minoset konusunda yazdıklarından sonra ağzından bal damlıyo diyecektimki şimdi bu bitkisellerle ilgili yazdığın olmadı:))))şaka bi yana bu konularla ilgili olduğunu anladım ve daha öncki tecrübelerine dayanarak bişey sorsam ne düşünürdün?dişçim ve kadın doğumcum bugün benim dayanılmaz ağrılarıma acıdılar ve bir karara vardılar .12. haftaya kadar herhangi bir müdahele yok,ama rovamicine adlı bir antibiyotik kullanacağım iltihap kurusun diye ve minoset.şu an 7+4 üm. sen olsan kullanırmıydın bu antibiotiki.yoksa minosetle geçiştirmye çalışırmıydın ağrıları 12. haftaya kadar??
ikili test mi yapılacakmış canım? inşallah rahatlıkla kan verirsin güzel sonuçlar alırsın.
hürrem cnm ben 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum ...
evet biraz aceleci çıktık
hurrem tebrik ederim inşallah bebeğin güm güm lerini de duyarsın, harika bir ses.. doktorum bana bol su içmemi önerdi, ilginç ama dondurma ye bol bol dedi. sanırım mevsim itibarı ile rahatlamak için önerdi. eşim beni bunu yemio şunu yemio diye şikayet edince, canı ne istiyorsa onu yesin zaten zararlı şeylerden tiksinir dedi. keseyi görmeye gittiğimiz doktor ise bi liste vermediği kalmıştı süt yumurta ceviz badem balık mutlaka tuketeceksin demişti.
biumut tebrikler hikayeni soluksuz okudum seninki de mucize bebek, aslında hepimizin öyle.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah çektiğin sıkıntılara değsinkızzlaarr çok gaza geldim bende hikayemi anlatayım...
2007 kasım ayında evlendm ve hiç korunmadım ama hamilede kalamadım.1 sene kendi çabalarmzla uğraştık olmadı.daha sonra doştora gittik.bisürü testler tahliller herşey çok normal.adetler düzenli ama yok.5 6 ay kadar klomen ve ovitrelle ile tedavi gördüm.olmadı.o zamanlar çok takmıyodum.daha sonra ara verdik ve rahim filmi çektirdm.hemde anestezisiz.çok canım yandı ama bebege deger dedim..sorun yok ondada.aşılamaya başladık 1 2 3....derken bi baktım 60 kilo evlenen ben 90 kiloya yaklaştım.adetlerim simsiyah olmaya başladım.azdı ama 2 ay boyunca durmadı kanamam falan derken hamile kalamayan arkadaşlarm sırayla hamile kalmaya başladı..bende tüp bebege karar verdm.araştırma hastanesine rapor için başvurdum.ama bütün tahlilleri baştan istediler ve bigün bana kapıda bekle dediler.tek gitmiştm meger benden parça alacaklarmş.kanserrden şüphelenmişler.rahim kalınlığım tam 29 mm olmuş.apar topar uyuşturmadan 1 kutu dolusu parça aldılar.canlıcanlı kestiler resmen.onun patoloji sonuçlarını beklerken eşimin sperm sonuçlarını aldık ve yıkıldık.hemen rapor verdier.tüp bebekten başka olmaz dedilr.tüp bebek negatif sonuçlandı.patoloji sonuçlarıda kötü çıktı ve 94 kilo oldum.onkolog kilo vereceksin dedi.90 + topignde kilo vermeye bbasladm.bu arada 2. Tüp için çektgmz 3.500 llirayı hırsıza kaptrdk.2 ay geçti aradan atteş ölçme yöntemi ni topikteki arkadaşların yardımıyla yaptım veeeee mmucize hamileyim
Ya ben bunu birinden çaldım da :))) benim ki 8 w 6 d değilki yaaaa :)))) ben kendi haftama göre nasıl ayarlıcam ?
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
buradan bakabilirsin canım
kızlar ilk üç aya kadar doktora ne sıklıkta gitmek gerekiyor? internette 15 gunde bir yazıyor ama benm doktorum 1 ay sonra gel dedi. 1 ay sonra 12 haftalık olacak nerdeyse o arada yapılacak tetkitler yok mu?
kızlar ilk üç aya kadar doktora ne sıklıkta gitmek gerekiyor? internette 15 gunde bir yazıyor ama benm doktorum 1 ay sonra gel dedi. 1 ay sonra 12 haftalık olacak nerdeyse o arada yapılacak tetkitler yok mu?
eee kıslarr mideyle yada başka bişile şikayeti olan vamı nasıl gidiyor hamileleik söleyin bakem
benim çok uykum var sürekli uyumak istiyorum 7/24:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?