tamam şöle toparlayalım o zaman kıskanılsa da çeşitli eylemlerle bu belli edilmeyecek kıskanma duygusu belleğe sessizce gömülecek, kimsenin hayatının içine edilmeyecek bu kıskançlıkla...
azimliyim. bi kere şunu iiice idrak etmek lazım eş sevgisi ve anne sevgisi bir olur mu bee... neyi kıskanıyorsun ki... kazık kadar adamı napıcan yanında mı yatıracan bilmiyodrum ki töbe töbe...
cuma cuma bu yorgunluğun üstüne şurda var ya yine sinirlerim hopladı bak. neyse akşam eve gidiim de şöle tatlı bişeyler yapayım.. ben sinirlendikçe kendimi mutfağa atıyorum bi hamarat bi hamarat... nası dombili olmayayım? yemişim kaynanasını bee
biraz karşılıklı cnm ya..ondan bi sıcaklık almasam bende böyle düşünemezdim sanırsamhepimiz aynı dertten mizadaripiz. bende aynı şeyleri yaşıyorumm. tekrar yazmaya gerek yok. ama petuş senin kayınvalidene olan davranışlarına düşüncelerine hayranım cidden
keşke bende bu kadar ılımlı olabilsem. eşimin annesi tabiki saygım sonsuz ama yinede bi yerde belli ediyolar kaynana olduklarını. ısınamıyorum bi türlü
Onu da düşünüyorum tabi canım ya, Ama ben çok bencilim evime gidince kocişime sarılmak, ona nazlar yapmak, baş başa yemek yemek bebişimle oynamak istiyorum. İstiyorum kocişim hep benimle ilgilensin beni sevsin. Kendi annem ben bebeğe bakarım dedi ben de anne yok dedim yani diyebildim. Yani sebebini bilir. Bişi olur yanlış anlaşılır ki annemin üstüne yoktur yanlış anlamada. Ben bebeğimle kocişimle güzel bir yaşam istiyorum kimse karışmasın bize.
heh bu güzel oldu..tamam şöle toparlayalım o zaman kıskanılsa da çeşitli eylemlerle bu belli edilmeyecek kıskanma duygusu belleğe sessizce gömülecek, kimsenin hayatının içine edilmeyecek bu kıskançlıkla...
azimliyim. bi kere şunu iiice idrak etmek lazım eş sevgisi ve anne sevgisi bir olur mu bee... neyi kıskanıyorsun ki... kazık kadar adamı napıcan yanında mı yatıracan bilmiyodrum ki töbe töbe...
cuma cuma bu yorgunluğun üstüne şurda var ya yine sinirlerim hopladı bak. neyse akşam eve gidiim de şöle tatlı bişeyler yapayım.. ben sinirlendikçe kendimi mutfağa atıyorum bi hamarat bi hamarat... nası dombili olmayayım? yemişim kaynanasını bee
bizimki de bu akşam bize çaya gelecek
bu gazla ben saçını başını yolarım beee
unutmaya çalıştığım şeyleri hatırladım hep
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldimmmmmmmmmm özledim hepiniziiiiiii
benim kayınvalidem de 15 gundur bizde yarın sabah gidiyo:)
gelll gelllll...uzmanlık alanındaki konudayız bizde bugün:)))))))))))
gittimi kayınvaliden..
yırttık diyosun yane
madde 11: gelinin aldıkları yaptıkları da kıskanılmayacak ve aşık atılmaya çalışılmayacak, gelinle denk olunmak istenmeyecek, yer bilinecek, gelinin annesi kıskanılmayacak, ikide bir gideyim bakayım evi çekip çevirebiliyomu diye kontrol edilmeyecek
bende soruyorum kocişe
beni mi daha cok seviyon anneni mi? SENİ diyo.
beni mi daha cok seviyon oglunu mu? SENİ diyo
beni mi .......... SENİ SENİ SENİ
Valla ne yalan söyliyim bende bu dunyada en cok onu seviyorum geri kalan herkesin yeri apayrıı :)))
Allahın izniyle yarın :)
bende sana katılıyorum en sevdigim varlıgın dunyada olma sebei o kadın. bu gune kadar ne ters cvp verdim herseye ve herseye ragmen :) ne ufacık bi saygısızlık ne hizmette kusur.. ama batıyorum kadına olmuyo zorlamanın anlamı yok sanırım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duymak en dogrusu..
petuş akşam eve gidince benim için ellerinden öp :) benimkisi su içtigi bardagı bile bırakıyo biz topluyoruz hiç hamile muamelesi gormedim tek gelinim halbuki.
iyi de o annesi ben karısıyım yaa ne alaka bu kıskanclık anlamadım.
evet eklemek isteyenleri bekliyoruz :) sonra bunları düzenler bir liste halinde hazırlar, çıktısını alırız :) sonra kayınvalidelere postalarısss, aaaa kim yaptıysa cık cık felan
noldu, içine mi bi kurtmu düştü:))kk şifremi nerden değiştirebiliyorum kızlar bileniniz yazsın bakem :)
petuş kanamam olmustu ya hani olmadan onceki gece kocişin elini aldım koydum göbişe bekliyoruz ben hissediyorum ama hareketler daha minik oldugu için o hiç hissedemiyodu derken koca bi tekmeyle ben yataktan zıpladım o elini bişi ısırmış gibi çekti birden olunca beklemiyoduk cunku daha cok gucsuzdu cok sasırdık. neyse ertesi gun aynı şiddetle devam etti hareketleri o gun bugundur ock hareketli hemde guclu guclu böyle devam etcek dimi artık? minnak minnak hareket istemiyom artık hamilelik daha guzel geliyo cun ku :))
noldu, içine mi bi kurtmu düştü:))
artık bayağı kslı kuvvetli oldu cnm maşallah bebiklerimiz.
cnm ben 17+0 dan buyana hissediyorum, şimdi çok daha güçlü, arada ayy diorum yani.
ama çok düzenli, sbh ben vapurda başlıo kıpırdamaya..iş yerinde oturyom ya, gün boyu tam o pnatolonun göbeme değdiği yerde çalışması hiç bitmio..kımıl kımıl kımıl...
sonra eve gidiom aynı tempo..
babamız el atıo yemekten sonra, bi konuşuo bi sevio, yağmur coşuo..resmen göbemi havalandıryo...
sonra ben daha yatmadan kesili kıpırtılar..gece hiç hissetmiyorum, sbh yine vapurda başlıo mesaiye
bana çok komik gelio ya, kımıl kımıl, napıyon napiiion diom ara sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?