2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
öyküm güzel bence . Söylenişi de güzel kulağa da hoş gelio . Hem geçmişi de var . Biz beğendik
çok merci kuzucum

kizlar ben o kadar beklememe ragmen yine de hastaneye erken gittigim icin sunu sanci vurdular biraz yaklasik 1 saat sonra suyu patlattilar ama ogle korkulacak bi aci hissetmedim tek hissettigim sey suyun sicakligiydi :)
işte ne yapıyorlar onu anlamıyorum.. Dürtüklüyorlar mı.. Bi şey mi sokuyorlar ayy ne yapıyorlar:18:

hepsinin ismi çok güzel..allah isimleriyle yaşatsın, bahtlarını güzel yapsın..sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

acranid şu olayı baştan anlatırmısn cnm..neden niçin çatlıcaz..
şimdi noldu, sbh uyandın ogün..evet...uyandın sonra noldu...hııı

Kızlar ben Nur ismini de çok beğeniyorum. Genelde isimlerin yanına eklerler ama sadece Nur ismi daha güzel bence.

1. Aydınlık, parıltı, parlaklık, niran. 2. Mekke’deki Hıra dağı. Işığın bir şeye yansımasından meydana gelen parlaklık. Zünnureyn: Hz. Peygamberin 2 kızıyla evlendiği için Hz. Osman’a verilen unvan, onur sahibi. Kur’an-ı Kerim’in 24. suresinin adı ve toplam 20 ayette geçmektedir.

çok merci kuzucum

işte ne yapıyorlar onu anlamıyorum.. Dürtüklüyorlar mı.. Bi şey mi sokuyorlar ayy ne yapıyorlar:18:

Uzun bir demir çubuk mu ne öyle birşeyle patlatılıyormuş yan komşum demişti.

Merhaba arkadaşlar ben bu hafta pek giremedim foruma. Dün doktora gittik herşey yolunda bebişimiz 350 gr olmuş.
Yine pipisini gösterdi bize
Doktor 2 hafta sonrası için ayrıntılı ultrasona randevu almamı istedi. 2 hafta sonra ona girecekmişim ondan 3 hafta sonra da tekrar doktoruma gidecekmişim. Bugün randevu işlerini ayarlayacağım. Buarada bebiş çok hareketli geçen hafta hissetmeye başladım bu hafta hiç durmadı. Çok güzel bir duygu.
Bebişin çoğu alışverişini yaptık çok güzel şeyler aldık. Bugün de oda takımlarına bakıcaz onu da Ocak ayında almayı planlıyoruz 1,5 ayda falan getiriyorlarmış mobilyayı 1 ay kadar da havalanması gerekiyormuş o yüzden Ocak ayı uygun olur diye düşündük. Zaten odasında yatmıycak ama dolabına eşyalarını yıkayıp ütüleyip koymamız gerekecek.

ne güzel umursamasın tabi... Hemen isim koyma haklarının olduğunu düşünmeleri ne kadar bencilce ya. Büyük konuşmayayım da ilerde torunum olsa evlatlarıma bırakırım onların içine ne sinerse o... eşini de kutlamak lazım bak ne güzel senin yanında...

neaaaa...çılgınlık
ben son ay evde yatarım walla..sancı felan gelirsede gider hastanede yatarım...

Oyle de vakit gecmiyor doktorun tmm dedikten sonra problem olmaz keske ogle pit diye dogsalar o sadece filmlerde oluyor :)) hem hastaneye erken gitmek daha stresli beklemek daha zor. Eger hastane uzak degilse sancilar 5dk. Ya 1 gelince git dogur cik tabii ben bu 5 dk olayini cozemedigim icin biraz erken gidip sunil sanciyi yedim insallah kizimda daha gec gidicem sunil sanci istemiyorum.

evet canım sağolsun hep öyle yanımdadır neler yaşadığımı ve onunda benimle beraber aynı şekilde yaşayıp üzüldüğü için hep destekk hep yanımda kuvvetli bende onu görerek kuvvetleniyorum ailesi evet biraz bozulduu ama elden ne gelirr:))) evlatlarımız bizim parçamız bizim eserimiz değilmiii

Tey teyyy teyyyy
aynen öyle arkadaşlar anlayın ki biz doğurmaya gittik ayy petuş şaka maka az kaldı hem heyecan hem korku var garip bir duygu... 6. ayımız kutlu olsun nice 7, 8, 9 uncu aylara rabbim dediğinin gibi sağlıkla bitirmeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin...

Suni sancı normal gelen sancıdan daha zor galiba . Neden sancı varken suni sancı verirle anlamam

Hastaneye erken gittigim icin acilma yeterli olmayinca beklemek de stresli sanci Geri gidebilir acilma durum diye Sunil sanciyi veriyolar daha zor olmasi bir anda sancinin artmasi normal sanci yavas yavas arttigi icin vucut agriya alismis oluyor.

Suni sancı normal gelen sancıdan daha zor galiba . Neden sancı varken suni sancı verirle anlamam

Hastaneye erken gittigim icin acilma yeterli olmayinca beklemek de stresli sanci Geri gidebilir acilma durur diye Suni sanciyi veriyolar daha zor olmasi bir anda sancinin artmasi normal sanci yavas yavas arttigi icin vucut agriya alismis oluyor.

Teşekkür ederiz canımm Öyküm de çok güzel bir isim
Kızlar inşallah sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza..
Biz kaçtık evi fln toplayalım biraz

ABLAM 2 GÜN ÖNCE ANLATTI.
Bİ akraba hamileydi.dedi akşam yemekten sonra çaya çağırdım.
kadın doğurdu doğuracak, biraz sancısı varmış, başlamış sancılar ama yinede hadi gelelim demişler
neaaaaaaaaaa
o halde insan komuşya çaya gidermi yawww
geldi dio çayımız içtik kekimizi yedik..sancılar sıklaşmaya başladı...
dk tuttuk 5 dk ya bi sancı olmaya başlayınca kalktılar hastaneye gittiler,
1 saat sobnra kocası aradı, ok doğurdu die didi
ben bittim orda...
ben ne halde komuşuya gidebilirim, ne çay içebilirim walla düşünemiom..

Uzun bir demir çubuk mu ne öyle birşeyle patlatılıyormuş yan komşum demişti.
Bisey sokup patlatiyolar canin acimaz ki zaten acilma oldugu icin genislemis oluyor :)
neaaa

inşallahh allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder... saatlerce sabahtan akşama kadar çektirmesin rabbim..
çok özendim yaa.. inaşşalh allahım inşallahh benimde öyle hemencik olurrr

benim yorumuma neden neden bişi demedin..hıı neden neden

anaa... Görmemeşim kii.. :26: Senin düşünceni biliyos ya petuş teyzesi teşekkür ederiz yine de.. Zaten bi çağan efe bi de doruk ege.. Valla züper züper züper
uzun bir demir çubuk mu ne öyle birşeyle patlatılıyormuş yan komşum demişti.
hayır bu uygulamaya hayır.. Hayııııırrrrrrr....

bisey sokup patlatiyolar canin acimaz ki zaten acilma oldugu icin genislemis oluyor :)
acımaz mı yaa.. Acımasa da ay ya ne bileyim.. Içime fenalık geldi yaa..
Ben nassı doğuracam yaaa..

Kizlar Ben oglumu tam gununde dogur um 21 ekimde sabah 5 de degisik bi agriyla uyandim sol kasigimdan AMA devamli olmuyodu tecrubesizlik var tabii ilk cocugum galiba bugun dogurucam diyorum esim yok ya dogmaz diyor nerden bilecekse :) neyse lavaboya gittigimde hani nisan diyolar hafif pembe kahverengi arasi bi renkte olan sivi o geldi AMA Ben yine anlamadim acaba dogrumu gordum diyorum durmadan tuvaletteyim tabii bakip duruyorum cok komik AMA insan bi saskin oluyor neyse 9 da doktorumu aradim gel bi Bakalim nst ye bagliyalim sanci acilma var mi gorelim dedi. Saat 10 civari doktorun yanindaydik daha 2cm. Acilmis dedi alttan eliyle muayene ediyo bazilari cok acidi falan diyor AMA oyle bi aci falan olmuyor hafif bastirdi dedi ki acilma bun dan sonra hizlanir net de de sancim var AMA az gozuktu. Doktorum hasteneye erken gelme stres olursun sancin Geri gider orda da yapicak bisey yok bosuna stres olma istiyosan disari cik istiyosan evde film falan izle dogumu dusunme dedi. Bi de cok bisey yeme lavman yapmayalim dedi bende disarida gezdim market alisverisi yaptim tabii tek degilim Annem yanimdaydi :)) Saat 3 gibi eve gittim cok az corba ictim banyoya girdim cok sicak bi dus aldim doguma cok faydasi oluyomus hem sanciyi da daha az hissediyosun kaslar gevsedigi icin aksam 5 de artik ayakkabimi egilip giyemicekken doktoru aradim gittim. Yine erken gelmwisim daha 6 cm acilmis gel Suni sanci vuralim eve gitme sancin durmasin dedi Suni sanciyi vurdular.

canım ben park yatakları yatak olarak kullanışlı bulmuyorum.altları çok ince bi defa,çocuk üşür.iki tane yatak üstüste koyarım dersen buda masraf.bence alabiliyorsan 70-130 mobilyalardan al.benim kızımın bundan vardı.4 yaşına kadar kullandı.sonrada 100-200 lik baza ve yatak aldım şuan odası genç odası oldu.
2.çocuğumada bu yatağı kullancam yine.

günaydınnnnn

bende bugün abuk subuk rüyalar gördüm,gecede uyuyamamıştım zaten kötü bi gece geçirdim..hayırdır inşallah

benimde 5.ayın son haftası bebemm,aynı senin gibi kalkarkalkmaz tartıldım sonuç:6 kilo almışım..ben 6. aya 6 kiloyla girmeye razıyım bu hafta ipin ucunu kaçırmamam lazım
ben hiç bişeyden değilde 1 ay sonra 7 aylık olunca erken doum olur die korkuyorum:18:
takma bence hareketsizliğini tatlım,kilosu fln iyi maşallah
kiloyla alakası yok,bende nefes alamadım dün gece,resmen esneye esneye gözümden yaşlar geldi
Günaydın herkese sonunda bugün evdeyiz uzun bi aradan sonra:))) Hepinizi çok özledik :)))) Nasılsınız inşallah her şey yolundadır 3 günlük bir geçmiş olduğu için okumam imkansız da..
hoşgeldin lucy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…