2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızzlaarr çok gaza geldim bende hikayemi anlatayım...
2007 kasım ayında evlendm ve hiç korunmadım ama hamilede kalamadım.1 sene kendi çabalarmzla uğraştık olmadı.daha sonra doştora gittik.bisürü testler tahliller herşey çok normal.adetler düzenli ama yok.5 6 ay kadar klomen ve ovitrelle ile tedavi gördüm.olmadı.o zamanlar çok takmıyodum.daha sonra ara verdik ve rahim filmi çektirdm.hemde anestezisiz.çok canım yandı ama bebege deger dedim..sorun yok ondada.aşılamaya başladık 1 2 3....derken bi baktım 60 kilo evlenen ben 90 kiloya yaklaştım.adetlerim simsiyah olmaya başladım.azdı ama 2 ay boyunca durmadı kanamam falan derken hamile kalamayan arkadaşlarm sırayla hamile kalmaya başladı..bende tüp bebege karar verdm.araştırma hastanesine rapor için başvurdum.ama bütün tahlilleri baştan istediler ve bigün bana kapıda bekle dediler.tek gitmiştm meger benden parça alacaklarmş.kanserrden şüphelenmişler.rahim kalınlığım tam 29 mm olmuş.apar topar uyuşturmadan 1 kutu dolusu parça aldılar.canlıcanlı kestiler resmen.onun patoloji sonuçlarını beklerken eşimin sperm sonuçlarını aldık ve yıkıldık.hemen rapor verdier.tüp bebekten başka olmaz dedilr.tüp bebek negatif sonuçlandı.patoloji sonuçlarıda kötü çıktı ve 94 kilo oldum.onkolog kilo vereceksin dedi.90 + topignde kilo vermeye bbasladm.bu arada 2. Tüp için çektgmz 3.500 llirayı hırsıza kaptrdk.2 ay geçti aradan atteş ölçme yöntemi ni topikteki arkadaşların yardımıyla yaptım veeeee mmucize hamileyimkızzlaarr çok gaza geldim bende hikayemi anlatayım...
2007 kasım ayında evlendm ve hiç korunmadım ama hamilede kalamadım.1 sene kendi çabalarmzla uğraştık olmadı.daha sonra doştora gittik.bisürü testler tahliller herşey çok normal.adetler düzenli ama yok.5 6 ay kadar klomen ve ovitrelle ile tedavi gördüm.olmadı.o zamanlar çok takmıyodum.daha sonra ara verdik ve rahim filmi çektirdm.hemde anestezisiz.çok canım yandı ama bebege deger dedim..sorun yok ondada.aşılamaya başladık 1 2 3....derken bi baktım 60 kilo evlenen ben 90 kiloya yaklaştım.adetlerim simsiyah olmaya başladım.azdı ama 2 ay boyunca durmadı kanamam falan derken hamile kalamayan arkadaşlarm sırayla hamile kalmaya başladı..bende tüp bebege karar verdm.araştırma hastanesine rapor için başvurdum.ama bütün tahlilleri baştan istediler ve bigün bana kapıda bekle dediler.tek gitmiştm meger benden parça alacaklarmş.kanserrden şüphelenmişler.rahim kalınlığım tam 29 mm olmuş.apar topar uyuşturmadan 1 kutu dolusu parça aldılar.canlıcanlı kestiler resmen.onun patoloji sonuçlarını beklerken eşimin sperm sonuçlarını aldık ve yıkıldık.hemen rapor verdier.tüp bebekten başka olmaz dedilr.tüp bebek negatif sonuçlandı.patoloji sonuçlarıda kötü çıktı ve 94 kilo oldum.onkolog kilo vereceksin dedi.90 + topignde kilo vermeye bbasladm.bu arada 2. Tüp için çektgmz 3.500 llirayı hırsıza kaptrdk.2 ay geçti aradan atteş ölçme yöntemi ni topikteki arkadaşların yardımıyla yaptım veeeee mmucize hamileyim

Biumut , yaşadıkların çok zor olmalı..Şimdi hamile olman ise harika! Onkolojinin önünden dahi geçecek sebep kalmamıştır umarım..
Yeni gün hepimize güzellikler getirsin :)))

Benim başıma hamileyken değil de doğum yaptıktan sonra iltihaplı bir hastalık geldi..
Tam 3 kere göğüslerim iltihaplandı.. Allah kimsenin başına vermesin.. Çok zor birşeydir..
O dönemde bol sarımsak yediğimi hatırlıyorum.. Hatta ben hamileykende çok sarımsak yemiştim..
Kızımın 3'te 1'i sarımsak desem yeridir yani
İlk 2 iltihaplanmada ilaç kullanmadım ama 3'üncüsünde yeter dedim yani..
Bu arada göğsümdeki iltihabı makineyle sağarak alabilme şansım vardı..
Saatlerce kanaya kanaya sağdığımı bilirim..
Velhasılı kelam en son başvuracağım çare ilaç oldu her zaman..
Ama hamileyken de B grubu bir antibiyotik içmiştim..
Süt verdiğim dönemde de B grubu bir antibiyotik içmiştim..
O dönem yoğun çalışıyordum..

İçmeni istedikleri antibiyotik hangi grup?
Birde ilk 3 ay bebek için önemli.. Bütün bunları göz önünde bulundurup kendin bir çözüm yolu bulmalısın..

Ayrıca bitkisel ilaçların özellikle hamilelik döneminde zehire dönüşebileceği konusunda ciddiyim..
Mesela gebelikte nar ilk 3 ay çok tehlikeli.. Düşüklere ve kanamalara neden olabilir..
O yüzden ilk 3 ay ve sonrasında bitkisel ilaçları kullanırken -özellikle aktarlardan aldıklarınızdan bahsediyorum- temkinli olun..

Bu arada Minoset yerine Parol kullan.. Doktoruna da sorabilirsin.. Parol bence daha güzel.. Hafif bir uyku da yapar ;-)

ikili test mi yapılacakmış canım? inşallah rahatlıkla kan verirsin güzel sonuçlar alırsın.

Sağol .Evet ikili test.Birde ense kalınlığı ölçülecek zeka gelişimi için. Biz kan aldırmaya ürkerken nasıl doğum yapacağız. ama kendimi adapte etmeye çalışıyorum şimdiden kendimizi korkutmaya gerek yok değil mi? Alışcaz her şeye .

bende niye günde 3-4 tane dondurma yiyorum diyorum demekki normalmiş :))

yemek türü herşeyden tiksiniyorum abur cubur yiyorum dondurma bisküvi kek vs. ceviz süt kesinlikle yiyemiyorum ve o yüzden vicdanım çok rahatsız iyi besleyemiyormuyum bebeğimi

günaydın anne adayları nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben dün bebemi gördüm maşallahhhh süphanallah kocaman olmuş heheheh tam tamına 20mm

Ya ben bunu birinden çaldım da :))) benim ki 8 w 6 d değilki yaaaa :)))) ben kendi haftama göre nasıl ayarlıcam ?

biumut tebrikler hikayeni soluksuz okudum seninki de mucize bebek, aslında hepimizin öyle.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah çektiğin sıkıntılara değsin

nasılsınız kızlar, hıkayelerınızı okudum rabbim meleklerimizi bize bağışlasın hep zor bebek demekki bu nisan bebişleri :)
ben onca yıl beklememe ragmen kızım benı doğdugunda ve hamılleıke hiç üzmemişt sizdede öle olur inşallah
benım randevum 26sınına cınsıyette bellı olur herhalde ozmana
ıkı gun önce fena grip olmuşum nefes alamıyodum hastanede iğne vuruldum novalgın birşey olacagını sanmıyorum arkdşlar sıkıntı yapmayın

nasılsınız kızlar? bende bayadır yazamıyorum yeni katılan arkadaşlarında bebekleri hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bende perşembe doktora gidicem bakalım heralde 2 li testim diğer haftaya denk geliyo

kızlar ilk üç aya kadar doktora ne sıklıkta gitmek gerekiyor? internette 15 gunde bir yazıyor ama benm doktorum 1 ay sonra gel dedi. 1 ay sonra 12 haftalık olacak nerdeyse o arada yapılacak tetkitler yok mu?

kızlar ilk üç aya kadar doktora ne sıklıkta gitmek gerekiyor? internette 15 gunde bir yazıyor ama benm doktorum 1 ay sonra gel dedi. 1 ay sonra 12 haftalık olacak nerdeyse o arada yapılacak tetkitler yok mu?

bende şu anda 7+5 haftalığım geçen ay 9 unda ve 24 ünde gittim bu ayn 20sinde yeniden çağırdı doktorum ve büyk ihtimallede ekimin5 inde tekrar çağıracak...şu an sadece kanve idrar testi yapıldı şeker biraz sınırda çıktı o kadar

benım bıldıgım yok canım ilk çağrışında kese gornuyo, sonra kalp atışları kan tahlılleri snrada ayda bır ıkı test 3lü test ayrıntılı ultrason sonrada bıtıyo

eee kıslarr mideyle yada başka bişile şikayeti olan vamı nasıl gidiyor hamileleik söleyin bakem

benim çok uykum var sürekli uyumak istiyorum 7/24:97:

sorma yaaa o bende devar hatta12 den aşağı yatmazdım şimdi 9:30 da esnmeye başlıorum...kocişte bakıo uykum var hadi yatalım dio erkenden
übu rada senle aynı gün doğumyapcas galiba bana 19-20 nisan dedi doktor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…