2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canım aktardan aldığın ilaçları kullanırken dikkatli ol..
Bitkisel ilaçların düşük yapma riski çok yüksek..
Yaptığın şeyleri doktoruna danışarak yaparsan hem senin hem de bebeğin açısından daha sağlıklı olur..
Bitkisel çayları içerken de dikkat edin kızlar..
Hamilelikte kullanımını araştırın..
İlaç içiyoruz derken zehir içmeyelim..

maalesef kimsem yok başka şehirdeler onlara söylemiyorum sıkıntılarımı...söylesem akılları bende kalır...

Bazı durumlarda bende söylemiyorum ama akılları bende kalacak diye değil, özelim olduğu için..
Eğer akılları bende kalmayacaksa zaten aile olmamızın bir manası olmaz arkadaşım..
Annen baban senden sağlıkla ilgili bir problemini gizlese sen üzülmez misin?
Bence böyle sağlıkla ilgili durumlarda ailenle durumunu paylaşıp yardım alabilirsin....
Kendin yapmaya çalış, üzerini ört vs nereye kadar... Sana yazık değil mi?
İşte insanoğlu bazen kendi kendine yetemez hale gelebiliyor..
Onlar müsait değilse çağır kayınvalideni gelsin.. İnsanın evi düzene girince 1 ay rahat gidiyor..

İki çocuk, bir koca ve bir ev, Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Çok zor..
Annen bir hafta yanına gelse o sana 1-2 ay yeter..

Aynen benim de iştahım çok açıldı. Bulantım pek yok. Şimdiden kilo alırsak vay geldi halimize . ama bulantıdan iyidir. Yoksa iş yerinde hiç duramazdım. Karnım çıktı biraz.bazen de kabızlık oluyor . ne yapcaz biz ya. Allah bebişlerimize sağlık versin ne deyim..

ben 6+2 haftalık hamileyim bugün kilo olarak ta 1 kilo filan aldım ama kabızlık söz konusu feci ne yapcam bilmiyorum

kilo şuan aslında en son dert ettiğim şey
perşembe ve cumartesi günü lekelenmelerim oldu şükür aktif bir kanamam yokmuş
ama cmts gittiğim doktor çok feci moralimi bozdu resmen düşük yapacağıma emin konuştu

benimde iştahım baya acılmıstı şimdi
normale döndü yavaş yavaş
ama kabızlık sorun cok yasıyorum hamilelik
önceside vardı zaten bu sorun
bide cok şişkinliğim oluyor
sabahları uyandıgımda hiç birşeyim yok gayet normalken
ilerleyen saatlerde karnım cok şişiyor

Merhabalar herkese

Kızlar bugün bebişin kalp atışlarını gördüm ve dinledim, çok mutlu oldum

Geç yumurtlamışım ultrasona göre 6+4 haftalık hamileymişim.

4 tüp kan verdim ama eksik bir sürü tahlilim varmış, eski doktora bir kez daha kızdım

Allah bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah

4 tüp kan mı korktum vallahi ben kan aldınmaya dayanamam ama katlanacağız artık ne yapalım

darısı başıma canım ben de 6+4te gitcem doktora inşallah ben de kalp atışını duyabilirim

ben de 8+3 haftalık hamileyim ve 1 haftadır çok acıkıyorum ve doymak bilmiyorum. sabah biraz rahatlıyorum sonra şişiyorum ve çok rahatsız ediyor. Kabızlık yok şuan ama yinede çok şişiyor karnım. doktorum bana hamileler için kabızlık ilacı önerdi olacağımı düşünerek, isterseniz adını vereyim. doktorunuza sorun ya da alın...

ben de kan aldırmaya korkarım ama pıt pıtları duyunca heyecandan kan verdim.daha önce kaç kez bayılmışlığım var yoksa.mutlaka yatarak kan aldır, ben öyle yapınca rahat veriyorum.

inşallah sen de pıt pıtları duyarsın canım mfalcon, dualarım sizlerle

ben normalde kan vermeye kan görmeye dayanamam ama şu iki haftada ne kadar kan verdim anlatamam alıştım galiba
inşallah hayatım

Vallahi benim de bayılmışlığım var.Ben de yatarak aldırıyorum kanı. 9+1lik hamileyim bende 20sinde doktora gideceğim o zaman test yapılacakmış . Merak ediyorum büyür o zaman.

çok teşekkürler canım.ya ben de bilemiyorumkş bi tane minoset plus içtim diye çok stres yaptım ama birçok yerde zararlı olabileceğini filan söylemişler.eczacı da minoset,parol vs. içilebilir fakat minoset plus'ın içeriği farklı demişti.hatta tarama testinden sonra bakarsın durum neyi gösterir diyen bile oldu.sen sağol canım içimi ferahlattın.teşekkürler..

selam kızlar. herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. bayramı evimden uzak köyde geçirdim çok endişeliydim nasıl geçecek bu tatil yolculukta midem bulanacak mı kötü olacak mıyım diye üzüldüm durdum. ama temiz hava bir iyi geldi bana anlatamam ne mide bulantısı kaldı ne saç dökülmesi. cumartesi döndük istanbula ama şimdi yine başladı bulantılarım iştahsızlığımm.

Canım Minoset Plus'ta parasetamol + kafein var..
Moralini bozmalarına izin verme.. Sonuçta kafein çayda, kahvede günlük hayatta karşılaştığımız bir dolu şeyde var..

c.tesi günü zaten randevum var benden
birkaç test istemişti onlara falanfa bakar hem
ona göre bi ilac verir bünyeden bünyeye değişebilir durum
yinede cok teşekkür ederim..

kızlar Allahıma şükürler olsun ben de hamileyimm!!!! herkese ibret olsun diye hikayemi anlatıcam. çünkü kötü günlerimde ben de birinin böyle bir hikayesini dinlemek isterdim. adet olduğum günden beri hiç bir zaman düzenli adet olmadım.polikistik over teşhisi kondu.21 yaşında klomen (çatlatma iğnesiz)kullandığım ilk ay hamile kaldım..beta hcg ilk 16 idi.sonra yükseldi.. neyse sürekli beta hcg ölçümleri ve keseyi gördükten 2 hafta sonra hüsran..boş gebelik.. kürtajdan 3 ay sonra tekrar tedaviye başladık ama çatlatma iğnesi de yapılmasına rağmen hep kist oldu yumurtam..rahim duvarım inceliyordu klomenin yan etkisi olarak..doktorum 2 klomen den sonra bir dahaki ay adet sonrası rahim filmi çekileceğimi sonra da iğnelere geçeceğimizi söyledi.filmden korktuğum için doktoru değiştirmeye karar verdim.adet olduktan sonra o ay doktora gitmedim.son adet 6 temmuz. 3 ağustosta yani test yaptırdım negatif çıktı.ben de mecbur başka bir doktora randevu aldım 4 gün sonrasına.doktorum rahimde sıvı var ya kist patladı ya gebelik var dedi.ama 4 gün önce test yaptırdım yok siz söktürücü verin dememe rağmen hayır testi görücem dedi.ve sonuç 19..6 ağustos..sonra iki gün aralıklarla beta hcg alındı.44..210..sonra artık ölçmeyeceğiz haftaya gel keseyi görelim dedi.elhamdülillah gördük.4+5 dedi 22 ağustosta..sonra benim için stresli günler başladı..daha önce de keseyi görüp bebeği görememiştim..ama öyle çok bulantım vardı ki anlatamam..ilk gebeliğimde hiç bulantım yoktu o nedenle umut ettim inşallah geç döllenmedir diye..ve bugün gittiğimde doktor bebek inşallah canlıdır diye aldı beni..önce boş bir kese gördüm.yok mu? dedim..iyice yakından baktı.. ve gülerek neden olmasın ? dedi. ve bebeğimi, bebeğimin kalp atışlarını gördüm..10 gün geç döllenme görünüyor yani 24.gün yerleşmiş..ki biz eşimle en son 19.gün beraber olmuştuk..ve ben o günden sonra 1 hafta şehir dışındaydım..tam Rabbimin mucizesi yani..7+2 olmuş Allaha şükür..tabi yarının garantisi yok ama..şükürler olsun mucize bebeğim benimle..21 nisan inşallah doğum tarihimiz..çok uzun oldu kusuruma bakmayın kızlar ama çok mutluyum bunu okuyanlar maaşallah desin olur mu? hepinizi öpüyorum

maşallah canım :))
RABBİM hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merbahalar tobik süper iyiki buldum bende 6+3 7. haftamın içindeyim tahmini 28 nisanda bebişim bekleniyor.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinnn inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…