2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bizimki de bu akşam bize çaya gelecek
bu gazla ben saçını başını yolarım beee
unutmaya çalıştığım şeyleri hatırladım hep

biraz karşılıklı cnm ya..ondan bi sıcaklık almasam bende böyle düşünemezdim sanırsam

yani benim çıkış noktam şu, eşimin ne kadar annesine düşkün olduğunu biliyorum, anneside aynen ona..
eşime desemki annen değil bakıcı bakacak, yüzde bin eminim ok desede içinde kalır yani
eşimin böyle şeylerle üzülmeside en son istediğim şey, ben hiç kıyamıyorum ona...o yüzden hep makul olmaya çalışyorum.
bide ben baştan buyana hiç kasmadım kendimi, yani taa sevgiliyken tanışmıştım.
öle yanında aman utanim sıkılim olmadım.
evde yanında sütyensiz geziom, kocamın yanına battaniyenin altına giriveriom, bişi dicemde "aşşşkımmmmmmmmm bi odaya gelsene " diom..yani hiç evde anne var aman olmadım...tabi bunu benmi yaptım, şartlarmı onu gerektirdi bilmom...yani geldiği gün bize ertesi gün altın günüm vardı, anne kusura bakma sende geldin ama kızlarlada ancak ayarlamıştık dedim bastım gittim..aman kayınvalidem gelmiş evde durim dimedim

heh bu güzel oldu..
bağra taş basılacak...yani ben kocama diom anneni çok sevion benimi..ikiside farklı dio..şimdi yağmur mu benmi diom ikiside farklı dio.
yani aileye katılan her yeni üye gelirken kendine yeni bi yer açıo zaten, mevcut olanın yerinden eksiltmio...ha şu bi biline
bizimki de bu akşam bize çaya gelecek
bu gazla ben saçını başını yolarım beee
unutmaya çalıştığım şeyleri hatırladım hep

eve gidince terapi yap hemen kendine bebem..bugün hiç yaşanmadı, geçmiş hiç yaşanmadı

bende soruyorum kocişe
beni mi daha cok seviyon anneni mi? SENİ diyo.
beni mi daha cok seviyon oglunu mu? SENİ diyo
beni mi .......... SENİ SENİ SENİ
Valla ne yalan söyliyim bende bu dunyada en cok onu seviyorum geri kalan herkesin yeri apayrıı :)))

gelll gelllll...uzmanlık alanındaki konudayız bizde bugün:)))))))))))
gittimi kayınvaliden..

Allahın izniyle yarın :)
bende sana katılıyorum en sevdigim varlıgın dunyada olma sebei o kadın. bu gune kadar ne ters cvp verdim herseye ve herseye ragmen :) ne ufacık bi saygısızlık ne hizmette kusur.. ama batıyorum kadına olmuyo zorlamanın anlamı yok sanırım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duymak en dogrusu..

yırttık diyosun yane

biz şu an için kendi ailemle yasıyoruz iş sebebiyle ankaradan tasındık annem hep yanımda birlikte oturuyoruz. bana annem hizmet ediyo ben ona afedersniz ama gıcımı kaldıracak halim yok bacak ve kalca agrılarım arttı az kilo almama ragmen e misafirlikte bi yere kadar yarın otobuse bindirip el sallıcaz oglumla babannesine :)

evet eklemek isteyenleri bekliyoruz :) sonra bunları düzenler bir liste halinde hazırlar, çıktısını alırız :) sonra kayınvalidelere postalarısss, aaaa kim yaptıysa cık cık felan

hadi gözün aydın dielim o vakıt bebem.
benimkide burda 1 haftadır ama 3 gündür yok, arkadaşında gezmelerde:)) ütüyü yapmış, yemekleri doldurmuş dolaba, evi temizlemiş gitmiş:) gelmiştir sanırsam bugün

petuş akşam eve gidince benim için ellerinden öp :) benimkisi su içtigi bardagı bile bırakıyo biz topluyoruz hiç hamile muamelesi gormedim tek gelinim halbuki.
iyi de o annesi ben karısıyım yaa ne alaka bu kıskanclık anlamadım.

öperim bebem..şimdi eve gidim gelmişse fino köpeği gibi atlarım zaten üstüne..

petuş kanamam olmustu ya hani olmadan onceki gece kocişin elini aldım koydum göbişe bekliyoruz ben hissediyorum ama hareketler daha minik oldugu için o hiç hissedemiyodu derken koca bi tekmeyle ben yataktan zıpladım o elini bişi ısırmış gibi çekti birden olunca beklemiyoduk cunku daha cok gucsuzdu cok sasırdık. neyse ertesi gun aynı şiddetle devam etti hareketleri o gun bugundur ock hareketli hemde guclu guclu böyle devam etcek dimi artık? minnak minnak hareket istemiyom artık hamilelik daha guzel geliyo cun ku :))

kk şifremi nerden değiştirebiliyorum kızlar bileniniz yazsın bakem :)
noldu, içine mi bi kurtmu düştü:))

artık bayağı kslı kuvvetli oldu cnm maşallah bebiklerimiz.
cnm ben 17+0 dan buyana hissediyorum, şimdi çok daha güçlü, arada ayy diorum yani.
ama çok düzenli, sbh ben vapurda başlıo kıpırdamaya..iş yerinde oturyom ya, gün boyu tam o pnatolonun göbeme değdiği yerde çalışması hiç bitmio..kımıl kımıl kımıl...
sonra eve gidiom aynı tempo..
babamız el atıo yemekten sonra, bi konuşuo bi sevio, yağmur coşuo..resmen göbemi havalandıryo...
sonra ben daha yatmadan kesili kıpırtılar..gece hiç hissetmiyorum, sbh yine vapurda başlıo mesaiye
bana çok komik gelio ya, kımıl kımıl, napıyon napiiion diom ara sıra

kayınvaldeler işte :18:
ne onlarla ne onlarsız olmuyo.kimimiz bu konuda şanslı ( petunyapet)

içime kurt düşmedi benim koca hacker gibi adam şifremi girerken ellerime baktı çözdü :)

bebeklerimiz için kaygılanıyoruz yaa ayy sıkıştırdım mı şöyle mi yatsam bunu mu yapsam sıkılıyo muur diyee. hayatları boyunca en rahat gecirdikleri dönem insanoglunun anne karnıymkış. besinleri en rahat ssekilde tukettikleri ısı bakımından konforlu ve en guvenli yer oldugu için.. ne yaparsak hangi şekle girersek girelim onlar orda cok rahatlarmmıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…