış ikinci bebeğine kız doğurmuş ama sarışın beyaz tenli çok güzel bi bebektii benim arkadaşım esmer kendisi :)) yani o bebek aslında benimmiş yani sağlıklı nur topu gibi kızmış iştee valla nisana kadar ben hep böyle karışık rüyalarmı görcem acaba amniyo yaptırmadımyaa( şimdi böle şeyler hep aklımdaa hayır olsun vallaaa kızlarr nisana kadar kafayı yemessem iidirrr
bende bugün 6 ayımıza girmiş bulunuyorum
bu sbh itibariyle tartıldım tamıtamına 4 kilo almışım...73 ile başladım 77 idim sbh..bakalım 6. ayda kaç kilo alcam..
dün siz çalışırken ben biraz aralık 2011 anneleri topiğinde takıldım..
3-5 tanesi doğurmuş bile aralık gelmeden:)
hatta bi tanesi sezeryan tarihi belirlemek için dr una gitmiş, aaa bi bakmışlar rahim 3 cm açıldım, haydeee doğuma, hemde normalinden..
doğuranlar hem erken hem normal doğurmuş..hepside tavsiye etmiş normal doğumu:))
bi diğer gözlemimde çoğu şu anda evde, artık dışarı çıkamıolarmış..
karnın büyümesinden ziyade bebikin mesaneye yaptığı baskıdan ötürü çarşı pzr yapamıolarmıs
bundan ötürü sonuç:: 8. ayda alışverişdi, çikolataydı, şekerdi her iş bitmiş olmalı inş. hayırlısından..
takma bence hareketsizliğini tatlım,kilosu fln iyi maşallahKızlar dün doktor amcamıza gittik. Bebikime baktık iyiymiş şükürBen ayrıntılı bakar diye düşünüyordum organlarına şöyle bir baktı göbek kordonundaki kan akışına baktı hepsi iyiymiş dedi Minik bebişim hareketsizdi pek sakin dedi. 10 gün önce gitmiştim hiç hareket etmiyordu şimdi de öyle . Ama herşey yolundaymış şükür o kalp atışını duyunca içim bir rahat ediyor ki. Psikopat oldum iyice yaa Bebişim 450 gr olmuş maşallah oğluma. 10 günde 80 gr almış. Hayırlısı olsun. Birde tuvalete çıktığımda karnım ağrıyor dedim. İdrar yolu enfeksiyonudur deyip. Toz ilaç verdi tek kullanımlık o temizler dedi. O sorunumuz da çözülür inşallah. 1 Ay sonra tekrar gidecez o zaman iyice bakacakmış renkli bakar herhalde. Şekerede bakılacak.
kiloyla alakası yok,bende nefes alamadım dün gece,resmen esneye esneye gözümden yaşlar geldigünaydın herkese......
dün akşam yazdıklarınızı okudum biraz da bende çok daralıyorum, ben 57 kg ile hamile kaldım şimdi 61 kg oldum çok kilolu değilim boyumda uzun zaten aldığım kiloyuda göstermiyorum sadece karnım var yani bu daralmanın sebebi kilo değil bence, önceden içtiğimiz sigaralar olabilir.... ben çok rahatsız oluyorum ama nefes nefeseyim böyle oluncada geriliriyorum, stres yapıyorum sürekli ağlamak istiyorum(((
hoşgeldin lucyGünaydın herkese sonunda bugün evdeyiz uzun bi aradan sonra:))) Hepinizi çok özledik :)))) Nasılsınız inşallah her şey yolundadır 3 günlük bir geçmiş olduğu için okumam imkansız da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?